Odvadi ba malo. Nije bilo dobro, al ne morate pretjerivat.
Ma znam zato i kažem. Idem gore lagano i opušteno ne očekujući ništa pa ako šta bude još bolje. Ne trebaju mi traume od 20.05. prošle godine, nije to baš dobro po zdravlje!Omar500 je napisao/la: ↑čet apr 12, 2018 11:44 amNe treba zuriti sa zakljuccima, Zakaric je bio prelos prvu polusezonu kod nas. Kao da to nesto govori. Spominjao je @Leon kako nama pojacanje ne moze biti iz hrvatske i srbijanske lige, mimo velikih klubova, a ja se ne bi slozio. Jedan Zrinjski je cesto iz druge lige hrvatske dovodio igrace i znali su bas pogoditi. Pa i Osim je dovodio iz Srbije igrace koji bi postajali neizostavan dio ekipe, a neki od njih su bili anonimusi, ali bi se dobro uklopili u ekipu i radili svoj zadatak kako treba.
I odlicno je napisao @Vortex, u narednom derbiju smo autsajderi, niko nista ne ockeuje od nasih i to bi mogla biti nasa prednost. Jos smo odmorili Hajdara i Voju za derbi sto je odlicno. Mora se puno bolje odigrati, pobjeda se ne moze garantovati, ali pristup, zalaganje, trka i zelja za pobjedom moraju biti prisutni!
Jel Admira Adzema sramota? Jel ga sramota sto na Grbavici u zadnje dvije utakmice nismo tri pasa sastavili? Jel ga sramota sto smo u devet proljetnih utakmica odigrali tri poluvremena da valja? Jel ga sramota sto iz dana u dan izgledamo sve gore i gore? Tebi se ovo svidja, uredu, postujem. Za mene je ovo odron i njega kao sefa smatram glavnim i odgovornim, i svanut ce mi kad mu vidim ledja. A u suprotnom, ono od prosle sezone ce biti nista u odnosu sta cemo prozivit ovemalta071 je napisao/la: ↑čet apr 12, 2018 9:56 amBravo. Nerjeseno protiv nalozenog protivnika koji nema za sta da igra u ostatku sezone, sa miksanim sastavom na svom terenu kad se lomi sezona i igramo svaki treci dan.djoxxx1921 je napisao/la: ↑čet apr 12, 2018 9:35 amPrva greska uprave je ta sto nije ovu ublehu na klupi cekalo rjesenje o otkazu, sinoc odmah u tunelu poslije tekme. Pisi propalo, s njim na klupi necemo ni drugi zavrsit
Nedopustivo!
Pa jel te sramota?
Veze ti nemasdjoxxx1921 je napisao/la:Jel Admira Adzema sramota? Jel ga sramota sto na Grbavici u zadnje dvije utakmice nismo tri pasa sastavili? Jel ga sramota sto smo u devet proljetnih utakmica odigrali tri poluvremena da valja? Jel ga sramota sto iz dana u dan izgledamo sve gore i gore? Tebi se ovo svidja, uredu, postujem. Za mene je ovo odron i njega kao sefa smatram glavnim i odgovornim, i svanut ce mi kad mu vidim ledja. A u suprotnom, ono od prosle sezone ce biti nista u odnosu sta cemo prozivit ovemalta071 je napisao/la: ↑čet apr 12, 2018 9:56 amBravo. Nerjeseno protiv nalozenog protivnika koji nema za sta da igra u ostatku sezone, sa miksanim sastavom na svom terenu kad se lomi sezona i igramo svaki treci dan.djoxxx1921 je napisao/la: ↑čet apr 12, 2018 9:35 amPrva greska uprave je ta sto nije ovu ublehu na klupi cekalo rjesenje o otkazu, sinoc odmah u tunelu poslije tekme. Pisi propalo, s njim na klupi necemo ni drugi zavrsit
Nedopustivo!
Pa jel te sramota?
Ja cu hodzu platitiMinjore je napisao/la:Samo da vas obavjestim ako se ponovi prosla prosla sezona da ce prevoz na moju dzenazu biti obezbjedjen ispred stadiona...
Pa dobro, Boze moj. Koju li ekipu onda vi gledate i pratite ovo proljeceGrbavica je napisao/la: ↑čet apr 12, 2018 12:02 pmVeze ti nemasdjoxxx1921 je napisao/la:Jel Admira Adzema sramota? Jel ga sramota sto na Grbavici u zadnje dvije utakmice nismo tri pasa sastavili? Jel ga sramota sto smo u devet proljetnih utakmica odigrali tri poluvremena da valja? Jel ga sramota sto iz dana u dan izgledamo sve gore i gore? Tebi se ovo svidja, uredu, postujem. Za mene je ovo odron i njega kao sefa smatram glavnim i odgovornim, i svanut ce mi kad mu vidim ledja. A u suprotnom, ono od prosle sezone ce biti nista u odnosu sta cemo prozivit ove
ovo za Adžema...ja bih još dodao, je li ga sramota što je na proljeće osvojio najviše bodova u ovoj ligi sa ovakvim igračima? Je li ga sramota što je povećao bodovnu prednost? Je li ga sramota što ne zna, a ako ne zna što se ne ugleda na druge klubove i druge trenere pa osvoji bodova kao oni, pa da rahat zaostajemo za ostalim?djoxxx1921 je napisao/la: ↑čet apr 12, 2018 12:00 pmJel Admira Adzema sramota? Jel ga sramota sto na Grbavici u zadnje dvije utakmice nismo tri pasa sastavili? Jel ga sramota sto smo u devet proljetnih utakmica odigrali tri poluvremena da valja? Jel ga sramota sto iz dana u dan izgledamo sve gore i gore? Tebi se ovo svidja, uredu, postujem. Za mene je ovo odron i njega kao sefa smatram glavnim i odgovornim, i svanut ce mi kad mu vidim ledja. A u suprotnom, ono od prosle sezone ce biti nista u odnosu sta cemo prozivit ovemalta071 je napisao/la: ↑čet apr 12, 2018 9:56 amBravo. Nerjeseno protiv nalozenog protivnika koji nema za sta da igra u ostatku sezone, sa miksanim sastavom na svom terenu kad se lomi sezona i igramo svaki treci dan.djoxxx1921 je napisao/la: ↑čet apr 12, 2018 9:35 amPrva greska uprave je ta sto nije ovu ublehu na klupi cekalo rjesenje o otkazu, sinoc odmah u tunelu poslije tekme. Pisi propalo, s njim na klupi necemo ni drugi zavrsit
Nedopustivo!
Pa jel te sramota?