Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

neroazzuro
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet apr 12, 2018 11:52 am

ISB87 je napisao/la:
čet apr 12, 2018 10:32 am
ekipa koja se bori za duplu krunu igra bez prilike protiv ekipe koja se bori za opstanak, kod kuce..
Odvadi ba malo. Nije bilo dobro, al ne morate pretjerivat.

nookey
Kontakt:

čet apr 12, 2018 11:53 am

Gledam raspored i ono sto se vidi je da imamo podjednako teske utakmice ma strani s tim da oni nama dolaze a mi u zadnjem kolu imamo pitare.
Ni oni ne igraju nista a ne fudbal, hajmo se pokušati pregrupisati krenuti na sve ili nista. Od placa nema fajde haj da se pobijemo pizda mu materina da znam da smo izginuli u borbi!

igla
Kontakt:

čet apr 12, 2018 11:54 am

Ma psiha 100 posto. Pogotovo kod bekova.

Mislim da i Mehremić može bolje, ali je toliko prepadnut i on da veze nema gdje stoji, kuda treba, šta kako.

Hadžić se malo bolje postavlja, ali ne rizikuje 1 posto, u napadu na siguricu, u odbrani samo izbacuje u aut.

Teşka je Grbavica za psihu ko se teže nosi sa pritiskom.

Simply Blue
Kontakt:

čet apr 12, 2018 11:54 am

Da smo bolji od ekipa mimo velikih klubova u zemljama regiona, teško je reći..Kroz zadnjih par godina u Istri je bilo igrača koji su uglavnom kod nas igrali za timove iz vrha ili je bilo igrača koje smo htjeli vidjeti kod nas..Zlomislic, Bertoša, Pamic(igrao i za kockaste par puta dok je bio u Sparti), Zolotic, Kasalica, Radonjic, Krizman, onaj crnac što je odyebao komšije, pa i na kraju Svraka..pa su se ljudi uglavnom borili za opstanak..a kod nas su takvi igrači bili prevaga...pa ti vidi..a i nije se teško boriti za opstanak kad je liga od 10 klubova...odbiješ Dinamo, Hajduk, Rijeku, Lokomotivu ili sad Osijek i eto te tu gdje jesi...
Hadžić je rođen u Puli, čitav život je tamo, znam ljude koji su radili u Istri, oni su pomalo priča za sebe... pa samo dok uđeš u fazon sa njihovim dijalektom dobiješ par sijedi..igra i to neku uloga valjda....Ne branim Hadzica, ali nije sve uvijek crno ili bijelo...ja mislim da on može puno bolje od ovoga, samo da se malo dozove
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY

Vortex
Kontakt:

čet apr 12, 2018 11:55 am

Omar500 je napisao/la:
čet apr 12, 2018 11:44 am
Ne treba zuriti sa zakljuccima, Zakaric je bio prelos prvu polusezonu kod nas. Kao da to nesto govori. Spominjao je @Leon kako nama pojacanje ne moze biti iz hrvatske i srbijanske lige, mimo velikih klubova, a ja se ne bi slozio. Jedan Zrinjski je cesto iz druge lige hrvatske dovodio igrace i znali su bas pogoditi. Pa i Osim je dovodio iz Srbije igrace koji bi postajali neizostavan dio ekipe, a neki od njih su bili anonimusi, ali bi se dobro uklopili u ekipu i radili svoj zadatak kako treba.
I odlicno je napisao @Vortex, u narednom derbiju smo autsajderi, niko nista ne ockeuje od nasih i to bi mogla biti nasa prednost. Jos smo odmorili Hajdara i Voju za derbi sto je odlicno. Mora se puno bolje odigrati, pobjeda se ne moze garantovati, ali pristup, zalaganje, trka i zelja za pobjedom moraju biti prisutni!
Ma znam zato i kažem. Idem gore lagano i opušteno ne očekujući ništa pa ako šta bude još bolje. Ne trebaju mi traume od 20.05. prošle godine, nije to baš dobro po zdravlje!

djoxxx1921
Kontakt:

čet apr 12, 2018 12:00 pm

malta071 je napisao/la:
čet apr 12, 2018 9:56 am
djoxxx1921 je napisao/la:
čet apr 12, 2018 9:35 am
Prva greska uprave je ta sto nije ovu ublehu na klupi cekalo rjesenje o otkazu, sinoc odmah u tunelu poslije tekme. Pisi propalo, s njim na klupi necemo ni drugi zavrsit
Bravo. Nerjeseno protiv nalozenog protivnika koji nema za sta da igra u ostatku sezone, sa miksanim sastavom na svom terenu kad se lomi sezona i igramo svaki treci dan.
Nedopustivo!

Pa jel te sramota?
Jel Admira Adzema sramota? Jel ga sramota sto na Grbavici u zadnje dvije utakmice nismo tri pasa sastavili? Jel ga sramota sto smo u devet proljetnih utakmica odigrali tri poluvremena da valja? Jel ga sramota sto iz dana u dan izgledamo sve gore i gore? Tebi se ovo svidja, uredu, postujem. Za mene je ovo odron i njega kao sefa smatram glavnim i odgovornim, i svanut ce mi kad mu vidim ledja. A u suprotnom, ono od prosle sezone ce biti nista u odnosu sta cemo prozivit ove

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

Samo da vas obavjestim ako se ponovi prosla prosla sezona da ce prevoz na moju dzenazu biti obezbjedjen ispred stadiona...

Grbavica
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

čet apr 12, 2018 12:02 pm

malta071 je napisao/la:
Prva greska uprave je ta sto nije ovu ublehu na klupi cekalo rjesenje o otkazu, sinoc odmah u tunelu poslije tekme. Pisi propalo, s njim na klupi necemo ni drugi zavrsit
Bravo. Nerjeseno protiv nalozenog protivnika koji nema za sta da igra u ostatku sezone, sa miksanim sastavom na svom terenu kad se lomi sezona i igramo svaki treci dan.
Nedopustivo!

Pa jel te sramota?
Jel Admira Adzema sramota? Jel ga sramota sto na Grbavici u zadnje dvije utakmice nismo tri pasa sastavili? Jel ga sramota sto smo u devet proljetnih utakmica odigrali tri poluvremena da valja? Jel ga sramota sto iz dana u dan izgledamo sve gore i gore? Tebi se ovo svidja, uredu, postujem. Za mene je ovo odron i njega kao sefa smatram glavnim i odgovornim, i svanut ce mi kad mu vidim ledja. A u suprotnom, ono od prosle sezone ce biti nista u odnosu sta cemo prozivit ove
Veze ti nemas
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Grbavica
Kontakt:

čet apr 12, 2018 12:03 pm

Minjore je napisao/la:Samo da vas obavjestim ako se ponovi prosla prosla sezona da ce prevoz na moju dzenazu biti obezbjedjen ispred stadiona...
Ja cu hodzu platiti :D

Elegant
Kontakt:

čet apr 12, 2018 12:04 pm

Ako prezivimo ovu psiholosku borbu mi smo prvaci.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

nookey
Kontakt:

čet apr 12, 2018 12:06 pm

Grbavica je napisao/la:
Minjore je napisao/la:Samo da vas obavjestim ako se ponovi prosla prosla sezona da ce prevoz na moju dzenazu biti obezbjedjen ispred stadiona...
Uzecemo Cajlakovica nek isprica sta smijesno

djoxxx1921
Kontakt:

čet apr 12, 2018 12:06 pm

Grbavica je napisao/la:
čet apr 12, 2018 12:02 pm
malta071 je napisao/la:

Nedopustivo!

Pa jel te sramota?
Veze ti nemas
Pa dobro, Boze moj. Koju li ekipu onda vi gledate i pratite ovo proljece

Leon_Professional
Kontakt:

čet apr 12, 2018 12:07 pm

Samo sto sumnjam da su navijaci pomogli Dzeki da od tog mentalnog stanja dodje u ovo sada. Zvizdali mu, psovali mu...
Dzeko je presao ovaj mentalitet i nikako nije na istom nivou kao nasi igraci.

alombardo
Kontakt:

čet apr 12, 2018 12:07 pm

Na derbiju zabraniti paralelne lopte bekova na svojoj polovici, kao što je adi radio u mostaru

nookey
Kontakt:

čet apr 12, 2018 12:08 pm

Mi smo lobotomci, ***** nas boli Miske nas voli!

AsharaK
Administrator
Kontakt:

čet apr 12, 2018 12:09 pm

Ili bos ili hadzija ;)
Željezničar ante portas !

Grbavica
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

čet apr 12, 2018 12:09 pm

nookey je napisao/la:
Grbavica je napisao/la:
Uzecemo Cajlakovica nek isprica sta smijesno
Hahahahahah e ne vjerujem

avlami97
Kontakt:

čet apr 12, 2018 12:17 pm

malta071 je napisao/la:
Nedopustivo!

Pa jel te sramota?
ovo za Adžema...ja bih još dodao, je li ga sramota što je na proljeće osvojio najviše bodova u ovoj ligi sa ovakvim igračima? Je li ga sramota što je povećao bodovnu prednost? Je li ga sramota što ne zna, a ako ne zna što se ne ugleda na druge klubove i druge trenere pa osvoji bodova kao oni, pa da rahat zaostajemo za ostalim?

Ne kontam poentu u kojoj se napada trener i ekipa koja je najbolja ovog proljeća i igrom i bodovima. Da smo na mjestu Zrinjskog, Širokog, Sarajeva, Radnika ili Krupe (za sve ekipe mislim na proljeće njihovu igru i osvojene bodove), do sada bi Adžem bio bivši, a ekipa rasformirana. Šta će biti do kraja prvenstva, o tome se može pisati tek po okončanju istog. Ja nisam vidovita Džemila.

http://www.rezultati.com/nogomet/bosna- ... e/tablica/ Evo malo tablica, pa otiđite na formu zadnjih, 5, 10 ili 15 utakmica. Sve fino piše.
Zadnja izmjena: avlami97, dana/u čet apr 12, 2018 12:28 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

alombardo
Kontakt:

čet apr 12, 2018 12:25 pm

suspenzije

alombardo
Kontakt:

čet apr 12, 2018 12:25 pm

suspenzije

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.

Prijava