MU'MIN T.M. je napisao/la: ↑sri feb 28, 2018 2:24 pmNe znam jeli slatka i čekam da zvanična konačno objavi, ali....
Mogu reci da prema informacijama kojima ja raspolažem, da će teren Grbavice i trava koja će se ugraditi u omjeru od cca.70% prirodna, 30 % vještačka (proizvođač iz zemlje EU),
biti puno bolja od one koja se ugradila na stadionu Rijeke. Znam još nekih stvari, ali nek to zvanična objavi...
Moguće je sve. Ja samo govorim na bazi činjenica koje znam. Koliko znam poslovni su se radili sa nekom izolacijom i nema straha od prokišnjavanja. Pa i zgrade su se 80-tih praaviel sa ravnih krovom pa nije bilo problema. NE znam što ne bi mogao krov sačekati pa da se napravi kako treba. Oni stubovi su odron majke miAsharaK je napisao/la: ↑sri feb 28, 2018 12:15 pmImas brate i poslovne, mozda je to jedan od uslovaponosannavas je napisao/la: ↑sri feb 28, 2018 12:07 pmZimi svakako nema puno gledalaca i mogu svi na sjecver. Po meni je bolje sačekati godinu, prikupiti pare i napraviti krov bez stubova. Ako može u Zenici da bude krov takav ne znam što ne može u Sarajevu. Svi ovi sa istoka su mogli biti na sjeveru u subotu. Naravno iza Čelika pa nadalje će istok biti pun jer neće biti tolika zima ani padavina puno. Krov na istoku nam fali zbog 4-5 tekmi u godini kad relano nema puno ljudi prije svega zbog zime.
@ponosniponosannavas je napisao/la: ↑sri feb 28, 2018 3:08 pmMoguće je sve. Ja samo govorim na bazi činjenica koje znam. Koliko znam poslovni su se radili sa nekom izolacijom i nema straha od prokišnjavanja. Pa i zgrade su se 80-tih praaviel sa ravnih krovom pa nije bilo problema. NE znam što ne bi mogao krov sačekati pa da se napravi kako treba. Oni stubovi su odron majke miAsharaK je napisao/la: ↑sri feb 28, 2018 12:15 pmImas brate i poslovne, mozda je to jedan od uslovaponosannavas je napisao/la: ↑sri feb 28, 2018 12:07 pmZimi svakako nema puno gledalaca i mogu svi na sjecver. Po meni je bolje sačekati godinu, prikupiti pare i napraviti krov bez stubova. Ako može u Zenici da bude krov takav ne znam što ne može u Sarajevu. Svi ovi sa istoka su mogli biti na sjeveru u subotu. Naravno iza Čelika pa nadalje će istok biti pun jer neće biti tolika zima ani padavina puno. Krov na istoku nam fali zbog 4-5 tekmi u godini kad relano nema puno ljudi prije svega zbog zime.
LJEPOTA !
hahhahaahaha poštujem. Samo govorim kako mi je to odron i da znam šta se spominjalo oko poslovnih prostora i na bazi logike, a rekao sam odmah da nisam stručan.MATORI je napisao/la: ↑sri feb 28, 2018 3:12 pm@ponosniponosannavas je napisao/la: ↑sri feb 28, 2018 3:08 pmMoguće je sve. Ja samo govorim na bazi činjenica koje znam. Koliko znam poslovni su se radili sa nekom izolacijom i nema straha od prokišnjavanja. Pa i zgrade su se 80-tih praaviel sa ravnih krovom pa nije bilo problema. NE znam što ne bi mogao krov sačekati pa da se napravi kako treba. Oni stubovi su odron majke mi
nije ovo teme koju znaš.....tako da pređi na "Fudbalske" teme
Ovo je sigurno, a za ostalo nemam pojma.ponosannavas je napisao/la: ↑sri feb 28, 2018 3:08 pmMoguće je sve. Ja samo govorim na bazi činjenica koje znam. Koliko znam poslovni su se radili sa nekom izolacijom i nema straha od prokišnjavanja. Pa i zgrade su se 80-tih praaviel sa ravnih krovom pa nije bilo problema. NE znam što ne bi mogao krov sačekati pa da se napravi kako treba. Oni stubovi su odron majke miAsharaK je napisao/la: ↑sri feb 28, 2018 12:15 pmImas brate i poslovne, mozda je to jedan od uslovaponosannavas je napisao/la: ↑sri feb 28, 2018 12:07 pmZimi svakako nema puno gledalaca i mogu svi na sjecver. Po meni je bolje sačekati godinu, prikupiti pare i napraviti krov bez stubova. Ako može u Zenici da bude krov takav ne znam što ne može u Sarajevu. Svi ovi sa istoka su mogli biti na sjeveru u subotu. Naravno iza Čelika pa nadalje će istok biti pun jer neće biti tolika zima ani padavina puno. Krov na istoku nam fali zbog 4-5 tekmi u godini kad relano nema puno ljudi prije svega zbog zime.
Neka ga naprave sa ili bez stubova samo da bude simetričan sa sjevernim,tribina se savršeno uklopila sa sjeverom,šteta bi bila da krov na istoku bude iz druge galaksije,vizuelno bi bilo ruglo po mom mišljenju.ponosannavas je napisao/la: ↑sri feb 28, 2018 3:08 pmMoguće je sve. Ja samo govorim na bazi činjenica koje znam. Koliko znam poslovni su se radili sa nekom izolacijom i nema straha od prokišnjavanja. Pa i zgrade su se 80-tih praaviel sa ravnih krovom pa nije bilo problema. NE znam što ne bi mogao krov sačekati pa da se napravi kako treba. Oni stubovi su odron majke miAsharaK je napisao/la: ↑sri feb 28, 2018 12:15 pmImas brate i poslovne, mozda je to jedan od uslovaponosannavas je napisao/la: ↑sri feb 28, 2018 12:07 pmZimi svakako nema puno gledalaca i mogu svi na sjecver. Po meni je bolje sačekati godinu, prikupiti pare i napraviti krov bez stubova. Ako može u Zenici da bude krov takav ne znam što ne može u Sarajevu. Svi ovi sa istoka su mogli biti na sjeveru u subotu. Naravno iza Čelika pa nadalje će istok biti pun jer neće biti tolika zima ani padavina puno. Krov na istoku nam fali zbog 4-5 tekmi u godini kad relano nema puno ljudi prije svega zbog zime.
Ja sam bez problema gledao na tabletu,e sad ne znam da li postoji razlika između tableta i telefona što se tiče tih stvari.
Moze. Samo moras biti na BHT mrezi, mobilnoj ili wi-fi.
Tijelom ili glavom?maxum1921 je napisao/la:Mujagić= Homer Simpson
Kao prvo, ako mi se nadovezuješ na post , citiraj ga i nemoj ironično prozivati dvije stranice iza.Leon_Professional je napisao/la: ↑sri feb 28, 2018 3:47 pmHajdar nikako nije mozak ekipe jer nije takav tip igraca. On je radilica i bolje receno motor ekipe.
I niko ne izbacuje djecu nego su svi tad govorili da se osjetilo kako je Hajdar pao pa da se zastiti momak a ne da siluje nazor, a Saban jr trebao bit s repkom, tako da mlatis bezveze.