Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

exbabilon
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri feb 28, 2018 2:43 pm

Ma te bosnje cuvaju svoje guzice, ne talasaju. Dok ovi stimaju sudije, postavljaju delegate, "nasi" klimaju glavom samo da ostanu tu gdje jesu, uhljebljeni i podobni.

ellaxaz
Kontakt:

sri feb 28, 2018 2:43 pm

MU'MIN T.M. je napisao/la:
sri feb 28, 2018 2:24 pm
Ne znam jeli slatka i čekam da zvanična konačno objavi, ali....
Mogu reci da prema informacijama kojima ja raspolažem, da će teren Grbavice i trava koja će se ugraditi u omjeru od cca.70% prirodna, 30 % vještačka (proizvođač iz zemlje EU),
biti puno bolja od one koja se ugradila na stadionu Rijeke. Znam još nekih stvari, ali nek to zvanična objavi...
:shisha:
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

Elegant
Kontakt:

sri feb 28, 2018 2:54 pm

Ne sumnjam da ce uprava naci najbolje moguce rjesenje za teren, moglo se predpostaviti da ce trava i materijal doci iz vana a izvođac radova, domaci ili strani ?

Na stranu to, ja bi licno volio da se uskoro oglase ispred kluba pred LZP (jeste da je pic.kasto ali neka je) u fazonu "hocemo regularno prvenstvo a ne da se na osnovu sudijskih gresaka rjesava pitanje prvaka". Bolje da se to uradi na vrijeme nego da nas osakate kada se budemo najmanje nadali
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

ponosannavas
Kontakt:

sri feb 28, 2018 3:08 pm

AsharaK je napisao/la:
sri feb 28, 2018 12:15 pm
ponosannavas je napisao/la:
sri feb 28, 2018 12:07 pm
Zimi svakako nema puno gledalaca i mogu svi na sjecver. Po meni je bolje sačekati godinu, prikupiti pare i napraviti krov bez stubova. Ako može u Zenici da bude krov takav ne znam što ne može u Sarajevu. Svi ovi sa istoka su mogli biti na sjeveru u subotu. Naravno iza Čelika pa nadalje će istok biti pun jer neće biti tolika zima ani padavina puno. Krov na istoku nam fali zbog 4-5 tekmi u godini kad relano nema puno ljudi prije svega zbog zime.
Imas brate i poslovne, mozda je to jedan od uslova
Moguće je sve. Ja samo govorim na bazi činjenica koje znam. Koliko znam poslovni su se radili sa nekom izolacijom i nema straha od prokišnjavanja. Pa i zgrade su se 80-tih praaviel sa ravnih krovom pa nije bilo problema. NE znam što ne bi mogao krov sačekati pa da se napravi kako treba. Oni stubovi su odron majke mi

MATORI
Kontakt:

sri feb 28, 2018 3:12 pm

AsharaK je napisao/la:
Zimi svakako nema puno gledalaca i mogu svi na sjecver. Po meni je bolje sačekati godinu, prikupiti pare i napraviti krov bez stubova. Ako može u Zenici da bude krov takav ne znam što ne može u Sarajevu. Svi ovi sa istoka su mogli biti na sjeveru u subotu. Naravno iza Čelika pa nadalje će istok biti pun jer neće biti tolika zima ani padavina puno. Krov na istoku nam fali zbog 4-5 tekmi u godini kad relano nema puno ljudi prije svega zbog zime.
Moguće je sve. Ja samo govorim na bazi činjenica koje znam. Koliko znam poslovni su se radili sa nekom izolacijom i nema straha od prokišnjavanja. Pa i zgrade su se 80-tih praaviel sa ravnih krovom pa nije bilo problema. NE znam što ne bi mogao krov sačekati pa da se napravi kako treba. Oni stubovi su odron majke mi
@ponosni
nije ovo teme koju znaš.....tako da pređi na "Fudbalske" teme

TheBlue
Prijatelj foruma
Kontakt:

sri feb 28, 2018 3:15 pm

zubanovic89 je napisao/la:
sri feb 28, 2018 11:11 am
PS: Pitao neko za slike

slika

slika
LJEPOTA !
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972.
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013.
Kup BiH (6): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012, 2017/2018.
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001.

ponosannavas
Kontakt:

sri feb 28, 2018 3:21 pm

MATORI je napisao/la:
sri feb 28, 2018 3:12 pm
AsharaK je napisao/la:

@ponosni
nije ovo teme koju znaš.....tako da pređi na "Fudbalske" teme
hahhahaahaha poštujem. Samo govorim kako mi je to odron i da znam šta se spominjalo oko poslovnih prostora i na bazi logike, a rekao sam odmah da nisam stručan.

ublehas
Kontakt:

sri feb 28, 2018 3:23 pm

AsharaK je napisao/la:
Ovo je sigurno, a za ostalo nemam pojma.

LARSSON
Kontakt:

sri feb 28, 2018 3:32 pm

(FOTO) Plavi trenirali u Međugorju, Adžema raduje zdravstveni bilten

Pročitajte više na: http://sport1.ba/premijer-liga-bih/foto ... ten/110992

psihopata
Kontakt:

sri feb 28, 2018 3:38 pm

AsharaK je napisao/la:
Neka ga naprave sa ili bez stubova samo da bude simetričan sa sjevernim,tribina se savršeno uklopila sa sjeverom,šteta bi bila da krov na istoku bude iz druge galaksije,vizuelno bi bilo ruglo po mom mišljenju.
tajne misli violine: http://postimg.org/image/k6gp7mo01/

ž'21
Kontakt:

sri feb 28, 2018 3:38 pm

Adžem za Sport1.ba: Pozvali smo neke igrače da nam se pridruže u Međugorju

Pročitajte više na: http://sport1.ba/premijer-liga-bih/adze ... rju/110993

Paranoja
Kontakt:

sri feb 28, 2018 3:43 pm

Mislim da ljudi precjenjuju našu finansijsku moć, sam ugovor Vranješa plus doprinosi na platu koji idu će za pola godine iznositi preko otprilike 100.000KM, bonusi igračima su tek nedavno isplaćeni igračima za dobar završetak polusezone sa obzirom da se nije imalo od čega isplatiti kako nije bilo prihoda tokom zimske pauze a nismo svakako pretjerano likvidni. Sva priča i očekivanja su se vrtila oko toga da se Džeko proda pa uzme koja stoja hiljalda ali ništa ni od toga ne bi... Sarajevo je prodalo par igrača što će im ako ništa pokriti troškove plata i slično dok nama prazni tereni na domaćim tekmama svakako ne pomažu.

Priča se da i predsjednik daje svoje pare dok se (ako Bog da) ne osvoji koji trofej kada bi vratio onda svoj uloženi novac ali se i sve svodi na prodaju nekog od naših par dragulja u sredini, sa obzirom da se Hajdarević ustalio a očigledno je Anel sada četvrta opcija, mislim da će njegova prodaja na ljeto biti neophodna kako bi ostali konkurentni ukoliko ne napravimo čudo i prođemo par kola pretkvalifikacija.

Poenta priče jeste da moramo imati strpljenja i žrtvovati naše želje tipa pokrivanje istoka i sl. i pričekati neke konkretnije prilive novca jer 'ne može i janje i pare' :)

ž'21
Kontakt:

sri feb 28, 2018 3:45 pm

Mehremić: Želimo ostati prvi na tabeli

Pročitajte više na: http://sport1.ba/premijer-liga-bih/mehr ... eli/110995

Leon_Professional
Kontakt:

sri feb 28, 2018 3:47 pm

Hajdar nikako nije mozak ekipe jer nije takav tip igraca. On je radilica i bolje receno motor ekipe.
I niko ne izbacuje djecu nego su svi tad govorili da se osjetilo kako je Hajdar pao pa da se zastiti momak a ne da siluje nazor, a Saban jr trebao bit s repkom, tako da mlatis bezveze.

A sto se tice ove statistike, logicno je ocekivat da Hajdar nije na vrhu, nije ni Kante na vrhu. Hajdar je prvo poluvrijeme imao par nabijenih lopti nikome i to odmah lose utice na konacan poredak dok Vranjes nije imao pogresan pas. Hajdar radi neke druge stvari za ekipu koje nisu obuhvacene statistikom i ne mogu se njome pokazati.

Ako je spreman ful onda bi ga i u Mostaru stavio, ali ne pod svaku cijenu jer imamo vezni red ne zna se ko je bolji. Kad smo ih mogli dobit s Tucetom, Markovicem onda ko god od ovih 4 pocne bolji je od pomenutog dvojca. A nisu ni oni toliko dominantni u sredini kao sto su bili.

Haklapuc
Kontakt:

sri feb 28, 2018 4:43 pm

Može li se mojawebtv normalno gledati preko telefona?

psihopata
Kontakt:

sri feb 28, 2018 5:13 pm

Haklapuc je napisao/la:
Ja sam bez problema gledao na tabletu,e sad ne znam da li postoji razlika između tableta i telefona što se tiče tih stvari.
tajne misli violine: http://postimg.org/image/k6gp7mo01/

maxum1921
Prijatelj foruma
Kontakt:

sri feb 28, 2018 5:17 pm

Haklapuc je napisao/la:
Moze. Samo moras biti na BHT mrezi, mobilnoj ili wi-fi.

@IvanOsim

Znas zasto Mujagić ne igra?

Mujagić= Homer Simpson
Iz ljubavi prema tradiciji, živimo Željezničar...

BlwD
Prijatelj foruma
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri feb 28, 2018 5:37 pm

maxum1921 je napisao/la:Mujagić= Homer Simpson
Tijelom ili glavom? slika

ellaxaz
Kontakt:

sri feb 28, 2018 5:40 pm

I thinks
:baklja:

slika
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

Plava Porodica
Kontakt:

sri feb 28, 2018 5:43 pm

Leon_Professional je napisao/la:
sri feb 28, 2018 3:47 pm
Hajdar nikako nije mozak ekipe jer nije takav tip igraca. On je radilica i bolje receno motor ekipe.
I niko ne izbacuje djecu nego su svi tad govorili da se osjetilo kako je Hajdar pao pa da se zastiti momak a ne da siluje nazor, a Saban jr trebao bit s repkom, tako da mlatis bezveze.
Kao prvo, ako mi se nadovezuješ na post , citiraj ga i nemoj ironično prozivati dvije stranice iza.
Drugo, tu zadnju rečenicu ne piši u takvom tonu, jer bi se dalo diskutovati "ko mlati".
Kao treće, gdje sam ja to rekao da djeca moraju igrati zato jer su naši? Oni su svojim kvalitetom zaslužili da već na ljeto budu u paru, a trenutno nam samo jedan od njih može pomoći bar dok su ovakvi tereni.
I kao četvrto, kako to momak nije bio mozak ekipe? Ja sam od Vranješa vidio sigurnost, smirenost, ali ne i rizik pasove. Od Hareta sam vidio okomitost, prodornost te rizik pasove, tačnije tako se postavio na terenu da ama baš nijedan napad nije prošao a da on nije dotakao loptu.
I kao peto, nijednu narednu utakmicu, opet ponavljam, dok su ovakvi tereni, bez njega ne možemo početi. E sad zavisi da li će njegova uloga biti zujalice koja će imati podršku u vidu Blagojevića koji će mu ofanzivno pružiti podršku bolju od Vranješa, ili će biti u paru sa Vranješom koji će mu defanzivno pružiti podršku veću od Blagojevića.
Ali, ni prvi ni drugi, ne rade na terenu ono što on radi, i veza bez njega funkcionisati ne može!
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.

Prijava