Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

alombardo
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri feb 28, 2018 11:40 am

I bez ovog prozivanja bekrića i stane, smislu ta će oni, da ne bude karma. Respekt i borba su Ž E LJ E Z N I Č A R nikada podcjenjivanje

MATORI
Kontakt:

sri feb 28, 2018 11:51 am

zubanovic89 je napisao/la:
sri feb 28, 2018 11:37 am
MATORI je napisao/la:
sri feb 28, 2018 11:28 am
Pošto vidim da je ovdje bilo dosta pitanja oko ove tribine, one tribine, krova......
Moji izvori kažu da je već dato u zadatak jednoj ozbiljnoj projektantskoj firmi da
uradi NOVI idejni projekat stadiona - naravno u koji će biti upakovano
ovo što je do sada urađeno.....zbog ovih što dolaze od UEFE...pa eto sačekajmo do kraja marta....
:kafa:
Izvori su ti mozda dobri, al ne zato sto sam ja insajder :D nego sto sam slao klubu mail nudio da platim nekoga da uradi projekat sjevera, vizuelno 3D kako treba, zahvalili se rekli da su vec unajmili nekog da odradi projekat, to je bilo prije par mjeseci.
Otkad god, i ko god da plati, ovi što to rade su u tome dobri...

Plava Porodica
Kontakt:

sri feb 28, 2018 11:57 am

Blagojević-Hajdarević početi moraju. Čisto da se ne lome sva koplja na Haretu koji je bio glavni igrač u vezi u Krupi. Mozak ekipe. Ovako imamo dvojicu, Blagojevića koji može više ponuditi ofanzivno od Vranješa. Ukoliko rezultat bude na našoj strani Vranješa ubaciti da im presječemo svaki napad.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

ponosannavas
Kontakt:

sri feb 28, 2018 12:07 pm

Zimi svakako nema puno gledalaca i mogu svi na sjecver. Po meni je bolje sačekati godinu, prikupiti pare i napraviti krov bez stubova. Ako može u Zenici da bude krov takav ne znam što ne može u Sarajevu. Svi ovi sa istoka su mogli biti na sjeveru u subotu. Naravno iza Čelika pa nadalje će istok biti pun jer neće biti tolika zima ani padavina puno. Krov na istoku nam fali zbog 4-5 tekmi u godini kad relano nema puno ljudi prije svega zbog zime.

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

sri feb 28, 2018 12:11 pm

nadam se da stana nece odigrati ni jednu utakmicu protiv nas u dresu zrinjskog... a za "gospodina" bekriju se ne brinem... ne bi on zapeo protiv nas nikada... a i ne moze vise... prestar je...
100/94/37/34 - i to je to!

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sri feb 28, 2018 12:15 pm

ponosannavas je napisao/la:
sri feb 28, 2018 12:07 pm
Zimi svakako nema puno gledalaca i mogu svi na sjecver. Po meni je bolje sačekati godinu, prikupiti pare i napraviti krov bez stubova. Ako može u Zenici da bude krov takav ne znam što ne može u Sarajevu. Svi ovi sa istoka su mogli biti na sjeveru u subotu. Naravno iza Čelika pa nadalje će istok biti pun jer neće biti tolika zima ani padavina puno. Krov na istoku nam fali zbog 4-5 tekmi u godini kad relano nema puno ljudi prije svega zbog zime.
Imas brate i poslovne, mozda je to jedan od uslova
Željezničar ante portas !

chile
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri feb 28, 2018 12:17 pm

Minjore je napisao/la:
neroazzuro je napisao/la:
uto feb 27, 2018 11:01 pm
Ljudi, šta je fakat sa slovenca? Nije valjda brat fakat (gluho bilo) umro?
Kad ide aBd krov?

I gdje nam je forumas @propuh? On je bio cool momak.
mislim da je to @chile ili se varam...
Ne varas se tu sam slika

Sent from my LG-H440n using Tapatalk

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

damirfile
Kontakt:

sri feb 28, 2018 12:19 pm

Najbolji bi bio onaj krov kao na onom videu kod prezentacije juga. Tako bi jug i istok izgledali kao cjelina. To kosta sigurno duplo vise nego ovaj na sjeveru. Ako se odluce da pokriju kao sjever onda se nadam sto manje stubova da ce biti , zaista smetaju kad sjedis iza ili sa strane. Vjerujem da ce izabrati najbolju opciju, ako se nema para nek saceka jednu godinu. Ove godine novi teren i ja zadovoljan.

exdomorocki
Kontakt:

sri feb 28, 2018 1:52 pm

Plava Porodica je napisao/la:
Blagojević-Hajdarević početi moraju. Čisto da se ne lome sva koplja na Haretu koji je bio glavni igrač u vezi u Krupi. Mozak ekipe. Ovako imamo dvojicu, Blagojevića koji može više ponuditi ofanzivno od Vranješa. Ukoliko rezultat bude na našoj strani Vranješa ubaciti da im presječemo svaki napad.
Nako Krupe,Po onim mjerenjima(instat index),koje obuhvata svaki segment u toku utakmice,najbolji rezultat je imao Vojo,Zaka,pa Stojan pa Adi,Hajdar najlosiji.
Mada je meni licno on bio bas dobar.
Statistika je kur.va.
> JA IMAM JEDNOG BOGA A NA KLUPI SINA NJEGOVOGA <

Mirek11
Kontakt:

sri feb 28, 2018 1:58 pm

Elvis Mujić sudi u subotu.
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Elegant
Kontakt:

sri feb 28, 2018 1:59 pm

Kao da gledam pomcnik Macic.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Hurmasica
Kontakt:

sri feb 28, 2018 2:01 pm

slika
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Haklapuc
Kontakt:

sri feb 28, 2018 2:04 pm

Elvis Mujić je trenutno najbolji sudija u BiH i ne vjerujem da će nas oštetiti.

LARSSON
Kontakt:

sri feb 28, 2018 2:07 pm

Elvis Mujić kada sudi nama:

slika

Elvis Mujić kada sudi Zrinjskom:

slika

IvanOsim
Kontakt:

sri feb 28, 2018 2:11 pm

Rashid je napisao/la:
sri feb 28, 2018 7:59 am
IvanOsim je napisao/la:
sri feb 28, 2018 1:38 am
Utakmica protiv Slobode:

Veoma vazna pobijeda, tesko izborena, ali nam nisu trebali nepostojeci penal(i).

Prva stvar koju bih prokomentarisao su izmjene Adzema. Ono je smjesno. Zalosno. Nikad razumijeti necu prvu izmjenu. Kajkut samo zauzima mjesto Mujagicu i Zaimovicu.

Hajdarevic za nasu igru znaci isto sto i Kante u Lesteru i Chelsiju. Uvijek je na lopti, na protivnickom igracu, more sitnih faulova, mozda trenutno nas najvazniji igrac.
Sabanadzovic, onako laganog koraka, idealno da je usao oko 75 min. Al ne bolje Kajkut.

Vidim neki forumasi prizivaju vezni red Blagojevic - Vranjes. Obojica presli tridesetu, treba im radilica na terenu i bez jednog od dvojice omladinaca vezni red bi bas puno trpio. Nije vam dugo trebalo da klupirate nasa dva najveca dragulja. Mada sam to i ocekivao.

Vidim skoro svaki forumas je spomenuo losu partiju Vedrana. Lijepo. Iako uopste nije bila toliko losa partija. Nedo Bog da napravi dvije greske kao Begovic za vikend, ne bi se moglo opstati od komentara. Kad Vedran ode, tek cemo vidjeti koliko smo oslabljeni bez njega. Imao jednu vrhunsku intervenciju, kojom je spasio cist gol.

Vidim opet se Sinisa hvali pretjerano. Koliko je samo Terzic, desni bek Slobode, bolju utakmicu od njeg odigrao. Zakaric slabije izgleda sa Sinisom, jednostavno osnovne napadacke kretnje momak ne razumije. Najslabija karika zajedno sa Bogicevicem. Kod drugog gola u Krupi njemu igrac hladno bijezi, al nema veze, ima on kredita uspio je da napokon asistira u 19 utakmici sezone, Vedrana cemo optuziti sto mu je lopta ispala, yebo to sto je penal odbranio. Cak je dobio troduplo vise glasova za igraca utakmice od Vedrana. Tugo moja tugo.

Bogicevic ako bude igrao protiv Zrinjskog, a njima u napadu brzi igraci, nek nam je Bog na pomoci. Nema startnost, samo je pitanje vremena kad cemo biti kaznjavani zbog tog. Al me ne cudi da to Adzem ne vidi, jer poslije Viteza opet u istom trenutku na terenu Kajkut i Zeba. Jos samo fali da i Crnov bude u istom trenutku sa njima na terenu i sve ce biti protiv nas okrenuto.

Graovac igrac utakmice.
Veze ti nemas sa zivotom. Cuj Sinisa i Zaka se ne razumiju na terenu :lol: pa bolan pogledaj prvi gol protiv Krupe.
Kaze mora Bogicevica izbaciti? Pa koga ce staviti nece Velica. Da mozda Varana iz Reala posudimo nabrzaka sta mislis?

Ja kakvi sve bolidi misle da razumiju fudbal :roll:
Cuj mene ne razumije Sinisa osnovne kretnje, upravu si ti samo pogledaj pogodak protiv Krupe. Ostalih 19 utakmica ti preporucujem nemoj gledati, da ne bi postao bolid formule sa propuhom u glavi.

Usput mozes pogledati opet utakmicu protiv Slobode i vidjeti njihovog desnog beka Terzica i njegove kretnje prema naprijed. Al mozda ni to nije pametno, jer bi se moglo desiti da imas veze sa zivotim, a ne znam koliko ti je to pametno.

A def si upravu za Bogicevica, cuj da ga mjenja Velic, sto bi on, kad ima Osmankovic, momak puca od snage, samo jos da bude Bogi direktni krivac za jedno 4-5 golova pa ce preseliti na klupu, ako ga Veca ne izvadi.

Ne znam Bgm ni sto sam ti odgovarao, al eto hajd nek se nadje.

IvanOsim
Kontakt:

sri feb 28, 2018 2:20 pm

exdomorocki je napisao/la:
sri feb 28, 2018 1:52 pm
Plava Porodica je napisao/la:
Nako Krupe,Po onim mjerenjima(instat index),koje obuhvata svaki segment u toku utakmice,najbolji rezultat je imao Vojo,Zaka,pa Stojan pa Adi,Hajdar najlosiji.
Mada je meni licno on bio bas dobar.
Statistika je kur.va.
Ako ti nije problem mozes li nam postaviti tu statistiku gdje pise da je Hajdar najlosiji. Predpostavljam da ne mozes, al nadat cu se suprotnom na moje opste iznenadjenje. Cak sam spreman opet pogledati tekmu i prebrojati sve duele, pasove..

Rigel
Kontakt:

sri feb 28, 2018 2:23 pm

Ali je zato delegat iz Ljubuškog, pa će se na eventualna ustaška orgijanja na tribinama praviti mrtav.

LARSSON
Kontakt:

sri feb 28, 2018 2:24 pm

Bogičević i Vranješ moraju igrati, od Bogičevića boljeg nemamo

MU'MIN T.M.
Kontakt:

sri feb 28, 2018 2:24 pm

Ne znam jeli slatka i čekam da zvanična konačno objavi, ali....
Mogu reči da prema informacijama kojima ja raspolažem, da će teren Grbavice i trava koja će se ugraditi u omjeru od cca.70% prirodna, 30 % vještačka (proizvođač iz zemlje EU),
biti puno bolja od one koja se ugradila na stadionu Rijeke. Znam još nekih stvari, ali nek to zvanična objavi...

dell21
Kontakt:

sri feb 28, 2018 2:34 pm

Rigel je napisao/la:
sri feb 28, 2018 2:23 pm
Ali je zato delegat iz Ljubuškog, pa će se na eventualna ustaška orgijanja na tribinama praviti mrtav.
Uvijek je na utakmicama protiv zeljeznicara i sarajeva njihov delegat i u mostaru i u listici. Savez je pun fasista a bosnje koji goree sjede ne znaju vola u guzicu ubosti.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.

Prijava