E čuj nemoguće.Pompey je napisao/la: ↑čet nov 23, 2017 2:05 pm@PP Karta za biro kupljena aaa?
Sto se tice komentatora, jedan je onaj Vedo Surkovic(emisija Poluvrijeme, ranije Face) on je pitar. Drugi sa arene je Ruhotina, e on je ba Zeljovac koliko ja znam, i cesto ga vidjam na tekmama.
Ne znam kakvi su bili sinoc, al nemoguce da su prosipali te suplje. Na svakom hr portalu, pa cak i na zvanicnoj Lokosa fino svi kazu, Zeljo je zasluzeno prosao dalje. Eki sad oni misle da je možda Lokomotiva zaslužila da ide dalje![]()
Hahaha da, u pravu si. Ja sam negdje samo naisao kao ‘igra se u nedjelju zbog dana drz’ i uzeo info zdravo za gotovo, a ustvari nidje veze..arctg je napisao/la: ↑čet nov 23, 2017 1:44 pmSamo da razjasnimo nešto, pošto nisi prvi koji je ovo napisao i ovakvog je mišljenja (ništa lično, čisto da razjasnimo): državni praznik nije prepreka da se na taj dan igra bilo koje sportsko takmičenje u državi. Na neke druge načine se to obilježava ali hehe manifestacije nemaju ništa sa tim. Po pravilima kriminalne organizacije UEFA, politika i sport ne smiju imati nikakvog dodira, bar zvaničnog. Tako da bi i odredba da se npr. liga ne igra na državni praznik bila upravo politička odredba. Druga stvar, a tiče se konkretnog primjera nadolazećeg praznika i ove tematike, jeste da će se u subotu, a Dan državnosti je, igrati četiri utakmice 16. kola BH Telecom Premijer lige. Dakle, vidiš da se može igrati na Dan državnosti. Treće, čudi me kako je većina zaboravila da smo i mi igrali utakmice na neki praznik. Najupečatljivi primjer, za nekoga ko je zaboravio ili ne pamti, jeste ova utakmica:
Usput, da se uoči narednog, 30. rođendana, prisjetimo kako smo proslavili 25. rođendan najveće navijačke grupe u Bosni i Hercegovini.![]()
MATORI je napisao/la: ↑čet nov 23, 2017 2:11 pmE čuj nemoguće.Pompey je napisao/la: ↑čet nov 23, 2017 2:05 pm@PP Karta za biro kupljena aaa?
Sto se tice komentatora, jedan je onaj Vedo Surkovic(emisija Poluvrijeme, ranije Face) on je pitar. Drugi sa arene je Ruhotina, e on je ba Zeljovac koliko ja znam, i cesto ga vidjam na tekmama.
Ne znam kakvi su bili sinoc, al nemoguce da su prosipali te suplje. Na svakom hr portalu, pa cak i na zvanicnoj Lokosa fino svi kazu, Zeljo je zasluzeno prosao dalje. Eki sad oni misle da je možda Lokomotiva zaslužila da ide dalje![]()
Jes' to ti Vedo?
Molim nekoga od kolega da postavi snimak tog dijela (na kraju prenosa).
Ma i ovi s nase nisu nista bolji bili!Plava Porodica je napisao/la: ↑čet nov 23, 2017 1:56 pmNakon mukotrpnih pregovora dolazak PP na derbi je izvjestan.
Čak je i karta kupljena
P.S. komentatoru sa arene hrvatske yebem od do eto toliko...
E čuj obje smjene, evala ću naletiti maksuz da zapalimo po jednu.Plava Porodica je napisao/la: ↑čet nov 23, 2017 2:35 pm![]()
![]()
To mi je bila zadnja opcija..isčeprko sam nešto.
U subotu radim obje smjene da bi u nedjelju bio slobodan![]()
15 sati u cugu.. Naleti, znaš gdje sam.Vortex je napisao/la: ↑čet nov 23, 2017 2:58 pmE čuj obje smjene, evala ću naletiti maksuz da zapalimo po jednu.Plava Porodica je napisao/la: ↑čet nov 23, 2017 2:35 pm![]()
![]()
To mi je bila zadnja opcija..isčeprko sam nešto.
U subotu radim obje smjene da bi u nedjelju bio slobodan![]()
da, nikad nije ni prestao sa radom. S tim da je broj aktivnih članova znatno opao.