Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

heisenberg
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet nov 23, 2017 12:22 pm

nookey je napisao/la:
čet nov 23, 2017 12:09 pm
može li se ikako urgirati promjena termina derbija, po svim prognozama kiša i snijeg u nedjelju a subota suha u pm...

Ne moze. U subotu je dan drzavnosti

Leon_Professional
Kontakt:

čet nov 23, 2017 12:29 pm

azbaha je napisao/la:
čet nov 23, 2017 11:16 am
Usput ja imam feel da ce ovaj Dujmovic biti straaaasan golman
Ko zna kako ce se razvijati, ima jos vremena, ali sve tekme sto sam gledao pravio je greske, nervozan...
Nek mu je sretno, ali ja nisam optimistican kao ti :D

Hajdar treba za derbi poceti, da slomi onog seljaka s pletenicama. Jos ce vjerovatno i Adukor pocet u sredini. Fizicki nadmocniji nego nasi.

Husref je uvidio da mu odbrana krizira i tek kad je dosao trazio je stopera. Zato on igra ovako ofanzivno protiv manjih, ima navalu koja moze zabiti vise nego sto oni mogu primiti. Mada protiv nas ce sigurno oprezniji biti.
Novakovic im je krampa, treba ga maksimalno izvlacit jer je spor i izgubi se kad udje prema sredini. Fazon je kako zaustaviti Ahmeta, Sarica i Krstu. To ako uspijemo ja mislim da cemo jedan dat 100%.

sudanikos
Kontakt:

čet nov 23, 2017 12:43 pm

Sudijska komisija N/FSBiH povjerenje je ukazala Irfanu Peljti iz Sarajeva, kojem će asistirati Mostarci Davor Beljo i Amer Macić. Četvrti sudija je Elvis Mujić iz Banovića, a dodatne sudije su Haris Kaljanac (Sarajevo) i Emir Spahalić (Mostar).

Budi Željo
Kontakt:

čet nov 23, 2017 12:48 pm

Prolazak u 24 najbolje ekipe je višestuko. Daje nam već u januaru prednost da nekome ukrades igrače iz drugih podmladaka jer ko ne bi igrao ligu prvaka, s druge strane tu su sponzori koje treba ganjati, možda čak i nekog da bude oficijelni sponzor za tu tekmu da mu bude naprijed na dresu logu... Odlična stavka u CV našeg omladinskog pogona. I ako se traži eventualno neki investitior za Akademiju ili nešto slično definitivno neće imati dvojbi. Ovi zli jezici sto poturaju priče da se karte nisu trebale naplaćivati samo dalje produbljuju svoje pravo lice, tj mrzitelja kluba i potrčkala, posebno sa poturanjem falisifikovanih word dokumenta koje može da napravi bilo ko u minuti. Jadno i bijedno šta sve "navijači" Želje rade. Čak mislim da bi se neko iz kluba trebao ozbiljno pozabaviti sa ovim objava i pokusati pravnim putem da falsifikatore identifikuje i da kazni i ove koji im pruzaju da koriste njihov prostor za takve objave.
Za mene si uvijek najbolji 1921!!!!

Dzezvar
Kontakt:

čet nov 23, 2017 1:05 pm

nookey je napisao/la:
može li se ikako urgirati promjena termina derbija, po svim prognozama kiša i snijeg u nedjelju a subota suha u pm...
Moze.
Imas na radiju kalman emisju od 17.00h mislim,zove se zelje,cestitke i pozdravi......
Javi se u program...slobodno.
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

Vortex
Kontakt:

čet nov 23, 2017 1:09 pm

DANAN je napisao/la:
nookey je napisao/la:
Moze.
Imas na radiju kalman emisju od 17.00h mislim,zove se zelje,cestitke i pozdravi......
Samo nek nazove na vakat da stignu zamijeniti termnine.

Dzezvar
Kontakt:

čet nov 23, 2017 1:13 pm

Vortex je napisao/la:
čet nov 23, 2017 1:09 pm
DANAN je napisao/la:
nookey je napisao/la:
Moze.
Samo nek nazove na vakat da stignu zamijeniti termnine.
Al mora obavezno.selam nazvati.....
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

Elegant
Kontakt:

čet nov 23, 2017 1:18 pm

Kad bi nedjelja bila kao danasnji dan, jeste da je hladno ali barem ima sunca.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

salle86
Kontakt:

čet nov 23, 2017 1:24 pm

Kad bi se u nedjelju prvotimci prema dresu odnosili ko momci sinoć, pa nek padaju čuskije a ne snijeg što se mene tiče
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

nookey
Kontakt:

čet nov 23, 2017 1:25 pm

@vortex i @danan ne razumijem šta vam bi? ovo je sasvim korektno pitanje s moje strane...

MATORI
Kontakt:

čet nov 23, 2017 1:26 pm

Maloprije čitam u zagrebačkim sportskim da je citiram:
"Željezničar je tijekom utakmice imao više pravih prilika, a na strani sarajevskog sastava je i statistika.
Domaćin je tijekom utakmice uputio 18 udaraca pri čemu je šest išlo u okvir gola, dok je Lokomotiva imala svega pet udaraca
od čega samo dva u okvir domaćih vratiju."

Kaže mi kolega koji je gledao prenos na Areni da su ona dva naša slunta (komentatora) na kraju utakmice
BISTRO zaključila kako je možda Lokomotiva zaslužila da ide dalje...

dell21
Kontakt:

čet nov 23, 2017 1:27 pm

Derbi se dobija srcem,zalaganjem a ne stanjem na tabeli i kvalitetom. Koliko puta se to pokazalo da ekipa koja je relativno kvalitetnija i bolje stoji na tabeli ne pobijedi.
Samo se ugledati na djecu i ginuti za svaku loptu i 3 boda su tu 100%.

nookey
Kontakt:

čet nov 23, 2017 1:29 pm

MATORI je napisao/la:
"Željezničar je tijekom utakmice imao više pravih prilika, a na strani sarajevskog sastava je i statistika.
Domaćin je tijekom utakmice uputio 18 udaraca pri čemu je šest išlo u okvir gola, dok je Lokomotiva imala svega pet udaraca

Kaže mi kolega koji je gledao prenos na Areni da su ona dva naša slunta (komentatora) na kraju utakmice
kažu biseri nakon kraja tekme Željo će igrati u toj EVENTUALNOJ jednoj utakmici protiv...
Eventualnoj a plasirali se i završeno sve...

Vortex
Kontakt:

čet nov 23, 2017 1:31 pm

nookey je napisao/la:
@vortex i @danan ne razumijem šta vam bi? ovo je sasvim korektno pitanje s moje strane...
Ama pukla nas luda od sinoć pa se malo opuštamo. Sve ok. Pitanje jeste na mjestu al znamo svi da nema ništa od toga. A još ako je kup u srijedu svakako bi nam više pasala subota al ko nas pita.

nookey
Kontakt:

čet nov 23, 2017 1:34 pm

Vortex je napisao/la:
čet nov 23, 2017 1:31 pm
nookey je napisao/la:
Ama pukla nas luda od sinoć pa se malo opuštamo. Sve ok. Pitanje jeste na mjestu al znamo svi da nema ništa od toga. A još ako je kup u srijedu svakako bi nam više pasala subota al ko nas pita.
aaa hahaha u redu je nego reko da me niste zamijenili s nekim, sve ok...

igla
Kontakt:

čet nov 23, 2017 1:35 pm

Cuo sam da su bili totalno losi komentatori. Ne znam ko je komentarisao, ali ko da gledam bio je onaj pitar, debil sto je radio kod Senada na FACE. Treba poslat dopis Areni da povedu racuna o komentatorima utakmice i njihovoj objektivnosti, zeljovac je i onaj Dzankovic na BHT i Moja Tv, pa nikad, ali nikad nije bio pristrasan. A komentarisao je derbi gdje smo zijanili..

ChWilla
Kontakt:

čet nov 23, 2017 1:37 pm

sinošnja utakmice je realno ravnopravna ili skoro ravnopravna, usprkos broju udaraca broj velikih šansi je tu negdje. ali zbog one tamo, apsolutno nema dileme da zasluženo idemo dalje.
gradi željo boli te *****

teteac8684
Kontakt:

čet nov 23, 2017 1:41 pm

MATORI je napisao/la:

Onaj čuponjica, pitar 1/1...za ovog drugog stvarno nemam pojma...ali to je sindrom uvaženog gospodina Kristića, objektivnost, pripremljenost, profesionalizam da im čovjek pozavidi...

teteac8684
Kontakt:

čet nov 23, 2017 1:42 pm

igla je napisao/la:
čet nov 23, 2017 1:35 pm
Cuo sam da su bili totalno losi komentatori. Ne znam ko je komentarisao, ali ko da gledam bio je onaj pitar, debil sto je radio kod Senada na FACE. Treba poslat dopis Areni da povedu racuna o komentatorima utakmice i njihovoj objektivnosti, zeljovac je i onaj Dzankovic na BHT i Moja Tv, pa nikad, ali nikad nije bio pristrasan. A komentarisao je derbi gdje smo zijanili..
Jeste, taj je bio.

arctg
Forumaš godine 2017
Kontakt:

čet nov 23, 2017 1:44 pm

Edited
Zadnja izmjena: arctg, dana/u pet jan 12, 2018 7:50 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 5 gostiju.

Prijava