Prvi put ikad da te cujem da nesto pesimisticno prognoziras.jovanmaksimovic je napisao/la: ↑uto nov 07, 2017 3:41 pmpo prvi put sam pesimista sto se tice kupa... mislim da ispadamo glat...

Prvi put ikad da te cujem da nesto pesimisticno prognoziras.jovanmaksimovic je napisao/la: ↑uto nov 07, 2017 3:41 pmpo prvi put sam pesimista sto se tice kupa... mislim da ispadamo glat...
jbg, nakon viteza i najvece sramote novog milenija (hej, ne pobjediti tim koji 99% ispada iz lige... to samo mozemo mi...) siroki ce nas rastaviti na proste faktore...Amidza je napisao/la: ↑uto nov 07, 2017 3:42 pmPrvi put ikad da te cujem da nesto pesimisticno prognoziras.jovanmaksimovic je napisao/la: ↑uto nov 07, 2017 3:41 pmpo prvi put sam pesimista sto se tice kupa... mislim da ispadamo glat...![]()
Ma nece se valjda opet Adzem zajebat da onakav harakiri uradi. Ko zna. Sigurno je samo da smo najnepredvidljivija ekipa lige. Smrt za kladionicare.jovanmaksimovic je napisao/la: ↑uto nov 07, 2017 3:45 pmjbg, nakon viteza i najvece sramote novog milenija (hej, ne pobjediti tim koji 99% ispada iz lige... to samo mozemo mi...) siroki ce nas rastaviti na proste faktore...Amidza je napisao/la: ↑uto nov 07, 2017 3:42 pmPrvi put ikad da te cujem da nesto pesimisticno prognoziras.jovanmaksimovic je napisao/la: ↑uto nov 07, 2017 3:41 pmpo prvi put sam pesimista sto se tice kupa... mislim da ispadamo glat...![]()
ma nije to... nego cemo mi ako nastavimo ovako igrati propustiti i evropu... ja sam ocekivao 3 lagana boda protiv fenjerasa medjutim, ali kad ti ne pobjedis takav tim, onda nemas ni razloga da se nadas necemu... na malim utakmicama se dobijaju titule, ne derbijima, to amar najbolje zna...
Široki u KUPU ko plitak potok. Vjeruj mi.jovanmaksimovic je napisao/la: ↑uto nov 07, 2017 3:49 pmma nije to... nego cemo mi ako nastavimo ovako igrati propustiti i evropu... ja sam ocekivao 3 lagana boda protiv fenjerasa medjutim, ali kad ti ne pobjedis takav tim, onda nemas ni razloga da se nadas necemu... na malim utakmicama se dobijaju titule, ne derbijima, to amar najbolje zna...
Lijep podatak znaci da smo za 7 bodova bolji nego prosle sezone u isto vrijeme, a zrinjski gori za 2, ali nas problem jeste sto smo u gostima protiv dvije najgore ekipe osvojili 1 bod umjesto 6 sa kojim bi sad u ovaj pakleni raspored usli sa 3 boda prednosti. Kiks u Vitezu se nije smio dogoditi ni pod razno ako smo mislili napadati titulu ovako smo se zestoko unazadiliavlami97 je napisao/la: ↑uto nov 07, 2017 3:45 pmProšle sezone je Zrinjski nakon 14 kola bio prvi sa 33 boda, a mi 22 i ko zna koji na tabeli. Ove sezone, nakon isto toliko kola Široki i Zrinjski imaju po 31 bod, a mi 29. Ne znam čemu ovoliko kukumakanje.
Ediit: I šega su mi ovi koji kukaju (pitari i mnogi drugi) što je utakmica odgođena, a niko "A" nije napisao kada su Leotar i Zvijezda 09 igrali isti ovaj KUP 7-10 dana kasnije
Ubiše ih kompleksi.
![]()
Pa u prvih 14 kola smo prošle sezone izgubili od Viteza i Širokog, koji su bili u borbi za opstanak, a bod iščupali od Čelika koji je bio u istom qurcu kao i sada. Za razliku od prošle sezone sa Vitezom smo uzeli 4 boda, Čelikom 3 i 1 bod sa Širokim. Zato govorim da je ovo sve preuranjeno. Kod nas je mentalitet takav, da nakon jednog lošeg rezultata smo nula, a nakon pobjede nam niko nije ravan. Valjda raja nema osjećaj za realnost. Ponekad gledam šta se piše tokom utakmice i meni se zgadi sve, a nakon što damo gol ili preokrenemo, opet nam niko nije ni blizu. Narod piše u afektu, nerazmišljajući o napisanom. Obično lupaju ko Maksim po diviziji i onda im treba određen period da dođu sebi. Valjda emocije, šta li? Fudbal je sport (naročito kod nas), gdje svako svakoga može pobjediti, bez obzira gdje se igra utakmica.MrRiccoli je napisao/la: ↑uto nov 07, 2017 4:32 pmLijep podatak znaci da smo za 7 bodova bolji nego prosle sezone u isto vrijeme, a zrinjski gori za 2, ali nas problem jeste sto smo u gostima protiv dvije najgore ekipe osvojili 1 bod umjesto 6 sa kojim bi sad u ovaj pakleni raspored usli sa 3 boda prednosti. Kiks u Vitezu se nije smio dogoditi ni pod razno ako smo mislili napadati titulu ovako smo se zestoko unazadiliavlami97 je napisao/la: ↑uto nov 07, 2017 3:45 pmProšle sezone je Zrinjski nakon 14 kola bio prvi sa 33 boda, a mi 22 i ko zna koji na tabeli. Ove sezone, nakon isto toliko kola Široki i Zrinjski imaju po 31 bod, a mi 29. Ne znam čemu ovoliko kukumakanje.
Ediit: I šega su mi ovi koji kukaju (pitari i mnogi drugi) što je utakmica odgođena, a niko "A" nije napisao kada su Leotar i Zvijezda 09 igrali isti ovaj KUP 7-10 dana kasnije
Ubiše ih kompleksi.
![]()