Ma može se ovde pročitati svega i svačega
Ma aktivirati sve, i B tim i juniore
pametniji ljudi od mene su pisali o tom efektu, i u psihologiji, i u ekonomiji i u njihovoj međusobnoj vezi...kada "vanjska" nagrada, novac ili nešto drugo, ustvari smanji motivaciju za nešto. jer "prekrije" izvornu unutrašnju motivaciju u vidu ljubavi, zanimanja, radoznalosti, želje za napredovanjem...
Ako ih ovoliki pritisak raje nemotivese da izbace Siroki i sve Nas demantuju i uvjere da smo mi samo ludjaci koji istinski vole svoj klub, a da u sustini vrlo malo znamo o profesijonalnom fudbalu. Onda jbg. nema drugog izlaza nego ih sve otjerati i pustiti barem djecu da igraju.....ChWilla je napisao/la: ↑uto nov 07, 2017 1:50 pmpametniji ljudi od mene su pisali o tom efektu, i u psihologiji, i u ekonomiji i u njihovoj međusobnoj vezi...kada "vanjska" nagrada, novac ili nešto drugo, ustvari smanji motivaciju za nešto. jer "prekrije" izvornu unutrašnju motivaciju u vidu ljubavi, zanimanja, radoznalosti, želje za napredovanjem...
zvuči glupo, ali to zaista nisam ja smislio nego čitao, a smislii su nobelovci...
Ee da je meni razmišljati ko i ti, sve ti lijepo, bajno..
Dosta će zavisiti od kartona jer sada imaš Blagojevica, Zakarića, Projića i Stevanovića sa po dva. 4 bitna igrača ma šta god ko mislio o njima.
Stara masonska fora. Sad je vise nego ocito da se Kup stima Krupi.