Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto nov 07, 2017 1:19 pm

posaljes savjetnika da dogovori mec juniora u Kupu :D

igla
Kontakt:

Treba Pehilja dovest, i otpustit ga poslije ko i onda.

SirAlexFerguson
Kontakt:

uto nov 07, 2017 1:20 pm

Vec smo se *ickasto postavili na forumu.

Mi smo Želježničar, oni su Široki Brijeg. Uz dužno poštovanje svima, ali razumit cemo se...
Psihicki se dobro spremiti, unaprijed isplanirati ko ce igrati ko ce odmarati, kako cemo igrati. NAVIJACI moraju svoj dio uraditi i napuniti i podržati.
Dobro je sto dva gostovanja imamo u 3-4 dana, ne moraju kući ni dolaziti. Neka se u miru odmore i spreme, oduzeo bi im i telefone :D .
Svi se moraju posvetiti 150% do zimske pauze, svi! Trebamo mi skinuti pritisak s njih sto vise mozemo, a mozemo ima i do nas. :zeljeznicar1:
:zeljeznicar1:

Ivica Osim : " Fudbal je dio nas, dio naše radosti, ponekad i tuge."

ChWilla
Kontakt:

Minjore je napisao/la:
posaljes savjetnika da dogovori mec juniora u Kupu :D
ma moraće i oni "prošarati" ekipu htjeli ne htjeli...
gradi željo boli te *****

Plava Porodica
Kontakt:

Minjore je napisao/la:
uto nov 07, 2017 1:13 pm
Pa evo skripalo je u jebenom Vitezu. Ljudi skontali carlamu, udvoji Zakarica, kad nema Stanica ( uz svo postovanje Graovcu, koji nije toliki kapacitet da odigra 12 napada tamo vamo) i Zeljo je tanji od rizle. Pogotovo u situacijama kada nemas drugo krilo ili kada ti desetku igra, odnosno ne igra niko. Uz Ramovica i Ubipitara bi to trebalo biti na vecem nivou. Da ja Kajkut ono ubacio sa po metra sad bi se izdrkavalo po Sirokom ovdje, vjeruj mi. Idemo da im jebeemo kevu i njima i borcu i sarajevu.
Ne znam ko bi se izdrkavo. Možda naša nerealnost. Ko realno gleda stanje od prvog dana ne može ga ni začuditi i pobjeda u lištici od tri razlike a ni poraz u simin hanu od tri razlike. Fatamo se za glavu zbog boda u vitezu a niko se ne pita kakav mi to kvalitet imamo da pored kartona, povreda i anemičnosti bude dovoljan za tri boda. Ali,evo, odnekud ponovo optimizam.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Grbavica
Kontakt:

uto nov 07, 2017 1:22 pm

Ma satracemo sve
Ko nas je kleo, nije dangubio.

ChWilla
Kontakt:

uto nov 07, 2017 1:22 pm

mi u najboljem sastavu imamo bljeskove fine igre. ali realno, oni rijetko potraju čak i cijelu jednu utakmicu. oni ukazuju na neki potencijal koji nije gotov proizvod.

heisenberg
Kontakt:

uto nov 07, 2017 1:25 pm

SirAlexFerguson je napisao/la:
Vec smo se *ickasto postavili na forumu.

Mi smo Želježničar, oni su Široki Brijeg. Uz dužno poštovanje svima, ali razumit cemo se...
Psihicki se dobro spremiti, unaprijed isplanirati ko ce igrati ko ce odmarati, kako cemo igrati. NAVIJACI moraju svoj dio uraditi i napuniti i podržati.
Dobro je sto dva gostovanja imamo u 3-4 dana, ne moraju kući ni dolaziti. Neka se u miru odmore i spreme, oduzeo bi im i telefone :D .
Svi se moraju posvetiti 150% do zimske pauze, svi! Trebamo mi skinuti pritisak s njih sto vise mozemo, a mozemo ima i do nas. :zeljeznicar1:

:palacgore: :palacgore: :palacgore: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

Izlija
Moderator
Kontakt:

uto nov 07, 2017 1:26 pm

I BELIEVE
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
イビチャ・オシム

Plava Porodica
Kontakt:

uto nov 07, 2017 1:26 pm

Gotov proizvod se može čekati nakon zime. Ili opet živimo od roka do roka.
Niko nam nije kriv što se sad baš sve okrenulo protiv nas, i povrede i kartoni na nedovoljno popunjen a negdje i prepunjen sastav. Ne smijem ni zamisliti šta bi bilo da ne izvukosmo ovih par mladića.
Zato bolje nek se fokusiraju na kup, ako njega izdeveramo imamo i pobjednika.
Titula je i prije ovog žrijeba bila u snovima najvećih optimista, a sad ne znam ima li je ikako..
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Amidza
Kontakt:

uto nov 07, 2017 1:27 pm

Ma samo da se Adzem ne glupira ljudi, mi mozemo dobit svakoga. Nije ovdje niko Real. Steta je sto smo bez najboljeg igraca u 2 utakmice protiv Sirokog, ali moze se nekako.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

ChWilla
Kontakt:

uto nov 07, 2017 1:28 pm

fakat pretjerujete s tim zakarićem, sto posto je tačno ono što vam je napisano za prošlu godinu + što mu postavka nije odgovarala. a ove godine, hajd' mi eto recite ko to protiv širokog jeste dobro odigrao...

Dolina
Kontakt:

Ako će neko preuzet rizik da igra sa mladjim igračima onda će morati preuzeti i odgovornost za iste. A to opet vodi svemu onom što najmanje želimo a večina otvoreno pokazuje svaki dan.
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

uto nov 07, 2017 1:29 pm

JEBEEEEEEEM TE SARAJVOOOOO OOOOOOOOOOOOOO

Plava Porodica
Kontakt:

uto nov 07, 2017 1:30 pm

A kako je protiv mostaraca odigro i prošle i ove?
Pa imamo oči yebem ga ja.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Amidza
Kontakt:

uto nov 07, 2017 1:31 pm

ChWilla je napisao/la:
fakat pretjerujete s tim zakarićem, sto posto je tačno ono što vam je napisano za prošlu godinu + što mu postavka nije odgovarala. a ove godine, hajd' mi eto recite ko to protiv širokog jeste dobro odigrao...
Ma ne tvrdim ja da on namjerno lose igra. Mozda covjek jednostavno ima neku mentalnu blokadu protiv bivseg kluba. Ni prvi ni zadnji takav igrac.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

Izlija
Moderator
Kontakt:

uto nov 07, 2017 1:31 pm

slika
イビチャ・オシム

ChWilla
Kontakt:

uto nov 07, 2017 1:32 pm

Dolina je napisao/la:
Ako će neko preuzet rizik da igra sa mladjim igračima onda će morati preuzeti i odgovornost za iste. A to opet vodi svemu onom što najmanje želimo a večina otvoreno pokazuje svaki dan.
jedno će morati, to nije rizik nego nužnost...a vrlo moguće da neće biti ni lošiji.

ChWilla
Kontakt:

uto nov 07, 2017 1:34 pm

a nešto ćemo znati i moći kalkulisati i poslije utakmica sa borcem i sarajevom. ako bi, slučajno ili namjerno, pobijedili obje - ja bi u kupu ašćare izveo drugi tim kombinovan sa juniorima.

Hadzijalagic
Kontakt:

uto nov 07, 2017 1:34 pm

Plava Porodica je napisao/la:
uto nov 07, 2017 1:30 pm
A kako je protiv mostaraca odigro i prošle i ove?
Pa imamo oči yebem ga ja.
Nije on protiv laznih mostaraca i protiv Sirokog odigrao lose zato sto nije htio igrati vec zato sto Zrinjski i Siroki odigraju kvalitetnu odbranu na njemu jer znaju da je, manje vise, jedina ozbiljna opasnost u nasem timu.

I Karacic je to provalio pa ga utrajao u zadnjoj tekmi jer ovi ostali puleni nisu u stanju dva pasa sastaviti a ne izgraditi kvalitetnu sansu..
Zadnja izmjena: Hadzijalagic, dana/u uto nov 07, 2017 1:38 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

Prijava