Ne znam ko bi se izdrkavo. Možda naša nerealnost. Ko realno gleda stanje od prvog dana ne može ga ni začuditi i pobjeda u lištici od tri razlike a ni poraz u simin hanu od tri razlike. Fatamo se za glavu zbog boda u vitezu a niko se ne pita kakav mi to kvalitet imamo da pored kartona, povreda i anemičnosti bude dovoljan za tri boda. Ali,evo, odnekud ponovo optimizam.Minjore je napisao/la: ↑uto nov 07, 2017 1:13 pmPa evo skripalo je u jebenom Vitezu. Ljudi skontali carlamu, udvoji Zakarica, kad nema Stanica ( uz svo postovanje Graovcu, koji nije toliki kapacitet da odigra 12 napada tamo vamo) i Zeljo je tanji od rizle. Pogotovo u situacijama kada nemas drugo krilo ili kada ti desetku igra, odnosno ne igra niko. Uz Ramovica i Ubipitara bi to trebalo biti na vecem nivou. Da ja Kajkut ono ubacio sa po metra sad bi se izdrkavalo po Sirokom ovdje, vjeruj mi. Idemo da im jebeemo kevu i njima i borcu i sarajevu.
SirAlexFerguson je napisao/la: ↑uto nov 07, 2017 1:20 pmVec smo se *ickasto postavili na forumu.
Mi smo Želježničar, oni su Široki Brijeg. Uz dužno poštovanje svima, ali razumit cemo se...
Psihicki se dobro spremiti, unaprijed isplanirati ko ce igrati ko ce odmarati, kako cemo igrati. NAVIJACI moraju svoj dio uraditi i napuniti i podržati.
Dobro je sto dva gostovanja imamo u 3-4 dana, ne moraju kući ni dolaziti. Neka se u miru odmore i spreme, oduzeo bi im i telefone.
Svi se moraju posvetiti 150% do zimske pauze, svi! Trebamo mi skinuti pritisak s njih sto vise mozemo, a mozemo ima i do nas.![]()
Ma ne tvrdim ja da on namjerno lose igra. Mozda covjek jednostavno ima neku mentalnu blokadu protiv bivseg kluba. Ni prvi ni zadnji takav igrac.
jedno će morati, to nije rizik nego nužnost...a vrlo moguće da neće biti ni lošiji.
Nije on protiv laznih mostaraca i protiv Sirokog odigrao lose zato sto nije htio igrati vec zato sto Zrinjski i Siroki odigraju kvalitetnu odbranu na njemu jer znaju da je, manje vise, jedina ozbiljna opasnost u nasem timu.Plava Porodica je napisao/la: ↑uto nov 07, 2017 1:30 pmA kako je protiv mostaraca odigro i prošle i ove?
Pa imamo oči yebem ga ja.