Uz tebe smo!
Nece se birati sredstva, nacin, vrijeme ni mjesto kako bi se degradirao svaki napredak a na nos nabijao svaki neuspjeh.storm_raider je napisao/la: ↑ned okt 29, 2017 7:10 pmCak 7 golova primljeno???? Bruka i sramota, sve se rastalilo, cenane odlazi. Zeljo ciao.11plavih'92 je napisao/la: ↑ned okt 29, 2017 6:44 pmA sto nismo na +3 npr
Sto, sto, sto
Ma ciao Zeljo![]()
Eto ukratko retrospektiva raznoraznih ubleha.
Iako sam u prošlosti i ja kontao ovako, sad sumnjam da bi bilo duplo više raje (5 hiljada) i da je džabe ulaz.avlami97 je napisao/la: ↑ned okt 29, 2017 10:59 amIma svega pomalo. Da je cijena protiv Ludogoreca bila 5, 8, 10, 20 KM juniore ne bi gledalo 300 ljudi. Karta je bila 3KM i svi su pohrlili da daju podršku uz pristupacnu cijenu.mamba21 je napisao/la:Sta mislite sta je razlog za ove male posjete realno? Da li je to zbog igre, vremena, cijene karte ili nesto deseto?
Mozda bi uprava treba razmisliti o nizim cijenama karata na manjim utakmica, mozda bi i popravilo posjetu.
Kod nas djeca do 12 g. plaća kartu 3 i 4 KM, a preko 12 g. punu cijenu.
Karta kod pitara 3, 5, 7KM za odrasle, s tim što ih masa ima besplatan ulaz uz clansku.
U Zenici kada im Željo dolazi najskuplja karta 5KM, ostale 2-3 KM, s tim što omladina i žene ulaze dzaba.
Ovo ne govorim zbog sebe, jer desetljećima kupujem sezonsku.
Da je protiv MDK karta bila kao za omladince bilo bi 3-4 puta vise raje.
Drugi razlog je vrijeme uz skupe karte.
Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk
Ma kakav pristup 80% !!! Samo maksimalno jako!!! Timski, angažovano, bez nervoze. Težak teren će biti sigurno. Čuvati se povreda i kartona. Znamo kako torpedo radi. Ne bi me čudilo da Zaka u BL 3 žuti fasuje. Možda je bolje da u Vitezu karton dobije i u BL ga očisti...salle86 je napisao/la: ↑ned okt 29, 2017 8:00 pmVitez moramo uzeti. Tabela govori da su tanki ko bašlija. Neće biti lahko ali samo ako naši uđu u utakmicu u fazonu "nemaju oni pojma, dovoljno je da se pojavimo i posao je gotov". Sa nekim pristupom 80% bodovi bi trebali biti naši...
A onda u BL se pobiti muški, sva tri znaka su moguća pa šta Bog da.
NASTAVI NIZ
ne kažem da igramo opušteno već da bi i tih 80% moralo biti dovoljno ako se pogleda kvalitet ekipaVeteran1965 je napisao/la: ↑ned okt 29, 2017 8:05 pmMa kakav pristup 80% !!! Samo maksimalno jako!!! Timski, angažovano, bez nervoze. Težak teren će biti sigurno. Čuvati se povreda i kartona. Znamo kako torpedo radi. Ne bi me čudilo da Zaka u BL 3 žuti fasuje. Možda je bolje da u Vitezu karton dobije i u BL ga očisti...salle86 je napisao/la: ↑ned okt 29, 2017 8:00 pmVitez moramo uzeti. Tabela govori da su tanki ko bašlija. Neće biti lahko ali samo ako naši uđu u utakmicu u fazonu "nemaju oni pojma, dovoljno je da se pojavimo i posao je gotov". Sa nekim pristupom 80% bodovi bi trebali biti naši...
A onda u BL se pobiti muški, sva tri znaka su moguća pa šta Bog da.
NASTAVI NIZ
No srklet No partyPlava Porodica je napisao/la: ↑ned okt 29, 2017 8:02 pmU Vitezu rutinski , bez imalo srkleta, moramo doći do pobjede.