Praticemo razvoj situacije @nero.
Sto se tice Edisa. To sto je on van Zelje, a Odovic u Zelji govori o njemu dovoljno.
Ne pretjeruje se bas zbog toga što ga osporavaju. A teško možemo dovesti nekoga ko bi bio drastično bolji od Blagoje.chile je napisao/la:Ono sto je meni itekako pozitivno jeste procitati pohvale na racun Adzema iako su ga mnogi kudili i tjerali s klupe. Mada mislim da se vec pretjeruje u hvalospjevima nakon sinocnje utakmice.
Iz dana u dan iz utakmice u utakmicu se vidi napredak ekipe i njegov pecat, bit ce podbacaja i losih tekmi ali to nhemu treba samo biti podstrek u sta ne sumnjam.
Mi cemo tek mnogo jace izgledati kad dodje zamjena za Blagojevica, i od svih pozicija u timu ja bi nekako volio da se tu dovede pravi igrac uz kojeg ce stasati ovi omladinci iz veznog reda.
I mi sami često znamo gledati stvari crno-bjelo. Ako neko kaže da je igra bila loša, da se mnogo rotiraju igrači, onda smo protiv Ade, a danas kada kažemo da je juče bilo iznenađujuće dobro, ispada da ga kujemo u zvijezde. Činjenica je da ovdje ima dosta realnih navijača (bar ja tako mislim) koji iznesu fakat ono što vide i misle. E sada to se na različite načine gleda, i nemojmo ništa tumačiti kao loše namjere. Kakva god igra bila, Ado i ekipa gaze dobro. Nekome je važan samo rezultat, nekome, igra, nekome djeca, neko bi sve ovo zajedno.pile87 je napisao/la: ↑ned okt 29, 2017 10:21 amNe pretjeruje se bas zbog toga što ga osporavaju. A teško možemo dovesti nekoga ko bi bio drastično bolji od Blagoje.chile je napisao/la:Ono sto je meni itekako pozitivno jeste procitati pohvale na racun Adzema iako su ga mnogi kudili i tjerali s klupe. Mada mislim da se vec pretjeruje u hvalospjevima nakon sinocnje utakmice.
Iz dana u dan iz utakmice u utakmicu se vidi napredak ekipe i njegov pecat, bit ce podbacaja i losih tekmi ali to nhemu treba samo biti podstrek u sta ne sumnjam.
Mi cemo tek mnogo jace izgledati kad dodje zamjena za Blagojevica, i od svih pozicija u timu ja bi nekako volio da se tu dovede pravi igrac uz kojeg ce stasati ovi omladinci iz veznog reda.
I pogrešna je želja za nekakvim kostantnim promjenama. Adzem ima i plan za poluseznu zna šta mu treba samo ga pustiti neka radi.
Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk
Ja sam baš primjetio nešto što nisam dugo, kada je Kemo dao pogrešan pas ispred naših 16 i gleda oko sebe jer je napravio šansu protivniku.Veteran1965 je napisao/la:I mi sami često znamo gledati stvari crno-bjelo. Ako neko kaže da je igra bila loša, da se mnogo rotiraju igrači, onda smo protiv Ade, a danas kada kažemo da je juče bilo iznenađujuće dobro, ispada da ga kujemo u zvijezde. Činjenica je da ovdje ima dosta realnih navijača (bar ja tako mislim) koji iznesu fakat ono što vide i misle. E sada to se na različite načine gleda, i nemojmo ništa tumačiti kao loše namjere. Kakva god igra bila, Ado i ekipa gaze dobro. Nekome je važan samo rezultat, nekome, igra, nekome djeca, neko bi sve ovo zajedno.pile87 je napisao/la: ↑ned okt 29, 2017 10:21 amNe pretjeruje se bas zbog toga što ga osporavaju. A teško možemo dovesti nekoga ko bi bio drastično bolji od Blagoje.chile je napisao/la:Ono sto je meni itekako pozitivno jeste procitati pohvale na racun Adzema iako su ga mnogi kudili i tjerali s klupe. Mada mislim da se vec pretjeruje u hvalospjevima nakon sinocnje utakmice.
I pogrešna je želja za nekakvim kostantnim promjenama. Adzem ima i plan za poluseznu zna šta mu treba samo ga pustiti neka radi.
Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk
U ekipi imamo 4-5 mladih igrača, i logično je da će biti oscilacija. Gazimo na dva fronta, i biće i umora, i povreda, i kartona. Ranije sam naglasio da po meni nemamo ekipu za titulu, i da bi bio zadovoljan Europom. Ne znam kako ćemo zimski prelazni rok odraditi, ali fali tu "detalja" u ovoj ekipi za sami vrh.
Na žalost ne "dišemo ko jedan" i to je naš najveći problem trenutno. Kada bi se tu posložili brže bi se grabilo naprijed, ali jbg ne može kod nas općenito u društvu ništa bez problema i izazova, pa tako i u Želji.
Ima svega pomalo. Da je cijena protiv Ludogoreca bila 5, 8, 10, 20 KM juniore ne bi gledalo 300 ljudi. Karta je bila 3KM i svi su pohrlili da daju podršku uz pristupacnu cijenu.mamba21 je napisao/la:Sta mislite sta je razlog za ove male posjete realno? Da li je to zbog igre, vremena, cijene karte ili nesto deseto?
Mozda bi uprava treba razmisliti o nizim cijenama karata na manjim utakmica, mozda bi i popravilo posjetu.
Mozda bi se i trebalo razmisliti od sljedece sezone manja cijena karata za manje utakmice ( od ove ne mozes zbog godisnjih).avlami97 je napisao/la: ↑ned okt 29, 2017 10:59 amIma svega pomalo. Da je cijena protiv Ludogoreca bila 5, 8, 10, 20 KM juniore ne bi gledalo 300 ljudi. Karta je bila 3KM i svi su pohrlili da daju podršku uz pristupacnu cijenu.mamba21 je napisao/la:Sta mislite sta je razlog za ove male posjete realno? Da li je to zbog igre, vremena, cijene karte ili nesto deseto?
Mozda bi uprava treba razmisliti o nizim cijenama karata na manjim utakmica, mozda bi i popravilo posjetu.
Kod nas djeca do 12 g. plaća kartu 3 i 4 KM, a preko 12 g. punu cijenu.
Karta kod pitara 3, 5, 7KM za odrasle, s tim što ih masa ima besplatan ulaz uz clansku.
U Zenici kada im Željo dolazi najskuplja karta 5KM, ostale 2-3 KM, s tim što omladina i žene ulaze dzaba.
Ovo ne govorim zbog sebe, jer desetljećima kupujem sezonsku.
Da je protiv MDK karta bila kao za omladince bilo bi 3-4 puta vise raje.
Drugi razlog je vrijeme uz skupe karte.
Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk
Na sve stvari van terena je jako teško uticati, vidiš danas kako to ide dovedeš igrača koji ima jedno pogrešno dodavanje nakon što mu lopta odskoci na groznom terenu i onda ga oni koji sebe nazivaju navijačima Želje prozivaju i prave sprdnju od toga.Veteran1965 je napisao/la:Pile nisam mislio na ekipu, mislio sam uopšteno oko Želje. Nadam se i vidim da se atmosfera u ekipi popravlja, i to je super. neke druge stvari mene bole..