Sa Slavkom smo pali zbog forsiranja istog igrackog kadra, puno boljeg nego ga Adzem sada ima.Leon_Professional je napisao/la: ↑ned sep 10, 2017 7:25 pmMorate shvatiti da je ovo taktika i da smo prepustili igru protivniku, nismo mi uzeli i organizovali.
To nam s ovom ekipom najbolje lezi.
U takvim okolnostima i sa Slavkom smo odigrali njegove najbolje meceve od priprema i ukljucujuci ligu.
Zato i kazem da ce protiv Krupe biti daleko drugacija situacija. Oni ce se braniti, a mi napadati. Taj segment moramo popraviti, jer vec 2 godine se mucimo na postavljenu odbranu.
Ako se to ne popravi i ne budemo proigrali onda ce biti guravo kad se sreca bude vracala nekom drugom.
@Fanzi imali smo nafaku i sa Edisom i s Slavkom, pa smo zbog toga i pali u finisu kad nas je napustila. Ako ces bit uz njeg nemoj izmisljat da bi to pojacao, niko ne stvara teoriju i govori da je samo Adzem sretan.
Storm kad nesto pogodi cuskije ce s neba padat![]()
Ko je platio danas da gleda i ko je uspio pogledati, ja vjerujem da on svakako i dolazi na utakmice
To stoji ali smo imali i srecu. Pali smo jer onako nazor nije moglo. Past cemo i ovdje ako ne proigramo.Fanzi je napisao/la: ↑ned sep 10, 2017 7:33 pmSa Slavkom smo pali zbog forsiranja istog igrackog kadra, puno boljeg nego ga Adzem sada ima.Leon_Professional je napisao/la: ↑ned sep 10, 2017 7:25 pmMorate shvatiti da je ovo taktika i da smo prepustili igru protivniku, nismo mi uzeli i organizovali.
To nam s ovom ekipom najbolje lezi.
U takvim okolnostima i sa Slavkom smo odigrali njegove najbolje meceve od priprema i ukljucujuci ligu.
Zato i kazem da ce protiv Krupe biti daleko drugacija situacija. Oni ce se braniti, a mi napadati. Taj segment moramo popraviti, jer vec 2 godine se mucimo na postavljenu odbranu.
Ako se to ne popravi i ne budemo proigrali onda ce biti guravo kad se sreca bude vracala nekom drugom.
@Fanzi imali smo nafaku i sa Edisom i s Slavkom, pa smo zbog toga i pali u finisu kad nas je napustila. Ako ces bit uz njeg nemoj izmisljat da bi to pojacao, niko ne stvara teoriju i govori da je samo Adzem sretan.
Storm kad nesto pogodi cuskije ce s neba padat![]()
A volio bih da Adzemaga sve demantuje trofejom na kraju sezone. Valja mu s obrazom cestitat...
Veteran1965 je napisao/la: ↑ned sep 10, 2017 7:36 pmRazličite poglede imamo na današnju, ali i neke prije utakmice. U svakom slučaju vrijedni bodovi, bez neke posebne igre, za koju se većina nadamo da će vremenom, utakmicama i treninzima doći. Ja ako mogu birati uvijek sam za bodove bez igre, nego igru bez bodova.Optimističan sam da će vremenom doći uigranost, bolja fizička sprema, eksplozivnost, i da ćemo tada imati i igru i bodove.Isto tako nećemo se lagati, ovoj ekipi fali i kvaliteta i širine na nekim pozicijama. Bez obzira na sjajne odluke i hrabrost oko forsiranja naših mladih igrača, mora se ova ekipa nadograditi. Molim Vas da samo budemo svjesni da su mladi igrači skloni oscilacijama, padu koncentracije, neiskusni su, i biće tu i izazova, grešaka i prosutih bodova.
Na žalost Bogi, Zeba, Kajkut, Projić, pa i Stana su nezamjenjivi u prvih 11,ne zato što ih neko voli,nego što boljih i mlađih nemamo. Zec, Sinan, Zajmović jesu neki potencijal, ali sporo to ide. Prilagođavanje, ostvarenja, kvalitet. Ne vidi se to nešto pretjerano kod njih. Ne znam šta je sa tim Žerićem, ali očito je da se na njega, bar za sada ne može ozbiljno računati. Šaban je izgleda najperspektivniji od sve omladine, i za sada to ukazano povjerenje solidno opravdava. Za našu ligu nama treba desni bek, jedan jak veznjak, i lijevi ofanzivac. Za nešto više od toga fali tu još igrača...
Dug je i težak put kojim smo krenuli. Uz to mnogo opstrukcije, koja i ne bi smetala da ne dolazi iz vlastitih redova. Po meni najvažnije je da u klubu zadržimo, u nekim segmentima i vratimo pozitivnu energiju,povjerenje, timski rad i profesionalnost, stvari bez kojih ne možemo naprijed.Nadam se da se neće odustati od cijelog projekta, i da ćemo svima pokazati ko smo i šta smo mi...Željovci...
Koji je organ Gavran, ako je Vetera mozak?Model1964 je napisao/la: ↑ned sep 10, 2017 7:48 pmVeteran1965 je napisao/la: ↑ned sep 10, 2017 7:36 pmRazličite poglede imamo na današnju, ali i neke prije utakmice. U svakom slučaju vrijedni bodovi, bez neke posebne igre, za koju se većina nadamo da će vremenom, utakmicama i treninzima doći. Ja ako mogu birati uvijek sam za bodove bez igre, nego igru bez bodova.Optimističan sam da će vremenom doći uigranost, bolja fizička sprema, eksplozivnost, i da ćemo tada imati i igru i bodove.Isto tako nećemo se lagati, ovoj ekipi fali i kvaliteta i širine na nekim pozicijama. Bez obzira na sjajne odluke i hrabrost oko forsiranja naših mladih igrača, mora se ova ekipa nadograditi. Molim Vas da samo budemo svjesni da su mladi igrači skloni oscilacijama, padu koncentracije, neiskusni su, i biće tu i izazova, grešaka i prosutih bodova.
Na žalost Bogi, Zeba, Kajkut, Projić, pa i Stana su nezamjenjivi u prvih 11,ne zato što ih neko voli,nego što boljih i mlađih nemamo. Zec, Sinan, Zajmović jesu neki potencijal, ali sporo to ide. Prilagođavanje, ostvarenja, kvalitet. Ne vidi se to nešto pretjerano kod njih. Ne znam šta je sa tim Žerićem, ali očito je da se na njega, bar za sada ne može ozbiljno računati. Šaban je izgleda najperspektivniji od sve omladine, i za sada to ukazano povjerenje solidno opravdava. Za našu ligu nama treba desni bek, jedan jak veznjak, i lijevi ofanzivac. Za nešto više od toga fali tu još igrača...
Dug je i težak put kojim smo krenuli. Uz to mnogo opstrukcije, koja i ne bi smetala da ne dolazi iz vlastitih redova. Po meni najvažnije je da u klubu zadržimo, u nekim segmentima i vratimo pozitivnu energiju,povjerenje, timski rad i profesionalnost, stvari bez kojih ne možemo naprijed.Nadam se da se neće odustati od cijelog projekta, i da ćemo svima pokazati ko smo i šta smo mi...Željovci...![]()
Evo zašto mi Vetrean igra u prvih 11 i pored iskusnog Gavrana cini mozak ekipe.
Kada CW bude na ovo nivoJu može ocekivati neke minute. Ako nastavi sa max jednom prostoproširenom recenicom ostaje na klupi![]()
Upravo to. A i sasvim je dovoljno da moze prenijeti svoje zamisli.TheTacTica je napisao/la: ↑ned sep 10, 2017 7:47 pmIgra sa Adom nije nista bolja u odnosu na SP, to oko uigravanja to više nema smisla, ova ekipa je suvise zajedno da bi se vise uigravali u bilo kojoj kombinaciji. Jedini plus Adžemu su ovi mladi igrači. A što se tiče igre to se nenadzire ni izdaleka.