Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Kasapin
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned sep 10, 2017 7:02 pm

Hoce li biti snimak utakmice?

ChWilla
Kontakt:

ned sep 10, 2017 7:03 pm

sve bi bilo potpuno da krene kiša iz neba iz zemlje, da možemo pjevati, lijte kiše 'ladne vode, vlado ode vlado ode... :violina: :pivo:
gradi željo boli te *****

Plava Porodica
Kontakt:

ned sep 10, 2017 7:05 pm

Evo sad i pitanje..
Šta je to lošiji Šabanadžević, Hajdarević, Osmanković,Velić od Markovića, Radinovića, Toskasa, Jahića, Bokačinija, Kerle?
Što to može neki od Šehića biti lošiji od Stanića ili Stevanovića? Zar može i kako može?
Adžeme samo ih ubacuj, što više.
Bravo još jednom za Zakarića i omladince, a ove bodove ćemo iskihat. Radnik preloš, a mi trkački nespremni. Salkine takozvane pripreme ala Magat.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

ChWilla
Kontakt:

ned sep 10, 2017 7:06 pm

zasad - ništa.

zeka_tm87
Kontakt:

je li ovo ffakat Oda jedan od kandidata za klupu slobodanke,a jos sms ponudjeni 4 trenera nalic odovic i salko petrovic itd.

Kospicar
Kontakt:

ned sep 10, 2017 7:09 pm

Moramo bit iskreni i reci da protiv Viteza, Sirokog i Radnika pa cak mozda i Sarajeva imamo dosta a nekad i previse srece.
Naravno, igru brisi, bodove pisi, tacno, al do kad tako?
Igre nemamo na ova 4 susreta sto sam nabrojao, a da ne kazem Mladost.. protiv Goska fantasticno i protiv Borca borbeno, dobro odigrano, ovo ostalo, iskreno, meni se ne svidja.
Dobro znate da nikad ne crnjacim il serem na nekog il bilo sta, sve mi je super, Uprava, stadion, postajemo pravi brend, al Zeljeznicar u ovoj sezoni mi se nimalo ne svidja.
Pitanje je vremena kad ce se ovo sve naplatiti.
Citirat cu se za koju sedmicu.
"Željo je religija i život. Nije samo fudbal, već stil življenja i ponašanja."
Ivica Osim

Leon_Professional
Kontakt:

ned sep 10, 2017 7:10 pm

Strucnjaci su rekli da mozemo polumaraton istrcat, ali da nam fali eksplozivnosti.

storm_raider
Kontakt:

zeka_tm87 je napisao/la:
je li ovo ffakat Oda jedan od kandidata za klupu slobodanke,a jos sms ponudjeni 4 trenera nalic odovic i salko petrovic itd.
Naravno da nije. Nije ni Petrovic. Manite se onog tamo propalog portala i izmisljenih tekstova. Novinari iz grma.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

ChWilla
Kontakt:

ned sep 10, 2017 7:12 pm

Kospicar je napisao/la:
ned sep 10, 2017 7:09 pm
Moramo bit iskreni i reci da protiv Viteza, Sirokog i Radnika pa cak mozda i Sarajeva imamo dosta a nekad i previse srece.
Naravno, igru brisi, bodove pisi, tacno, al do kad tako?
Igre nemamo na ova 4 susreta sto sam nabrojao, a da ne kazem Mladost.. protiv Goska fantasticno i protiv Borca borbeno, dobro odigrano, ovo ostalo, iskreno, meni se ne svidja.
Dobro znate da nikad ne crnjacim il serem na nekog il bilo sta, sve mi je super, Uprava, stadion, postajemo pravi brend, al Zeljeznicar u ovoj sezoni mi se nimalo ne svidja.
Pitanje je vremena kad ce se ovo sve naplatiti.
Citirat cu se za koju sedmicu.
sa istim brojem igrača - ovo nije tako loše. za naše uslove i solidno. ali što ne možemo centra prijeći za igračem manje, ipak ne bi trebalo biti tako. vidjeli smo sarajevo protiv nas...

Plava Porodica
Kontakt:

ned sep 10, 2017 7:12 pm

@kospicar normalno. Upravo o tome trubim non stop. Danas mi bi mi bod sa nekom igrom na kojoj ćemo bazirati nešto u budućnosti bio draži od ova tri, od kojih me glava boli. Ništa dramatično, koliko će me boliti onda kad nam bude najviše trebalo. Zar nam lekcije nisu bile finiši prošle dvije sezone, kad smo momački iskihali. Isto sve sad se dešava.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Ajzea
Kontakt:

ned sep 10, 2017 7:17 pm

Izuzetno vazna pobjeda, moramo nastaviti skupljati bodove kako god igrali a ne da se ponovo cupamo na proljece zbog velikog zaostatka u ovom dijelu sezone.

Adzem ima volovska muda po pitanju igraca iz omladinskog pogona. Ovako se oni celice !

kvalitet
Kontakt:

ned sep 10, 2017 7:18 pm

Kasapin je napisao/la:
ned sep 10, 2017 7:02 pm
Hoce li biti snimak utakmice?
Večeras nekad na BHT.
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

Fanzi
Kontakt:

ned sep 10, 2017 7:20 pm

100% uz Adzema.
Nakon teorije SP+Lendric, M. Stevanovic>AA, koja uvelike pada u vodu, sada je AA uspjesan radi teorije nafake.
Koju njegovi prethodnici nisu imali, posebno SP... Jah...

Idemo utakmicu po utakmicu sa mladim igracima i svojim trenerom. Tako najbolje funkcionisemo, mozda ne i igramo, ali frceramo. DNK.

Forza Zeljo!

Ajzea
Kontakt:

ned sep 10, 2017 7:22 pm

storm_raider je napisao/la:
zeka_tm87 je napisao/la:
Naravno da nije. Nije ni Petrovic. Manite se onog tamo propalog portala i izmisljenih tekstova. Novinari iz grma.
Slavko Petrovic licno te demantovao.

storm_raider
Kontakt:

ned sep 10, 2017 7:24 pm

Ajzea je napisao/la:
ned sep 10, 2017 7:22 pm
storm_raider je napisao/la:
zeka_tm87 je napisao/la:
Slavko Petrovic licno te demantovao.
Vidjeh. I to momentalno i permanentno.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Leon_Professional
Kontakt:

ned sep 10, 2017 7:25 pm

Morate shvatiti da je ovo taktika i da smo prepustili igru protivniku, nismo mi uzeli i organizovali.
To nam s ovom ekipom najbolje lezi.
U takvim okolnostima i sa Slavkom smo odigrali njegove najbolje meceve od priprema i ukljucujuci ligu.

Zato i kazem da ce protiv Krupe biti daleko drugacija situacija. Oni ce se braniti, a mi napadati. Taj segment moramo popraviti, jer vec 2 godine se mucimo na postavljenu odbranu.
Ako se to ne popravi i ne budemo proigrali onda ce biti guravo kad se sreca bude vracala nekom drugom.

@Fanzi imali smo nafaku i sa Edisom i s Slavkom, pa smo zbog toga i pali u finisu kad nas je napustila. Ako ces bit uz njeg nemoj izmisljat da bi to pojacao, niko ne stvara teoriju i govori da je samo Adzem sretan.

Storm kad nesto pogodi cuskije ce s neba padat :kafa:

Omar500
Moderator
Kontakt:

ned sep 10, 2017 7:25 pm

Nisam pretjerano odusevljen odredjenim dijelovima utakmice, ali ovo je velika pobjeda. Nije malo u vatru baciti Velica, Hajdarevica u trenutku kad imamo igraca manje. Svaka cast Adzemu za to, kapa do poda! :palacgore:

Kretanje bez lopte je i dalje slabo, a nisam ni zadovoljan tranzicijom tokom kontri. Da li igraci nemaju snage ili ne zele, ne znam. Ali kada vidm ovu silnu djecu, srce mi je puno. I nije mi mrsko vidjeti Beganovica, Stanica kako grijese, kada barem znam da ce se boriti za razliku od nekih polovnjaka.

Sto se penala tice, naravno da ga nije bilo, ali nije nam sviran nad Zakaricem, cista kompenzacija i neka je tako. Da ne moze neko poslije prigovarati.

Idemo dalje sto bi Adzem rekao :D . Ova ekipa sa par ciljanih pojacanja na zimu moze mnogo.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

djoxxx1921
Kontakt:

ned sep 10, 2017 7:28 pm

Bitna tri boda su tu.. Nije ovaj Radnik toliko naivna ekipa, nedavno ovdje i Zrinja zijani... Bravo za djecu, Bogi fenomenalan, po meni najbolji igrac na terenu. Zeba dobar u prvom..

Kospicar
Kontakt:

ned sep 10, 2017 7:29 pm

@chwilla alibi za prvo poluvrijeme nema, imali smo sut zake u golmana i gol iz prelijepe akcije, u drugom prdnuli nismo. Ok vodili smo 2-0 nema potrebe srljat, al nabrojao sam jos 4-5 utakmica gdje smo takodjer ovako odigrali, lose, na misice neka pobjeda, nisu ovo ni misici. Mi smo sa Sabljom na misice uzimali, ovo ni sam Adzem ne zna sta je, al mu ne moze niko nista reci za bodovni saldo, ama niko ne smije pisnut, 7 utakmica, 5 1 1, (od sirokog nismo izg, a sarajevo pobijedili, slavko gola protiv sirokog i sarajeva nije zabio, iako mi je strasno drag trener, al ekipa je pala i nije to to bilo)
"Željo je religija i život. Nije samo fudbal, već stil življenja i ponašanja."
Ivica Osim

dell21
Kontakt:

ned sep 10, 2017 7:31 pm

Nakon 0_2 kao nije dobro sreca ovo ono . Dobro jedan rece mi nikad zadovoljni a tako ce biti i kad titulu osvojimo opet ce biti nezadovoljnih.
5:1:1 odlican start sezone. Naredna tekma losija krupa nego prosle pa jos losija sloboda. Samo lagano od utakmice do utakmice bice ovo odlicno ako Bog da.
Zadnja izmjena: dell21, dana/u ned sep 10, 2017 7:33 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 7 gostiju.

Prijava