Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

mavi
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned avg 27, 2017 6:03 pm

storm_raider je napisao/la:
ned avg 27, 2017 5:31 pm
barbarez je napisao/la:
ned avg 27, 2017 4:07 pm
ned avg 27, 2017 3:15 pm
@barbarez, nemoj to shvatati kao prepiranje, vec razmjenu misljenja. Svi mi gledamo iz svog ugla. Ne provociram te uopste, ti si prvi tu rijec spomenuo, onda da ja tebe okarakterisem kao provokatora?

Nije mene nista pogodilo, ali nisi u pravu da Zeba nema krivice. Jeste, kriv je u tome sto gotovo uvijek ima potez viska i slozimo se da se necemo sloziti. Dalje, mene kao pljuvaca okarakterisati ne mozes, ja sam zadovoljan sinocnjim rezultatom i to sam sinoc napisao, ali vaditi Zebu da nije kriv, a pisati da je kriv Jovan nije istina. Takodjer, etiketiranje, 'vi pisete protiv pojedinca' i slicno, kada sam ja u pitanju nece proci. Ja pisem ispred sebe i ne interesuju me pojedinci i grupice. Znam i ja Zajku licno, ali kao kapiten i kao neko ko usporava nasu igru u tranziciji, jeste kriv. Sa druge strane, ako si citao, a mislim da nisi sve procitao, napisao sam i da je on pored Jovana nas najbolji veznjak. Bez Zebe mi smo slabiji, ali on mora igrati 60 minuta, jer vise ne moze. To je poenta mog pisanja, ne da on ne moze igrati. Moze i mora. Moja kritika je na tome da i on mora brze igrati, ali ne znam koliko on to moze promjeniti u ovim godinama.

A to nase dijete, bio je tu. Super, i placen je za to. Zbog toga ga treba po svaku cijenu drzati u igri, pa iako steti klubu ili nekom konceptu igre? Super, i ti si uz klub uvijek, pa neces stetiti na bilo koji nacin.

Sto se tice Adzema, ne imitira on Amara, covjek tako prica oduvijek.

Ne prepiremo se, jos jednom, ali se ne slazemo i necemo se sloziti, a ovako mozemo do sutra. Zato cemo stati.
Ja o kruskama a ti o jabukama. Bolje da stanem, ne trebamo izvlaciti rijeci iz konteksta. Pola stvari koji si naveo ja nisam rekao. Npr. Adzem ne imitira Amara kako prica, vec izmislianjem tople vode i stavom da je on uradio najbolje. Nije svako Amar. Ili npr ovo da ja pljujem Jovana za sinoc. Ja kazem od 10 da 9 usere. Kazem da Zeba ne usporava tranziciju kad mi tranzicije nemamo. Mi sinoc nismo znali gdje udaramo. Krila nigdje, veza nijr postojala. Kakvo kretanje Jovana i Sabana se pominje. Saban odigrao pristojno, sto je za njegove godine super, nije grijesio igrao na sigurno. Ali ne krivim ja Sabana ni Jovana, pa nama je jednom Jovan zadnji, jednom Kemo, pa Saban, pa ko zna sta sad slijedi. Ni jednom ista formacija. Pa tu se formacija pravi da se prilagodi tvojm prednostima. Jovan odlican kar je nazad sam, kad ga ne gusi drugi zadnji vezni. Kad Sinan ide gore a Jovan ostaje sam nazad. I ja pricam o dvostrukim arsinima na forumu, ne tvojim vec generalno. A tebe sam kao primjer naveo. Ne mozes napisati skinite se Adzemu, a onda kad neko napise skinite se Zebi, opravdat to sa ovo je forum. Ali ne bitno necemo izvlacit sad sta je ko rekao,mozemo do sutra tako. Nije bitno, da Bog da ja fulio i ujeo se za jezik, ali mi sami sebi u stomak skacemo, zbog ega, izmisljanja tople vode. Slqzem se da nam tim nije za pohvalit, ali nisu ni drugi, pa izvlace najbolje iz onog sto imaju..
Bas tako.. ja o jabukama, ti o kruskama. Pola stvari nisam ni ja napisao. Kada sam napisao to za Adzema, odnosilo se samo na 'imitiranje Amara' i to sam naglasio. Ostalo si napisao, kao i ja. Stanimo ovdje. Sto se drugih tice, Zrinjski stvarno igra dobro... i to me brine najvise.

Veliki pozdrav za tebe. Generalno sam ispizdio jer mi nije jasno zasto su ljudi nezadovoljni nakon sinocnje partije. Ok, ne trebamo biti zadovoljni, ali ne mislim da ima mjesta ni nekom nezadovoljstvu. A pogotov me je izbacio iz takta komentar: "Upravo nemojte praviti, ebes jug kada ovako igramo" Pa ti ostani normalan...
Je li stvarno misliš da trebamo biti zadovoljni kako smo sinoć odigrali?

Plavi orkestar
Kontakt:

ned avg 27, 2017 6:07 pm

barbarez je napisao/la:
ned avg 27, 2017 3:15 pm
@barbarez, nemoj to shvatati kao prepiranje, vec razmjenu misljenja. Svi mi gledamo iz svog ugla. Ne provociram te uopste, ti si prvi tu rijec spomenuo, onda da ja tebe okarakterisem kao provokatora?

Nije mene nista pogodilo, ali nisi u pravu da Zeba nema krivice. Jeste, kriv je u tome sto gotovo uvijek ima potez viska i slozimo se da se necemo sloziti. Dalje, mene kao pljuvaca okarakterisati ne mozes, ja sam zadovoljan sinocnjim rezultatom i to sam sinoc napisao, ali vaditi Zebu da nije kriv, a pisati da je kriv Jovan nije istina. Takodjer, etiketiranje, 'vi pisete protiv pojedinca' i slicno, kada sam ja u pitanju nece proci. Ja pisem ispred sebe i ne interesuju me pojedinci i grupice. Znam i ja Zajku licno, ali kao kapiten i kao neko ko usporava nasu igru u tranziciji, jeste kriv. Sa druge strane, ako si citao, a mislim da nisi sve procitao, napisao sam i da je on pored Jovana nas najbolji veznjak. Bez Zebe mi smo slabiji, ali on mora igrati 60 minuta, jer vise ne moze. To je poenta mog pisanja, ne da on ne moze igrati. Moze i mora. Moja kritika je na tome da i on mora brze igrati, ali ne znam koliko on to moze promjeniti u ovim godinama.

A to nase dijete, bio je tu. Super, i placen je za to. Zbog toga ga treba po svaku cijenu drzati u igri, pa iako steti klubu ili nekom konceptu igre? Super, i ti si uz klub uvijek, pa neces stetiti na bilo koji nacin.

Sto se tice Adzema, ne imitira on Amara, covjek tako prica oduvijek.

Ne prepiremo se, jos jednom, ali se ne slazemo i necemo se sloziti, a ovako mozemo do sutra. Zato cemo stati.
Ja o kruskama a ti o jabukama. Bolje da stanem, ne trebamo izvlaciti rijeci iz konteksta. Pola stvari koji si naveo ja nisam rekao. Npr. Adzem ne imitira Amara kako prica, vec izmislianjem tople vode i stavom da je on uradio najbolje. Nije svako Amar. Ili npr ovo da ja pljujem Jovana za sinoc. Ja kazem od 10 da 9 usere. Kazem da Zeba ne usporava tranziciju kad mi tranzicije nemamo. Mi sinoc nismo znali gdje udaramo. Krila nigdje, veza nijr postojala. Kakvo kretanje Jovana i Sabana se pominje. Saban odigrao pristojno, sto je za njegove godine super, nije grijesio igrao na sigurno. Ali ne krivim ja Sabana ni Jovana, pa nama je jednom Jovan zadnji, jednom Kemo, pa Saban, pa ko zna sta sad slijedi. Ni jednom ista formacija. Pa tu se formacija pravi da se prilagodi tvojm prednostima. Jovan odlican kar je nazad sam, kad ga ne gusi drugi zadnji vezni. Kad Sinan ide gore a Jovan ostaje sam nazad. I ja pricam o dvostrukim arsinima na forumu, ne tvojim vec generalno. A tebe sam kao primjer naveo. Ne mozes napisati skinite se Adzemu, a onda kad neko napise skinite se Zebi, opravdat to sa ovo je forum. Ali ne bitno necemo izvlacit sad sta je ko rekao,mozemo do sutra tako. Nije bitno, da Bog da ja fulio i ujeo se za jezik, ali mi sami sebi u stomak skacemo, zbog ega, izmisljanja tople vode. Slqzem se da nam tim nije za pohvalit, ali nisu ni drugi, pa izvlace najbolje iz onog sto imaju..
Bas tako.. ja o jabukama, ti o kruskama. Pola stvari nisam ni ja napisao. Kada sam napisao to za Adzema, odnosilo se samo na 'imitiranje Amara' i to sam naglasio. Ostalo si napisao, kao i ja. Stanimo ovdje. Sto se drugih tice, Zrinjski stvarno igra dobro... i to me brine najvise.

Veliki pozdrav za tebe. Generalno sam ispizdio jer mi nije jasno zasto su ljudi nezadovoljni nakon sinocnje partije. Ok, ne trebamo biti zadovoljni, ali ne mislim da ima mjesta ni nekom nezadovoljstvu. A pogotov me je izbacio iz takta komentar: "Upravo nemojte praviti, ebes jug kada ovako igramo" Pa ti ostani normalan...
U šta li si ti Storme gledo pa ti nije jasno što su raja nezadovoljna.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

storm_raider
Kontakt:

ned avg 27, 2017 6:09 pm

mavi je napisao/la:
ned avg 27, 2017 6:03 pm
barbarez je napisao/la:

Je li stvarno misliš da trebamo biti zadovoljni kako smo sinoć odigrali?
Ne mislim da trebamo biti nezadovoljni bodom. Cak, sta vise, nakon prilika i trebamo biti zadovoljni osvojenim bodom. Vis-a-vis tvog pitanja, gdje sam napisao da trebamo biti zadovoljni kako smo odigrali?

@Orkestar, utakmicu ocito.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Dolina
Kontakt:

ned avg 27, 2017 6:11 pm

Rezultat je takav kakav je, mogao je biti i gori ali zabrinjava da smo samo jednu šansu napravili. Igrači bježe od lopte, sakrivaju se, 20 lopti (20 naših napada) Veca nerezonski ispucao i skoro svaku su pokupili, niko da mu to kaže sa klupe.
Rezultat odličan kako smo igrali. Ado imam osječaj malo previše komplikuje, dobro misli, ali sa ovim igračima to ne ide.
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

Plavi orkestar
Kontakt:

ned avg 27, 2017 6:12 pm

Sada smo u prvih 6 kola uzeli 13 bodova a od toga 4 igrali na Grbavici,jednu na Koševu i jednu u Kaknju.Na proljece u prvih 6 kola 4 gostujemo,na Grbavici sa pitarima i Mladosti.Sa ovakvom igrom maksimalno mozemo uzeti 7 bodova i ako se to desi tada ce nastati problemi.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

Fanzi
Kontakt:

ned avg 27, 2017 6:18 pm

Trebaju nam 3-4 pojacanja. Nadjite nekoga.
Sportski segment ne funkcionise. Ucinite nesto.
Neko, nesto...
Onda uradis, pa daj nesto drugo neko, nesto, jer ono prvo ne valja.

Niko da predlozi konkretno neko.
Niko da predlozi konkretno nesto.
Niko da smogne hrabrosti i predlozi konkretno nekog da nadje nekog da uradi nesto.
Niko da isturi sebe kao nekog, da uradi nesto a za nista.

Niko, nista...

Brkoo
Kontakt:

ned avg 27, 2017 6:23 pm

Zar treba navijaci da predlazu konkretno nesto vezano za sportski segment? Svi vide da su nam potrebna 4 pojacanja ako zelimo titulu osim ljudi koji su zaduzeni za sportski segment. Tuzno i zalosno. Sad ce jesen, haman proslo ljeto, onda cemo kukati do zime i ocekivati pojacanja, kad prodje zima, onda kukamo kako nismo doveli i tad pojacanja, cekamo ljetni transfer rok i tako u krug, cekajuci transfer rokove..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Fanzi
Kontakt:

ned avg 27, 2017 6:29 pm

Pa naravno da ne. Ali ovako frceraju normalno stvari. Nisi zadovoljan sportskim segmentom obratis se na Skupstini. Trazis odgovornost Uprave. Predlozis kandidata koji moze voditi Klub ili bi mogao bolje raditi taj posao.
Od konstantnog jeda nema nista, a ni od teza u zraku.

gavran
Kontakt:

ned avg 27, 2017 6:29 pm

:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: Gavran vaki Gavran naki Gavran kaki. :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

LeBlue
Kontakt:

ned avg 27, 2017 6:30 pm

Brkoo je napisao/la:
ned avg 27, 2017 6:23 pm
Zar treba navijaci da predlazu konkretno nesto vezano za sportski segment? Svi vide da su nam potrebna 4 pojacanja ako zelimo titulu osim ljudi koji su zaduzeni za sportski segment. Tuzno i zalosno. Sad ce jesen, haman proslo ljeto, onda cemo kukati do zime i ocekivati pojacanja, kad prodje zima, onda kukamo kako nismo doveli i tad pojacanja, cekamo ljetni transfer rok i tako u krug, cekajuci transfer rokove..
Govoriti ce se kako je tesko naci igraca u zimskom prelaznom roku, posto je tanka ponuda.

avlami97
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

ned avg 27, 2017 6:31 pm

Fanzi je napisao/la:Trebaju nam 3-4 pojacanja. Nadjite nekoga.
Sportski segment ne funkcionise. Ucinite nesto.
Neko, nesto...
Onda uradis, pa daj nesto drugo neko, nesto, jer ono prvo ne valja.

Niko da predlozi konkretno neko.
Niko da predlozi konkretno nesto.
Niko da smogne hrabrosti i predlozi konkretno nekog da nadje nekog da uradi nesto.
Niko da isturi sebe kao nekog, da uradi nesto a za nista.

Niko, nista...
Imamo sasvim solidan igracki kadar za ovu ligu, ali je evidentno da nam fali po jedan stoper i bek. Siguran sam da ce se to rijesiti u najskorije vrijeme.

Adzem je u ovih 6 kola isprobao mnogo opcija, sto je dobro za nastavak prvenstva. Nadam se da ce u ovoj pauzi sve to dobro analizirati sa ljudima koji mogu pomoci i da ce iskristalisati sistem i okosnicu tima. Vjerujem u SS i igrace.

Volim te Željo.

Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk

Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Plavi orkestar
Kontakt:

ned avg 27, 2017 6:39 pm

barbarez je napisao/la:
ned avg 27, 2017 2:39 pm
@storm Pa kad necemo biti lobotomija, onda ne bi trebali imati ni dvostruke arsine. To jel ja licno znam Zebu, nema nikakve veze. Zeba je kriv, sto Projic, Zakaric, Jovan, Saban i ostali se krecu ko mi na terminu, sto svaki od njih da loptu i stoji poslije toga. Sto nemamo igru bez lopte, pa kad Zeba mora cekati da se otvaraju, ili kad ga napadnu po 3 igraca onda nam on koci tranziciju. Koju tranziciju. Onu koju Jovan i Saban igraju, guraj na stranu.
Onda se oni trebaju nazivati produzni kablovi, a ne defanzivni vezni.
A kad me vec provociras za lobotomiju, i za to da pisemo jer forum sluzi za to.
Ja sam ti dobro objasnio, kad se vama pojedinim digne da pljujete, onda krene orkestrirana hajka koja se sa foruma prenese na tribine. Kad neko dodje da uputi kritiku, a toj vecini ne odgovara, onda krecu napadi na tog forumasa,po 5 stranica svega i svacega se napise ljudima.
Objektivnost nam je na jako niskoj grani. Upitne su mnogima i osnove fudbala, ali furka je lupati gluposti.
Zajko je nase dijete, Zajko ke bio tu kad je bilo najteze igrati za nas. Nek vas je sramota izbacivati ga iz tima. A Jovan od 10 tekmi 9 bude kriminalan, i ne pravi se ovakav pritisak na njega.
Vedran ima srece sto nas njegove gluposti nisu kostale poraza, jer mu se potrefilo da se izvuce iz sranja koja sam napravi, ali Veca je kralj.
Ja sam Zebu najvise kritikovao za vrijeme Amara, strasno koliko me nervirao, i nemam problem sa tim da ne igra, ali mi je pun ***** dvostrukih arsina.
Pisete ovdije ko uvrijedjene mlade, pogodila te lobotomija.
Po kom osnovu imas da kazes nekom da se skine Adzemu sa one stvari, forum je brate pisemo i diskutujemo. Gdje cemo ako ne ovdije. Za to sluzi.
Drag si mi brate, ali si mi bas zivce izvukao, cuj branim Zebu, jer ga licno poznajem.
Ja svakog igraca nabijem ako Zelji steti. Ali dvostruke arsine ne mogu, sujete i pisanja niz dlaku da je dobro samo ono sto pojedini misle da je dobro, e vala to necu ni gledat ni trpit.
Zao mi je sto sam se sa tobom prepirem, ali shvatices da nisi upravu.
Slazem se u svemu sa tobom samo bih Anela izdvojio i ostavio bez kritike.Zeba je i pored svojih godina i sad naš najbolji igrac.Sinoc sam posebnu paznju obratio na Zeru kad je ušao,najviše zbog toga što ga mnogi prizivaju u prvih 11 a nisam dovoljno upoznat sa njegovim kvalitetima.Momak je pet lopti imao u svom posjedu i svih pet je dao u noge igracima Sirokog ili im je napravio kontru,cak ga je jednom mali Anel izvadio jer je presjekao jako opasnu kontru Sirokog koju im je Zera omogucio.Nadam se da je sinoc samo imao lošu noc ali ako je ono sve od njega što je sinoc pruzio bolje ga je onda ne imati u timu.I ono nešto pokušaja koje smo imali su nestali sa izlaskom Zebe iz igre.Na poluvremenu sam napisao da igraci izgledaju zbunjeno i da ne znaju kuda i gdje trebaju,vidim da je poslije utakmice to dosta raje primjetilo i to je dosta utjecalo na igrace da pruze više od onoga što mogu a zato je kriv Adzem zbog formacije koju je pokušao igrati.Imali smo veliku srecu pa nas spasiše precka i stativa,Vedran dva puta inace bilo bi gore nego sa Slavkanom kad nam je sve ušlo.

Fanzi
Kontakt:

Neki kazu fale 4 igraca. Konstantno fale igraci. Kiksom se smatra X protiv Sirokog uz sve okolnosti. Trazi se sansa da se Adzem otjera.
Ajde ba da zavrsimo ove frustracije kod ljudi i krenemo legalnim putem.
Smjena Uprave na redovnoj Skupstini. Dajte imena ljudi.
Objasnite Senadu Misimovicu da nije uspio.
Dosta vise status quo. Zeljo treba 22 pobjede da ima u ovom prknu od lige.
Dajte anketu o kandidatima za novi saziv Uprave...
Zadnja izmjena: Fanzi, dana/u ned avg 27, 2017 6:40 pm, ukupno mijenjano 1 put.

gavran
Kontakt:

ned avg 27, 2017 6:40 pm

Pozdrav za sve sa Prokletija.Hranim jagnjad trebace nam.Valja se naokretati....Kad je izvlacenje parova kupa.
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

Leon_Professional
Kontakt:

ned avg 27, 2017 6:42 pm

Mozda previse ocekujemo od ovog tima.
Realno Siroki je bolji, ali ne smije ovoliko bit bolji na Grbavici i nije toliko bolji, mi smo sinoc bili losiji nego sto jesmo.
Ne znam do koga je, ali mi evo 2 pune godine upravo ovako igramo. Patnja, patnja, bezidejnost.
U klub nam se uvukla ova nikakva igra.
Gdje je ono sto se ovdje govorilo kad je Adzem dosao, za gol vise, tamo vamo. Nista od tog nema. Isto igramo kao i sa Slavkom i sa Mulalicem. Nije valjda da svi treneri igraju isto? Ne igraju. Ali takvi su igraci, takav nam je fudbal postao prepoznatljiv. Isto kao da je to nesto dobro i da je to postalo nasa vizija kako da igramo godinama.

Tim igracki nije medju 2, mozda nije ni medju 3. Kad jos tome dodas vizionarske ideje Adzema, onda izgledamo kao prosjecan tim lige, malo bolji od Goska.

ChWilla
Kontakt:

ned avg 27, 2017 6:43 pm

Fanzi je napisao/la:
Neki kazu fale 4 igraca. Konstantno fale igraci. Kiksom se smatra X protiv Sirokog uz sve okolnosti. Trazi se sansa da se Adzem otjera.
Ajde ba da zavrsimo ove frustracije kod ljudi i krenemo legalnim putem.
Smjena Uprave na redovnoj Skupstini. Dajte imena ljudi.
Objasnite Senadu Misimovicu da nije uspio.
Dosta vise status quo. Zeljo treba 22 pobjede da ima u ovom prknu od lige.
Dajte anketu o kandidatima za novi saziv Uprave...
tih koji to prizivaju, ovdje, u suštini nema. to je na drugoj adresi.
gradi željo boli te *****

Rambo_Amadeus
Kontakt:

ned avg 27, 2017 6:43 pm

Ma nezadovoljni mogu biti samo neupuceni, oni koji nisu sinoc ni gledali utakmicu, i oni koji ne znaju kakav roster smo imali sinoc. Upravo takvi su i najglasniji, kad vidim ove komentare na zvanicnoj razbolim se od kolicine zatupljenosti.
Najlošija stvar sinoc jug definitivno, i cini mi se da sve vise ljudi ide na druge tribine ili se sklanjaju u stranu na jugu.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. Upravo bi to trebao biti cilj svih navijačkih grupa"

Mirek11
Kontakt:

ned avg 27, 2017 6:47 pm

ChWilla je napisao/la:
ned avg 27, 2017 5:17 pm
sa slavkom je svaki protivnički igrač i trener kojeg je zanimalo otprilike znao gdje i kako će naši igrači stajati i šta će raditi. to naravno ima svoje loše strane...ali ima i dobre, naročito u situaciji gdje je ovoliko fudbalera limitirano sa osnovnim elementima koliko jeste. e ni u drugu krajnost ne treba ići radi nje same i mijenjati temelje igre od utakmice do utakmice. treba naći sredinu. a ako se želi stvarno preći na postavku sa tri stopera...za to sa ovom ekipom treba minimum minimuma jedan prelazni rok i pripreme. da se pokuša, ne nužno i da se uspije...
Mislim da je to sustina, ne treba pretjerivati u kombinacijama, povremeno DA. Meni je to draze vidjeti nego uvijek isto igrati pa te protivnici procitaju unaprijed. Dovoljno je imati 2 formacije (npr. ofanzivna za Grbavice i defanzivna za gostovanja) a nekad se nesto mora i prilagoditi protivniku kako bi iskoristio njegove slabosti ili osujetio prednosti.
Adi treba vremena, bitno je da nemamo neki bodovni zaostatak a vjerujem da ce i igra biti bolja.
A sto se tice izjava ne znam sta raja hoce, kada je bio Slavko sto uvijek isto, sada sta god kaze ne valja i vaga se. I sto ne bi on imao nekog drugog trenera za uzora pa da se fura na njega, otkud da je to brko.
Pa nije ni brko bio bolji u prvom mandatu kada nije imao titula ali kao sto neko napisa on je uvijek ima prezime i starog za uzora.
Generalno previse raja glumi strucnjake, kada slusam juce komentare na istoku ne mozes trojicu sastaviti da isto vide igrace i igru, svima galame, psuju. Kako mi mozemo bolje znati sta koji igrac moze, kako radi itd. od trenera koji je sa njima svaki dan?!
A mi bi ustvari trebali biti podrska i kada ne ide, kada gubis ali ...
Ne vidimo sebe ali sve ostalo kritikujemo.
MOSA LJOŽE!
Zadnja izmjena: Mirek11, dana/u ned avg 27, 2017 6:48 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Leon_Professional
Kontakt:

ned avg 27, 2017 6:47 pm

Ne pretjeruj @Fanzi, mnogo si stvari nabacao u ovim postovima do sad koje se uopce ovdje ne pisu i pola tih stvari ja ocima ovdje nisam vidio.
Ne treba pretjerivati da bi se namaklo na neku stranu.
Ohani ti malo.

Leon_Professional
Kontakt:

ned avg 27, 2017 6:50 pm

Mahmutovic izvadi Celika.
Krupa vodi.
Od ove sezone navijam da sto losije igraju da nam snize cijenu :D

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.

Prijava