sub avg 26, 2017 10:24 pm
Vala ne znam za Vas Manijaci, kako se tješite, kako razmišljate, ali ovo meni više pod kožu ne može. Ovo je dno dna. Ova igra, pristup znanje i na klupi i na terenu je sramota za 100 godina tradicije, života, uspona i padova, pobjeda i poraza. Ispadali smo, igrali drugu ligu, gubili tekme na Grbavici, ali ispračali ekipu aplauzima i zadovoljni išli kući. Na žalost ovo je nagori sastav Želje, i najlošija igra Želje u istoriji kluba. Žalosno je da mi sa nekim respektom dočekujemo ekipe iz nekih selendri, igramo taktički, i na kraju čuvamo nulu na Grbavici. Yebi se ba i ti Ado. Prva izmjena u 75 minuti. Zeba invalid se ne smije mjenjati šta li? Zajmović, momak koji se odlično pokazao zadnje dvije tekme, i bio među najboljim na mapi ga nema. Kome se ti ba prilagođavaš? Koji crni Mujagić u igri, momak treninga nije imao 8 mjeseci?
Uprava uz dužno poštovanje fakat ne znam ko Vas šalta, ali Vi o lopti baš blage veze nemate. Rastjerujete raju, navijače, Manijake, i najbolje Vam je sutra novi press zakažite i recite da ste se zayebavali oko Juga i stadiona. Koji će nam racku? Nama treba kapacitet 3-4 milje max. I to je puno jer ovi invalidi ni to ne zaslužuju.
Ne znam fkt sam ogorčen i debelo razočaran. Nije problem jedna tekma, x na Grbavici, problem je što bar ja sa onim što vidim i znam ne vidim izlaza iz ovog blata. Niti imamo ekipu, niti imamo trenera. Sa ovim mi nikakve iskorake ne možemo napraviti. Guramo djecu, i to je jedino pozitivno u cijeloj priči. Šaban, Žera, Veca, jesu potencijal, i mogu nam donijeti jake finansijske inekcije u budućnosti. Upravo hajde budite transparentni i komunicirajte navijačima dugoročnu strategiju i u sportskom segmentu kako to lijepo napravite oko stadiona. Dajte nam malo i tu prezentacija, pa da znamo na čemu smo, da se ne sikiramo bezveze.
Za kraj, htio sam da napišem ovaj post dok sam ljut i razočaran. Neću da se ohladim, i pišem sa nekim razumjevanjem, jer ovo je ono šta mislim, najiskrenije, i vjerujte nisam jedini, mnogo nas je sa ovakvim načinom razmišljanja. Tjerate Manijake sa Grbavice, i sa ovakvom igrom biće nas sve manje i manje. Ne znam kako razmišljate, i u kojem pravcu idete, ali ovo ne valja pet para. Zamislite se malo....
Samo 5% i ni stolice više!!!!