Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

SirAlexFerguson
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub avg 26, 2017 10:20 pm

Kako samo seremo, pocinju mi se gaditi pojedini. Ne treba puno komentarisati, nadam se da ce u pauzi da se uigraju sto vise i da napune baterije.

Pored ovakve utakmice Anela mi samo seremo i seremo. Momcino svaka cast na jednostavnoj i modernoj igri, primi, dodaj, otkrij. Sva mudrost. Svaka cast nek si zdrav i živ, ostalo ce doci.
:zeljeznicar1:

Ivica Osim : " Fudbal je dio nas, dio naše radosti, ponekad i tuge."

igla
Kontakt:

sub avg 26, 2017 10:22 pm

Dajemo dojam da se svaka ozbiljnija ekipa vrlo lako može odbraniti. Spori smo, tromi i nekonkretni.

Veteran1965
Kontakt:

sub avg 26, 2017 10:24 pm

Vala ne znam za Vas Manijaci, kako se tješite, kako razmišljate, ali ovo meni više pod kožu ne može. Ovo je dno dna. Ova igra, pristup znanje i na klupi i na terenu je sramota za 100 godina tradicije, života, uspona i padova, pobjeda i poraza. Ispadali smo, igrali drugu ligu, gubili tekme na Grbavici, ali ispračali ekipu aplauzima i zadovoljni išli kući. Na žalost ovo je nagori sastav Želje, i najlošija igra Želje u istoriji kluba. Žalosno je da mi sa nekim respektom dočekujemo ekipe iz nekih selendri, igramo taktički, i na kraju čuvamo nulu na Grbavici. Yebi se ba i ti Ado. Prva izmjena u 75 minuti. Zeba invalid se ne smije mjenjati šta li? Zajmović, momak koji se odlično pokazao zadnje dvije tekme, i bio među najboljim na mapi ga nema. Kome se ti ba prilagođavaš? Koji crni Mujagić u igri, momak treninga nije imao 8 mjeseci?
Uprava uz dužno poštovanje fakat ne znam ko Vas šalta, ali Vi o lopti baš blage veze nemate. Rastjerujete raju, navijače, Manijake, i najbolje Vam je sutra novi press zakažite i recite da ste se zayebavali oko Juga i stadiona. Koji će nam racku? Nama treba kapacitet 3-4 milje max. I to je puno jer ovi invalidi ni to ne zaslužuju.
Ne znam fkt sam ogorčen i debelo razočaran. Nije problem jedna tekma, x na Grbavici, problem je što bar ja sa onim što vidim i znam ne vidim izlaza iz ovog blata. Niti imamo ekipu, niti imamo trenera. Sa ovim mi nikakve iskorake ne možemo napraviti. Guramo djecu, i to je jedino pozitivno u cijeloj priči. Šaban, Žera, Veca, jesu potencijal, i mogu nam donijeti jake finansijske inekcije u budućnosti. Upravo hajde budite transparentni i komunicirajte navijačima dugoročnu strategiju i u sportskom segmentu kako to lijepo napravite oko stadiona. Dajte nam malo i tu prezentacija, pa da znamo na čemu smo, da se ne sikiramo bezveze.
Za kraj, htio sam da napišem ovaj post dok sam ljut i razočaran. Neću da se ohladim, i pišem sa nekim razumjevanjem, jer ovo je ono šta mislim, najiskrenije, i vjerujte nisam jedini, mnogo nas je sa ovakvim načinom razmišljanja. Tjerate Manijake sa Grbavice, i sa ovakvom igrom biće nas sve manje i manje. Ne znam kako razmišljate, i u kojem pravcu idete, ali ovo ne valja pet para. Zamislite se malo....
Samo 5% i ni stolice više!!!!

exbabilon
Kontakt:

Ma nema igre, ali suti, ne talasaj. Nista specijalno ovaj Siroki, ali i takvi su imali precku i stativu, mi samo onaj Zebin sut. Premalo.

Gola
Kontakt:

Ukupan prihod sa utakmice protiv Borca 23.901 KM

Izbrisan komentar momka koji je nalijepio Adzema i ekipu, to mi nije u redu nikako. Decko nije nista lose rekao niti bio vulgaran, to sto u ovom trenutku ne mozemo bolje nije sramota, sramota je bjezati od istine. To pitari rade, ne mi.
Drugi apel veceras, ne brisite kritike!
U BiH je fudbal igra u kojoj je uvijek Željo šampion.

SirAlexFerguson
Kontakt:

sub avg 26, 2017 10:26 pm

igla je napisao/la:
sub avg 26, 2017 10:22 pm
Dajemo dojam da se svaka ozbiljnija ekipa vrlo lako može odbraniti. Spori smo, tromi i nekonkretni.
Jovan "zadaje" tempo, Zeba ga "smiri" a on ne smije smirii. Ako ne moze, neka ulazi kao Wagner u 80.oj.
Moje misljenje da je to problem, Pokusati sa Ramom na 10-ci, Šaban i Jovan iza.
Ne da mi se pisati, mislim da ima jos opcija koje su jednostavnije od ove veceras. Ovo nije lijepo izgledalo, ali X nije loš. Duga je sezona.
:zeljeznicar1:

Ivica Osim : " Fudbal je dio nas, dio naše radosti, ponekad i tuge."

barbarez
Kontakt:

sub avg 26, 2017 10:26 pm

Bravo demamgog.Glumi ti Amara. Svoje si igrace budalama napravio veceras. Prestani se igrat FIFE, PES-a, menagera.... Ti si jedini lik na svijetu koji u 6 kola nije igrao ni jednom u istom sastavu, a sto je najsmijesnije 6 kola 5 puta razlicita formacija i postavka na terenu.
Nema se igracima sta reci, veceras je Ado izdominirao sam sebe na terenu.
Zadnja izmjena: barbarez, dana/u sub avg 26, 2017 10:28 pm, ukupno mijenjano 1 put.

damirfile
Kontakt:

sub avg 26, 2017 10:27 pm

Sa bodom moramo biti zadovoljni ide pauza. Nakon onakvih partija Zakarica veceras mu se izmislja pozicija, utusen je bio i nista napravio nije. Zajmovic odlicno odigra derbi veceras klupa jos se na njegovo mhesto uvodi totalno nespreman igrac

LeBlue
Kontakt:

sub avg 26, 2017 10:31 pm

Falio nam je Ramovic. Sigurno jedan od najboljih veznih igraca lige, momak bi mogao igrati u svakom timu. Za brzu i kreativniju igru on nam je bitan.

Veteran1965
Kontakt:

sub avg 26, 2017 10:32 pm

Ma ko večeras nije syeban do jaja fakat nije dobar. Sve kritike i za struku i za ekipu. Mali Anel je svjetlo u tunelu, i svaka mu čast!!! Zajko, Bogi, penzija ba ali juče!!! Ako nemamo kvaliteta da ih zamjenimo, ubacuj djecu, ali recite nam to!!! I da se pomirimo da ne očekujemo ništa. Ne valjajte nam šupljake da sa ovom ekipom idemo na titulu, jer nismo idioti, kontamo stvari. Samo budite transparentni, i pokažite m.uda!!!
Samo 5% i ni stolice više!!!!

staaarinavijac
Kontakt:

sub avg 26, 2017 10:33 pm

Objektivno , Široki je , bar za nijansu , jača ekipa od nas ...šteta ...
a i ovaj Zrinjski sa pobjedama dosadan k'o uš ...
Nadam se da Adžem i ekipa neće sada početi da posustaju ...

Hurmasica
Kontakt:

sub avg 26, 2017 10:33 pm

E jebiga. Kilavo je ovo bilo pravo. Ulazak Mujagića nepotreban skroz. Graovac također napravio glup faul do bola. Dođe pauza na vakat.

Šabanadžović :palacgore:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

blueheart
Kontakt:

sub avg 26, 2017 10:34 pm

SirAlexFerguson je napisao/la:
sub avg 26, 2017 10:20 pm
Kako samo seremo, pocinju mi se gaditi pojedini. Ne treba puno komentarisati, nadam se da ce u pauzi da se uigraju sto vise i da napune baterije.

Pored ovakve utakmice Anela mi samo seremo i seremo. Momcino svaka cast na jednostavnoj i modernoj igri, primi, dodaj, otkrij. Sva mudrost. Svaka cast nek si zdrav i živ, ostalo ce doci.
Momku treba ovakvih utakmica i neka igra, njegove greske ako ih ima manje nerviraju od grešaka drugih. A ljudi ko ljudi, seru na sve. Ssrali celi jer koristi malo igrača, sada seru jer koristi puno igrača, srali jer se ne mjenja formacija, čovjek pokuša sa drugom opet seru. Seru jbg stas im al sad ti sto seru nek se malo i napuse Adi. Čovjek radi mjenja pokušava izvući maksimum jer ako ćemo pošteno ekipa je prosječna i trebat ce dosta rada truda i sreće za dobar rezultat ( kup ili titula)
DRZAVA ZELJO

BHDragons
Kontakt:

sub avg 26, 2017 10:36 pm

Podrška Adžemu, samo nek smanji eksperimentisanje sa formacijama
NAŠA LJUBAV OD ZAKONA JAČA!
1921!
Ni milimetra!

Plava Porodica
Kontakt:

sub avg 26, 2017 10:37 pm

Sve će se ovako vrtiti..nekad pobjeda, nekad remi, nekad poraz.. Nekad će i odigrati dobro, nekad loše, nekad preloše.
Nekad će neka frljoka ući, nekad će publika dići ekipu, nekad će se i nezasluženo izgubiti..Ali konstantnosti neće biti , a to nam treba. Niz pobjeda, zasluženih pobjeda. Igra sa idejom, dominantna, muška. Jer želimo borbu za trofej. U ovoj ligi,ponovo, ne toliko jak, ali tehniči potkovan Zrinjski, sa igračima koji znaju igrati neki fudbal, osvaja. Zasluženo. Jer nemaju konkurenta,drugu neku ekipu koja ima školovane fudbalere.
Naprimjer, onih par duplih pasova što su danas odigrali, ne zna niko. Kretnje Todorovića dok je akcija neinteresantna i neobećavajuća nema niko u ovoj ligi, a na kraju postigne gol.
Jednog Peru Stojkića nema više niko. Jakog, solidne brzine, pravog kapitena sa odličnim ubačajem. Pogledajte današnji drugi gol. Galića koji je moderan bek, Barića kad se treba zatvoriti, Blibiju koji kao polušpic zabija het trik.
A mi umjesto Bilbije imamo Zebu, koji je toliko nestabilan..strašno.
Umjesto Stojkića, imamo Projića. Ja ne znam da je danas prešao par puta na 25.metara od gola širokog.
Umjesto Galića koji je jako inteligentan igrač koji prati igru,imamo Sinišu. Ja ne znam šta više napisati za njega..Agresivan,glup, bez muda.. Danas mu čini mi se Bogičević dodaje loptu , lagani pritisak pravi Menalo 5-6 metara od njega, bezveze nabi loptu u gol aut. Samo daj da je se riješim da ne budem krivac. Tako cijela ekipa igra.
Zakariću zakonom zabraniti da igra protiv svoje braće. Zec ni sam ne zna gdje goni.
Ma joj muka mi je pravo..
Pohvale samo za Graovca, Jovana i Anela.
Ovi ostali neka svaki dan zahvaljuju Bogu što su lošom politikom završili u Želji i što dobijaju redovne plate..ministarske.
Polovnjaci su u ekipi Sarajeva, a kod nas su totalni amateri. Vrlo brzo će i oni biti ispred nas, njima treba dobar trener.
Nama trebaju igrači. Pa čekajmo zimu.. A do tad, ko živ ko mrtav.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Brkoo
Kontakt:

sub avg 26, 2017 10:39 pm

Ljudi ocekuju neki trofej a ekipa puna polovnjaka, tuzno i zalosno. Dodje Siroki i ocita ti lekciju, pukom srecom izvuces remi na svom stadionu. Vecina igraca su obicne pickice bez kvaliteta sa gubitnickim mentalitetom. Jos gori osjecaj je kad pogledas rezervne igrace i vidis skoro sve juniore, koji ne mogu preokrenuti rezultat u nasu korist. Sad ce septembar a nama trebaju minimalno 3 pojacanja ali bas pojacanja, kapitalca, treba izvaliti lovu za takve igrace ako hocemo rezultat neki,ako nemamo novca izadjite pred navijace i tako recite, nemamo para za pojacanja forsirat cemo juniore, da se ne nadamo ni ja ni ostali navijaci uzalud. Adzema opet zavaljuju, ne moze niko osim Amara pravit pitu od govana. Ko je krivac sto se do danasnjeg dana nisu dovela pojacanja? Cudimo se kako klubovi u regionu igraju grupne faze evropskih takmicenja, ako pazljivije pogledate ono sto cete prvo vidjeti da u njihovim rosterima nema igraca kao sto su Zeba, Projic, Bogicevic, Stanic, NikolicStevanovic itd. Zasto ih nema? Zato sto je sad 21. stoljece a ti igraci su ostali u 20-tom stoljecu, neki od njih se ni tad ne bi mogli baviti fudbalom. Nama su neki od tih pobrojanih, kljucni igraci, smejem se a place mi se. Trka, kretanje bez lopte, postavljanje itd, sve stvari sto se uce od malena, 90% nasih igraca to ne zna. Pogledajte kretanje malog Sabanadzovica, ljepota ga je gledati, doda loptu i odmah se otvara da moze primiti pas, nema tu filozofije, i jedan je od rijetkih koji to radi, svi ostali cekaju da ih neko 'pogodi' loptom. Ovo sve mirise kao jos jedna sezona bez trofeja ako se ne dovedu pojacanja ali pojacanja a ne polovnjaci ala sinisa, markovic, projic itd..

p.s. @Plava Porodica, svaka ti cast za komentar, to je to..
Zadnja izmjena: Brkoo, dana/u sub avg 26, 2017 10:40 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Leon_Professional
Kontakt:

sub avg 26, 2017 10:40 pm

LeBlue je napisao/la:
sub avg 26, 2017 10:31 pm
Falio nam je Ramovic. Sigurno jedan od najboljih veznih igraca lige, momak bi mogao igrati u svakom timu. Za brzu i kreativniju igru on nam je bitan.
Djaba kad je i on zavaljen zbog visocanstva Zebe.
Daj momka na 10 i to je to, al nacekat cemo se da to vidimo. Ove sezone vjerovatno nikad osim ako bude zutih ili povrede neke, valjda mu ne produze ugovor na ljeto.

Igrali smo lose i u derbiju a pored mene mozda par likova ali ne vise od 5 nije kritiku napisao.
Tesko nama kad se bude sreca vracala. Isto ce biti kao i sa Sabljom.

Posjeta je realna za ono sto se gleda. Kolektivno je raja ispuhala poslije izgubljene titule a igra ih ne tjera da se ponovno nadaju i da ih vrati na stadion.
Zadnja izmjena: Leon_Professional, dana/u sub avg 26, 2017 10:41 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Plava Porodica
Kontakt:

sub avg 26, 2017 10:40 pm

Veteran1965 je napisao/la:
Vala ne znam za Vas Manijaci, kako se tješite, kako razmišljate, ali ovo meni više pod kožu ne može. Ovo je dno dna. Ova igra, pristup znanje i na klupi i na terenu je sramota za 100 godina tradicije, života, uspona i padova, pobjeda i poraza. Ispadali smo, igrali drugu ligu, gubili tekme na Grbavici, ali ispračali ekipu aplauzima i zadovoljni išli kući. Na žalost ovo je nagori sastav Želje, i najlošija igra Želje u istoriji kluba. Žalosno je da mi sa nekim respektom dočekujemo ekipe iz nekih selendri, igramo taktički, i na kraju čuvamo nulu na Grbavici. Yebi se ba i ti Ado. Prva izmjena u 75 minuti. Zeba invalid se ne smije mjenjati šta li? Zajmović, momak koji se odlično pokazao zadnje dvije tekme, i bio među najboljim na mapi ga nema. Kome se ti ba prilagođavaš? Koji crni Mujagić u igri, momak treninga nije imao 8 mjeseci?
Uprava uz dužno poštovanje fakat ne znam ko Vas šalta, ali Vi o lopti baš blage veze nemate. Rastjerujete raju, navijače, Manijake, i najbolje Vam je sutra novi press zakažite i recite da ste se zayebavali oko Juga i stadiona. Koji će nam racku? Nama treba kapacitet 3-4 milje max. I to je puno jer ovi invalidi ni to ne zaslužuju.
Ne znam fkt sam ogorčen i debelo razočaran. Nije problem jedna tekma, x na Grbavici, problem je što bar ja sa onim što vidim i znam ne vidim izlaza iz ovog blata. Niti imamo ekipu, niti imamo trenera. Sa ovim mi nikakve iskorake ne možemo napraviti. Guramo djecu, i to je jedino pozitivno u cijeloj priči. Šaban, Žera, Veca, jesu potencijal, i mogu nam donijeti jake finansijske inekcije u budućnosti. Upravo hajde budite transparentni i komunicirajte navijačima dugoročnu strategiju i u sportskom segmentu kako to lijepo napravite oko stadiona. Dajte nam malo i tu prezentacija, pa da znamo na čemu smo, da se ne sikiramo bezveze.
Za kraj, htio sam da napišem ovaj post dok sam ljut i razočaran. Neću da se ohladim, i pišem sa nekim razumjevanjem, jer ovo je ono šta mislim, najiskrenije, i vjerujte nisam jedini, mnogo nas je sa ovakvim načinom razmišljanja. Tjerate Manijake sa Grbavice, i sa ovakvom igrom biće nas sve manje i manje. Ne znam kako razmišljate, i u kojem pravcu idete, ali ovo ne valja pet para. Zamislite se malo....
Ma bravo
Bravo!!!! :klanjase2:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

sejo
Kontakt:

sub avg 26, 2017 10:41 pm

Odma pljuvanje po Adžemu.
Svaka vam čast!

LARSSON
Kontakt:

sub avg 26, 2017 10:45 pm

Čovjek je samo neshvaćeni genije

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.

Prijava