Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Ivicahuljev
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub jul 15, 2017 6:45 pm

kremenko je napisao/la:
sub jul 15, 2017 6:43 pm
zubanovic89 je napisao/la:
sub jul 15, 2017 6:38 pm
kremenko je napisao/la:
sub jul 15, 2017 6:36 pm
Gotal je ocito zavrsen,krenula je kampanja da se revitalizira njegovo povlacenje za nos cijelog kluba i prljava igra koju je igrao.
Ja ga ne bih dovodio taman cijelu sezonu Beganovic igrao.
Ja mislim da bi ti se misljenje promijenilo poslije GOSKa odma :D
Mozda,ali ovi sto se igraju sa klubom,zavlace i lazu bi odjebao s merakom. Da je posteno rekao,znate trazim angazman vani,gdje je veca lova,ako propadne eto me kod vas,pa hajde. Jok,nego govno laze,dize sebi cijenu,a ustvari nema nijednu ponudu i potuca se po nekakvim probama. Ma mrs u pm.
:palacgore: ko god da je u pitanju

Rambo_Amadeus
Kontakt:

sub jul 15, 2017 6:47 pm

I Lendra je poslije Radnika bio neprijatelj broj 1, pa mu se opet pjevalo. Znam ja nas, *ebo ti nas. Kratko pamtimo, 2 gola i sve se se zaboravit'.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. Upravo bi to trebao biti cilj svih navijačkih grupa"

mirzoni1921
Kontakt:

Sreca pa se nista ne pitamo 😉

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sub jul 15, 2017 6:49 pm

Ajde Sandroooooo
Željezničar ante portas !

Locomotiva
Kontakt:

sub jul 15, 2017 6:49 pm

Rambo_Amadeus je napisao/la:
I Lendra je poslije Radnika bio neprijatelj broj 1, pa mu se opet pjevalo. Znam ja nas, *ebo ti nas. Kratko pamtimo, 2 gola i sve se se zaboravit'.
Tacno je da ljudi imaju kratko pamcenje, lahko zaboravili 20 golova sto je zabio prosle sezone.
STOP IZGOVORIMA RAZNIM! STOP STOLICAMA PRAZNIM!
NAVIJAČI NA GRBAVICU - SVAKU ŽELJINU UTAKMICU !

SIMA_SIMAU
Kontakt:

sub jul 15, 2017 6:56 pm

Tako je Sandro
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

zubanovic89
Kontakt:

sub jul 15, 2017 7:02 pm

Da vam ja kazem kako ce to bit da se ne raspravljamo bezveze (insert nadprosjecni bosnjo meme):

Scenario 1:
Gotal ne potpise ne dovedemo napadaca: "Joj ove uprave, samo polovnjake, vidi nam ekipe, Misimovicu de izvali koju hiljadarku sta si se stisko, borimo se za opstanak, Slavko celavi ziheras, **** ga Bogicevic, necu vise nikad na utakmicu otic"

Scenario 2:
Gotal potpise: "Joj ove uprave, samo budale dovode, psihicki nestabilan, Misimovicu de izvali koju hiljadarku sta si se stisko, borimo se za opstanak, Slavko celavi ziheras, **** ga Bogicevic, necu vise nikad na utakmicu otic."

Scenario 3:
Bilo koji drugi napadac potpise: - Vidi scenario 1.

Ista stvar i ako se Stevanovic vrati.

Ako Gotal potpise i zabije gol GOSKu, bice "Jerane jesam ti rekao, zvijer mali, bio u Kobrama kod Austrijanaca, ima da ga prodamo u Inter, ima putovnicu EU bajo moj tu su vece pare, **** Tursku vise"

Rambo_Amadeus
Kontakt:

sub jul 15, 2017 7:04 pm

zubanovic89 je napisao/la:
sub jul 15, 2017 7:02 pm
Da vam ja kazem kako ce to bit da se ne raspravljamo bezveze (insert nadprosjecni bosnjo meme):

Scenario 1:
Gotal ne potpise ne dovedemo napadaca: "Joj ove uprave, samo polovnjake, vidi nam ekipe, Misimovicu de izvali koju hiljadarku sta si se stisko, borimo se za opstanak, Slavko celavi ziheras, **** ga Bogicevic, necu vise nikad na utakmicu otic"

Scenario 2:
Gotal potpise: "Joj ove uprave, samo budale dovode, psihicki nestabilan, Misimovicu de izvali koju hiljadarku sta si se stisko, borimo se za opstanak, Slavko celavi ziheras, **** ga Bogicevic, necu vise nikad na utakmicu otic."

Scenario 3:
Bilo koji drugi napadac potpise: - Vidi scenario 1.

Ako Gotal potpise i zabije gol GOSKu, bice "Jerane jesam ti rekao, zvijer mali, bio u Kobrama kod Austrijanaca, ima da ga prodamo u Inter, ima putovnicu EU bajo moj tu su vece pare, **** Tursku vise"

Al' Bogi i dalje ostaje
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. Upravo bi to trebao biti cilj svih navijačkih grupa"

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sub jul 15, 2017 7:05 pm

Dnevna doza prosjecnog Bosnje :D
Željezničar ante portas !

Brkoo
Kontakt:

sub jul 15, 2017 7:08 pm

Sandro bi sto se tice samo igrackih kvaliteta bio jedan od najboljih ako ne i najbolji igrac u ligi. Problem je njegovo ponasanje, njegov karakter itd. Veliki rizik je njegovo dovodjenje. Moze se bas isplatiti ako je odlucio da nesto napravi od svoje karijere a moze nas zaviti u crno ako mu to klub dozvoli. Moramo bukvalno milion klauzula ubaciti u njegov ugovor, to je jedini nacin da se klub osigura od eventualnih problema. Nesto kontam, potpisemo Sandra, vratimo Miru, uz jednog kvalitetnog veznjaka i stopera bili bi prvi kandidati za titulu..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

voltron30
Kontakt:

sub jul 15, 2017 7:12 pm

Po meni je greška ako postoji mogućnost da Miro ponovo potpiše. Prelazilo se i preko gorih stvari (Bogičević), a da se ne može preko ovakvih banalnih koje se dešavaju stalno i svuda, tj. da igrač traži sebi bolje. S Mirom bar znaš na čemu si i kakvog igrača imaš.

Što se tiče ovog Gotala, e tu već čovjek ne može biti pametan. Izradio nas, lik je tempirana bomba u glavi. I da mu progledaš kroz prste i potpišeš ga, ne znaš šta da očekuješ. On ili bi bio flop ili pojačanje u rangu Lendrića, sredine nema.

MrkiMedo
Kontakt:

sub jul 15, 2017 7:13 pm

Ako postoji sansa da se Miro vrati onda ga trebamo objerucke prihvatiti, a otkud ikako ta prica sad ?

Leon_Professional
Kontakt:

sub jul 15, 2017 7:14 pm

Ma s Mirom je zavrsena stvar odavno. Nece se vracati on.
Ali opet nama i ne treba toliko krilo. Mislim bilo bi fino dovest i stopera i veznjaka i krilo i napadaca, ali previse je to ocekvati.
Napadac i veznjak prioritet.

Hajde cetvrtakkk

InvictuS
Kontakt:

sub jul 15, 2017 7:34 pm

Znali smo još i na kraju prošle sezone (pogotovo nakon informacije da je odbio ponudu iz Kine), njegovih igara i golova da će biti teško nadomjestiti njegov odlazak. I jačim ekipama od nas bi to bio problem, a ne nama.

Lendrić i Kina, ne znamo kolika je bila ponuda, koji klub je u pitanju, koliko... Ostaje samo pitanje, poznavajući ponašanje Kineza na transfer pijaci u zadnje vrijeme:
Kako to da su ga htjeli na zimu, a sad kad je ostao najbolji strijelac lige, igrač i jedan od najboljih igrača kluba, nema tog interesovanja, ponude?
Kako nije pokušano (ili jeste, ali ne znamo) da se postigne neka vrsta dogovora pa da Kinezi zadrze interes i transfer se završi na kraju sezone?
(možda će neki reći, da se njemu nije išlo na Daleki istok, ali bi valjda onda rekao želim igrati u Europi, a ne ostajem da pmognem Želji)
Na kraju je otišao u Lens, drugu ligu, za navodnu cifru novca, jer ni Lens na svojoj zvaničnoj a ni Željo isto nisu objavili tačan iznos.

Ovo spominjem, jer evo neki pišu da će možda Gotal kod nas, možda se ponudi i slično.
Da treba proći probu, da mu se nudi da bude među najskupljim našim igračima i tako.
A to sve nakon njegovog "šetkanja" po Europi za više novca.
Zašto je to važno?
Važno je jer kako se igrači "šetaju" po Europi, tako "šetaju" i nas.
Lendrić je, statistički, po nastupima i golovima, asistencijama najviše igrao i pokazao na ovim našim ex-yu terenima.
Željo: 52 utakmice, 31 gol i 6 assist
Zrinjski: 28 utakmica, 16 golova i 2 assist
Celje: 19 utakmica, 3 gola i 4 assist
Imao je iskustvo igranja Premijer lige, pokazao da zna i hoće iskoristiti šansu i tako dalje. Iz naših klubova je odlazio kao najbolji, strijelac i igrač.
Gotal je, statistički, najviše igrao (nakon Hajduka) u Austriji i ima slabiji učinak od Lendrića:
Wolfsberger: 70 utakmica, 13 golova i 8 assist
Horn: 32 utakmice, 10 golova i 4 assist
Gotal nema toliko iskustvo igranja na našim prostorima, nigdje nije bio najbolji i promjenio je više klubova nego Lendrić.
A imaju isto godina. O njihovim ponašanjima van terena, pa i na terenu, rečeno je dovoljno.

Trebamo dovoditi ili malo sačekati igrače kao Lendrić, koji će poboljšati nivo igre našeg Želje, pa makar i odbili transfer u Kinu koji su vjerovatno nudili više novca nego Francuzi i tako ostvarili bolje rezultate u ligi pa i na europskoj sceni. Pokazao.
Igrača kao Gotal ima mnogo više nego kao Lendrića (pokazali su i Jahić i Bekrić), oni bi "trebali" poboljšati našu igru, a hoće li ne znamo, a spominje se da bi bio najplaćeniji u našoj ekipi i slično. Takvi transferi privlače slične igrače, puno takvih igrača na jednom mjestu nije dobro. Pokazano (Jahić i Bekrić)

Pokazali smo (ali i Lendrić) da odbijanjem transfera u Kinu pazimo na ekipu, igru i rezultat. Pokazao je to igrajući na ovim našim prostorima, pokazao i kod nas.
Gotal je neka druga priča.
P.S. Ako se već želi dovoditi neki "stranac" neka to bude neki Afrikanac, Južnoamerikanac a ne ovi naši "stranci".
Ako je pojeo, onda je muško, ako je pojela, onda je žensko.

Hadzijalagic
Kontakt:

sub jul 15, 2017 7:41 pm

Hajmo upravo, Vukotic, Ordagic, Miroslav, Duljevic, Subic, Gotal i da se popisamo po ligi :rofl1: :rofl1:
Spoiler:
Mozda bi i moglo kada bi u narednih par dana kupili 10000 godisnjih :D
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Ivicahuljev
Kontakt:

sub jul 15, 2017 7:45 pm

Hadzijalagic je napisao/la:
Hajmo upravo, Vukotic, Ordagic, Miroslav, Duljevic, Subic, Gotal i da se popisamo po ligi :rofl1: :rofl1:
Spoiler:
Ovdje bi dulja ulazio samo ako "zatreba" :placeodsmijeha:

Hadzijalagic
Kontakt:

Ma njega da pojaca Odinu ekipu :D
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Bosnia

sub jul 15, 2017 7:47 pm

Spoiler:
Tako je bilo i prosle sezone. Hajmo upravo Bekric, Jahic, Pozder, Radinovic, Husic itd... Setanje ligom, Kostic fazoni, mlad ambiciozan itd itd...

Najjaci su mi ovi sto svrsavaju na gotala, a pogledali u zivotu nisu njegovu utakmicu.

Ohanite malo

SIMA_SIMAU
Kontakt:

sub jul 15, 2017 7:48 pm

Ma neko ce doci i to je cinjenica ali ko?
Sa ovakvim sastavom tesko da mozemo zavrsiti prvi jest da su i ostali oslabljeni ali po meni ove godine je titula po moranjem. Ove godine izlazak u LP kao sampion nosi 4 utakmice minimum.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

fanaticZeljin
Kontakt:

sub jul 15, 2017 7:49 pm

Ivicahuljev je napisao/la:
Spoiler:
Ovdje bi dulja ulazio samo ako "zatreba" :placeodsmijeha:
Eeeee sad zamisli da imamo nabrojane igrace u ekipi. Majke mi Aeka bi ubili dva razlike
Srcu draga, boja PLAVA !

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

Prijava