Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

JUZNJAK
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub jul 15, 2017 6:15 pm

Situacija oko vukote je slijedeca... Nasi su tj licno miske isao u krupu da prica sa ljudima oko vukotica... Miske nudio % od slijedeceg transfera, igraca I nesto oko 50k krupi... Njihov predsjednik nije to prihvatio I trazi 200k... Jbg nisu svijesni da ce im svi dzaba otoci I da ce prnuti za godinu ili dvije... Pogotovo sad jer se borac vratio...
Sto se tice gotala on je trebao doci I potpisati na 2 godine ali poslije mijesec dana kao neke probe da se nasi osiguraju koga dovode... Ipak frajer nije ozbiljan fudbal igrao dugo... Poslije tog mijeseca bi potpisao ugovor I bio bi najplaceniji igrac kod nas... Isti slucaj bi bio prilikom dolaska kao lendric stim sto lendra je odmah potpisao za malu platu a Sandro je trebao ubijediti nasu struku kroz taj mijesec da vrijedi tih para koje mu se nude...
Nasi nikad oprezniji I pametniji nisu bili, a nudi se svasta...
Fb grupa Manijaci-USA/Canada

chile
Kontakt:

Raja sad ne zeli Gotala jer nas je kao zajebao, decko ako je kvalitetan kao sto se pise normalno da ce probati negdje vani prvo naci angazman. I na kraju otkud znate da nije imao neki dogovor sa ljudima u klubu da do nekog datuma se mora pojaviti ako hoce kod nas a do tada da vidi moze li sta bolje naci. Ne treba po dafultu popljuvati svakoga. Do sad jedini ko nas je cini se zavlacio i razvlacio je Mico i vjerovatno je tome zatvorio vrata kluba za sva vremena. Kod nas iole ozbiljan igrac moze doci tek na kraju prelaznog roka kad mi ispari i zadnja nada za vani. Jbg takva nam liga koliko god mi zeljeli da smo iznad tesko se izdici, narocito sto dovodimo slobodne igrace svi klubovi odreda.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

Jaozinho22

Treba uzet i jednog i drugog. Miri dati neku solidnu platu i ugovor na 2 godine! a Gotalu duplo manje od ponuđenog uz milion nekih kklausula:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Ajzea
Kontakt:

sub jul 15, 2017 6:17 pm

Miroslav i Gotal bi nam odlicno legli. Zajednicko im je sto su krenuli ka daleko vecim parama, ubijedivsi sebe da trenutno vrijede daleko vise nego sto bi ovdje imali. Ono sto im je zajednicko da niti jedan nije imao niti ima ponudu, s tim sto je ovaj drugi otisao na probu.

Nismo u poziciji da se inatimo, ali da bi sada bili u poziciji da vodimo glavnu rijec te malo drugacije uslove postavimo i jednom i drugom, bili bi..

Dakle, ako bilo kakva sansa postoji, pokupiti obojicu.

Plava Porodica
Kontakt:

sub jul 15, 2017 6:18 pm

Treba dati ponudu za Kajkuta :kafa:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Leon_Professional
Kontakt:

sub jul 15, 2017 6:19 pm

LARS1921 je napisao/la:
sub jul 15, 2017 6:12 pm
Leon_Professional je napisao/la:
sub jul 15, 2017 6:08 pm

A iznad Gotala nije?!
Sjebali nas i jedan i drugi. S tim da je Miro "profesionalno" odradio ugovor i onda kad se znalo da nece produziti. Dokazan igrac.
Jel Gotal dokazan?! Jest u ludosti i to vise puta. Ne zna se koja ludost mu je gora.
Koliko vidim razlika je što je storm napisao, Gotal je trazio ponovo da dođe, a da se Miri neće nuditi. Ne nudi se ni gotalu, skontaj razliku.

I da li tim uzvičnicima se ti "dereš" ili ti je to čisto navika ?
Cisto navika. Sta se imam derat preko tastature :D

Rekao je, sve i da hoce sad nece dobiti.
Ne znam sta si ti Stormu, advokat ili zastupnik za medije?

@chile, problem je sto je lik ocito lud. Djaba ti igrac koliko god dobar ako ce ko rak izgrist ekipu. Takav nam ne treba, ne nama, takav nikom ne treba i svi takve igrace izbjegavaju.
Veliki kolektivi su funkcionisali na principu "dobrih ljudi". Ovakve su nogom nabijali.

Ivicahuljev
Kontakt:

sub jul 15, 2017 6:21 pm

Rambo_Amadeus je napisao/la:
sub jul 15, 2017 6:09 pm
Najbolje svima smanjit' plate za 30% ovi sto dolaze nek igraju dzabe. Tako se titule osvajaju i izbacuju ekipe tipa Aik-a iz europe. Vi kad ga pretjerate bas ga pretjerate. Sujetu stavite na stranu. Ili ulozite pare iz svojih uspjesnih firmi jer izgleda da ste svi neki biznismeni.
Prijatelju ti "igraci" nisu zasluzili ni ovih 30% plate za sve ono sto su nam priredili zadnja 3 kola,a ti ako mislis da trebaju jos biti nagradjeni samo sjedi pa ponovo pregledaj te zadnje tri tekme,a sto se gotala I mire tice mi smo ponudili svoje uslove oni to lagano iskulirali I sta sad treba im iste uslove ponuditi?

Ajzea
Kontakt:

sub jul 15, 2017 6:26 pm

Citao sam a evo i sad se pise o ludosti Gotala.

Lendric je navijace Celika gadjao bakljom. To je samo jedan njegov eksces, a veci je od svih Sandrovih zajedno. Mislim, to je svakako za pohvalu narocito da je precizniji bio, ali raja to oznacava kao eksces.
On nama nije pobjegao uopste, vec je, nakon sto je prihvatio, odlucio da pokusa jos vise sebi cifru podici te je prosuo pricu da ima ponudu iz Rumunije, a nije je imao.

Ocekivanja? Zeljeznicar zove, kleci i moli, nudi duplo vecu platu.
Epilog.. Nema Rumunije, nema Rusije, nema kise novca kao sto je najavljeno.. Molit ce Boga za novi poziv Zeljeznicara.

chile
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sub jul 15, 2017 6:31 pm

LARS1921 je napisao/la:
sub jul 15, 2017 6:12 pm
sub jul 15, 2017 6:08 pm

A iznad Gotala nije?!
Sjebali nas i jedan i drugi. S tim da je Miro "profesionalno" odradio ugovor i onda kad se znalo da nece produziti. Dokazan igrac.
Jel Gotal dokazan?! Jest u ludosti i to vise puta. Ne zna se koja ludost mu je gora.
Koliko vidim razlika je što je storm napisao, Gotal je trazio ponovo da dođe, a da se Miri neće nuditi. Ne nudi se ni gotalu, skontaj razliku.

I da li tim uzvičnicima se ti "dereš" ili ti je to čisto navika ?
Cisto navika. Sta se imam derat preko tastature :D

Rekao je, sve i da hoce sad nece dobiti.
Ne znam sta si ti Stormu, advokat ili zastupnik za medije?

@chile, problem je sto je lik ocito lud. Djaba ti igrac koliko god dobar ako ce ko rak izgrist ekipu. Takav nam ne treba, ne nama, takav nikom ne treba i svi takve igrace izbjegavaju.
Veliki kolektivi su funkcionisali na principu "dobrih ljudi". Ovakve su nogom nabijali.
I to su sve glasine...mozda on da grize na terenu. Cudan smo mi narod opcenito od mrava volimo slona napraviti, isto tako u svemu cemo naci neko opravdanje, odnosno mahanu.
Ne treba previse vjerovati pisanjima, ono sto je defakto mi sad imamo u napadu Stevu (janikako ne kuzim zasto je i doveden al' hajde), Begana koji nije za Zelju i Zaimovica koji niko pojma nema kakav je i sta moze. Znaci nekom normala logikom gledanja na fudbal dvojica su viska i grijace tribinu uz neophodnog napadaca za startnu postavu.
Da li ce biti doveden dalmatinac ili neko treci...nije lako naci ozbiljnijeg igraca koji ce doci u ovu ligu.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

Plava Porodica
Kontakt:

Miru na tribine :kafa:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Ivicahuljev
Kontakt:

sub jul 15, 2017 6:33 pm

skretnicar je napisao/la:
sub jul 15, 2017 6:28 pm
Gotal i Miro bi nam odlicno legli...ofanziva bi nam bila 50 % jaca, pa sad na klubu je sta ce i kako, ali mislim da ih necemo gledati naredne sezone u Plavom dresu.
Ma zovnuti ih oba na probu ionako nece proci,kad nije Yaja Toure prosao kakve su sanse njima dvojici :placeodsmijeha:

Rambo_Amadeus
Kontakt:

sub jul 15, 2017 6:33 pm

Ma bezveze se raspravljamo, eventualno moze doci jedan od njih dvojice, oba mislim vrlo tesko, jer je Gotal valjda trebao dobit' uslove koje je Miro oslobodio.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. Upravo bi to trebao biti cilj svih navijačkih grupa"

exbabilon
Kontakt:

sub jul 15, 2017 6:34 pm

Lijepo bi bilo gledati Miru jos jednu sezonu na Grbavici, sto jest jest.

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

LARSSON
Kontakt:

sub jul 15, 2017 6:35 pm

Jel neko uzimao ovaj sjever preko penzionera? jel to ista godisnja samo sto se manje plati ili se razlikuju po nečemu :D

kremenko

sub jul 15, 2017 6:36 pm

Gotal je ocito zavrsen,krenula je kampanja da se revitalizira njegovo povlacenje za nos cijelog kluba i prljava igra koju je igrao.
Ja ga ne bih dovodio taman cijelu sezonu Beganovic igrao.
FK ŽELJEZNIČAR-LJUBAV RADNIČKE KLASE, KLUB NOSTALGIČARA I ROMANTIČARA
Ivica Osim: "Željo će živjeti zauvijek"

Ajzea
Kontakt:

sub jul 15, 2017 6:37 pm

PS
Mi "kapitalce" jos uvijek ne mozemo pocetkom prelaznog roka dovoditi, vec tek kada im inostrani angazmani propadnu.
Klub rapidno napreduje, i kroz odredjeni vremenski period ce to dosta lakse biti nego sada, medjutim, i nama je potrebno strpljenja.

zubanovic89
Kontakt:

sub jul 15, 2017 6:38 pm

kremenko je napisao/la:
Gotal je ocito zavrsen,krenula je kampanja da se revitalizira njegovo povlacenje za nos cijelog kluba i prljava igra koju je igrao.
Ja mislim da bi ti se misljenje promijenilo poslije GOSKa odma :D

Leon_Professional
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sub jul 15, 2017 6:40 pm

chile je napisao/la:
I to su sve glasine...mozda on da grize na terenu. Cudan smo mi narod opcenito od mrava volimo slona napraviti, isto tako u svemu cemo naci neko opravdanje, odnosno mahanu.
Ne treba previse vjerovati pisanjima, ono sto je defakto mi sad imamo u napadu Stevu (janikako ne kuzim zasto je i doveden al' hajde), Begana koji nije za Zelju i Zaimovica koji niko pojma nema kakav je i sta moze. Znaci nekom normala logikom gledanja na fudbal dvojica su viska i grijace tribinu uz neophodnog napadaca za startnu postavu.
Da li ce biti doveden dalmatinac ili neko treci...nije lako naci ozbiljnijeg igraca koji ce doci u ovu ligu.
I ja sam tako govorio na pocetku. Jer mi smo bas takvi od muhe medvjeda napravimo.
Malo sam i trazio.

Evo njegove izjave :

Naizlazio sam se dok sam bio u Austriji, često i prije utakmica, i tako. Nisam bio uvijek discipliniran, bio sam pomalo “bad boy”. Sad sam odlučio promijeniti ponašanje, okrenuti novu stranicu u životu.
http://www.slobodnadalmacija.hr/scena/m ... alac-kobri

Model rece da je gore u diskoteci lika gadjao kriglom, sreca promasio. Na zidu ostalo ostecenje kao da je puska pucala :D
Mislim da je ovo gore od Lendre Ajzea.

Svako ima svoje. Postujem, ali ja nisam za njega. Bas zbog onog sto sam rekao prije. :bih:

Leon_Professional
Kontakt:

sub jul 15, 2017 6:42 pm

kremenko je napisao/la:
:klanjase2: :klanjase2: :palacgore: :palacgore:

Dobro Beganovica bas i ne. Moze Zaim, " ocekujemo mnogo od njega, eksplodirat ce " :ganja:

kremenko

sub jul 15, 2017 6:43 pm

zubanovic89 je napisao/la:
sub jul 15, 2017 6:38 pm
kremenko je napisao/la:
Ja mislim da bi ti se misljenje promijenilo poslije GOSKa odma :D
Mozda,ali ovi sto se igraju sa klubom,zavlace i lazu bi odjebao s merakom. Da je posteno rekao,znate trazim angazman vani,gdje je veca lova,ako propadne eto me kod vas,pa hajde. Jok,nego govno laze,dize sebi cijenu,a ustvari nema nijednu ponudu i potuca se po nekakvim probama. Ma mrs u pm.
FK ŽELJEZNIČAR-LJUBAV RADNIČKE KLASE, KLUB NOSTALGIČARA I ROMANTIČARA
Ivica Osim: "Željo će živjeti zauvijek"

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.

Prijava