Sigurno su kvalitetniji ali ih mozemo parirati. Fudbal je takav da kvalitetnija ekipa ne znaci da ce pobjediti. I Ferencvaros je bio kvalitetniji a vidi sta smo im uradiliChWilla je napisao/la:ma otprilike je jasno, oni su očito krali vrijeme na kraju i bili zadovoljni sa 0-0, a gore što bude. problem je što su opet kvalitetniji, i što su bez obzira na to bili bliži da daju gol...
Molim te možeš li ti meni argumentovano dati informaciju koliko vrijedi AIK a koliko mi? Koliko su platili tog nekog Argentinca špica? Za početak, pa da onda nastavimo konstruktivnu diskusiju..Brkoo je napisao/la: ↑pet jul 14, 2017 9:03 pmMa dosadilo mi je vise i pisati o ovome. Cim napises neku argumentovanu kritiku odmah idu komentari unosim negativu, sirim pesimizam itd. Sve je super i sve je sjajno, veza nam je najbolji dio tima, toliko su brzi i pokretni i toliko sansi naprave po jednoj utakmici da sam ocaran. Bekovi su isto tako sjajni, toliko asistencija imaju da je to fenomenalno. Nikolic odlican napadac, bas pokretan, da ne spominjem Dzenisa, dobar momak, Zeljovac, znas kakav je gol zabio protiv Ferencvarosa, od tada do danasnjeg dana samo napreduje. Razbit cemo AIK, osvajamo i duplu krunu sa Slavkinom tika takom, ljepota za oci, poslije svake utakmice mi zao da izadjem sa stadiona koliko sam zadovoljan onim sto sam vidio na terenu. Sve je super, sirimo samo pozitivu.LeBlue je napisao/la: ↑pet jul 14, 2017 8:40 pmOpet si potpuno u pravu. Mi cemo se nazalost patiti protiv slabijih ekipa ako se igra sa ovim istim igracima. Sredina terena nam je najgori dio, a to je najvaznije u modernom fudbalu. Treba nam jedan jak def vezni i dati priliku Zericu i Ramovicu. Uz jednog dobrog napadaca, mislim da bi skroz drugacije djelovali.Brkoo je napisao/la: ↑pet jul 14, 2017 8:28 pmGlupost je napisati da smo dobili 3 razlike da bi neko nasao neku zamjerku. Ne treba da se pravimo slijepi i da mislimo da ova nasa trenutna ekipa moze nesto napraviti u nasoj ligi. Kad sam kritikovao ekipu nisam mislio samo na utakmicu protiv AIK. Nama se desavalo prosle sezone da razbijes Zrinjskog u Mostaru a onda se patis najblaze receno, sa Celikom na Grbavici. Nedostatak kvaliteta se nekad kompenzira borbom, medjutim ne moze se bas u svaku utakmicu uci sa 200% i ocekivati neki rezultat, nekad se mora i kvalitet pokazati, a nama kvalitet fali. Ja nisam siguran ni u pobjedu protiv Goska, hoce li Blagojevic ustati na pravu nogu, hoce li Ugljesa dati sve od sebe, hoce li Stanic biti trijezan, hoce li Sinisa biti zadovoljan brojem lajkova na neku sliku itd, previse faktora se trenutno mora poklopiti prije svake utakmice da bi ocekivali neki krajnji rezultat a to je osvajanje nekog trofeja..
Ja citam da se pise kako vecina raje pljuje, a nije tako. To je jedna velika manjina, generalno dosta je ovdje bilo dobrih, kvalitetnih postova i svi do jednog su pohvalili Slavkin pecat u sinocnjoj utakmici.Morzhy je napisao/la: ↑pet jul 14, 2017 9:13 pmJeste se naklatili više na "lošu igru", ponavljate to k'o papagaji. Inače smo uvijek dominirali protiv evropskih ekipa, ubijali transformacijom, brzim protokom lopte, prebacivanjem strana i stvaranjem viška, niko nam nikad golu nije prišao kako treba od ovih ekipa koje su u vrijednosti do nekih 20 miliona Eura. Samo smo zasluženo izgubili od Newcastle-a koji je tada vrijedio preko 100 miliona, ovo ostalo sve prdimahovina. Što je najgore 2-3 lika se slomiše na svakoj stranici da po jednom hraknu i ispada kako je cijeli forum tog mišljenja. Idite pratite Real, nama ostavite da se patimo s pišljivim AIK-om iz Štokholma. I već stručnjaci znaju kako će to izgledati u ligi, biće oscilacija, iako ni toga nije nikad bilo
Upravo tako. Oni ce ovako igrati i na svom terenu, mozda malo agresivnije jer su na svom terenu, ali to im je igra. Mislim da ce mozda pokusati da dobiju neke prekida nazor da mogu nabacivati svojim visokim napadacima. Mene samo brine to sto su oni i na Grbavici bili blize golu. Npr ono kad je bio offside, iako su skroz sporo igrali, opet su izigrali nasu odbranu. Pa onaj korner, gdje su Kojsevskog skroz izolirali, pa nas zamalo nisu matirali. Nesmijemo im nikako propustiti na sredini.djoxxx1921 je napisao/la: ↑pet jul 14, 2017 9:23 pmAIK kako je igrao sinoc, tako ce igrati i kuci. S tim da cemo vjerovatno mi izaci malo defanzivnije. Pogledao sam im par utakmica, u kontaktu sam s nekom rajom iz Svedske koja prati ligu njihovu i ono sto smo sinoc gledali, to je njihova igra. Bas bas tvrdi nazad, naprijed nista. Centarsut s boka, 2 visoka napadaca, prekid i to je to.. Mrljaju kao i mi. Zavuku frljoku i to je kraj. I tih stvari se trebamo pazit. Dat sto manje kornera, i sa sto manje prekrsaja u krugu tridesetak metara. Jos hocu samo da pohvalim Bogicevica. Koliko se ja mogu sjetit, njegova najbolja partija u ova dva mandata u Zelji. Marisao se cijelu tekmu sa 197cm visokim, odlicnim u skoku fincem i 90% duela dobio.
Prijenos radili domaci ljudi,samo su neka ceker kola dosla iz SRB.Leon_Professional je napisao/la: ↑pet jul 14, 2017 6:52 pmEvo gledam snimak, hvala Larsu na top snimku, a i SK koji radi ovakve prenose.
Za ovakvu brutalnost nekad se banovaloVeteran1965 je napisao/la: ↑pet jul 14, 2017 9:11 pmBrkoo je napisao/la: ↑pet jul 14, 2017 9:03 pmMa dosadilo mi je vise i pisati o ovome. Cim napises neku argumentovanu kritiku odmah idu komentari unosim negativu, sirim pesimizam itd. Sve je super i sve je sjajno, veza nam je najbolji dio tima, toliko su brzi i pokretni i toliko sansi naprave po jednoj utakmici da sam ocaran. Bekovi su isto tako sjajni, toliko asistencija imaju da je to fenomenalno. Nikolic odlican napadac, bas pokretan, da ne spominjem Dzenisa, dobar momak, Zeljovac, znas kakav je gol zabio protiv Ferencvarosa, od tada do danasnjeg dana samo napreduje. Razbit cemo AIK, osvajamo i duplu krunu sa Slavkinom tika takom, ljepota za oci, poslije svake utakmice mi zao da izadjem sa stadiona koliko sam zadovoljan onim sto sam vidio na terenu. Sve je super, sirimo samo pozitivu.LeBlue je napisao/la: ↑pet jul 14, 2017 8:40 pm
Opet si potpuno u pravu. Mi cemo se nazalost patiti protiv slabijih ekipa ako se igra sa ovim istim igracima. Sredina terena nam je najgori dio, a to je najvaznije u modernom fudbalu. Treba nam jedan jak def vezni i dati priliku Zericu i Ramovicu. Uz jednog dobrog napadaca, mislim da bi skroz drugacije djelovali.
Molim te možeš li ti meni argumentovano dati informaciju koliko vrijedi AIK a koliko mi? Koliko su platili tog nekog Argentinca špica? Za početak, pa da onda nastavimo konstruktivnu diskusiju..
Kazu u utorak, nego zna li neko kada mozemo ocekivati barem neke informacije za gostovanje.
Mozda mu bas zato Husara i ostali sugeriraju da dodje u Zelju. Ali izgleda momcic je malo looodddModel1964 je napisao/la: ↑pet jul 14, 2017 7:25 pmDa na trenutak prekinem ne pišanje na forumusalle86 je napisao/la: ↑pet jul 14, 2017 5:56 pmPa treba biti i realan, da će se prodati teško ali da može lakše otići i može
Kod nas opet nekako se gleda da se zaradi na igraču koliko toliko na transferu, kod njih opet politika daj ga sezonu, nek odigra, donese pehar pa može i džabe ići
dugoročno naravno da je bolji naš način rada, kratkoročno a i za igrače ono kako radi zrinjski
jer opet logički lakše je negdje otići ako za tebe ne postoji obeštećenje nego ako postoji...plus ako imaš menadžera koji će od tvog potpisa za zrinjski već tražiti novi klub za tebe
Prvo istina oko prelazka Mesanovica u MB
Poslije zrijeba krmak Zahovic gledao situaciju u Zrinjskom i vidio da je ovom istekao ugovor. Bas tada je u MB bio Irfan Ređepagic jer je preuzeo brigu oko Hotica. On je povezao Zahovica sa husarom. Zahovic je otvoreno rekao da ga je kupio da oslabi protivnika a i da pojaca konkurenciju. Ova cifra koju spominju u tom transferu je bruto cijelog transfera. Kada Irfan uzme svoje , husara svoje, Zahovic svoje... kada Mesanovic plati sve poreze.... plata ce mu biti 15% veca nego u Zrinjskom. Po svemu ovome se vidi da je odlazak u inostranstvo iz Zrinjskog sporadicni događaj. Mesanovicu se poklopilo ama bas sve.
Drugi primjer . Dan nakon realizacije Lendricevog trannsfera Pistu zovu dva SD iz nase lige. Traze pomoc da se dva igraca ispale preko grane. Pista mrtvo hladno odgovara" Kada se u Želji kao najvecem BH klubu pokazu onda ima neke sanse"
U situaciji kakva je u nasem fudbalu trenutno samo iz Želje se moźevam. Drugo su samo izuzetci koji potvrďuju pravilo.
Ova povratna tekma u kojo cemo se sudariti sa
3 5 2 formacijo je idealna za 4 5 1 sa jednim brzim i nizim spicem koji ce se ubacivati iza i izmedu ova tri njihova međeda odzada. Za Zeca tekma skrojena. Ne boji se probati, brz je i bezobrazan.
Potuci se pa sta bog da.
Nije smak svjeta ako nas natamburaju. Smak svijeta je ako se ne pojacamo i ne uzmemo titulu.
Samo titula nam garantira napredak. Bez nje se davimo u ovoj zabokrecini.
Stalna pominjanja nekih imena i svrsavanje na njih nam se obilo o glavu. Sjetite se ankete zimus " Dali ste zadovoljni prelaznim rokom"
Storm bio malo zacuden ko je jedna jedina budala koja je nezadovoljna. Kako to kada su dovedeni igraci top za nasu ligu. Sada opet prica kako ovi u veznom redu mogu samo im treba jedan klasan igrac. Vezni red, cetvorka iz proslog prvenstva , je i dalje nosilac nase igre. Sa njima nema napredka. Da imamo u spicu Ibrahimovica i Raula iz najboljih dana nebi dali vise od 9 golova zbog jalovosti veznog reda. Zebin fudbal je prosao, Jovan moze igrati jos samo mali fudba, Ugljesa koliko trci samo stoni nogomet, Darko moze samo gledati ovaj sport.
Ima jos puno toga ali mi se neda![]()
Vise asistencija nego svi nasi veznjaci skupa.