Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

AsharaK
Administrator
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet jul 14, 2017 8:14 pm

Al fakat koliko moraš bit lud da opet ostaneš u Slobodi?
Željezničar ante portas !

ChWilla
Kontakt:

pet jul 14, 2017 8:15 pm

sa ovom ekipom to je otprilike to i puno će sreće trebati da se prođe...mada naravno nije nemoguće.

meni se čini da su ljudi izbrisalo malo iz sjećanja šta je ferencvaros fulio protiv nas i koliko je tu sreće bilo. jedino tako i ove možemo proći sa ovom ekipom...
gradi željo boli te *****

sajo10
Kontakt:

pet jul 14, 2017 8:16 pm

djoxxx1921 je napisao/la:
pet jul 14, 2017 8:03 pm
Ja mislim da smo dobili sinoc 3:0, neko bi se nasao i srao za nesto. Ne bi mu valjalo opet. A zaboravaljamo da ovaj AIK npr ima budzet kakav mi necemo imat za 30 godina. O infrastrukturi da ne govorim. O tome da su oni u posljednjih nekoliko godina zaradili preko 20 miliona eura prodajom igraca.. Dalje, imaju jako razvijenu skauting mrezu po africi i aziji. Ljudi su u svim parametrima svemirski brod za nas. Nasi su se hrabro pomarisali s njima, nisu izgubili i ja sam i vise nego zadovoljan..
Svemir su za nas. Za Argentinca neznam (predpostaljvam da ispod 1.5M eura nije), ali su Olssona doveli ljetos za 800 000 eura.

ChWilla
Kontakt:

pet jul 14, 2017 8:18 pm

dok ti potrošiš 1,2 miliona na plate cijelog kluba u totalu i kritikovan si da je previše...

Hurmasica
Kontakt:

pet jul 14, 2017 8:19 pm

Zna li neko šta je ona grupica naših na sjeveru skandirala Švedima? Čini mi se da su i oni odmah odgovorili :D
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Dr. Adzem
Kontakt:

pet jul 14, 2017 8:26 pm

Hurmasica je napisao/la:
pet jul 14, 2017 8:19 pm
Zna li neko šta je ona grupica naših na sjeveru skandirala Švedima? Čini mi se da su i oni odmah odgovorili :D
Čini mi se da su nasi ponavljali pjesmu njihovu
Cuva Bog Zelju svog!

Brkoo
Kontakt:

pet jul 14, 2017 8:28 pm

Glupost je napisati da smo dobili 3 razlike da bi neko nasao neku zamjerku. Ne treba da se pravimo slijepi i da mislimo da ova nasa trenutna ekipa moze nesto napraviti u nasoj ligi. Kad sam kritikovao ekipu nisam mislio samo na utakmicu protiv AIK. Nama se desavalo prosle sezone da razbijes Zrinjskog u Mostaru a onda se patis najblaze receno, sa Celikom na Grbavici. Nedostatak kvaliteta se nekad kompenzira borbom, medjutim ne moze se bas u svaku utakmicu uci sa 200% i ocekivati neki rezultat, nekad se mora i kvalitet pokazati, a nama kvalitet fali. Ja nisam siguran ni u pobjedu protiv Goska, hoce li Blagojevic ustati na pravu nogu, hoce li Ugljesa dati sve od sebe, hoce li Stanic biti trijezan, hoce li Sinisa biti zadovoljan brojem lajkova na neku sliku itd, previse faktora se trenutno mora poklopiti prije svake utakmice da bi ocekivali neki krajnji rezultat a to je osvajanje nekog trofeja..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Plava Porodica
Kontakt:

pet jul 14, 2017 8:35 pm

U stokholmu 0:3, a zatim i na Grbavici tri dana poslije stokholma
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

ChWilla
Kontakt:

pet jul 14, 2017 8:36 pm

to si napisao k'o da je engleska premijer liga. i sa takvom igrom nama je jedan gol ili jedna sudijska odluka falila da je osvojimo.

a zna se gdje škripimo i biće još igrača.

LeBlue
Kontakt:

pet jul 14, 2017 8:40 pm

Brkoo je napisao/la:
Glupost je napisati da smo dobili 3 razlike da bi neko nasao neku zamjerku. Ne treba da se pravimo slijepi i da mislimo da ova nasa trenutna ekipa moze nesto napraviti u nasoj ligi. Kad sam kritikovao ekipu nisam mislio samo na utakmicu protiv AIK. Nama se desavalo prosle sezone da razbijes Zrinjskog u Mostaru a onda se patis najblaze receno, sa Celikom na Grbavici. Nedostatak kvaliteta se nekad kompenzira borbom, medjutim ne moze se bas u svaku utakmicu uci sa 200% i ocekivati neki rezultat, nekad se mora i kvalitet pokazati, a nama kvalitet fali. Ja nisam siguran ni u pobjedu protiv Goska, hoce li Blagojevic ustati na pravu nogu, hoce li Ugljesa dati sve od sebe, hoce li Stanic biti trijezan, hoce li Sinisa biti zadovoljan brojem lajkova na neku sliku itd, previse faktora se trenutno mora poklopiti prije svake utakmice da bi ocekivali neki krajnji rezultat a to je osvajanje nekog trofeja..
Opet si potpuno u pravu. Mi cemo se nazalost patiti protiv slabijih ekipa ako se igra sa ovim istim igracima. Sredina terena nam je najgori dio, a to je najvaznije u modernom fudbalu. Treba nam jedan jak def vezni i dati priliku Zericu i Ramovicu. Uz jednog dobrog napadaca, mislim da bi skroz drugacije djelovali.

Ivicahuljev
Kontakt:

Ne treba se mnogo zanositi,I onaj klaskvik je izvukao remi kuci pa puce petarda u Stokolmu bez problema,nama treba jos par kvalitetnih igraca da bi bili iole ozbiljna ekipa,meni je najgore sto nemam sekunde povjerenja u ove igrace nakon zavrsetka sezone

BHDragons
Kontakt:

pet jul 14, 2017 8:43 pm

Kako me nervira ova negativa i pesimizam... Prolazimo dalje aBd i osvajamo titulu
NAŠA LJUBAV OD ZAKONA JAČA!
1921!
Ni milimetra!

gavran
Kontakt:

pet jul 14, 2017 8:44 pm

Model1964 je napisao/la:
pet jul 14, 2017 7:53 pm
storm_raider je napisao/la:
pet jul 14, 2017 7:31 pm
Model. osvjezenje si postao nakon prinove. Valjda ce te drzati to. Ili je neka kriza kasnih godina u pitanju?
Kvaliteta diskusije na forumu je pala pod minimum.
Tako da moje standardno pisanje ispada osvjezenje.
Jadna li vam majka ako sam ja osvjezenje😀
Bolje je pivu popiti😆
Ako je model osvjezenje, onda smo se osvjezili
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

LeBlue
Kontakt:

pet jul 14, 2017 8:48 pm

Ivicahuljev je napisao/la:
Ne treba se mnogo zanositi,I onaj klaskvik je izvukao remi kuci pa puce petarda u Stokolmu bez problema,nama treba jos par kvalitetnih igraca da bi bili iole ozbiljna ekipa,meni je najgore sto nemam sekunde povjerenja u ove igrace nakon zavrsetka sezone
Nekad se pobjedi na srecu, ili na individualni potez i tako se dobije 3 boda. Tako smo isli kolo uz kolo. Normalno, tako se nemoze stalno igrati, i zato smo izgubili na kraju te bodove. Isto kao sto smo protiv Radnika u Bijeljini trebali da izgubimo ili nerijeseno, mi dobijemo 3 boda. Slican slucaj protiv Celika kuci npr itd. Ali na duze staze, sa vise utakmica, to se sve balansira, i zato smo i propustili te bodove na kraju. Doduse, i citava javnost je bila protiv nas, tako da je to bila jos jedna otezavajuca okolnost.

shzna
Kontakt:

pet jul 14, 2017 8:54 pm

Prolazimo AIK i Bragu a u ligi u 3 kola 4 boda.
1987

Vrag

pet jul 14, 2017 8:56 pm

Ma odjebati Ordagica sto dalje od kluba, da je Ronaldinjo. Lik nije normalan.
***** ces ti negdje otici poslije Krpica... Pecat ces ti ribe sa Stevanovicem **** te on u supak.
Igraj pred 50 navijaca nisi ni za vise

Ivicahuljev
Kontakt:

pet jul 14, 2017 8:57 pm

LeBlue je napisao/la:
pet jul 14, 2017 8:48 pm
Ivicahuljev je napisao/la:
Nekad se pobjedi na srecu, ili na individualni potez i tako se dobije 3 boda. Tako smo isli kolo uz kolo. Normalno, tako se nemoze stalno igrati, i zato smo izgubili na kraju te bodove. Isto kao sto smo protiv Radnika u Bijeljini trebali da izgubimo ili nerijeseno, mi dobijemo 3 boda. Slican slucaj protiv Celika kuci npr itd. Ali na duze staze, sa vise utakmica, to se sve balansira, i zato smo i propustili te bodove na kraju. Doduse, i citava javnost je bila protiv nas, tako da je to bila jos jedna otezavajuca okolnost.
Svjestan sam ja svega zato I kazem da se ne zanosimo previse,pozitiva ok al sad neko furanje o prolasku dalje neide bas,licno cu biti zadovoljan casnim ispadanjem,jedino sto im nebi oprostio je jos jedno setkanje po terenu,kao u zavrsnici prvenstva,znam da nekad neide I lopta nece u gol al da nece da trce e to mi nikad nece biti jasno

Locomotiva
Kontakt:

pet jul 14, 2017 8:58 pm

Ivicahuljev je napisao/la:Ne treba se mnogo zanositi,I onaj klaskvik je izvukao remi kuci pa puce petarda u Stokolmu bez problema,nama treba jos par kvalitetnih igraca da bi bili iole ozbiljna ekipa,meni je najgore sto nemam sekunde povjerenja u ove igrace nakon zavrsetka sezone
Klaksvik i Zeljo ne moze se uporediti. Ljudima nije jasno da je AIK dosao s ciljom da ne primi gol. S onom formacijom odabrana postaje kao zid. U Stokholmu bice ofanzivna igra sto znaci da ce se odbrana rasiriti i tako ce i nama biti lakse u ofanzivi.

S pesimizmom necemo daleko, zato trebamo bodriti nas klub pa sta bude, bude!
STOP IZGOVORIMA RAZNIM! STOP STOLICAMA PRAZNIM!
NAVIJAČI NA GRBAVICU - SVAKU ŽELJINU UTAKMICU !

ChWilla
Kontakt:

pet jul 14, 2017 9:00 pm

ma otprilike je jasno, oni su očito krali vrijeme na kraju i bili zadovoljni sa 0-0, a gore što bude. problem je što su opet kvalitetniji, i što su bez obzira na to bili bliži da daju gol...

Brkoo
Kontakt:

pet jul 14, 2017 9:03 pm

LeBlue je napisao/la:
Brkoo je napisao/la:
Opet si potpuno u pravu. Mi cemo se nazalost patiti protiv slabijih ekipa ako se igra sa ovim istim igracima. Sredina terena nam je najgori dio, a to je najvaznije u modernom fudbalu. Treba nam jedan jak def vezni i dati priliku Zericu i Ramovicu. Uz jednog dobrog napadaca, mislim da bi skroz drugacije djelovali.
Ma dosadilo mi je vise i pisati o ovome. Cim napises neku argumentovanu kritiku odmah idu komentari unosim negativu, sirim pesimizam itd. Sve je super i sve je sjajno, veza nam je najbolji dio tima, toliko su brzi i pokretni i toliko sansi naprave po jednoj utakmici da sam ocaran. Bekovi su isto tako sjajni, toliko asistencija imaju da je to fenomenalno. Nikolic odlican napadac, bas pokretan, da ne spominjem Dzenisa, dobar momak, Zeljovac, znas kakav je gol zabio protiv Ferencvarosa, od tada do danasnjeg dana samo napreduje. Razbit cemo AIK, osvajamo i duplu krunu sa Slavkinom tika takom, ljepota za oci, poslije svake utakmice mi zao da izadjem sa stadiona koliko sam zadovoljan onim sto sam vidio na terenu. Sve je super, sirimo samo pozitivu.
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.

Prijava