Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Pinkii
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub jun 17, 2017 4:37 pm

A kad ce biti objava na zvanicnoj za Gotala ?
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

kremenko

sub jun 17, 2017 4:41 pm

LARS1921 je napisao/la:
sub jun 17, 2017 3:53 pm
Bosnia je napisao/la:
sub jun 17, 2017 3:51 pm
LARS1921 je napisao/la:
sub jun 17, 2017 3:48 pm
Ala ti nikolaje lupas, niko ne kaze da ovo znaci da ce SK prenosit domace, ali je moguce da nas prenose, uvijek se moze naci u rasporedu

ne lupetaj boga ti
Do kada ima BHT ugovor sa premijer ligom? Dokle god traje taj ugovor ne moze niko prenositi nasu ligu. Tu se zeljo sad nista ne pita dok ne istekne
Anarky je pisao mislim da ove godine ističe, tj da je istekao
BHTelecom je jedan od najizdasnijih sponzora saveza,bez obzira na PL. Uz to su jos upali sa tim oko PL.
Imam osjecaj da ce to BHTelecom raditi sve dok oni zele,a ovi iz saveza ce im ispunjavati zelje.
FK ŽELJEZNIČAR-LJUBAV RADNIČKE KLASE, KLUB NOSTALGIČARA I ROMANTIČARA
Ivica Osim: "Željo će živjeti zauvijek"

ponosannavas
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sub jun 17, 2017 4:44 pm

pile87 je napisao/la:
sub jun 17, 2017 3:17 pm
ponosannavas je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:
sub jun 17, 2017 1:00 pm
Dobrodosao Sinane !

Ps
Navijaci Mladosti kazu da je najbolji od ovih koji odlaze. Da mi ne zamjeri @ponosan zbog Mice. :kafa:
Sto bih ti zamjerio. I ovog sam spominjao :) Sinan je iskusniji pa mozda trenutno daje vise :) a Micu sam spominjao cesce jer mladji :)
Steta za ove neke igrace koje debili zastupaju. Maksimovic mi se isto svidja i on Husaricev. Ova prica o Kemi i tribinama je glupa. On treba sa Graovcem pocinjati. Pa i Jadranku istice ugovor prije Keme. Treba nam jos jedan stoper ali nije hitno. Treba Gacana dovesti i na duze potpisati. Za godinu mi ostajemo bez svih stopera, ako nijedna ne produzi
Bez ikakve uvrede ja mislim da taj Gacan nije igrač za Želje. Ako već imamo dva talentovana igrača iz našeg pogona onda im dati šansu da odigraju. I Gacan je nas produkt ali nije to dokazan kvalitet da bi ga vraćali. Svi pričamo o našoj djeci pa nemojmo im zatvarati pozicije jer neće dobivati šansu. Ako ćemo već dovoditi neka to bude kvalitet za naše uslove.

Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk
A gdje sam ja rekao da bi zatvorio nekome poziciju. Jadranku istice ugovor za pola godine, a svim ostlim stoperima za godinu. Ja bi najvise volio kad bi Kemo i Tarik igrali pet godina narednih. Ja mislim da je Gacan dobar. Ne vidim u nasoj ligi mladjeg, a boljeg stopera koji ima iskustva u nasoj prvoj ligi. Ako cemo dovesti nekog kapitalca ok

rodrigo87
Kontakt:

sub jun 17, 2017 4:46 pm

E jesu ovi kadeti maleri

MrkiMedo
Kontakt:

sub jun 17, 2017 4:51 pm

Neko mu iz zaebancije posalje u inbox da ce ovaj doci i on nakon pet minuta objavi.
http://prntscr.com/fkw3tv

Mirek11
Kontakt:

sub jun 17, 2017 4:55 pm

Trebaju nasi opet pokusati napraviti dogovor sa ovima iz Krupe za Jasarevica, ta neka opcija bez kesa i % od eventualnog narednog transfera. Svakako u pon. igramo sa njima pa taman da ostane :)
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

hardwell
Kontakt:

sub jun 17, 2017 5:16 pm

Ajzea je napisao/la:
sub jun 17, 2017 2:33 pm
hardwell je napisao/la:
sub jun 17, 2017 2:07 pm
Osmanković će teško napraviti neku karijeru i teško da će imati ozbiljniju ulogu u Želji. Treba nam još jedan štoper, ali Kemo treba biti rezerva dvojcu Graovac - Štoper, a ne da to bude Bogičević.
Odakle ti znas da ce tesko napraviti neku karijeri i imati ozbiljniju ulogu u Zelji?
Hajmo dovesti tridesetpetogodisnjaka, Kemo je mlad. Neka se strpi desetak godina.
Ne znam, iznosim svoje mišljenje.
Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja

ChWilla
Kontakt:

sub jun 17, 2017 5:21 pm

al' vala nisi obrazložio ni sa tri riječi...
gradi željo boli te *****

Hadzijalagic
Kontakt:

sub jun 17, 2017 5:28 pm

Vidovita raja..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

salle86
Kontakt:

sub jun 17, 2017 5:50 pm

slika
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Haklapuc
Kontakt:

sub jun 17, 2017 6:15 pm

Salle kakve ti gluposti pišeš iz dana u dan. Bez uvrede brate moj

Refa1921
Kontakt:

sub jun 17, 2017 6:16 pm

E jesu i dosadni ovi iz Slobode više i sa Zecom i sa Kostićem a mi smo još gori što se petljamo s njima ako nemaju sve moguće papire sređene. Klub im u rasulu, duguju i Bogu i narodu al oni se bave Zecom. Šuge jedne šugave .

ChWilla
Kontakt:

sub jun 17, 2017 6:18 pm

zbog toga se on i bavi zecom. jer tu je stvarno u pravu, ako ne važi sporazum na amaterski ugovor (a ne važi), nisu im mogli ni naložiti da plate one cifre za onu četvoricu na osnovu takvih istih sporazuma...
gradi željo boli te *****

LARSSON
Kontakt:

sub jun 17, 2017 6:21 pm

fino im je husara objasnio

Nema prepreka za registraciju Zeca,jer dopunski potpisani sporazumi ili aneksi uz Amaterski ugovor po propisu UEFE ne vaze,ali isto tako i Sloboda nije duzna isplacivati iznose iz tzv Sporazuma koji su igraci potpisivali prosle sezone,i sad traze isplate istih!Za takve vrste potpisanih Sporazuma je nadlezan gradzanski SUD i samo putem SUDA,igraci mogu traziti pravni lijek,jer ti Sporazumi nisu u nadleznosti NSBiH!To na Arbitraznom sudu UEFA sve pada!Propisi su jasni samo sto kod nas u BH fudbalu vecinom rade polupismeni i nepismeni ljudi koji ne citaju i ne prate Propise!

Refa1921
Kontakt:

sub jun 17, 2017 6:24 pm

LARS1921 je napisao/la:
sub jun 17, 2017 6:21 pm
fino im je husara objasnio

Nema prepreka za registraciju Zeca,jer dopunski potpisani sporazumi ili aneksi uz Amaterski ugovor po propisu UEFE ne vaze,ali isto tako i Sloboda nije duzna isplacivati iznose iz tzv Sporazuma koji su igraci potpisivali prosle sezone,i sad traze isplate istih!Za takve vrste potpisanih Sporazuma je nadlezan gradzanski SUD i samo putem SUDA,igraci mogu traziti pravni lijek,jer ti Sporazumi nisu u nadleznosti NSBiH!To na Arbitraznom sudu UEFA sve pada!Propisi su jasni samo sto kod nas u BH fudbalu vecinom rade polupismeni i nepismeni ljudi koji ne citaju i ne prate Propise!
Ako je sve tako kao što kažeš nek onda savez ispravi grešku i nek se više mane nas. Idu mi na živce stalno neka prozivanja. Jebali ih amaterski ugovori.

Plavi orkestar
Kontakt:

sub jun 17, 2017 6:25 pm

ChWilla je napisao/la:
sub jun 17, 2017 6:18 pm
zbog toga se on i bavi zecom. jer tu je stvarno u pravu, ako ne važi sporazum na amaterski ugovor (a ne važi), nisu im mogli ni naložiti da plate one cifre za onu četvoricu na osnovu takvih istih sporazuma...
Bar ti nebi trebao uzimati zdravo za gotovo ono što neko kaze.Kostic nije imao amaterski ugovor,za ostale ne znam.Kostic je kod njih bio zaposlen u omladinskom pogonu.Znao sam i zašto se tretirao tako ali ne mogu da se sjetim,uglavnom neka mutna radnja.Ljudi samo muljaju i udušit ce se u toj muljazi.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

Leon_Professional
Kontakt:

sub jun 17, 2017 6:28 pm

Projic u svakom trenutku moze raskinuti ugovor ako dobije zadovoljavajucu platu i bude htio ici.

Plava Porodica
Kontakt:

sub jun 17, 2017 6:32 pm

Gotal jos nije rascistio papire sa Austrijom?
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

bablaz
Kontakt:

sub jun 17, 2017 6:34 pm

Zeba nije za ozbiljnog fudbala odavno

Ajzea
Kontakt:

sub jun 17, 2017 6:34 pm

Mislim da je jucer otisao po papire.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 4 gosta.

Prijava