Kažu u Anorthosis da ideHadzijalagic je napisao/la: ↑sub jun 17, 2017 3:49 pmAko nam vec toliko gori na lijevom beku i ako vec ne mozemo dovesti nekog top igraca na tu poziciju, ne znam sto ne kontaktiramo Kvesu.. Jel on nasao neki angazman? Znam da nije igrac koji je bio ali ako je neko zasluzio sansu onda je to Kvesa a i ne vjerujem da bi razocarao.. Poznaje ligu, atmosferu i nacin igranja, bio je profesionalac i normalan insan.. Samo ako je 100% zdrav..
Do kada ima BHT ugovor sa premijer ligom? Dokle god traje taj ugovor ne moze niko prenositi nasu ligu. Tu se zeljo sad nista ne pita dok ne istekne
Ako je tako onda imamo sta da se pitamoLARS1921 je napisao/la: ↑sub jun 17, 2017 3:53 pmAnarky je pisao mislim da ove godine ističe, tj da je istekao
Anorthosis. Mada jos uvijek nije zvanicno.Pinkii je napisao/la: ↑sub jun 17, 2017 3:50 pmKvesa je otisao vani. Neki dan sam procitao da je nasao novi klub.Hadzijalagic je napisao/la:Ako nam vec toliko gori na lijevom beku i ako vec ne mozemo dovesti nekog top igraca na tu poziciju, ne znam sto ne kontaktiramo Kvesu.. Jel on nasao neki angazman? Znam da nije igrac koji je bio ali ako je neko zasluzio sansu onda je to Kvesa a i ne vjerujem da bi razocarao.. Poznaje ligu, atmosferu i nacin igranja, bio je profesionalac i normalan insan..
eh kad se sjetim tekstualnog prenosa kad smo tukli anortozis na kipruLARS1921 je napisao/la: ↑sub jun 17, 2017 3:51 pmKažu u Anorthosis da ideHadzijalagic je napisao/la: ↑sub jun 17, 2017 3:49 pmAko nam vec toliko gori na lijevom beku i ako vec ne mozemo dovesti nekog top igraca na tu poziciju, ne znam sto ne kontaktiramo Kvesu.. Jel on nasao neki angazman? Znam da nije igrac koji je bio ali ako je neko zasluzio sansu onda je to Kvesa a i ne vjerujem da bi razocarao.. Poznaje ligu, atmosferu i nacin igranja, bio je profesionalac i normalan insan.. Samo ako je 100% zdrav..
Sehic,Stanic,Stevanovic sve desni bekovi.
Pročitaj šta sam ja napisao, pa šta si ti napisao kad si citiraoJaozinho22 je napisao/la: ↑sub jun 17, 2017 4:02 pmSehic,Stanic,Stevanovic sve desni bekovi.
Besirevic lijevi.
Šta je pisac htio da kaže ?
Grbavica je napisao/la: ↑sub jun 17, 2017 4:10 pmhttps://image.ibb.co/bwVdhk/image_0_02_ ... 0f1c_V.jpg
Kojih pet napadaca?Jaozinho22 je napisao/la: ↑sub jun 17, 2017 3:57 pmOpet smo neozbiljni i ne selektiramo kako treba.
5 napadača
1 lijevi bek junior![]()
Bolje i njega u vatru nego dovest neku kramput tipa Stojanovića....
Ako cemo dovesti mig 35 moze se čekati u protivnom nista dobiliHadzijalagic je napisao/la: ↑sub jun 17, 2017 4:32 pmMoze se i sa Stanom proci prvo pretkolo.. Ne treba zuriti sa nekim prosjecnim rjesenjima..