BHTelecom je jedan od najizdasnijih sponzora saveza,bez obzira na PL. Uz to su jos upali sa tim oko PL.LARS1921 je napisao/la: ↑sub jun 17, 2017 3:53 pmAnarky je pisao mislim da ove godine ističe, tj da je istekao
A gdje sam ja rekao da bi zatvorio nekome poziciju. Jadranku istice ugovor za pola godine, a svim ostlim stoperima za godinu. Ja bi najvise volio kad bi Kemo i Tarik igrali pet godina narednih. Ja mislim da je Gacan dobar. Ne vidim u nasoj ligi mladjeg, a boljeg stopera koji ima iskustva u nasoj prvoj ligi. Ako cemo dovesti nekog kapitalca okpile87 je napisao/la: ↑sub jun 17, 2017 3:17 pmBez ikakve uvrede ja mislim da taj Gacan nije igrač za Želje. Ako već imamo dva talentovana igrača iz našeg pogona onda im dati šansu da odigraju. I Gacan je nas produkt ali nije to dokazan kvalitet da bi ga vraćali. Svi pričamo o našoj djeci pa nemojmo im zatvarati pozicije jer neće dobivati šansu. Ako ćemo već dovoditi neka to bude kvalitet za naše uslove.ponosannavas je napisao/la:Sto bih ti zamjerio. I ovog sam spominjaoSinan je iskusniji pa mozda trenutno daje vise
a Micu sam spominjao cesce jer mladji
![]()
Steta za ove neke igrace koje debili zastupaju. Maksimovic mi se isto svidja i on Husaricev. Ova prica o Kemi i tribinama je glupa. On treba sa Graovcem pocinjati. Pa i Jadranku istice ugovor prije Keme. Treba nam jos jedan stoper ali nije hitno. Treba Gacana dovesti i na duze potpisati. Za godinu mi ostajemo bez svih stopera, ako nijedna ne produzi
Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk
Ne znam, iznosim svoje mišljenje.
Ako je sve tako kao što kažeš nek onda savez ispravi grešku i nek se više mane nas. Idu mi na živce stalno neka prozivanja. Jebali ih amaterski ugovori.LARS1921 je napisao/la: ↑sub jun 17, 2017 6:21 pmfino im je husara objasnio
Nema prepreka za registraciju Zeca,jer dopunski potpisani sporazumi ili aneksi uz Amaterski ugovor po propisu UEFE ne vaze,ali isto tako i Sloboda nije duzna isplacivati iznose iz tzv Sporazuma koji su igraci potpisivali prosle sezone,i sad traze isplate istih!Za takve vrste potpisanih Sporazuma je nadlezan gradzanski SUD i samo putem SUDA,igraci mogu traziti pravni lijek,jer ti Sporazumi nisu u nadleznosti NSBiH!To na Arbitraznom sudu UEFA sve pada!Propisi su jasni samo sto kod nas u BH fudbalu vecinom rade polupismeni i nepismeni ljudi koji ne citaju i ne prate Propise!
Bar ti nebi trebao uzimati zdravo za gotovo ono što neko kaze.Kostic nije imao amaterski ugovor,za ostale ne znam.Kostic je kod njih bio zaposlen u omladinskom pogonu.Znao sam i zašto se tretirao tako ali ne mogu da se sjetim,uglavnom neka mutna radnja.Ljudi samo muljaju i udušit ce se u toj muljazi.