Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Hadzijalagic
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet jun 15, 2017 10:14 pm

I Stojanovic je trebao biti nadogradnja pa je li bio? Ma neka dovode koga hoce vise neda mi se sikirati..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

ChWilla
Kontakt:

nije. ne kažem ni ovaj da će biti, jer ne znam, nego da baš malo treba... :D
gradi željo boli te *****

Simply Blue
Kontakt:

čet jun 15, 2017 10:15 pm

LARS1921 je napisao/la:
čet jun 15, 2017 10:07 pm
Simply Blue je napisao/la:
čet jun 15, 2017 10:06 pm
Mene je najviše strah nekih panic-buy-a .kao recimo što bi mogao biti recimo lijevi bek, ako će se dovoditi do prvog pretkola, neko je pisao da se tim treba sastavljati za PL, a ne Evropi..pa ako sad hoće da dovedu nekog samo da popuni poziciju, bolje da sačekaju ako imaju kakve bolje mogućnosti za poslije..Ionako nam je bez nekih amatera put u 2. kolo više nego neizjvestan sa ili bez novog LB
Ako ga je Slavko htio na polusezoni, pa sad opet ga hoce, ne čini mi se kao panic-buy
To stoji, možemo dobiti igračinu, a možemo dobiti još nekog kao Siniša, niti smrdi niti miriše, ako bih mogao birati između Stane lijevo i još jednog Siniše, biram ovo prvo, naravno pod uslovom da postoji mogućnost da dovedemo neke mlađe igrače a la Subić, Letić
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY

sajo10
Kontakt:

čet jun 15, 2017 10:16 pm

Sta glumi ovaj dzuturum iz Napretka? Cuj "prelazni rok je tek poceo, vidjetcemo. A Zeljo hoce odgovor sto brze". Ncnc ma vozdra!

Hadzijalagic
Kontakt:

ChWilla je napisao/la:
nije. ne kažem ni ovaj da će biti, jer ne znam, nego da baš malo treba... :D
Mladenovic, Kramaric, Husic, Bevab.. Niko nije bio nadogradnja u odnosu na Stanica.. Il dovedi da valja il nemoj vise muda pod bubrege prodavati..

pile87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

LARS1921 je napisao/la:
Mene je najviše strah nekih panic-buy-a .kao recimo što bi mogao biti recimo lijevi bek, ako će se dovoditi do prvog pretkola, neko je pisao da se tim treba sastavljati za PL, a ne Evropi..pa ako sad hoće da dovedu nekog samo da popuni poziciju, bolje da sačekaju ako imaju kakve bolje mogućnosti za poslije..Ionako nam je bez nekih amatera put u 2. kolo više nego neizjvestan sa ili bez novog LB
Ako ga je Slavko htio na polusezoni, pa sad opet ga hoce, ne čini mi se kao panic-buy
To stoji, možemo dobiti igračinu, a možemo dobiti još nekog kao Siniša, niti smrdi niti miriše, ako bih mogao birati između Stane lijevo i još jednog Siniše, biram ovo prvo, naravno pod uslovom da postoji mogućnost da dovedemo neke mlađe igrače a la Subić, Letić
Taj Letic je krampa mrtva. Jedino znaš za njega zbog odnosa menadžer novinari.

Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk

Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

LARSSON
Kontakt:

čet jun 15, 2017 10:17 pm

čet jun 15, 2017 10:15 pm
LARS1921 je napisao/la:
Ma naći će se mana ko god da dolazi, nije da si i tim nije već našlo mana

Plavi orkestar
Kontakt:

čet jun 15, 2017 10:18 pm

Molba za Storma.
Pošto ti najvjerovatnije najbolje poznaješ ovu forumsku zajednicu i znaš više od ostalih molio bih te da mi u pp pošalješ informaciju,ako sa njom raspolazeš,koliko ovdje imamo menadzera,koliko skauta,koliko onih koji su se bili prijavili na konkurs kad je Kostic imenovan za šsš i koliko onih koji su se bili prijavili na konkurs kad je Tica imenovan.Mozeš i za one koji su se naklepali pa sad ne znaju šta bi sa parama.
Unaprijed hvala na odgovoru.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

fanaticZeljin
Kontakt:

čet jun 15, 2017 10:20 pm

kikirikikospice je napisao/la:
čet jun 15, 2017 10:13 pm
LARS1921 je napisao/la:
fanaticZeljin je napisao/la:
čet jun 15, 2017 10:10 pm
Pojma nemam ko mu je izvor al bgm je pogadjao dosta. Sad me dovedoste u razmisljanje. Kota 2.5- 2.5 :placeodsmijeha:
drug uplati milion da hoce, milion da neće

odlična kvota :lol:

hahahhahahahhahaha 🤤

Sent from my iPhone using Tapatalk
:placeodsmijeha: Trazi mi tri para nasa liga. Dodacu da Petrak nece doci i da subic nece
Srcu draga, boja PLAVA !

Leon_Professional
Kontakt:

čet jun 15, 2017 10:21 pm

Model1964 je napisao/la:
čet jun 15, 2017 9:31 pm
@Plava Porodica Banovici ce biti uvjek Banovici :kafa: za ostalo konsultiraj @ Leona 8-)

@Grbavica
To je robija otvorenog tipa tako da je švalerka odrobijala svoje :rofl:
Sta ja, sve ja, lahko je na maksuma!? :(

Model1964

čet jun 15, 2017 10:23 pm

Leon_Professional je napisao/la:
Model1964 je napisao/la:
@Plava Porodica Banovici ce biti uvjek Banovici :kafa: za ostalo konsultiraj @ Leona 8-)

@Grbavica
Ti maksum :roll: a sa Bekricem u školu išo... svašta :lol:
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

chile
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

čet jun 15, 2017 10:25 pm

pile87 je napisao/la:
chile je napisao/la:Taman pomislis da se politika promijenila i da smo nesto naucili, onda procitas da nasi ganjaju novog polovnjaka preko Drine. Nadam se da je on samo patka novinara i da nasi nece dovoditi vise te poluigrace. Siguran sam da Besirevic ima mnogo sta vise da pokaze i ponudi od ovog perspektivnog beka. Majku mu zar nije doslo iz dupeta u glavu u zadnjih godinu i pol smo samo na tom.lijevom beku izmjenili 4-5 poluigraca.
Ja bi volio radi vas takvih da ubaci jedanaest juniora i da igramo sezonu tako čisto da vidite da to nije moguće i da bi se vjerovatno borili za opstanak a moguće i ispali iz lige.
Mora biti nekih starih igrača da drže stabilnost ekipe isto kao što ta djeca ne mogu biti nosioci igre nego im moraš dozirati minutazu dok ne dođu na svoje. Onaj ko bi gurno svu djecu tako u vatru bio bi im više neprijatelj nego bilo šta drugo čak bi i oni koji su u stanju da se izbore za minutazu i postajali igrači i oni bi izgorili i postali bi neupotrebljivi.

Kakvih 11 juniora trenutno jedina pozicija koja je otvorena za juniora je taj lijevi bek. Ne vidim gdje je neko napisao a pogotovo ja 11 juniora.
Tim nam u prosloj sezoni nikad stariji i eto razvalismo na poziciji tog lijevog beka izmjenise se 5 igraca a taj junior nije mogao dobiti minute iako su tu igrale 3 smlate i dva desna beka. Ali eto bolje opet dovesti nekoga nego dati pravu sansu mladom igracu. I ja definitivno ne kontam niti mogu skontati tu politiku. A opet svima su puna usta Amira, Baje i ostalih koji su sticajem okolnosti dobili sansu.
I to doziranje minuta je najveca glupost koja se kod nas provlaci, ili das momku sansu da igra ili nedas.
Nego bitno da momci potpisu ugovore da se "smire navijaci", iako ce sluziti vjerovatno samo za sparing na treningu.
Opravdanje ce se uvijek naci u lovu na titulu, europu, iskustvu...kako ce dobiti iko od njih yebeno iskustvo kad od 18 do 22-23 godine su mladi talenti i ima vremena za njih.
I da bezveze ti je spin sa 11 juniora iako sigurno tih 11 juniora bi bolje igrali od nasih vedeta u Krupi ili na Kosevu.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

Morzhy
Kontakt:

Kad god sam okrenuo neki od Arena sport kanala i vidio da je u toku utakmica Srbijanske lige, momentalno sam prebacivao kanal, osim možda kad igraju Partizan i CZ. Stvarno se divim svima vama koji ste uspjeli upratiti lijevog beka Napretka iz Kruševca i znate sve o njemu. Respect

Hadzijalagic
Kontakt:

čet jun 15, 2017 10:29 pm

I Hadziahmetovic bi bio Besirevic i Osmankovic da je bilo para ili da je Tomic produzio ugovor. I dan danas bi govorili da treba da zasluzi sansu..

pile87
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

čet jun 15, 2017 10:29 pm

chile je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
chile je napisao/la:Taman pomislis da se politika promijenila i da smo nesto naucili, onda procitas da nasi ganjaju novog polovnjaka preko Drine. Nadam se da je on samo patka novinara i da nasi nece dovoditi vise te poluigrace. Siguran sam da Besirevic ima mnogo sta vise da pokaze i ponudi od ovog perspektivnog beka. Majku mu zar nije doslo iz dupeta u glavu u zadnjih godinu i pol smo samo na tom.lijevom beku izmjenili 4-5 poluigraca.
Ja bi volio radi vas takvih da ubaci jedanaest juniora i da igramo sezonu tako čisto da vidite da to nije moguće i da bi se vjerovatno borili za opstanak a moguće i ispali iz lige.
Mora biti nekih starih igrača da drže stabilnost ekipe isto kao što ta djeca ne mogu biti nosioci igre nego im moraš dozirati minutazu dok ne dođu na svoje. Onaj ko bi gurno svu djecu tako u vatru bio bi im više neprijatelj nego bilo šta drugo čak bi i oni koji su u stanju da se izbore za minutazu i postajali igrači i oni bi izgorili i postali bi neupotrebljivi.

Kakvih 11 juniora trenutno jedina pozicija koja je otvorena za juniora je taj lijevi bek. Ne vidim gdje je neko napisao a pogotovo ja 11 juniora.
Tim nam u prosloj sezoni nikad stariji i eto razvalismo na poziciji tog lijevog beka izmjenise se 5 igraca a taj junior nije mogao dobiti minute iako su tu igrale 3 smlate i dva desna beka. Ali eto bolje opet dovesti nekoga nego dati pravu sansu mladom igracu. I ja definitivno ne kontam niti mogu skontati tu politiku. A opet svima su puna usta Amira, Baje i ostalih koji su sticajem okolnosti dobili sansu.
I to doziranje minuta je najveca glupost koja se kod nas provlaci, ili das momku sansu da igra ili nedas.
Nego bitno da momci potpisu ugovore da se "smire navijaci", iako ce sluziti vjerovatno samo za sparing na treningu.
Opravdanje ce se uvijek naci u lovu na titulu, europu, iskustvu...kako ce dobiti iko od njih yebeno iskustvo kad od 18 do 22-23 godine su mladi talenti i ima vremena za njih.
I da bezveze ti je spin sa 11 juniora iako sigurno tih 11 juniora bi bolje igrali od nasih vedeta u Krupi ili na Kosevu.
E da spin, hajde ovako reci ti nama koji je junior igrač za prvih jedanaest ?

Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

Simply Blue
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

čet jun 15, 2017 10:30 pm

pile87 je napisao/la:
Taj Letic je krampa mrtva. Jedino znaš za njega zbog odnosa menadžer novinari.
Možda jeste, možda ne...kao i većinu igrača iz naše lige pamtim po onome kad su igrali protiv Želje ili eventualno ua U21, njega se sjećam kao nekog ko je bio dobar kada krene prema napred i to je to...vidim ove sezone skoro i nije igrao za Žilinu, tako ko će ga znati..a i nisam striktno mislio na njega, njega sam uzeo za primjer mlađeg igrača i još nije stranac.
Ja bi bio jako sretan da dođe ovaj iz JLS i da zlostavlja po lijevoj strani, ali da dobijemo novog Sinišu, nekog bez nekog posebnog učinka ni napred ni nazad, a primanja siguno neće biti mala, neka hvala...ali eto bumo videli
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY

Model1964

čet jun 15, 2017 10:31 pm

Nisam srigao prije analizirati :D današnje Cenanovo izlaganje.
Blago receno , zgrožen sam :roll:
Da je pisao ovdje na forumu pa i shvatio bih. On se prije svega obraca našim navijacima a upotrbljava vokabular ulice. *Puno Fergusona*? Ma jeli? Da nisam na uslovnoj sad bi mu se nagovorio ko nikom do sada.

Cenane dok god jedeš hljeb u Želji moraš se sa poštovanjem odnositi do njegvoih navijaca. Oni su najveca snaga kluba. Ni uprave ni igraci vec NAVIJACI.
Ako vec nisi u stanju da progovoriš dvije suvisle onda šuti na ne da se pišaš po nama.
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Leon_Professional
Kontakt:

čet jun 15, 2017 10:31 pm

Model1964 je napisao/la:
čet jun 15, 2017 10:23 pm
Leon_Professional je napisao/la:
Model1964 je napisao/la:

@Grbavica
Ti maksum :roll: a sa Bekricem u školu išo... svašta :lol:
:rofl1: :rofl1: :placeodsmijeha: :placeodsmijeha:
Bogi nam knjige posudjivao da ne kupujemo. :ganja:

LARSSON
Kontakt:

čet jun 15, 2017 10:32 pm

Morzhy je napisao/la:
Kad god sam okrenuo neki od Arena sport kanala i vidio da je u toku utakmica Srbijanske lige, momentalno sam prebacivao kanal, osim možda kad igraju Partizan i CZ. Stvarno se divim svima vama koji ste uspjeli upratiti lijevog beka Napretka iz Kruševca i znate sve o njemu. Respect
Isto tako oni mišljenje imaju za našu ligu, a za igrače za koje mi kažemo da su u našoj ligi najbolji rijetko ko zna od njih

Hadzijalagic
Kontakt:

čet jun 15, 2017 10:35 pm

Sta ce znati o nama kafa se najtrofejniji klub i pretendent za titulu pojacava rezervistom iz ispodprosjecne ekipe srbijanske lige koji uz to ima haman 30 godina..
Zadnja izmjena: Hadzijalagic, dana/u čet jun 15, 2017 10:35 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.

Prijava