Nakon okoncanja dugog i teškog robijanja Ja

@Model1964 sazivam ovu nadasve poucnu konfekciju za medije na kojoj se obracam svekolikom plavom navijackom puku.
U kratkom uvodu cu navesti svoje opsrevacije, perspektive, stremljenja i sve drugo što sam zaboraviJo a misliJo reci.
- Ne priznajem sud ovog foruma. Priznajem samo sud svoje partije. Živjela SNP! Dole sa tiranijom!
- Hvala svima koji su me podržavali i borili za moje oslobađanje. Posebno hvala onim koji me nisu gotivili a sve jedno se zauzimali za moje oslobađanje. U tome se vidi moja velicina

.
- Robija ko robija... Uslovi su nehumani, nisu dostojni za ljude plave krvi. Strahovlada koja nas šalje na robiju mora pod hitno prestati. Uvedimo nova humanija pravila.
- Vrijeme na robiji sam iskoristiJo za duševni rast i napredak na svim poljima. Akcenat je na polju psiho zacina

. Tek sada sam pravi cojk. NauciJo sam sebe i svijet posmatrati drugim ocima. Prakticiram makrobioticku prehranu, uživam u jogi, obožavam balet i

snogu. Prezirem virtualni svijet, lažove i spletkare a kelnerima ne dajem više bakšiš

. Zalažem se za mir u svijetu, društvo bez ogranicenja i forume bez moderatora.
- Pozivam svaTkog da proba jednu hefticu robije. Necete se pokajati. Bila bi izvrsna ideja da svi kolektivno malo odrobijate. Balgodeti koje ce te osjetiti su neopisive. Navešcu samo neke: mirniji san, nestanak podocnjaka,kuriji ociju i hemeroida, redovna menstruacija i mansturbacija, precizno pišanje u WC školjku a ne mimo nje...
Hvala na pažnji i izvolite sa pitanjima. U naredne 103 minute sam vam na paspolaganju za vašu znatiželju.
Kolega @Brkoo, vi ste prvi