Svaka im cast na pišanju po onima sto im kukaju po profilima, i treba !
pile87 je napisao/la: ↑čet jun 15, 2017 5:26 pmNije došao povrijeđen, nego se povrijedio nakon par dana trčanja po betonu i poledici.Hadzijalagic je napisao/la:Crnov je i dosao kod nas povrijedjen.. Prilikom ljekarskih pregleda se izgleda samo malo srce i pluca pregledaju, izmjeri pritisak i to je to.. Svaki treba u onom buretu od milion eura da prenoci, da mu svaki cm tijela dubinski preskenira..
Petrak je bio jedan od mojih prvih zelja.. Trkacka masina u sredini i igrac kakav je trebao u nasem, trkacki, deficitarnom veznom redu.. Treba poraditi na dovodjenju nekog igraca tih karakteristika..
Moram priznati da su ovdje svi živi svrsavali na trčanje po betonu i ledu a meni je to bilo suludo od početka.
Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk
Ja kontam da bi Zajmovic mogo biti novi Slavkov "Obradovic". Visok i jak spic koji zna i lopte. Vidjecemo, imam fin osjecaj u vezi ovog momka.Hurmasica je napisao/la:Ma vala Zajmović nama može poslužiti u nekim kombinacijama dobro. Gledao sam ga malo na treninzima i nije loš uopšte.
U pregovorima smo sa Subicem, i pored Projica.LARS1921 je napisao/la: ↑čet jun 15, 2017 6:35 pmhttp://spor.tske.ba/hehe/
Vec sam se raspitivao kada su ga na polusezoni povezivali, kazu sasvim dobar bek, pouzdan defanzivno. Na Subića vjerovatno zaboravit, otišao je na pripreme sa Partizanom.
Malo se pišaju i na klub, nisam očekivao ovo od Mire iskreno, zasmetalo mi je.
Subić bi nam najviše valjao na krilu, svi se i čude zašto ne igra tu. Projić sasvim ok riješenje za beka. 29 godina, nek odigra 2 sezone da valjaju dok Beširević ne dođe gdje treba. ( tako i za stojanovica smo govoriliAjzea je napisao/la: ↑čet jun 15, 2017 6:42 pmU pregovorima smo sa Subicem, i pored Projica.LARS1921 je napisao/la: ↑čet jun 15, 2017 6:35 pmhttp://spor.tske.ba/hehe/
Vec sam se raspitivao kada su ga na polusezoni povezivali, kazu sasvim dobar bek, pouzdan defanzivno. Na Subića vjerovatno zaboravit, otišao je na pripreme sa Partizanom.
Ne poredite nas i Zrinjski. Mi da smo uzeli dvije titule zaredom, rijeci ne bih rekao da mi svako pojacanje bude iz Goska, Travnika, Leotara.
Vjerujem da bi tako bilo. Svi hoce zvucna imena..
LARS1921 je napisao/la: ↑čet jun 15, 2017 6:46 pmSubić bi nam najviše valjao na krilu, svi se i čude zašto ne igra tu. Projić sasvim ok riješenje za beka. 29 godina, nek odigra 2 sezone da valjaju dok Beširević ne dođe gdje treba. ( tako i za stojanovica smo govoriliAjzea je napisao/la: ↑čet jun 15, 2017 6:42 pmU pregovorima smo sa Subicem, i pored Projica.LARS1921 je napisao/la: ↑čet jun 15, 2017 6:35 pmhttp://spor.tske.ba/hehe/
Ne poredite nas i Zrinjski. Mi da smo uzeli dvije titule zaredom, rijeci ne bih rekao da mi svako pojacanje bude iz Goska, Travnika, Leotara.)
Usput Projić je redovno igrao u prvoj polusezoni, kada je napredak najbolje igrao.
Nadam se da je bar razlika u sportskom zivotu, tj. da Zajmovic zivi sportski, a ne ko MurgaHadzijalagic je napisao/la: ↑čet jun 15, 2017 6:24 pmMi Zajmovica popljuvali a pitari za Murgu kazu bice igracina, bar oni pitari sa kojima ja komuniciram. A i jedan i drugi ista generacija, na istoj poziciji i sa slicnim razvijanjem karijere..
Ma ne znam ja ni jednog.. Sjecam ih se iz vremena juniora a tad su i jedan i drugi obecavali.. Samo uporedjujem rezon navijaca kod dovodjenja ovakvih igraca.. Zajmovic, ako je psihicki dorastao igranju pred nasom "objektivnom" publikom, moze biti pozitivno iznenadjenje..MrkiMedo je napisao/la: ↑čet jun 15, 2017 6:51 pmNadam se da je bar razlika u sportskom zivotu, tj. da Zajmovic zivi sportski, a ne ko MurgaHadzijalagic je napisao/la: ↑čet jun 15, 2017 6:24 pmMi Zajmovica popljuvali a pitari za Murgu kazu bice igracina, bar oni pitari sa kojima ja komuniciram. A i jedan i drugi ista generacija, na istoj poziciji i sa slicnim razvijanjem karijere..
Ma subicu se ne treba nadati previse, Projic nije losa opcija sigurno ...Ajzea je napisao/la: ↑čet jun 15, 2017 6:42 pmU pregovorima smo sa Subicem, i pored Projica.LARS1921 je napisao/la: ↑čet jun 15, 2017 6:35 pmhttp://spor.tske.ba/hehe/
Ne poredite nas i Zrinjski. Mi da smo uzeli dvije titule zaredom, rijeci ne bih rekao da mi svako pojacanje bude iz Goska, Travnika, Leotara.
Ja sam htio yebati mater onom debilu ko napisa ostanite i ti i Ivan raspast cemo se bez vas. Bio dijete ili ne!Grbavica je napisao/la: ↑čet jun 15, 2017 7:02 pm#miroostani
A ti ismijavaj nas kad smo idioti. I treba vala, covjek za godinu dana dodje do statusa legende jer je samo radio ono za sta je placen. Trco, nabijo loptu i on je legenda, pjesme mu pjevamo. Nema veze sto nije ni razmislio o tome da produzi ugovor, i jos par "sitnica".
I kad se sagleda realno, vise smo mi njemu valjali nego on nama.
Subicu ne da se ne nadam nego ne zelim ga u klubu. Drugi Bilbija...Shortyy1921 je napisao/la: ↑čet jun 15, 2017 6:56 pmMa subicu se ne treba nadati previse, Projic nije losa opcija sigurno ...Ajzea je napisao/la: ↑čet jun 15, 2017 6:42 pmU pregovorima smo sa Subicem, i pored Projica.LARS1921 je napisao/la: ↑čet jun 15, 2017 6:35 pmhttp://spor.tske.ba/hehe/
rodrigo87 je napisao/la: ↑čet jun 15, 2017 7:04 pmJa sam htio yebati mater onom debilu ko napisa ostanite i ti i Ivan raspast cemo se bez vas. Bio dijete ili ne!Grbavica je napisao/la: ↑čet jun 15, 2017 7:02 pm#miroostani
A ti ismijavaj nas kad smo idioti. I treba vala, covjek za godinu dana dodje do statusa legende jer je samo radio ono za sta je placen. Trco, nabijo loptu i on je legenda, pjesme mu pjevamo. Nema veze sto nije ni razmislio o tome da produzi ugovor, i jos par "sitnica".
I kad se sagleda realno, vise smo mi njemu valjali nego on nama.