Pljuvalo se i pljuvace se

Ako je tako onda imamo jos tu doprinose tako da ni u ludilu dati tolike pare za njega.Qwerty_1987 je napisao/la: ↑čet jun 15, 2017 5:06 pmPetrakov finansijski zahtjev je 120.000 godišnje, pa ocjenite sami jel' vrijedan toliko.
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Istog sam mišljenja. Tu platu vrijedi dati Ordagiću, mada on ima i veću u Slobodi al' et ...SIMA_SIMAU je napisao/la:Ako je tako onda imamo jos tu doprinose tako da ni u ludilu dati tolike pare za njega.Qwerty_1987 je napisao/la: ↑čet jun 15, 2017 5:06 pmPetrakov finansijski zahtjev je 120.000 godišnje, pa ocjenite sami jel' vrijedan toliko.
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Dobar je igrac ali nije prevaga.
Nije došao povrijeđen, nego se povrijedio nakon par dana trčanja po betonu i poledici.Hadzijalagic je napisao/la:Crnov je i dosao kod nas povrijedjen.. Prilikom ljekarskih pregleda se izgleda samo malo srce i pluca pregledaju, izmjeri pritisak i to je to.. Svaki treba u onom buretu od milion eura da prenoci, da mu svaki cm tijela dubinski preskenira..
Petrak je bio jedan od mojih prvih zelja.. Trkacka masina u sredini i igrac kakav je trebao u nasem, trkacki, deficitarnom veznom redu.. Treba poraditi na dovodjenju nekog igraca tih karakteristika..
U pravu si u uporedbi Crnova i Petraka ali ako cemo o cifri raspravljati onda mislim da se za te pare moze dovesti i bolji od Petraka, s tim da je pitanje jesmo li mi spremni dati tu lovu i za duplo boljeg igraca..exbabilon je napisao/la: ↑čet jun 15, 2017 5:32 pmNe bih da preudiciram stvarno ni za Crnova ni za bilo koga, ali kad ste se para dotakli..
Prije da Petrak koji odigra sve utakmice u sezoni vrijedi 120 hiljada nego Crnov koji odigra pola utakmica da vrijedi 50-60 hiljada.
I znam da je ovih njegovih 120 hiljada puno i da je to za nas 200 hiljada, ali kad vec nacinjemo temu.
Sent from my LG-K430 using Tapatalk
Nije, veliki dio igrača je imao problem i posljedice. Vecinom nisu smjeli da imaju prituzbe da ne bi bilo da sabotiraju trenera, veliki broj njih je išao na terapije i masaze a 80% ekipe imalo problem sa tetivama.Hadzijalagic je napisao/la:I samo se on tad povrijedio? I sad opet? Nacet je on i prije bio..
Stoljecima ljudi tako trce i u promilima se povrijedjuju, lik je ocigledno hafifan i vuce neke ozljede. Ni prvi ni zadnji koji kod nas prodje famozni ljekarski pregled a jedva da je u stanju hodati.pile87 je napisao/la:Nije došao povrijeđen, nego se povrijedio nakon par dana trčanja po betonu i poledici.Hadzijalagic je napisao/la:Crnov je i dosao kod nas povrijedjen.. Prilikom ljekarskih pregleda se izgleda samo malo srce i pluca pregledaju, izmjeri pritisak i to je to.. Svaki treba u onom buretu od milion eura da prenoci, da mu svaki cm tijela dubinski preskenira..
Petrak je bio jedan od mojih prvih zelja.. Trkacka masina u sredini i igrac kakav je trebao u nasem, trkacki, deficitarnom veznom redu.. Treba poraditi na dovodjenju nekog igraca tih karakteristika..
Moram priznati da su ovdje svi živi svrsavali na trčanje po betonu i ledu a meni je to bilo suludo od početka.
Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk