Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

LARSSON
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub jun 10, 2017 6:35 pm

Sve teorije zavjere, dva tipa forumaša, oni koji govore da komsije nemaju para, drugi koji govore da imaju, a ustvari niko ništa ne zna samo hlupaju

Leon_Professional
Kontakt:

sub jun 10, 2017 6:38 pm

Previse mi je napuhana ta prica da oni marke nemaju. Ne kazem da nisi upravu, nisam upucen, vjerovatno ti vise znas. Mada njima se otvara budzet Balica, Dulje, Rustema i Crnika ako odu, a nisu to mali ugovori.

Gotal ima fine klubove iza sebe, ali isto tako ima i belaje u tim klubovima i nigdje se nije zadrzao dugo. Ne znam kolko je pametno, ako dodje on znanje ima i to je sigurno ali se i upustamo u rizik.

Amidza
Kontakt:

sub jun 10, 2017 6:47 pm

Ne bih se ja zalijetao s tom pricom o parama. Jedini klub za koji se makar donekle moze pretpostaviti s kolikim novcem raspolaze smo mi jer radimo poprilicno transparentno za bh pojmove.

Sto se ostalih tice, to sami Bog zna. Sve se to po kafanama i ispod stolova zavrsava.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

damirfile
Kontakt:

sub jun 10, 2017 6:48 pm

Sa njim potpisati ako hoće na pola godine uz mogućnost produženja na jednu ili dvije kao što smo sa kerlom. Nezz isplati li se rizikovati ako nije mogao ni u jednom klubu kako će kod nas. Teško je biti pametan on je mačak u vreći.

Eisenbahner1921
Kontakt:

sub jun 10, 2017 6:52 pm

Čenan stavlja forumaše na aparate
http://sport1.ba/premijer-liga-bih/zast ... icar/85145
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

Haklapuc
Kontakt:

sub jun 10, 2017 6:53 pm

31000 KM x 48 = 1 500 000 KM neto samo na Brazilcima
Jedan od razloga zavrnute pipe na lavoru svakako je rastaljivanje.

Morzhy
Kontakt:

sub jun 10, 2017 6:55 pm

Odakle vam uopšte ideja da neko hoće da dođe kod nas? Atmosfera oko kluba karina, čovjeku je.ali majku ustašku, bala curila iz usta navijača kao kerovima dok su urlali kroz onu mrežu na sjeveru...a čovjek zabio 30 golova za malo više od godinu dana. Boli ba nekog i za najtrofejniji klub i za plaćene doprinose, mene uopšte ne čudi da nikom nismo prva opcija. Potpisati juniore i probati vratiti kulturu na tribine, to je pod moranje, sve drugo je bonus.

Ajzea
Kontakt:

sub jun 10, 2017 6:58 pm

Uredu sto Sesar laze da je FK Sarajevo razlog zasto nije dosao na Grbavicu, ali ovo je legendarno:
"Cenan je moj dobar prijatelj, i kada sam rekao da cu raskinuti sa Sirokim Brijegom, rekao mi je da dodjem na Grbavicu."

Allahu koji jesi, pomozi u ovim mubarek danima.

chile
Kontakt:

sub jun 10, 2017 6:59 pm

I koga sve danas nismo doveli a mogli smo
Uz to koga su dovele druge ekipe iz vrha, jos se nismo raspali a kad cemo ne zna se...ili pak neki znaju.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

Haklapuc
Kontakt:

sub jun 10, 2017 7:01 pm

Ajzea je napisao/la:
Uredu sto Sesar laze da je FK Sarajevo razlog zasto nije dosao na Grbavicu, ali ovo je legendarno:
"Cenan je moj dobar prijatelj, i kada sam rekao da cu raskinuti sa Sirokim Brijegom, rekao mi je da dodjem na Grbavicu."

Pa na neki način i jeste FK Sarajevo razlog, ali ne onako kako on to predstavlja. Tj. razlog je to što ne želimo pitare u klubu, ali to nije priča za foruma svakako.

omladina1921zeljina
Kontakt:

sub jun 10, 2017 7:05 pm

storm_raider je napisao/la:
sub jun 10, 2017 5:48 pm
Ova anketa bi inace mogla biti jednoglasna. Jednoumlje, lobotomija... :D :D

Volio bih da se jave ljudi koji pisu ovdje, a imaju djecu u omladinskim kategorijama, sa svojim iskustvima. Da li je to sada sve 'profesionalnije' ili nije? Da li ste zadovoljni? Cime niste? Generalno stanje i misljenje roditelja me interesuje.
Kad već ne učim, makar da ostavim kvalitetan komentar na ovakav upit.
P.S. Izbrisao sam cijeli post jer sam mislio da se radi o vlastitom iskustvu u omladinskom pogonu, a ne da je u pitanju vlastito dijete. No, nema veze. Ispričat ću kako sam se ja osjećao što moj otac nije nikada dolazio da me gleda.

Svaki trening, a pogotovo onaj poslijepodnevni, roditelji su se nalazili na samom ulazu plastičnog terena, i to u 99% slučajeva su to bili očevi. Znalo se čiji su tu očevi, znalo se čija su tu i kakva su tu djeca trenirala. Ne bih da ikoga uvrijedim ili da spustim ispod svog nivoa, ali to je tako; klasični prikaz jednog društva u selekciji od nekih dvadesetak tinejdžera. Tu je bilo djece bogataša, bilo je djece srednje klase, bilo je djece onih siromašnih; bogati otac je došao da gleda svog ljubimca, kako se zabavlja i kako zna da će igrati sutra u prvom sastavu - otac iz srednje klase je došao tu da podrži san svog klinca od kojeg i on sumnja da ima išta - siromašni otac je došao tu sa uprtim očima u sina od kojeg očekuje potpuni maksimum i egizstencijalu. A da se, sve to, osjetilo u svlačionici - osjetilo se. Osjetilo se po, vjerovali ili ne - po kopačkama. Ja sam prva dva-tri mjeseca nosio Winkove kopačke i dobro su me služile, stari nije htio dati tolike novce za jedne kopačke - kopačke ne čine igrača, ali "činile" su u svlačionici. Klasična srednja klasa, nije da nismo imali para ali su bile preče negdje drugo, a po plastici sijevaju merkurijalke, predatorke, sve nove novcijate... Trčanje ukrug, zagrijavanje, pozdravljanje roditelja, nastavak treninga...

Mora se i razumjeti da je tu bilo djece kojima su treninzi bili prioritet, veći prioritet nego škola. Navest ću samo primjer našeg Vedrana Kjosevskog, kojem sam se i tada divio i za kojeg sam znao da će uspjeti; ja sam te sedmice uspio doći na četiri treninga, on ih je imao obavljenih petnaest. PETNAEST. Jedan golmanski - jedan prijepodnevni - jedan poslijepodnevni trening, s tim da je nekada odrađivao po dva golmanska treninga i jedan sa nama ostalima. Tako da, bilo je momaka koji su sve podredili svojim treninzima -da bi uspjeli u tome. Ja sam imao onu varijantu, "škola ili lopta", a škola je prevagnula. Znao sam svoje prioritete. Sigurno da materijalno stanje porodice, utjecaj roditelja i druge stvari utječe na jednog klinca da formira mišljenje i volju i trud i želju za treniranjem.

Eh, zašto moj otac nikada nije došao da me gleda na treninzima... Ovo vam sada govorim iz aspekta tinejdžera koji želi da se dokaže i treneru i ocu. Igrala se prijateljska trening utakmica između različitih selekcija po godištima. I bilo je tu gledalaca, bilo roditelja, drugih trenera, samo mog oca nema... Toliko me je to zaboljelo, da nema mog uzora da tu bude i da mi da podršku kada pogriješim, da mu samo vidim pogled i da mu vidim ponos u očima. To me je dodatno tjeralo da budem agresivniji, da budem bolji ali me je mentalno izjedalo. Iz današnje perspektive mi je bilo jasno zašto nije dolazio - on je smatrao da je to meni razonoda i rekreativa, smatrao je da nikada ne bih mogao uspjeti u tom polju. Nije bio svjestan koliko volim Želju i koliko sam možda maštao da istrčim pred punom Grbavicom i da izazovem aplauz svojim klizećim startom.

Nisam se dovoljno mentalno igrački razvio, i svaka greška me je podrivala, svaki pritisak mi je bio koban - onaj od trenera najviše. Jednostavno, nisam bio onaj tip igrača kojeg moraš naučiti i natjerati vikom, galamom i ljutnjom. A treneri poput Faće, Mekića nisu imali razumijevanja za to. Ovom prilikom pozdravljam trenere Ušanovića i Berjana jer su znali uputiti na pravi način, što su vidjeli nešto u meni.
avanti ragazzi di buda, avanti ragazzi di pest, studenti, braccianti, operai il sole non sorge piad est!

CN 1969

LOBOTOMCI 2016

Leon_Professional
Kontakt:

sub jun 10, 2017 7:11 pm

Sesar otkazan i sad se udvarava Sarajevu. Vidi da dovode nekadasnje prekucavanje lige, pa konta mogao bi i on gore, a svakako im fali veznjak.

Cuj atmosfera oko kluba losa. Svasta :cigara:
Sigurno se samo kod nas psuje. Tamo negdje ljepota, cvjetaju ruze, miluju se igraci. Nista sto se Cali psuje majka koja je skoro umrla i sta vec. Daj ba, stvarno se pretjeruje sta vam je.

Amidza
Kontakt:

sub jun 10, 2017 7:20 pm

Ajzea je napisao/la:

:rofl1: hahahahahha

Kad skontas, nama je odlicno kako moze bit.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

MrkiMedo
Kontakt:

sub jun 10, 2017 7:23 pm

Negdje se gadja kisobranima, negdje se psuje ...

fanaticZeljin
Kontakt:

sub jun 10, 2017 7:24 pm

Ljudi dres je uzivo perverzija, materijal, grb, boja, sve
Srcu draga, boja PLAVA !

exbabilon
Kontakt:

sub jun 10, 2017 7:24 pm

Sto se vise analizira, vise se i pretjeruje. U Banja Luci nije proslo nase gostovanje da se nisu gazile ba.lije, pa eno Mahir Karic se sav sretan s pjesmom zaputi u Borac. Da ne spominjem orgijanje pod bijelim brijegom, sto za vrijeme utakmica, sto kao neku noc van utakmica, pa se otimaju Piric, Mesanovic, Jamak, Kobiljar i ostali da idu u Zrinjski. I sad eto, nama vise niko nece htjet doc jer su tri lika sa sjevera opsovala nekom to sto su opsovala. Ne opravdavam, gluho bilo.

Ukratko, psovalo se i psovat ce se.

nikad_izvini
Kontakt:

sub jun 10, 2017 7:25 pm

Morzhy je napisao/la:
sub jun 10, 2017 6:55 pm
Odakle vam uopšte ideja da neko hoće da dođe kod nas? Atmosfera oko kluba karina, čovjeku je.ali majku ustašku, bala curila iz usta navijača kao kerovima dok su urlali kroz onu mrežu na sjeveru...a čovjek zabio 30 golova za malo više od godinu dana. Boli ba nekog i za najtrofejniji klub i za plaćene doprinose, mene uopšte ne čudi da nikom nismo prva opcija. Potpisati juniore i probati vratiti kulturu na tribine, to je pod moranje, sve drugo je bonus.
Zaboravio si da dodaš da nam je Europa mjera i maksimalan domet i da nas Zrinjski prekuca ko levate u zadnje vrijeme.

Meni je gore što je neka budala psovala Lendricu od izgubljene titule. Titula se nadoknadi, a Lendrica je nemoguće nadoknaditi :(

"Projekat kluba" je mentalno retardiran igrač koji se počeo ponašati kao sa je Željezničar njegov. Već je jebao mater nekome na Jugu nekoliko utakmica prije Radnika.

Prva opcija nismo nikome, jer nema dovoljno para u BiH ( to nije do nas ) i jer nema nikakve vizije pa četvrti put pravimo rekonstrukciju ekipe u godinu i kusur ( to isto nije do nas, sami igrači došli i potpisali ugovore ).

Usput, nakon prošlogodišnje izgubljene Europe i ovogodišnje izgubljene titule dobro neko nije sa zoljom došao na stadion.

Al' sve je to dobro, nek' su Cenan, Dejo i Slavko dobro i zdravo. Oni su Željezničar, ovo ostalo je nebitno ( od Odovica preko Mulalica, Capljica i ostalih levata ).

ps. Umalo da zaboravim, bitno je da se mahala odvojila od kluba pa se ne zna s kim pregovaramo i da mi se čini kako su svi protiv nas. Sami protiv svih, u inat svima.

Zvuči poznato, zar ne ?

Amidza
Kontakt:

sub jun 10, 2017 7:30 pm

Rijetko mi se sta gadi kao te psovke s tribina (pogotovo na nacionalnoj/vjerskoj osnovi) i to nasim igracima, al stvarno i vi pretjerujete. Slazem se da klub mora poduzeti nesto protiv tih psovaca koji se na nekog naklate 90 minuta i ne posustaju.

Ako igraca toliko popjulja psovka, urlik ili zvizduk ne treba da se bavi sportom uopste. Pa jbt odite u Halilovice dole, ljudima izleti, opsuju djeci od 8 godina kad zajebu nesto. :lol: Pa i dijete nastavi igrat.

Drugo je kad citav stadion nesto skandira i kad se organizovano velica fasizam kao u Sirokom npr.

Leon_Professional
Kontakt:

sub jun 10, 2017 7:39 pm

MrkiMedo je napisao/la:
sub jun 10, 2017 7:23 pm
Negdje se gadja kisobranima, negdje se psuje ...
To je kad imas osjecaj da nisi dovoljno jako opsovao pa moras poentirati s kisobranom.
Drugo je prijetiti smrcu i ici na vrata igracima, to je kultura i samo tako dolazis do prvog izbora i mogucnosti kod igraca.
Ma dajte, nemoj da pretjerujete.

@Amidza, to je to. :palacgore:

Zabio je Cristiano Ronaldo hat-trick i praktički odveo Real u finale Lige prvaka. Ujedno je stigao do 400. gola u dresu Reala, zabio je 88 golova i upisao 23 asistencije u 86 utakmica Lige prvaka, najbolji je strijelac s 52 gola u nokaut fazi Lige prvaka... No, s tribina i dalje stižu salve zvižduka

"Znali smo se mučiti, znali smo patiti, ali ja samo tražim od navijača da mi ne zvižde. Uvijek dajem sve od sebe, i kada ne zabijem, pokušavam pomoći momčadi," dodao je Ronaldo.

„Nije to bio znak da moraju uštutjeti, to nikada, samo tražim da ne zvižde jer uvijek i u svakoj utakmici dajem najbolje od sebe, iako ponekad ne zabijem ali jako se trudim da pomognem Realu“, rekao je Ronaldo za španjolsku televiziju Antena 3.

Mislite da nisu tri covjeka od svih tih psoavali Ronadlu. Ma jok, nisu, gdje bi oni. SAmo se u Dolini psuje.

Mi smo krivi sto se uvrijedjena mlada ponasa kako se ponasa i sta mu je klub sve oprostiopa je On veci od Zelje.
I nemoj da lazete, pricate kako smo izgubili Lendru jer je Lendra prije 2 mjeseca govorio da odlazi prvi dan prelaznog. Iako je on otisao 4-5 meceva prije kraja.

nikson
Kontakt:

sub jun 10, 2017 7:48 pm

Evo opet dva dana o psovanju igracu koji ne postuje klub za koji igra :)
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 12 gostiju.

Prijava