Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Leon_Professional
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto maj 30, 2017 2:25 pm

Igracina dolazi!

AsharaK
Administrator
Kontakt:

uto maj 30, 2017 2:27 pm

Leon_Professional je napisao/la:
Igracina dolazi!
da nije sejo salihović?
Željezničar ante portas !

teatrale36
Kontakt:

:klanjase2: Koja da mi je znati?

Charlie Sheen
Kontakt:

Elegant je napisao/la:
Sta vam je ljudi tek zavrsena sezona bi bombe poceli, polak da se nasi dozovu a onda u remont.
nema se vremena drug za dozivanje.
Pitari su nam ukrali Micu zato cemo mi njima Rustema :D

LARSSON
Kontakt:

bummmm

slika

AsharaK
Administrator
Kontakt:

a bježi HAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAH

Model1964

uto maj 30, 2017 2:28 pm

Charlie Sheen je napisao/la:
uto maj 30, 2017 2:22 pm
Model1964 je napisao/la:
uto maj 30, 2017 2:19 pm
Charlie Sheen je napisao/la:
uto maj 30, 2017 2:17 pm
Pa ostaje cenan ja zapalio prskalicu
Prskalixa se ne pali nego prikopca na ślauf a on na ućesm :kafa:
slika
Jesi cuo kad
Poprsko ga, ih... prśće ga, ih :D
Teśko da sutim :D to możeś
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Brkoo
Kontakt:

uto maj 30, 2017 2:28 pm

:placeodsmijeha: :placeodsmijeha:
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Leon_Professional
Kontakt:

uto maj 30, 2017 2:29 pm

Omar500 je napisao/la:
uto maj 30, 2017 2:24 pm
Nadam se da je Marin Galic nas, kad vec ode Kuzmanovic kod kona. Odmah treba kupiti sta valja iz ovih 'manjih' ekipa.
Sporo reagujemo, a i mozda nije na Slavkovoj listi.
Polako, nadat se da dobro prodje, al daBogda :D

Igracina koju spominjem je ovaj s avatara. Hvalaa!

cikazubo
Kontakt:

uto maj 30, 2017 2:30 pm

Model1964 je napisao/la:
uto maj 30, 2017 2:24 pm
I Kemo i Vukota su i brzi i vise znaju lopte od tenutnog knjizevnika
Napredak u odnosu na proslu sezonu vi bio ogroman
Ne vjerujem da su brži od Kerle i Bogija, za nas jesu bolji igrači kada se sve sagleda, ali po pitanju brzine Kemo bgmi ima baš problema s tim, svidio mi se protiv Radnika ali kada se vraća nakon iznešene lopte šprint jedva izvuče, možda je do loše fizičke pripremljenosti, Vukotić mi čak brži djeluje ali ni on nije atletičan kao npr Kerla što je i realno kada se uzme u obzir njegova visina, tako da mi se i ne sviđa toliko taj par ali igrači kao pojedinci su mi odlični, al više bi volio vidjeti nekog Kataneca s jednim od njih dvojice u paru.

Morzhy
Kontakt:

uto maj 30, 2017 2:31 pm

E čuj ostaje Ćenan...čovjek zadužen k'o Grčka jbt, kako mu vjerovati da dovodi kvalitetne igrače, a ne igrače gdje se može ugraditi. Lajaće i na trenera koji neće aminovati njegova ugradbena pojačanja. Samo me zanima kako je uspio prevariti Misimovića da je pravi čovjek za klub? Pa Senade dragi uzmi matične brojeve njega i njegove firme, odeš u bilo koju banku gdje imaš kakvog poznanika da ti izlista njegova zaduženja u Centralnom registru kredita i sve će ti biti jasno...nevjerovatno ko je nama u klubu jbt i na tako osjetljivoj poziciji

Rambo_Amadeus
Kontakt:

uto maj 30, 2017 2:33 pm

Morzhy je napisao/la:
E čuj ostaje Ćenan...čovjek zadužen k'o Grčka jbt, kako mu vjerovati da dovodi kvalitetne igrače, a ne igrače gdje se može ugraditi. Lajaće i na trenera koji neće aminovati njegova ugradbena pojačanja. Samo me zanima kako je uspio prevariti Misimovića da je pravi čovjek za klub? Pa Senade dragi uzmi matične brojeve njega i njegove firme, odeš u bilo koju banku gdje imaš kakvog poznanika da ti izlista njegova zaduženja u Centralnom registru kredita i sve će ti biti jasno...nevjerovatno ko je nama u klubu jbt i na tako osjetljivoj poziciji
Eto zato što neko ima kredit, ne može ispravno obavljat' posao. Svega u forumskoj basci.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. Upravo bi to trebao biti cilj svih navijačkih grupa"

AsharaK
Administrator
Kontakt:

uto maj 30, 2017 2:34 pm

Ćenan ide na džume, što bi on krao?

ChWilla
Kontakt:

uto maj 30, 2017 2:36 pm

zar muslimani smiju da se ugrađuju?
gradi željo boli te *****

dimitrije
Kontakt:

uto maj 30, 2017 2:36 pm

Eno Kvesića hoće Široki Brijeg

zubanovic89
Kontakt:

uto maj 30, 2017 2:38 pm

Morzhy je napisao/la:
Zasto tebe zanima ko je gdje zaduzen? Ko to nije zaduzen? Koga je to doveo da se moze ugraditi? Kakve veze on ima sa potpisivanjem ugovora, na svakom ugovoru Siljkov potpis. Hajmo tvoj maticni broj uzet i tebe provjeravat. Kakve gluposti ljudi pisu ja ne mogu da vjerujem. Ovo je sve zbog vode, dok je nisu zavrtali, ljudi su bili normalniji.

boju dao si nebu...
Kontakt:

uto maj 30, 2017 2:39 pm

sajo10 je napisao/la:
Sta mislite ovako filozofski, koliko bi se moralo iskesirati za igrace tipa Ordagic, Vukotic... momke koji imaju ugovore na godinu-dvije-tri?
Za ovog prvog vjerovatno oko 200-300 milja necega, a za ovog drugog mozda 100 milja...kako god, sve i da je 50 hiljada necega, mi tog necega za transfere nemamo...a i bila bi ludost u ovakvim uslovima placati obestecenje. Zamisli npr. platis ti njih, pokazali/dokazali su se zadnjih sezonu-dvije-tri, pogotovo ovaj prvi koji je jedan od boljih veznih igraca PL vec par god. Platis obestecenje, a on ndB zezne ligamente koljena i nema ga godinu dana, ili ga uhvati tzv. kurcobolja (kako neki forumasi opisuju malodusnost&neprofesionalnost), losa forma ili nesto sl.
Na stranu sto se ne mozemo porediti sa ekipama bolje platezne moci koje skoro pa uvijek imaju plan B, tj. kupe novog igraca, plate za posudbu ili prekomanduju extra talentovanog omladinca.
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!

AsharaK
Administrator
Kontakt:

uto maj 30, 2017 2:40 pm

Ordagić na zimu bez ugovora :D

LARSSON
Kontakt:

boju dao si nebu... je napisao/la:
uto maj 30, 2017 2:39 pm
sajo10 je napisao/la:
Sta mislite ovako filozofski, koliko bi se moralo iskesirati za igrace tipa Ordagic, Vukotic... momke koji imaju ugovore na godinu-dvije-tri?
Za ovog prvog vjerovatno oko 200-300 milja necega, a za ovog drugog mozda 100 milja...kako god, sve i da je 50 hiljada necega, mi tog necega za transfere nemamo...a i bila bi ludost u ovakvim uslovima placati obestecenje. Zamisli npr. platis ti njih, pokazali/dokazali su se zadnjih sezonu-dvije-tri, pogotovo ovaj prvi koji je jedan od boljih veznih igraca PL vec par god. Platis obestecenje, a on ndB zezne ligamente koljena i nema ga godinu dana, ili ga uhvati tzv. kurcobolja (kako neki forumasi opisuju malodusnost&neprofesionalnost), losa forma ili nesto sl.
Na stranu sto se ne mozemo porediti sa ekipama bolje platezne moci koje skoro pa uvijek imaju plan B, tj. kupe novog igraca, plate za posudbu ili prekomanduju extra talentovanog omladinca.
200-300 milja za igrača sa pola godine ugovora ? no-way

Morzhy
Kontakt:

Rambo_Amadeus je napisao/la:
uto maj 30, 2017 2:33 pm
Morzhy je napisao/la:
Eto zato što neko ima kredit, ne može ispravno obavljat' posao. Svega u forumskoj basci.
Možeš izlistati i ti lagano pa vidi koliko je to kredita i kakvi su iznosi. Da imaš brata sa takvim zaduženjima nećeš mu se javiti kad te zove na telefon garantujem ti

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

Prijava