Jesi cuo kadCharlie Sheen je napisao/la: ↑uto maj 30, 2017 2:22 pm![]()
Sporo reagujemo, a i mozda nije na Slavkovoj listi.
Ne vjerujem da su brži od Kerle i Bogija, za nas jesu bolji igrači kada se sve sagleda, ali po pitanju brzine Kemo bgmi ima baš problema s tim, svidio mi se protiv Radnika ali kada se vraća nakon iznešene lopte šprint jedva izvuče, možda je do loše fizičke pripremljenosti, Vukotić mi čak brži djeluje ali ni on nije atletičan kao npr Kerla što je i realno kada se uzme u obzir njegova visina, tako da mi se i ne sviđa toliko taj par ali igrači kao pojedinci su mi odlični, al više bi volio vidjeti nekog Kataneca s jednim od njih dvojice u paru.
Eto zato što neko ima kredit, ne može ispravno obavljat' posao. Svega u forumskoj basci.Morzhy je napisao/la: ↑uto maj 30, 2017 2:31 pmE čuj ostaje Ćenan...čovjek zadužen k'o Grčka jbt, kako mu vjerovati da dovodi kvalitetne igrače, a ne igrače gdje se može ugraditi. Lajaće i na trenera koji neće aminovati njegova ugradbena pojačanja. Samo me zanima kako je uspio prevariti Misimovića da je pravi čovjek za klub? Pa Senade dragi uzmi matične brojeve njega i njegove firme, odeš u bilo koju banku gdje imaš kakvog poznanika da ti izlista njegova zaduženja u Centralnom registru kredita i sve će ti biti jasno...nevjerovatno ko je nama u klubu jbt i na tako osjetljivoj poziciji
Zasto tebe zanima ko je gdje zaduzen? Ko to nije zaduzen? Koga je to doveo da se moze ugraditi? Kakve veze on ima sa potpisivanjem ugovora, na svakom ugovoru Siljkov potpis. Hajmo tvoj maticni broj uzet i tebe provjeravat. Kakve gluposti ljudi pisu ja ne mogu da vjerujem. Ovo je sve zbog vode, dok je nisu zavrtali, ljudi su bili normalniji.Morzhy je napisao/la: ↑uto maj 30, 2017 2:31 pmE čuj ostaje Ćenan...čovjek zadužen k'o Grčka jbt, kako mu vjerovati da dovodi kvalitetne igrače, a ne igrače gdje se može ugraditi. Lajaće i na trenera koji neće aminovati njegova ugradbena pojačanja. Samo me zanima kako je uspio prevariti Misimovića da je pravi čovjek za klub? Pa Senade dragi uzmi matične brojeve njega i njegove firme, odeš u bilo koju banku gdje imaš kakvog poznanika da ti izlista njegova zaduženja u Centralnom registru kredita i sve će ti biti jasno...nevjerovatno ko je nama u klubu jbt i na tako osjetljivoj poziciji
Za ovog prvog vjerovatno oko 200-300 milja necega, a za ovog drugog mozda 100 milja...kako god, sve i da je 50 hiljada necega, mi tog necega za transfere nemamo...a i bila bi ludost u ovakvim uslovima placati obestecenje. Zamisli npr. platis ti njih, pokazali/dokazali su se zadnjih sezonu-dvije-tri, pogotovo ovaj prvi koji je jedan od boljih veznih igraca PL vec par god. Platis obestecenje, a on ndB zezne ligamente koljena i nema ga godinu dana, ili ga uhvati tzv. kurcobolja (kako neki forumasi opisuju malodusnost&neprofesionalnost), losa forma ili nesto sl.
200-300 milja za igrača sa pola godine ugovora ? no-wayboju dao si nebu... je napisao/la: ↑uto maj 30, 2017 2:39 pmZa ovog prvog vjerovatno oko 200-300 milja necega, a za ovog drugog mozda 100 milja...kako god, sve i da je 50 hiljada necega, mi tog necega za transfere nemamo...a i bila bi ludost u ovakvim uslovima placati obestecenje. Zamisli npr. platis ti njih, pokazali/dokazali su se zadnjih sezonu-dvije-tri, pogotovo ovaj prvi koji je jedan od boljih veznih igraca PL vec par god. Platis obestecenje, a on ndB zezne ligamente koljena i nema ga godinu dana, ili ga uhvati tzv. kurcobolja (kako neki forumasi opisuju malodusnost&neprofesionalnost), losa forma ili nesto sl.
Na stranu sto se ne mozemo porediti sa ekipama bolje platezne moci koje skoro pa uvijek imaju plan B, tj. kupe novog igraca, plate za posudbu ili prekomanduju extra talentovanog omladinca.
Možeš izlistati i ti lagano pa vidi koliko je to kredita i kakvi su iznosi. Da imaš brata sa takvim zaduženjima nećeš mu se javiti kad te zove na telefon garantujem tiRambo_Amadeus je napisao/la: ↑uto maj 30, 2017 2:33 pmEto zato što neko ima kredit, ne može ispravno obavljat' posao. Svega u forumskoj basci.Morzhy je napisao/la: ↑uto maj 30, 2017 2:31 pmE čuj ostaje Ćenan...čovjek zadužen k'o Grčka jbt, kako mu vjerovati da dovodi kvalitetne igrače, a ne igrače gdje se može ugraditi. Lajaće i na trenera koji neće aminovati njegova ugradbena pojačanja. Samo me zanima kako je uspio prevariti Misimovića da je pravi čovjek za klub? Pa Senade dragi uzmi matične brojeve njega i njegove firme, odeš u bilo koju banku gdje imaš kakvog poznanika da ti izlista njegova zaduženja u Centralnom registru kredita i sve će ti biti jasno...nevjerovatno ko je nama u klubu jbt i na tako osjetljivoj poziciji