Ne skacite đaba

Prskalice za travu, vrucina

Ne skacite đaba
upravo, Kostić bi trebao igrati sa jednim od njih dvojice.cikazubo je napisao/la: ↑uto maj 30, 2017 2:13 pmS obzirom da nas većina priziva Vukotića kao prvu opciju za štopera a istovremeno želimo Kemu u prvih 11, šta mislite je li to dobra kombinacija kada je u pitanju štoperski par, nekako mi djeluje da su obojica više duel igrači i da su obojica previše spori da bi igrali zajedno ?
Prskalixa se ne pali nego prikopca na ślauf a on na ućesm
Cak ako i Kemo na klupi bude morat ce biti treci stoper i puno vise minutaze imati tokom sezone! Momak je to zasluzio. A tromiji par od Bogicevica i Kerle ne mozemo imati, Kemo i Vukotic samo brzi mogu biticikazubo je napisao/la: ↑uto maj 30, 2017 2:13 pmS obzirom da nas većina priziva Vukotića kao prvu opciju za štopera a istovremeno želimo Kemu u prvih 11, šta mislite je li to dobra kombinacija kada je u pitanju štoperski par, nekako mi djeluje da su obojica više duel igrači i da su obojica previše spori da bi igrali zajedno ?
ma sve je relativnoGrbavica je napisao/la: ↑uto maj 30, 2017 1:47 pmKo nije preledo, nek pregleda izvjestaj juniora od juce i vidjece se to. Jedini Zeric i broj 9 Jusufi cini mi se mogu sutirati loptu relativno jako. Ovi ostali ne mogu dobaciti.salle86 je napisao/la:to je toGrbavica je napisao/la: ↑pon maj 29, 2017 10:46 pmKad se prica o juniorima, vidite jednu stvar. Toj djeci treba jedan period prilagodbe na seniorski fudbal. Da se prilagode i psihicki a i fizicki. Sin od jednog mog prijatelja je igro u juniorima u onaj vakat dok je Stana treniro sa njima. Kaze mali "ubi Stana na treningu"Sef im reko malo seve da igraju za zagrijavanje, kaze Stanic dvojicu vec polomio. A samo seve igrali. Kasnije igrali utakmicu, kaze mali vodim loptu, taman da sutnem kad me odnese Stanic, dva mjeseca me kicma boljela.
![]()
![]()
E sad zamislite ovu nasu djecurliju u duelu sa Regojem, Pandzom i ostalim "njeznim" stoperima nase lige![]()
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
nama treba neko kvalitetan ko se razumije u juniore, ko će im napraviti plan i program treninga, ishrane, života
ko će ih za mjesec-dva našpanovati da se mogu onda priključiti prvom timu
ovako koliko god oni izgledali dobro, to je samo prividna slika jer su im i protivnici tarabe
mujaga je prekucao juniore pa u seniorima "nije znao da hoda"
Gesendet von iPhone mit Tapatalk