Podrzati naravno, ali praviti opet iste greske u okotobru ili novembru,yo je za mene katastrofa,mislim na smjenu trenera.storm_raider je napisao/la: ↑uto maj 30, 2017 12:09 pmBio je povrijedjen, to je jedini razlog. Za ostalo sam se potrudio da ti odgovorim. Vidjecemo sve u sljedecim mjesecima. Slavko je tu i jedino sto ostaje je podrzati ovu ekipu. Sutra da bilo ko dodje, to nam jedino ostaje.iggy2377 je napisao/la: ↑uto maj 30, 2017 12:05 pmIstina ne milion posto da nije bio.Zakljucak je nepostujes svoju ekipu,nepostujes dres i grb koji nosis blizu srca takav igrac nam netreba i nije zasluzio da bude BLIZU kluba.
Musa nije bio povrjedzen,njegov ugovor o posudbi vazi do 1.6, i taj je ugovor morao da ispostuje, a zasto nije to je drugi par cipela.
A sto se tice Boke, i koliko me sjecanje sluzi,a i imaju svi klipovi sto je radio 1921, mislim da 18 kola nije imao ni jednu gresku, opet kazem mislim a sve se moze pogledati za sat vremena.A isto tako da nas je izvadio par puta.
I na kraju evo otisao je sa suzama u ocima, a vidjet cemo za koji ce klub potpisati i njegove igre za taj buduci klub pa cemo da vidimo da li je Slavko kliker od trenera kao sto se predstavlja ili je bio upravu za Boku.
Trebalo je sada stisnuti i prelomi.Dovest drugog covjeka,da prodze on sa svojim ljudima pripreme, kao sto su uradili proslo ljeto,da izabere igrace,promjeni formaciju itd.Mislim da je sada bio kljucni momenat i mislim da su pogrjesili vrijene ce pokazati.