Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

south side
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto maj 30, 2017 11:59 am

Semir Kerla napustio Željezničar.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.Ivica Osim

Dolina
Kontakt:

uto maj 30, 2017 12:01 pm

south side je napisao/la:
uto maj 30, 2017 11:59 am
Semir Kerla napustio Željezničar.
brzo ovo nešto sve ide :lol:
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

teatrale36
Kontakt:

uto maj 30, 2017 12:02 pm

iggy2377 je napisao/la:
uto maj 30, 2017 11:43 am
storm_raider je napisao/la:
uto maj 30, 2017 11:27 am
Vrag je napisao/la:
uto maj 30, 2017 11:23 am

Ne stoji. Perete opet Slavka.
Cinjenica je da nismo igrali sa onim najboljim. Boccacini je presjedio polusezonu i za Bogićevića i Kerlu je Maldini. Sa Musom su nam napadi barem na nesto licili.
Stoji. Ne pere niko nikoga, pricamo cinjenicno. Cinjenica je da bi malo ko stavio Boccaccinija ispred Kerle, pogotovo kada se ovaj vratio sa reputacijom kakvu je imao.

Storm, nekontriram, ali ako ti je igrac odigrao 18 kola jesenas, i ako si uigravao stoperski par mjesec dana na pripremama, koja je logika da je Kerla bolji,dati mu odmah prednost,bez priprema,bez icega, i onda te on .ebe 12 kola?
Koja ti je logika dobijes Musu na posudbu iz turske,plus reprezentativac, brz,lagan,nepetlja puno sa loptom i ti ga nekoristis iz nekih razloga.(licne prirode)
Musa kad je igrao bili smo puno brzi i opasniji,za ono sto je odigrao minuta.
Musin stil igre je brzo oslobadzanje lopti,brz protok lopte i brza ekipa.On to ovdje nije imao i zato je ponekad izgledao smjesan.
Kako objasnjavas sto je Musa "pobjegao" dva dana prije derbija?Zasto??
Zasto Kerla nije bio na stadionu zadnju utakmicu?
Svi samo gledate nesto, a niko nece da kaze i da pogleda istinu i malo da sire i logicnije razmislja.
Nezelim nikoga da uvrjedim i bilo sta drugo.Samo vas pitam sta o ovom svemu sto sam napisao mislite i koji vam je zakljucak
Ma Slavko je amater ljudi, on da zna vodio bi ili bi bio nekad u kombinaciji za trenera CZ a nebi ovde nama prospiao demagogiju, i ovi sto ga brane za 4 mjesca ce pricati isto ovo sta nas nekoliko prica ovde mjesecima.
Za sve mu krivi Boka i Musa :r
Eto nek Kerla ostade i nek mu je on igro , ma i sportski segment treba otici u pm.

LARSSON
Kontakt:

uto maj 30, 2017 12:03 pm

Amater jer nije vodio zvezdu ? :rofl: :rofl: :rofl: :placeodsmijeha: :placeodsmijeha:

nemoj više boga ti, pa zvezdu su vodili veci amateri od mulalica
Zadnja izmjena: LARSSON, dana/u uto maj 30, 2017 12:03 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Leon_Professional
Kontakt:

uto maj 30, 2017 12:03 pm

"Za sada mogu reći samo da sam slobodan igrač", kratko je rekao Kerla.

Pročitajte više na: http://sport1.ba/premijer-liga-bih/semi ... icar/84021

Svakako si i trebao ici nakon pola godine. Nisi ti los igrac koliko si sad bio, al hajd. Sretno dalje!

Brkoo
Kontakt:

uto maj 30, 2017 12:05 pm

Do iftara da procitam da su dobili papire Markovic i Sinisa i mojoj sreci nema kraja..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

iggy2377

uto maj 30, 2017 11:52 am
iggy2377 je napisao/la:
uto maj 30, 2017 11:43 am
uto maj 30, 2017 11:27 am

Stoji. Ne pere niko nikoga, pricamo cinjenicno. Cinjenica je da bi malo ko stavio Boccaccinija ispred Kerle, pogotovo kada se ovaj vratio sa reputacijom kakvu je imao.

Storm, nekontriram, ali ako ti je igrac odigrao 18 kola jesenas, i ako si uigravao stoperski par mjesec dana na pripremama, koja je logika da je Kerla bolji,dati mu odmah prednost,bez priprema,bez icega, i onda te on .ebe 12 kola?
Koja ti je logika dobijes Musu na posudbu iz turske,plus reprezentativac, brz,lagan,nepetlja puno sa loptom i ti ga nekoristis iz nekih razloga.(licne prirode)
Musa kad je igrao bili smo puno brzi i opasniji,za ono sto je odigrao minuta.
Musin stil igre je brzo oslobadzanje lopti,brz protok lopte i brza ekipa.On to ovdje nije imao i zato je ponekad izgledao smjesan.
Kako objasnjavas sto je Musa "pobjegao" dva dana prije derbija?Zasto??
Zasto Kerla nije bio na stadionu zadnju utakmicu?
Svi samo gledate nesto, a niko nece da kaze i da pogleda istinu i malo da sire i logicnije razmislja.
Nezelim nikoga da uvrjedim i bilo sta drugo.Samo vas pitam sta o ovom svemu sto sam napisao mislite i koji vam je zakljucak
Ma nema potrebe da se pravdas, diskutujemo. Mozemo biti obojica u pravu ili u krivu, nema frke, od ovoga nista ne zavisi. Kada tako postavis stvari nema ni meni logike, ali sta mislis koliki bi bio pritisak da je Boccaccini napravio jednu katastrofalnu gresku, a Kerla na klupi. Boccaccini sa svojim stilom igre, koji je veoma rizican (kada prodje jako je atraktivno) bi evidentno pogrijesio jednom, a podsjecam te da je taj Kerla neko koga smo svi prizeljkivali. Svi ili vecina barem. Pa docekan je u ekipi kao da je Bonucci i mnogo se ocekivalo od njega.

Sto se Muse tice, pretpostavljam da je zbog toga sto ostavlja rupu nazad. Ne znam razloge, napominjem. Povrijedjen je bio, zato je i otisao. Ne znam da nije bio, odakle ti to? Ako je istina, pretpostavljam da nije bio da bi izbjegao lincovanje nakon derbija. :D
Istina ne milion posto da nije bio.Zakljucak je nepostujes svoju ekipu,nepostujes dres i grb koji nosis blizu srca takav igrac nam netreba i nije zasluzio da bude BLIZU kluba.
Musa nije bio povrjedzen,njegov ugovor o posudbi vazi do 1.6, i taj je ugovor morao da ispostuje, a zasto nije to je drugi par cipela.
A sto se tice Boke, i koliko me sjecanje sluzi,a i imaju svi klipovi sto je radio 1921, mislim da 18 kola nije imao ni jednu gresku, opet kazem mislim a sve se moze pogledati za sat vremena.A isto tako da nas je izvadio par puta.
I na kraju evo otisao je sa suzama u ocima, a vidjet cemo za koji ce klub potpisati i njegove igre za taj buduci klub pa cemo da vidimo da li je Slavko kliker od trenera kao sto se predstavlja ili je bio upravu za Boku.

Model1964

uto maj 30, 2017 12:07 pm

iggy2377 je napisao/la:
uto maj 30, 2017 11:28 am
Model1964 je napisao/la:
uto maj 30, 2017 10:49 am
Hadzijalagic je napisao/la:
uto maj 30, 2017 10:41 am
Ne igramo mi presporo zato sto hocemo nego igraci sa kojima raspolazemo ne znaju i ne mogu brze.. Moze njih uigravati najbolji strucnjak na svijetu opet ce lopta ici ko usporeni snimak i ne daj boze da se nesto odigra na prvu
Znaju oni to samo im glava ne dozvoljava. Odigrali su oni sa vremena na vrijeme dobre tekme. Takve su bile pod Kosticem dvije na pripremama. Bile su dvije tri u prvenstvu jako dobre.
Problem je što oni nisu profi i igraju kako im taj dan inspiracija dozvoljava. Ljenost, kafana, umišljenost..... ih je dovela do ovoga gdje su sada.
Profesionalni amateri :rofl: to samo ima u PL BIH :roll:
Model, imao sam priliku da budem proslo ljeto na pripremnim utakmicama kad su bili Kostic i njegov pomocnik.
Ja sam bio odusevljen sa trkom nacinom igre, dva eventualno 3 dodira, izgledalo je fenomenalno,Prva utakmica protiv sarajeva se vidjelo da u toj formqciji se moze odlicno igrat,sarajevo su vile nosale a mi 70 min bez jednog igraca.Sirokog smo razmontirali u toj formaciji.Najveci problem je mozdani sklop pojedinih igraca sto nisu navikli ili nece da igraju na vecem nivou, a dokaz za to ti je da nigdje drugo nemogu igrati sem u nasoj ligi.Jer vani te nece trpiti.
Meni to ne trebaš govoriti :D , ja sam gledao u živo pripreme u SLO.
Objasni to cjenjenom forumskom puku koji misli.... to što misli :roll:
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

storm_raider
Kontakt:

uto maj 30, 2017 12:09 pm

iggy2377 je napisao/la:
Istina ne milion posto da nije bio.Zakljucak je nepostujes svoju ekipu,nepostujes dres i grb koji nosis blizu srca takav igrac nam netreba i nije zasluzio da bude BLIZU kluba.
Musa nije bio povrjedzen,njegov ugovor o posudbi vazi do 1.6, i taj je ugovor morao da ispostuje, a zasto nije to je drugi par cipela.
A sto se tice Boke, i koliko me sjecanje sluzi,a i imaju svi klipovi sto je radio 1921, mislim da 18 kola nije imao ni jednu gresku, opet kazem mislim a sve se moze pogledati za sat vremena.A isto tako da nas je izvadio par puta.
I na kraju evo otisao je sa suzama u ocima, a vidjet cemo za koji ce klub potpisati i njegove igre za taj buduci klub pa cemo da vidimo da li je Slavko kliker od trenera kao sto se predstavlja ili je bio upravu za Boku.
Bio je povrijedjen, to je jedini razlog. Za ostalo sam se potrudio da ti odgovorim. Vidjecemo sve u sljedecim mjesecima. Slavko je tu i jedino sto ostaje je podrzati ovu ekipu. Sutra da bilo ko dodje, to nam jedino ostaje.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

shzna
Kontakt:

uto maj 30, 2017 12:10 pm

Sljedeci je: Ivan Lendric.
1987

Leon_Professional
Kontakt:

uto maj 30, 2017 12:11 pm

Lendra ide prvi ili drugi dan prelaznog, ima do tog sasvim dosta vremena da ode jos koja ubleha :D

Pompey
Kontakt:

uto maj 30, 2017 12:11 pm

Allahimanet Kerla Semire :)
Nije to, nije to...
Čuva Bog Želju svog...

storm_raider
Kontakt:

uto maj 30, 2017 12:12 pm

Ja nikako ne mogu Ugljesu shvatiti. Klasicno rasipanje talenta.

boju dao si nebu...
Kontakt:

uto maj 30, 2017 12:13 pm

Ne kontam sto ovog malog Kuzmanovica nisu zaganjali...slobodan igrac, 21 godina, mladi reprezentativac, 6 golova i tri asistencije ove godine u svim takmicenjima, 75 min. po utakmici u prosjeku ove sezone...
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!

Plavi orkestar
Kontakt:

uto maj 30, 2017 12:15 pm

Hebo trenera kojeg niko ne ferma.Moze biti najveci znalac ali ako nema autoriteta i ne zna kako bagru u suru utjerati nikad rezultata nece imati.Mislio sam na Kostica,sa Slavkom i njegovim autoritetom nisam upoznat.
Zadnja izmjena: Plavi orkestar, dana/u uto maj 30, 2017 12:17 pm, ukupno mijenjano 1 put.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

iggy2377

uto maj 30, 2017 12:16 pm

Model1964 je napisao/la:
uto maj 30, 2017 12:07 pm
iggy2377 je napisao/la:
uto maj 30, 2017 11:28 am
Model1964 je napisao/la:
uto maj 30, 2017 10:49 am

Znaju oni to samo im glava ne dozvoljava. Odigrali su oni sa vremena na vrijeme dobre tekme. Takve su bile pod Kosticem dvije na pripremama. Bile su dvije tri u prvenstvu jako dobre.
Problem je što oni nisu profi i igraju kako im taj dan inspiracija dozvoljava. Ljenost, kafana, umišljenost..... ih je dovela do ovoga gdje su sada.
Profesionalni amateri :rofl: to samo ima u PL BIH :roll:
Model, imao sam priliku da budem proslo ljeto na pripremnim utakmicama kad su bili Kostic i njegov pomocnik.
Ja sam bio odusevljen sa trkom nacinom igre, dva eventualno 3 dodira, izgledalo je fenomenalno,Prva utakmica protiv sarajeva se vidjelo da u toj formqciji se moze odlicno igrat,sarajevo su vile nosale a mi 70 min bez jednog igraca.Sirokog smo razmontirali u toj formaciji.Najveci problem je mozdani sklop pojedinih igraca sto nisu navikli ili nece da igraju na vecem nivou, a dokaz za to ti je da nigdje drugo nemogu igrati sem u nasoj ligi.Jer vani te nece trpiti.
Meni to ne trebaš govoriti :D , ja sam gledao u živo pripreme u SLO.
Objasni to cjenjenom forumskom puku koji misli.... to što misli :roll:
Znam, od pocetka sezone kad je Kostic preuzeo sam pisao na forumu, o pripremama u slo, da Bejrica nije bilo na mapi kod kostica,evo nine ga bilo ni kod slavke,da je igra bila jako brza tecna,i da je bila komplikovana za pojedince formacija koju je postavio, ta formacija zahtjeva jako puno trke od svakog igraca,a ne da pojedinac ima radijus kretanja 10m.
Trebalo je Kostica istrpit,kaznit one koji su pravili "pobunu", dat mu sezonu da izgura pa sta bude.A ovo sa Slavkom bogami dabogda ista novo bude plus novi igraci,mislim da ce biti svega ali nista lijepo,volio bi da grjesim ali nemam taj osjecaj.

teteac8684
Kontakt:

uto maj 30, 2017 12:17 pm

Sad kad se u Borac vrati pa nam zvizne dva komada na Grbavici, s centra sve pomete... :zid: :DD:

boju dao si nebu...
Kontakt:

uto maj 30, 2017 12:18 pm

Skolovan igrac, tehnicki potkovan, u nasim okvirima moderni veznjak sto bi rekli...gledao sam ga nekoliko puta i na treninzima. Nevjerovatan pregled igre, dobar osjecaj za prostor, fenomenalna pas rjesenja jos u prijemu lopte...

Koliko god da je do njega, ima dosta i do trenera...Kostic bi s njim vjerovatno izgurao sezonu.

Steta
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!

storm_raider
Kontakt:

uto maj 30, 2017 12:20 pm

teteac8684 je napisao/la:
uto maj 30, 2017 12:17 pm
Sad kad se u Borac vrati pa nam zvizne dva komada na Grbavici, s centra sve pomete... :zid: :DD:
Pa ne bih se iznenadio vjeruj mi. Eno Bilbija odigra dobru sezonu u Zrinjskom, u Sarajevu ga otjerali. Sjetimo se Joce Stokica. Sjetimo se Fedje Dudica, Stancevskog. Ne moze svako ova ocekivanja da izdrzi. Mada je Ugljesa drugi tip, njega jednostavno boli ona stvar.

Hadzijalagic
Kontakt:

uto maj 30, 2017 12:21 pm

boju dao si nebu... je napisao/la:
uto maj 30, 2017 12:18 pm
Skolovan igrac, tehnicki potkovan, u nasim okvirima moderni veznjak sto bi rekli...gledao sam ga nekoliko puta i na treninzima. Nevjerovatan pregled igre, dobar osjecaj za prostor, fenomenalna pas rjesenja jos u prijemu lopte ...

Koliko god da je do njega, ima dosta i do trenera...Kostic bi s njim vjerovatno izgurao sezonu.

Steta
Mogao si mu nabrojati i vrline u defanzivnim zadacima..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 37 gostiju.

Prijava