Kad se vec krenulo sa stadionom onda ici do kraja jer ko zna sta nas sutra ceka.. Kada bi u sledecoj sezoni mogli odraditi posao koji je dovoljan da stadion dobije trecu kategoriju ja bih bio prezadovoljan i da ponovimo sportski rezultat koji smo ostvarili ove sezone.. Ne znam sta je sa pricom da bi teren mogli izmajmunisati od uefe? Pricalo se nesta i onda kapak..
Sto se igrackog kadra tice samo ne dovoditi potrosene i precijenjene levate.. Dovoditi igrace koji shvataju da im Zeljo moze biti, kakva takva, odskocna daska za napredak u karijerama.. Od trenutnog rostera ja u sledecoj sezoni ocekujem vise jedino od Blagojevica koji je nekad pokazao da moze puno bolje.. U ovoj sezoni je neprepoznatljiv a ne tako davno je gotovo u svakoj utakmici bio medju igracima koji konkurisu za igraca utakmice.. On od onog incidenta u Zenici nije svoj.. Ne znam jel tada bilo nekih sankcija od strane kluba prema njemu? Ne znam, smijace te mi se ali ja i od Dade Sadikovica ocekujem da bude pozitivno iznenedjenje u narednoj sezoni
Ja nesto nisam upratio puno igraca koji bi nam bili pojacanje iz nase lige.. Onako, povrsno, volio bih da dovedemo Vukotica, Ordagica, Besirevica iz Radnika i to je otprilike to sto se nase lige tice a da su igraci, koliko toliko dostupni.. Subic mi je isto bio zelja ali ako ima tih problema sa ledjima onda ga ne dovoditi.. U napad moramo dovesti neku zvjerku i tu ne trebamo zaliti novac.. Pokusati svim silama zadrzati Miru.. Afirmisati bar dvojicu novih igraca iz omladinskog pogona.. Kada bi se ovako odradilo ja bih bio prezadovoljan..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..