Htjedoh sad poslije iftara nešto malo da pametno natenane analiziram

naredni period, ali me opet presječe ova priča oko Amara, tako da mi se više ne da.
Ali evo da dodamo još ovo - boccaccio je nedavno o tome odlično pisao:
boccaccio je napisao/la: ↑ned maj 21, 2017 3:55 pm
Svi mi znamo i svi mi osjecamo isto. Spoj ove uprave i Amara Osima bio bi za klub idealna kombinacija. To ptice na grani vide i znaju. Bez obzira sto to neki mozda nece priznati . Znamo da je doktor za ovu ligu, znamo da on jeste najbolji strucnjak. Sa druge strane imamo najbolju upravu, ljude koji su napravili klub ispocetka. Na jednom, zakonskom, postenom osnovu, koji se brinu za navijace u smislu pravljenja boljih uslova, i infrastrukturnih i zakonskih i gledaju pravilno na buducnost kluba,najblizi su svakom evropskom modelu vodjenja i postojanja u funkcionalnom smislu. I jedni i drugi vole Zelju. Neupitno. I jedni i drugi pricaju kako je Zeljo ispred svih nas. Svi to isto vidimo, a onda smo u varijanti kako se to nikada nece desiti iz milion nekih razloga. Ili jedna ili druga stranka nece. Necu puno da se uplicem u sve te silne price, ali kad tad navijaci ce morati dobiti javne odgovore zasto je to tako. Jer navijaci to zele. Spoj idealnog.
Kada je bio Amar, imao si rezultat,ali nisi imao klub. Sada imamo upravu, imamo klub, ali nemamo rezultat. Logicna jednacina govori da spoj Amara i ove uprave daje ishod u kojem bi trebao imati i klub i rezultat. Ako je Zeljo ispred svih nas, zasto se to onda ne desava ?
I ja se nadam da ćemo dobiti odgovore šta je problem i da li uopće ima problema na tim relacijama, a da ne moram više čitati ove "informisane" napadače na Amara.