Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

cikazubo
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri maj 24, 2017 3:25 pm

damirfile je napisao/la:
sri maj 24, 2017 3:23 pm
Miro ako ide njegovu platu dati ordagicu sig bi pristao.
Ne vrijedi, čovjek ima nek povred koj obnavlja svake godine, treba nam mlađi, poletniji, konstantniji igrač od njega, on meni već djeluje kao prekaljeni premijerligaš, igra samo ove jače utakmice dobro a ove ostale užas. Iz Slobode samo Subić dolazi u obzir :)

LARSSON
Kontakt:

sri maj 24, 2017 3:26 pm

cikazubo je napisao/la:
damirfile je napisao/la:
Ne vrijedi, čovjek ima nek povred koj obnavlja svake godine, treba nam mlađi, poletniji, konstantniji igrač od njega, on meni već djeluje kao prekaljeni premijerligaš, igra samo ove jače utakmice dobro a ove ostale užas. Iz Slobode samo Subić dolazi u obzir :)
Misliš partizana :D

Jaozinho22

sri maj 24, 2017 3:29 pm

Brkoo je napisao/la:
sri maj 24, 2017 3:24 pm
LARS1921 je napisao/la:
sri maj 24, 2017 3:17 pm
Povrijeđen ti je taj Brko cijelu sezonu :lol:
Nisam znao da je povrijedjen. Dok je igrao za Vojvodinu bio je jedan od najboljih defanzivnih veznjaka na Balkanu. Kasnije otisao u Bundesligu, nisam ga puno pratio nakon toga. Nego gledao taj klip pa rekoh da vidim gdje je sad..
U Eintrachtu iz Frankfurta je, ima velike probleme s koljenom.
Nego odakle ti da ovaj Brazilac nije mogao proći probu u MDK ? :D
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Vrag

sri maj 24, 2017 3:30 pm

gost_manje je napisao/la:
sri maj 24, 2017 1:48 pm
Vrag je napisao/la:
sri maj 24, 2017 1:26 pm
Jaozinho22 je napisao/la:
sri maj 24, 2017 12:26 pm
Trenera koji će nam upropastiti talenat Hajdarevica,Sabanadzovica, Ahmeda Hasanovica i jos par igrača normalno da treba otjerat i njega i onu neznalicu Cenana koji nije u stanju pregledat vikendom juniore i kadete!!!
Uvijek se Zeljo ponosio Op -om pa pola repke nam potiče odatle i sad dodje ćelavi i glumi pametnicu. Ma mrs
Pa tu nije Slavko kriv nego uprava. Treba taj neki sistem da nametne. Fino su trebali reci da MORA biti 1-2 mlada igraca na klupi i da na terenu minimalno 3.
1. velika greska sto su sindikalcu dozvolili da igra, 2. sto se nije nasla zamjena za Miroslava, a on na tribinu zavrsio, 3. sto su mu dozvolili slobodu kada je u pitanju rad sa mladim igračima, 4. sto od Visce nisu doveli postenog mladog igraca, a bilo ih je kamara.
Slavko je puno dobio, a malo vratio ili skoro nista.
Svašta se pisalo posljednjih dana, ali veća količina gluposti mislim da nije napisana na posljednjih 100 strana foruma.

Boldirano ni najveći miševi koji su se za ovo zalagali na početku sezone ili na polusezoni više nisu smjeli da potegnu nakon što im se Miro kolektivno svima posrao u usta i natrpao nogama, a evo neki to još uvijek smatraju ispravnim. Možda bi se neko tebi i takvim kao što si ti uvukao u guzicu tim potezom pa biste svršavali 'kako Željo trenira strogoću', ali bi bar 2/3 navijača Želje otjeralo u p. materinu onog ko takvo nešto uradi - a mene i mnoge Grbavica zadugo ne bi vidjela da se to desilo.

Bujrum, kad otvoriš svoju firmu pa ti najbolji zaposlenik najavi da ide iz firme nakon isteka dogovorenog/ugovorenog perioda - a ti ga fino posadi pred zid da gleda u jednu tačku i uredno mu plaćaj platu.

Kad biste prestali tuđim k. gloginje mlatiti bili biste puno pametniji.
prvo procitaj pa onda mlati gloginje, macko
moj stav prema Miroslavu je uvijek isti i to od onog trenutka kada je odbio produziti ugovor.
poredjenje ti je glupo i nema nikakve veze sa fk

Jaozinho22

A eto inače ovo što igra sve goli Bošnjak i musliman. :lol:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

LARSSON
Kontakt:

sri maj 24, 2017 3:31 pm

Treba otići u Mekteb i skautirati

Amidza
Kontakt:

Nije u tome poenta, uopste. Neka igra svaki normalan covjek, odakle god i sta god on bio, a ne oni koji glorificiraju ideologiju zbog koje nam je stadion izgorio. Da ne idem dalje.
Zadnja izmjena: Amidza, dana/u sri maj 24, 2017 3:32 pm, ukupno mijenjano 1 put.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

Jaozinho22

sri maj 24, 2017 3:32 pm

Amidza je napisao/la:
Nije u tome poenta, uopste.
Poenta je da Subić nigdje javno nije izjavio neku takvu glupost ili psovao nekom balijsku mater kao Bilbija onomad Adiloviću.
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,

Amar Osim.

Elegant
Kontakt:

sri maj 24, 2017 3:33 pm

Baliija, molit cu lijepo. :kafa:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Amidza
Kontakt:

sri maj 24, 2017 3:33 pm

sri maj 24, 2017 3:32 pm
Amidza je napisao/la:
Nije u tome poenta, uopste.
Poenta je da Subić nigdje javno nije izjavio neku takvu glupost ili psovao nekom balijsku mater kao Bilbija onomad Adiloviću.
Editovao sam post iznad.

FB profil je javan.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

damirfile
Kontakt:

sri maj 24, 2017 3:34 pm

Amidza je napisao/la:
Lagano udjete na Subicev FB profil (njegov 100%), ukazu vam se nekakve vojvode i slicno, pa skontate da takav covjek nema sta da trazi u Zelji.
:palacgore:

gost_manje
Kontakt:

sri maj 24, 2017 3:35 pm

ponosannavas je napisao/la:
sri maj 24, 2017 3:09 pm
sri maj 24, 2017 2:50 pm
ponosannavas je napisao/la:
sri maj 24, 2017 2:46 pm
Para ne treba više nego sada što imamo, a volje bi trebalo biti ako spuste svi svoje ego prncipe malo, samo malo niže nego što su sada.
Taj sistem je bukvalno preskakanje 3 stepenice odjednom. Koji je smisao skautiranja 'novog Mire' (i kako uopće dovesti 5-6 'Mira') kad ne možemo ni ovog zadržati? Plata svakog od tih skauta, ako hoćeš da radi za tvoj klub, je u prosjeku kao plata jednog našeg igrača - čisto sumnjam da imamo love za čitavu 'mrežu skauta'. I tako dalje, i tako dalje.
A koje su prve dvije stepenice po tebi? Ja nisam rekao da pet šest Mira trebaš sutra imati, ali imaš 5-6 godina rada. Možda ćeš odmah to napraviti, ali kažem da to treba biti omjer otprilike koji je realan za ovu našu ligu. U zadnjih godinu si imao pet potencijalnih Mira više manje. TO su redom Zaha, Jahić, Miro, Zakarić i Lendrić. MOžda sam nekog fulio. Svi bili ozbiljni reprezentativci. Nek napraviš ovaj omejr za tri godine super. Ne možeš preko noći naći ni pet mladih potencijala iz BiH a niti pet naših omladinaca da mogu odmah igrati neku ulogu
Upravo to što si sad napisao - ako je to plan kroz 5-6 godina onda naravno ok. Prvo zadržati jednog Miru, pa malo 'iskristalisati nos za Mire' kako ne bi bilo jedan pogodak i 9 teških promašaja, a istovremeno iskristalisati nos i za mlade igrače od kojih ćemo mi napraviti Miru (napraviti ga od talenta, a ne samo vratiti mu formu) - to smo više puta dokazali da imamo, naša djeca po Evropi su dokaz. A nadam se da si svjestan računice da '5-6 Mira' po sezoni košta bar 2-3M KM (ne računajući usputne promašaje) - što meni govori da smo mnoooogo daleko od toga za sada.

cikazubo
Kontakt:

sri maj 24, 2017 3:36 pm

LARS1921 je napisao/la:
sri maj 24, 2017 3:26 pm
cikazubo je napisao/la:
damirfile je napisao/la:
Misliš partizana :D
Ma mislim ove što su sad u Tz, inače ima Partizan hrpu bekova na posudbama po JSL koji su mlađi od Sube tipa Bogosavac, a čitao sam da iz juniora planiraju gurnuti nekog malca na lijevu stranu od sljedeće sezone al zaboravih jel krilo ili bek, a tu su trenutno i Miletić i Mounir koji su super sezonu odigrali. Tako da čisto sumnjam da računaju na Subića, tako da što da ne, da je iznad ove lige kvalitetom to je siggurno, a realniji je od nekih kojim se zanose forumaši ovdje.
Zadnja izmjena: cikazubo, dana/u sri maj 24, 2017 3:37 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Brkoo
Kontakt:

sri maj 24, 2017 3:37 pm

Brkoo je napisao/la:
LARS1921 je napisao/la:
sri maj 24, 2017 3:17 pm
Povrijeđen ti je taj Brko cijelu sezonu :lol:
Nisam znao da je povrijedjen. Dok je igrao za Vojvodinu bio je jedan od najboljih defanzivnih veznjaka na Balkanu. Kasnije otisao u Bundesligu, nisam ga puno pratio nakon toga. Nego gledao taj klip pa rekoh da vidim gdje je sad..
Ma jedan navijac Veleza mi to rekao. Dok je Ibro bio trener MDK bio na probi i nije prosao, kasnije ga Ibro odveo u Velez..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Hurmasica
Kontakt:

sri maj 24, 2017 3:39 pm

Hajde nemojte više da načinjemo tu priču oko Subića. Prepričali smo to na forumu 100 puta. Nema potrebe i 101. put.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

LARSSON
Kontakt:

sri maj 24, 2017 3:40 pm

cikazubo je napisao/la:
sri maj 24, 2017 3:36 pm

Ma mislim ove što su sad u Tz, inače ima Partizan hrpu bekova na posudbama po JSL koji su mlađi od Sube tipa Bogosavac, a čitao sam da iz juniora planiraju gurnuti nekog malca na lijevu stranu od sljedeće sezone al zaboravih jel krilo ili bek, a tu su trenutno i Miletić i Mounir koji su super sezonu odigrali. Tako da čisto sumnjam da računaju na Subića, tako da što da ne, da je iznad ove lige kvalitetom to je siggurno, a realniji je od nekih kojim se zanose forumaši ovdje.
Bogosavac nije na posudbi u Čuki, nego zastalno :D Iako je Subić dobro odigrao europu sa njima, čudili su se i njihovi zašto se nije računalo na njega. A sada kada ganjaju grupnu fazu LP, ne vjerujem da računaju trenutno na njega.

@Brko

Mislim da je to penasso bio

kb80
Kontakt:

sri maj 24, 2017 3:40 pm

Poštovani forumaši,

znam da vas ne interesuje moje mišljenje, ali poslije ovih teskih dana i čitanja stavova vas forumasa, moram i ja da se javim. Tesko je biti pametan i reci sta treba, ali ima stvari koje su odlicne, a to je tribina i ambicije uprave da zavrse zapoceto, a to je jug, pa da uzivamo, bar u stadionu...
Sto se tice sportskog segmenta mislim da "permamentnog" treba ostaviti jos jednu sezonu (ne znam do kada mu ugovor vazi), ali dati mu do znanja da mora gurati nekoliko mladih igraca (do sada mu oprastam, jer je uprava stavila cilj, a to evropa, pa je i on stavljao "iskusne" igrace) i dovesti malo jacu klupu, da moze da rotira, a ne da cijelu sezonu igra sa 13, 14 igraca...

a sto se tice sezone, mislim i nadam se da je "samo" do glava nasig igraca, jer onog momenta kada je ispunjen cilj (igranje u EU) igraci su pali k...cu za usi i za to krivim trenera koji je to morao vidjeti i onda dati sansu mladim igracima koji bi "grizli" za titulu, to je moje misljenje...
budite pozdravljeni i ostanite pozitivni

igramo evropu na nasem stadionu (koliko puta sam molio Boga i sve ostale da se to desi) i nece me nista sj...ti...
:):)

gost_manje
Kontakt:

sri maj 24, 2017 3:41 pm

Vrag je napisao/la:
sri maj 24, 2017 1:48 pm
Vrag je napisao/la:
sri maj 24, 2017 1:26 pm

Pa tu nije Slavko kriv nego uprava. Treba taj neki sistem da nametne. Fino su trebali reci da MORA biti 1-2 mlada igraca na klupi i da na terenu minimalno 3.
1. velika greska sto su sindikalcu dozvolili da igra, 2. sto se nije nasla zamjena za Miroslava, a on na tribinu zavrsio, 3. sto su mu dozvolili slobodu kada je u pitanju rad sa mladim igračima, 4. sto od Visce nisu doveli postenog mladog igraca, a bilo ih je kamara.
Slavko je puno dobio, a malo vratio ili skoro nista.
Svašta se pisalo posljednjih dana, ali veća količina gluposti mislim da nije napisana na posljednjih 100 strana foruma.

Boldirano ni najveći miševi koji su se za ovo zalagali na početku sezone ili na polusezoni više nisu smjeli da potegnu nakon što im se Miro kolektivno svima posrao u usta i natrpao nogama, a evo neki to još uvijek smatraju ispravnim. Možda bi se neko tebi i takvim kao što si ti uvukao u guzicu tim potezom pa biste svršavali 'kako Željo trenira strogoću', ali bi bar 2/3 navijača Želje otjeralo u p. materinu onog ko takvo nešto uradi - a mene i mnoge Grbavica zadugo ne bi vidjela da se to desilo.

Bujrum, kad otvoriš svoju firmu pa ti najbolji zaposlenik najavi da ide iz firme nakon isteka dogovorenog/ugovorenog perioda - a ti ga fino posadi pred zid da gleda u jednu tačku i uredno mu plaćaj platu.

Kad biste prestali tuđim k. gloginje mlatiti bili biste puno pametniji.
prvo procitaj pa onda mlati gloginje, macko
moj stav prema Miroslavu je uvijek isti i to od onog trenutka kada je odbio produziti ugovor.
poredjenje ti je glupo i nema nikakve veze sa fk
Nisam nigdje rekao da si promijenio stav, nego da ste se ti i slični povukli u mišije rupe dok je sve išlo kako treba. Pa sad kao osjetili priliku da se malo kenja po nečemu i nekome koga, realno, trenutno nismo vrijedni.

Naravno da poređenje nije glupo i da nema nikakve razlike - ugovor propisuje prava i obaveze obje strane, to što ti misliš da neko ima pravo na korak koji ti zagovaraš govori samo o tebi. Čuj ti da se nekom svetiš jer ne želi da produži ugovor? Možeš da mu se 'svetiš' ako ne ispunjava obaveze svog ugovora, i ništa drugo. Na čijoj bi strani bio da Miro nije htio igrati onako kako može zato što naši neće da mu daju xy platu u novom ugovoru? Što ne gledaš drugačiju sliku - pa ne kažeš 'neće naši da produže Miri i daju mu koliko vrijedi' a ne 'neće Miro da produži'.

Jaozinho22

sri maj 24, 2017 3:42 pm

Brkoo je napisao/la:
sri maj 24, 2017 3:37 pm
Brkoo je napisao/la:

Ma jedan navijac Veleza mi to rekao. Dok je Ibro bio trener MDK bio na probi i nije prosao, kasnije ga Ibro odveo u Velez..
https://www.facebook.com/mladostdk/vide ... 940612569/ Brkoo, neznalice. :kafa:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,

Amar Osim.

Ch.Willa1986
Kontakt:

sri maj 24, 2017 3:42 pm

Hajde da završimo tekmu sa Radnikom, pa da se podvuče crta i da sačekamo šta će biti riječ uprave. Naše je da napunimo stadion. Sto strana se napisalo u ovih par dana, samo se činimo još nervoznijim i pravimo konfuziju i bavimo se špekulacijama.
Svi na Grbavicu!

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 38 gostiju.

Prijava