Poštovani forumaši,
znam da vas ne interesuje moje mišljenje, ali poslije ovih teskih dana i čitanja stavova vas forumasa, moram i ja da se javim. Tesko je biti pametan i reci sta treba, ali ima stvari koje su odlicne, a to je tribina i ambicije uprave da zavrse zapoceto, a to je jug, pa da uzivamo, bar u stadionu...
Sto se tice sportskog segmenta mislim da "permamentnog" treba ostaviti jos jednu sezonu (ne znam do kada mu ugovor vazi), ali dati mu do znanja da mora gurati nekoliko mladih igraca (do sada mu oprastam, jer je uprava stavila cilj, a to evropa, pa je i on stavljao "iskusne" igrace) i dovesti malo jacu klupu, da moze da rotira, a ne da cijelu sezonu igra sa 13, 14 igraca...
a sto se tice sezone, mislim i nadam se da je "samo" do glava nasig igraca, jer onog momenta kada je ispunjen cilj (igranje u EU) igraci su pali k...cu za usi i za to krivim trenera koji je to morao vidjeti i onda dati sansu mladim igracima koji bi "grizli" za titulu, to je moje misljenje...
budite pozdravljeni i ostanite pozitivni
igramo evropu na nasem stadionu (koliko puta sam molio Boga i sve ostale da se to desi) i nece me nista sj...ti...

:)