Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

dell21
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri maj 24, 2017 3:04 pm

Najbolje rečeno treba nam opet bar pola tima, koliko god čudno ali tako je.

Amidza
Kontakt:

sri maj 24, 2017 3:04 pm

LARS1921 je napisao/la:
sri maj 24, 2017 2:58 pm
Treba dovesti Sašku Pandeva, Pašku Gabrića, Tončija Kukoča, i Sekulića i liga prvaka je zagarantovana

a Trenera stavit nekog ko preferira kratke pasove, ofanzivne bekove, a stoperi da učestvuju u kreiranju napada
Dovest Toncija da ga pljunem. :D

Sjedio sam nisko na istoku protiv Zrinjskog i kad vidis Toncija uzivo i izbliza, to nije normalno kako covjek izgleda. Konstitucija MMA borca. Izgleda ko u onim zatvorskim filmovima, onaj glavni grubijan, white power furke i to. :rofl1:
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

Hurmasica
Kontakt:

sri maj 24, 2017 3:06 pm

Ih kakvih je on ispada u Bugarskoj imao, može se knjiga napisati.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

arctg
Forumaš godine 2017
Kontakt:

sri maj 24, 2017 3:08 pm

Musa je imao povredu ramena i zato nije bio u karantinu, kao ni u kombinacijama za utakmicu protiv Torpeda. To je stajalo i na zvaničnoj stranici i ne znam zašto se pojedinici i novinari sada pokušavaju napraviti pametnima. Ne može. Kad si glup, glup si.

ponosannavas
Kontakt:

sri maj 24, 2017 3:09 pm

gost_manje je napisao/la:
sri maj 24, 2017 2:50 pm
ponosannavas je napisao/la:
sri maj 24, 2017 2:46 pm
Para ne treba više nego sada što imamo, a volje bi trebalo biti ako spuste svi svoje ego prncipe malo, samo malo niže nego što su sada.
Taj sistem je bukvalno preskakanje 3 stepenice odjednom. Koji je smisao skautiranja 'novog Mire' (i kako uopće dovesti 5-6 'Mira') kad ne možemo ni ovog zadržati? Plata svakog od tih skauta, ako hoćeš da radi za tvoj klub, je u prosjeku kao plata jednog našeg igrača - čisto sumnjam da imamo love za čitavu 'mrežu skauta'. I tako dalje, i tako dalje.
A koje su prve dvije stepenice po tebi? Ja nisam rekao da pet šest Mira trebaš sutra imati, ali imaš 5-6 godina rada. Možda ćeš odmah to napraviti, ali kažem da to treba biti omjer otprilike koji je realan za ovu našu ligu. U zadnjih godinu si imao pet potencijalnih Mira više manje. TO su redom Zaha, Jahić, Miro, Zakarić i Lendrić. MOžda sam nekog fulio. Svi bili ozbiljni reprezentativci. Nek napraviš ovaj omejr za tri godine super. Ne možeš preko noći naći ni pet mladih potencijala iz BiH a niti pet naših omladinaca da mogu odmah igrati neku ulogu
Zadnja izmjena: ponosannavas, dana/u sri maj 24, 2017 3:10 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Model1964

sri maj 24, 2017 3:10 pm

arctg je napisao/la:
Musa je imao povredu ramena i zato nije bio u karantinu, kao ni u kombinacijama za utakmicu protiv Torpeda. To je stajalo i na zvaničnoj stranici i ne znam zašto se pojedinici i novinari sada pokušavaju napraviti pametnina. Ne može. Kad si glup, glup si.
Nije to glupost :ne:
To je mucak od novinara :palacdole:
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Amidza
Kontakt:

Hurmasica je napisao/la:
sri maj 24, 2017 3:06 pm
Ih kakvih je on ispada u Bugarskoj imao, može se knjiga napisati.
Ma, pise mu na celu da je problematican. Nikad ne bih tavkog igraca htio u svom klubu. Nevezano za ono njegovo seljacko prozivanje Zelje.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

damirfile
Kontakt:

sri maj 24, 2017 3:11 pm

Do kad Vukotić ima ugovor i da li ga uopste ima.

Amidza
Kontakt:

sri maj 24, 2017 3:13 pm

damirfile je napisao/la:
sri maj 24, 2017 3:11 pm
Do kad Vukotić ima ugovor i da li ga uopste ima.
Po TM do 2019.

arctg
Forumaš godine 2017
Kontakt:

sri maj 24, 2017 3:14 pm

Model1964 je napisao/la:
arctg je napisao/la:
Musa je imao povredu ramena i zato nije bio u karantinu, kao ni u kombinacijama za utakmicu protiv Torpeda. To je stajalo i na zvaničnoj stranici i ne znam zašto se pojedinici i novinari sada pokušavaju napraviti pametnina. Ne može. Kad si glup, glup si.
To je glupost, debilizam, retardacija i maloumnost. U tome prednjače ovi kvazi-novinari. Kada dopuštaš sebi da se dovedeš u takvu situaciju i pišeš stvari kakve pišeš, nisi mućak, već svašta pomalo od pobrojanog. Mućak je pametan, prepreden, lukav i oprezan. Ovi to nisu. Nažalost, u zadnjih par dana i na ovom forumu je izleglo se dosta pobrojanih. Šteta.

Brkoo
Kontakt:

sri maj 24, 2017 3:15 pm

@Jaozinho, Znas li buraz sta je sa Slobodanom Medojevicem. Gledao sam neki dan nesto o Vojvodini iz sezone kad su osvojili kup Srbije i naletio sam na njega. Strasan igrac bio, gdje igra sad, igra li uopste?
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Model1964

sri maj 24, 2017 3:16 pm

arctg je napisao/la:
sri maj 24, 2017 3:14 pm
Model1964 je napisao/la:
arctg je napisao/la:
To je glupost, debilizam, retardacija i maloumnost. U tome prednjače ovi kvazi-novinari. Kada dopuštaš sebi da se dovedeš u takvu situaciju i pišeš stvari kakve pišeš, nisi mućak, već svašta pomalo od pobrojanog. Mućak je pametan, prepreden, lukav i oprezan. Ovi to nisu. Nažalost, u zadnjih par dana i na ovom forumu je izleglo se dosta pobrojanih. Šteta.
:D ok
za mene je mucak sinonim za pokvaren, zlonamjeran

LARSSON
Kontakt:

sri maj 24, 2017 3:17 pm

Povrijeđen ti je taj Brko cijelu sezonu :lol:

Model1964

sri maj 24, 2017 3:19 pm

Medojevic Slobo je idealan za nas
Povreda, oživljavanje karijere a i strucnjaci :placeodsmijeha: se slažu

Amidza
Kontakt:

sri maj 24, 2017 3:19 pm

Zna li iko o cemu bi se trebalo raspravljati danas u 17?

Elegant
Kontakt:

sri maj 24, 2017 3:20 pm

Vjerovatno o ovoj katastrofi koja nas je zadesila, predpostavljam i o Slavki tj. ostaje je li ili otkaz.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

BabOsim
Kontakt:

sri maj 24, 2017 3:22 pm

Kad se otvara prelazni rok?

damirfile
Kontakt:

sri maj 24, 2017 3:23 pm

Miro ako ide njegovu platu dati ordagicu sig bi pristao.

Brkoo
Kontakt:

sri maj 24, 2017 3:24 pm

LARS1921 je napisao/la:
sri maj 24, 2017 3:17 pm
Povrijeđen ti je taj Brko cijelu sezonu :lol:
Nisam znao da je povrijedjen. Dok je igrao za Vojvodinu bio je jedan od najboljih defanzivnih veznjaka na Balkanu. Kasnije otisao u Bundesligu, nisam ga puno pratio nakon toga. Nego gledao taj klip pa rekoh da vidim gdje je sad..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Vrag

sri maj 24, 2017 3:25 pm

Jaozinho22 je napisao/la:
sri maj 24, 2017 1:48 pm
Vrag je napisao/la:
sri maj 24, 2017 1:26 pm
Jaozinho22 je napisao/la:
sri maj 24, 2017 12:26 pm
Trenera koji će nam upropastiti talenat Hajdarevica,Sabanadzovica, Ahmeda Hasanovica i jos par igrača normalno da treba otjerat i njega i onu neznalicu Cenana koji nije u stanju pregledat vikendom juniore i kadete!!!
Uvijek se Zeljo ponosio Op -om pa pola repke nam potiče odatle i sad dodje ćelavi i glumi pametnicu. Ma mrs
Pa tu nije Slavko kriv nego uprava. Treba taj neki sistem da nametne. Fino su trebali reci da MORA biti 1-2 mlada igraca na klupi i da na terenu minimalno 3.
1. velika greska sto su sindikalcu dozvolili da igra, 2. sto se nije nasla zamjena za Miroslava, a on na tribinu zavrsio, 3. sto su mu dozvolili slobodu kada je u pitanju rad sa mladim igračima, 4. sto od Visce nisu doveli postenog mladog igraca, a bilo ih je kamara.
Slavko je puno dobio, a malo vratio ili skoro nista.
Ne bi se složio s tobom. Boljeg od Bogičevića nismo imali na štoperu a da smo Miru poslali na tribine sada bi bili na poziciji Krupe. Čitava naša (ne)igra se temeljila na izbijanjima lopte na Miru.A on ako šta uradi. Bit će veoma interesantno,vjerovatno čak i bolno vidjeti na šta će to ličiti kad on ode. Što se tiče stavki 3,4 i 5 ,s tim se slažem. :kafa:
Nije Bogicevic nista bolji bio od Kosorica, a Boccacini je Jaap Stam za njega. I da nismo imali boljeg stopera od njega on se nije smio vratiti u tim. Lik nas je tuzio i to pred bitnom utakmicom. Nije se mogao strpiti nego idemo odmah tuzba. Za Miroslava sam vec pisao. Zamjena se morala naci, a njega na tribine poslati.
Zadnja izmjena: Vrag, dana/u sri maj 24, 2017 3:26 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

Prijava