Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

ChWilla
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned apr 09, 2017 10:44 am

masivan uvid :D
gradi željo boli te *****

cikazubo
Kontakt:

ned apr 09, 2017 10:52 am

Vukotić stroj, 2m visok a nije što bi se reklo "mutav", hladno ulazi u trkačke duele s manjim i bržim igračima, postavljanje i startovi odlični pravovremeni, o skok igri da ne pričamo, uvijek opasnost i prva opcija kod prekida, a tek 21 godina, a već je kapiten Krupe ekipe koja igra ligu 6 i većinu utakmica se brane 90min, što znači da bi trebalo da je i prilično zreo i odgovoran igrač, još sinoć odlična izjava za Želju i navijače, treba probati sve da se momak dovede, podsjeća na Šunjića dok je ovaj igro još u Zrinji, sličan tip igrača i fizički i fudbalski..

Schwarz
Kontakt:

ned apr 09, 2017 11:01 am

Jos jedna tekma gdje smo da zadnje minute strepili.Ali na kraju pobjeda.Dosta teska, ali i zasluzena.Volio bih istaci samo jedno, a to je odlicna partija Zakarica.Sinoc nas najbolji pojedinac.Drago mi je da je i on konacno odigrao jednu tekmu kako treba.Steta samo zbog one precke.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

drtooth
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

ned apr 09, 2017 11:08 am

Eisenbahner1921 je napisao/la:Mislim da je jednom @delinjo napisao da ovaj @ChWilla u jednoj ili dvije rečenice objasni sve. Treba izgraditi kulturu odlaska na utakmice. Ako ćemo realno, recimo da ste protiv Slobode vodili nekog sa sobom i da ste to isto učinili jučer. Bi li neko imao razlog da dođe opet na "manju" utakmicu? Osim ako baš nije zaljubljen u plavu boju teško, a takvi su već većinom na Grbavici. Onda ide priča @Remorkera o daljim razlozima loše posjete. Karte za Slobodu očigledno nisu skupe, a te iste za Krupu jesu. Za Slobodu nije trebala pozivnica, ako ćemo realno i da smo protiv Viteza tada igrali bila bi ista posjećenost. Također, da je jučer ulaz 1 KM bio, ne vjerujem da bi došlo duplo više ljudi (opet, bez velikog hajcanja).
Naravno da je jučer trebalo i moglo više, ali treba razumjeti ljude koji kontaju ići i na Široki, i na derbi, a možda i otići na koje gostovanje. Također, neko treba curu izvesti, ženu na večeru odvesti, kupiti djeci sok, platiti ratu kredita, itd. itd.
Polako, ali sigurno gradimo kulturu dolaska na stadion. Vrijeme će pokazati da li smo na kraju uspjeli.
Ja curu izveo na tekmu, al i dalje tvrdim da nema smisla da cijene ulaznica budu iste na derbiju i protiv npr. Krupe!

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Željo, to je moj tim!

Hadzijalagic
Kontakt:

ned apr 09, 2017 11:12 am

Naravno da nema smisla.. Za derbi istok staviti 20, sjever 15, jug 10.. Maksimalno izmusti ove sto dodju radi selfija i bakljade.. Za clanove uobicajene cijene..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

mirsad94
Kontakt:

ned apr 09, 2017 11:14 am

Je li nemaju pravo nastupa ni Stanic, ni Stojanovic sada u kupu ?

DZM13
Kontakt:

ned apr 09, 2017 11:15 am

Kako ne kontate da 10 KM je puno za smece prikazano na terenu od igre! + jos krupa, kakva je to ekipa, prava seljacka!

Da dodam da Slavko nema pojma, liku igraci na aparatima!
Nihad Đedović = izdajnik, SLAVKO PETROVIC == UBLEHAS
MT33 - Prvi Bosnjak u NBA
"...ko ne slusa pjesmu, slusat ce oluju..."
https://www.youtube.com/watch?v=asm17vZaAOg - ...lijepa Azro, lijepa Azro, svud po svijetu trazim te...

Okolele
Kontakt:

ned apr 09, 2017 11:17 am

Hadzijalagic je napisao/la:
ned apr 09, 2017 11:12 am
Naravno da nema smisla.. Za derbi istok staviti 20, sjever 15, jug 10.. Maksimalno izmusti ove sto dodju radi selfija i bakljade.. Za clanove uobicajene cijene..
:palacgore: slazem se pa da vidimo onda tu njihovu ljubav prema klub..Halalio bih jedna derbi i losiju zaradu ali samo da vidim kakva bi posjeta bila..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

DR.HOUSE
Kontakt:

ned apr 09, 2017 11:17 am

DZM13 je napisao/la:
Kako ne kontate da 10 KM je puno za smece prikazano na terenu od igre! + jos krupa, kakva je to ekipa, prava seljacka!

pa jel te sramota bolan tako nesto napisati :zid: :zid: :zid:
Mi smo Željini-Željo je naš
🫡🫡

igla
Kontakt:

ned apr 09, 2017 11:19 am

Mislim da se zajebava :D

Okolele
Kontakt:

ned apr 09, 2017 11:20 am

Evo Slavko kaze da su price da ne voli Bekrića gluposti..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

rodrigo87
Kontakt:

DZM13 je napisao/la:

Povedi nas DZM13! Slavko odlazi!

Elegant
Kontakt:

ned apr 09, 2017 11:24 am

Mislim da se nece promjeniti politka kluba po pitanju cijene ulaznica na "manjim" i "vecim" utakmicama.
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u ned apr 09, 2017 11:25 am, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Hadzijalagic
Kontakt:

ned apr 09, 2017 11:24 am

Zajebava se malo sutra, ovakvih koliko hoces.. Sveznalica koje dva puta godisnje dodju na tekmu a fudbalsko znanje izucavaju gledajuci analize spanske i engleske lige..

rodrigo87
Kontakt:

ned apr 09, 2017 11:26 am

Odmoriti Zebu, Miroslava, Lendrica i Zakarica za derbi, dok ce Stana svakako biti odmoran jer pauzira.
Na Pecaru ovakav sastav bih izveo
Kjosevski, Bokacini, Kerla, Bogi, Sinisa, Ugljesa, Dino, Blagojevic, Musa, Crnov, Stevo!
Siroki nije bauk, vec u ligi za opstanak nema jakih protivnika! Ne moze me niko ubijediti da im ne bismo dali barem jedan gol sa ovakvim sastavom. Medjutim, Slavko rece da ce ovakav sastav igrati na Pecari, ja nemam razloga da mu ne vjerujem. Let's go Željo!
Finale kupa, idemo skupa!

Pompey
Kontakt:

ned apr 09, 2017 11:28 am

DZM13 je napisao/la:

Pa brate dolazi se radi Zelje a ne radi njihovog protivnika.

Slavko pojma nema?
Zeljeznicar prije dolaska Slavke(9. pozicija, 8 bodova- 8 manje u odnosu na lidera Zrinjskog)
Zeljeznicar pod vodstvom Slavke(trenutno 1. pozicija- 2 boda vise u odnosu na drugoplasiranog Zrinjskog koji ima utakmicu manje)
Slavko 13pobjeda-5nerijesenih-1poraz

Bas lik nema pojma
Nije to, nije to...
Čuva Bog Želju svog...

Hadzijalagic
Kontakt:

ned apr 09, 2017 11:33 am

Okolele je napisao/la:
Evo Slavko kaze da su price da ne voli Bekrića gluposti..
Ma djela govore vise od rijeci.. Cinjenica je da bi Bekric dobijao neke minute da je sve u redu na tim relacijama.. Sad je li izmedju Slavke i Bekrica ili nekog drugog i Bekrica ko ce mu ga znati, mozda je i Bekric sta zasro.. Bekric je najkvalitetnije rjesenje sa klupe sto se sredine tice i ne rotirati ga u ovakvom rasporedu nema logicno objasnjenje..

Eisenbahner1921
Kontakt:

ned apr 09, 2017 11:34 am

mirsad94 je napisao/la:
ned apr 09, 2017 11:14 am
Je li nemaju pravo nastupa ni Stanic, ni Stojanovic sada u kupu ?
Tako je.
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

avlami97
Kontakt:

ned apr 09, 2017 11:35 am

rodrigo87 je napisao/la:
Odmoriti Zebu, Miroslava, Lendrica i Zakarica za derbi, dok ce Stana svakako biti odmoran jer pauzira.
Kjosevski, Bokacini, Kerla, Bogi, Sinisa, Ugljesa, Dino, Blagojevic, Musa, Crnov, Stevo!
Siroki nije bauk, vec u ligi za opstanak nema jakih protivnika! Ne moze me niko ubijediti da im ne bismo dali barem jedan gol sa ovakvim sastavom. Medjutim, Slavko rece da ce ovakav sastav igrati na Pecari, ja nemam razloga da mu ne vjerujem. Let's go Željo!
Pa nismo došli na korak od Finala, da bi eksperimentisali. Jako do kraja sa najboljim sastavom, protiv svake ekipe. Poređenja sa Sabljom su neutemeljena, jer sa Sabljom nismo ni jednom bili na prvom mjestu, nego smo uvijek bili na granici Evrope. Nekada iznad, nekad ispod crte, a nerijetko se nadali da će i četvrto mjesto voditi u Evropu.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

rodrigo87
Kontakt:

ned apr 09, 2017 11:38 am

avlami97 je napisao/la:
ned apr 09, 2017 11:35 am
rodrigo87 je napisao/la:
Pa nismo došli na korak od Finala, da bi eksperimentisali. Jako do kraja sa najboljim sastavom, protiv svake ekipe. Poređenja sa Sabljom su neutemeljena, jer sa Sabljom nismo ni jednom bili na prvom mjestu, nego smo uvijek bili na granici Evrope. Nekada iznad, nekad ispod crte, a nerijetko se nadali da će i četvrto mjesto voditi u Evropu.
Ma ne kažem da treba eksperimentisati, niti ce Slavko to raditi. Vec je rekao da pressici da ce sinocnji sastav igrati u srijedu. Ja sam ovakav sastav stavio jer mislim da Siroki nije nista specijalno. Dobili su mrtvog Olimpica 5:1, te Mladost koju ne interesuje liga za opstanak, te miroljubivi x u Vitezu, protiv ekipe koja nema par standardnih igraca. Mi smo favorit i tako se trebamo postaviti.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 6 gostiju.

Prijava