Ja curu izveo na tekmu, al i dalje tvrdim da nema smisla da cijene ulaznica budu iste na derbiju i protiv npr. Krupe!Eisenbahner1921 je napisao/la:Mislim da je jednom @delinjo napisao da ovaj @ChWilla u jednoj ili dvije rečenice objasni sve. Treba izgraditi kulturu odlaska na utakmice. Ako ćemo realno, recimo da ste protiv Slobode vodili nekog sa sobom i da ste to isto učinili jučer. Bi li neko imao razlog da dođe opet na "manju" utakmicu? Osim ako baš nije zaljubljen u plavu boju teško, a takvi su već većinom na Grbavici. Onda ide priča @Remorkera o daljim razlozima loše posjete. Karte za Slobodu očigledno nisu skupe, a te iste za Krupu jesu. Za Slobodu nije trebala pozivnica, ako ćemo realno i da smo protiv Viteza tada igrali bila bi ista posjećenost. Također, da je jučer ulaz 1 KM bio, ne vjerujem da bi došlo duplo više ljudi (opet, bez velikog hajcanja).
Naravno da je jučer trebalo i moglo više, ali treba razumjeti ljude koji kontaju ići i na Široki, i na derbi, a možda i otići na koje gostovanje. Također, neko treba curu izvesti, ženu na večeru odvesti, kupiti djeci sok, platiti ratu kredita, itd. itd.
Polako, ali sigurno gradimo kulturu dolaska na stadion. Vrijeme će pokazati da li smo na kraju uspjeli.
Hadzijalagic je napisao/la: ↑ned apr 09, 2017 11:12 amNaravno da nema smisla.. Za derbi istok staviti 20, sjever 15, jug 10.. Maksimalno izmusti ove sto dodju radi selfija i bakljade.. Za clanove uobicajene cijene..
Pa brate dolazi se radi Zelje a ne radi njihovog protivnika.
Ma djela govore vise od rijeci.. Cinjenica je da bi Bekric dobijao neke minute da je sve u redu na tim relacijama.. Sad je li izmedju Slavke i Bekrica ili nekog drugog i Bekrica ko ce mu ga znati, mozda je i Bekric sta zasro.. Bekric je najkvalitetnije rjesenje sa klupe sto se sredine tice i ne rotirati ga u ovakvom rasporedu nema logicno objasnjenje..
Tako je.
Pa nismo došli na korak od Finala, da bi eksperimentisali. Jako do kraja sa najboljim sastavom, protiv svake ekipe. Poređenja sa Sabljom su neutemeljena, jer sa Sabljom nismo ni jednom bili na prvom mjestu, nego smo uvijek bili na granici Evrope. Nekada iznad, nekad ispod crte, a nerijetko se nadali da će i četvrto mjesto voditi u Evropu.rodrigo87 je napisao/la: ↑ned apr 09, 2017 11:26 amOdmoriti Zebu, Miroslava, Lendrica i Zakarica za derbi, dok ce Stana svakako biti odmoran jer pauzira.
Na Pecaru ovakav sastav bih izveo
Kjosevski, Bokacini, Kerla, Bogi, Sinisa, Ugljesa, Dino, Blagojevic, Musa, Crnov, Stevo!
Siroki nije bauk, vec u ligi za opstanak nema jakih protivnika! Ne moze me niko ubijediti da im ne bismo dali barem jedan gol sa ovakvim sastavom. Medjutim, Slavko rece da ce ovakav sastav igrati na Pecari, ja nemam razloga da mu ne vjerujem. Let's go Željo!
Finale kupa, idemo skupa!
Ma ne kažem da treba eksperimentisati, niti ce Slavko to raditi. Vec je rekao da pressici da ce sinocnji sastav igrati u srijedu. Ja sam ovakav sastav stavio jer mislim da Siroki nije nista specijalno. Dobili su mrtvog Olimpica 5:1, te Mladost koju ne interesuje liga za opstanak, te miroljubivi x u Vitezu, protiv ekipe koja nema par standardnih igraca. Mi smo favorit i tako se trebamo postaviti.avlami97 je napisao/la: ↑ned apr 09, 2017 11:35 amPa nismo došli na korak od Finala, da bi eksperimentisali. Jako do kraja sa najboljim sastavom, protiv svake ekipe. Poređenja sa Sabljom su neutemeljena, jer sa Sabljom nismo ni jednom bili na prvom mjestu, nego smo uvijek bili na granici Evrope. Nekada iznad, nekad ispod crte, a nerijetko se nadali da će i četvrto mjesto voditi u Evropu.rodrigo87 je napisao/la: ↑ned apr 09, 2017 11:26 amOdmoriti Zebu, Miroslava, Lendrica i Zakarica za derbi, dok ce Stana svakako biti odmoran jer pauzira.
Na Pecaru ovakav sastav bih izveo
Kjosevski, Bokacini, Kerla, Bogi, Sinisa, Ugljesa, Dino, Blagojevic, Musa, Crnov, Stevo!
Siroki nije bauk, vec u ligi za opstanak nema jakih protivnika! Ne moze me niko ubijediti da im ne bismo dali barem jedan gol sa ovakvim sastavom. Medjutim, Slavko rece da ce ovakav sastav igrati na Pecari, ja nemam razloga da mu ne vjerujem. Let's go Željo!
Finale kupa, idemo skupa!