Pojedinacni komentar na igrace, bit cu sto kraci:
Veca - siguran, dobar. Odbrani dobro onaj sut Vukotica kad je korner bio.
Sinisa - standardno dobar, bilo ga je i naprijed i nazad jako dobar. Doktor za uklizavanja. Ono kad je uklizao i popizdio sto nije aut za nas, a s istoka se vidjelo da je nasa, samo Jakupovic nije vidio kloc.
Stojanovic - po meni veceras najlosiji pojedinac na terenu. Oplodili su ga bukvalno.
Kerla - Precka, steta. U odbrani bez nekih krupnijih gresaka, dobar. Morao je i Bogicevica da cuva. Samo s onim napadacem je imao i nekih izgubljenih duela, Koljic sirovina.
Bogicevic - Profesore, knjizevnice, prodao si vise lopti od Selecta. Najlosija partija odkako si vracen. Mada nema sumnje da ce vec sljedecu biti dobar.
Blagojevic - najbolji u veznom redu. Nista spektakularno, ali jedini trcao, nudio se, driblao i nesto pokusavao. Mada je i on sporo se rjesavao lopte.
Markovic - Evo druga tekma zaredom nije na nivou. Forma malo opala, nadati se da ce je vratiti brzo.
Zeba - Stisnuo zube, odigrao mec. Iako nista drugo nije uradio, on je covjek poteza, majstorski namjestio gol i ispunio svoju normu. Zajko oće ove igre!
Miroslav - Nije bio na zadatku kao ni protiv Zrinje. Trudi se on, trci, ali ono se mora zabiti ne znam ko i sta da si. Jednostavno nedopustivo je da promasis loptu. Idemo dalje, mozes i asistirati, ali bilo bi mi bas drago da je postigao pogodak.
Zakaric - Najbolji igrac u nasem timu. Cestitke majstore. Slamao si Comora pitara
Lendra - Odlican. Novi pogodak. Ganjao, trcao, skakao na Vukotica iz nemoci ali ipak trud se cijeni

Jednom se msm Redzicu unio u facu. Samo jako Splitska haubice.
Izmjene:
Ugljesa - Kurcobolja. U Borac pa tamo tako igraj. Udjes i bukvalno nista ne uradis, sramota, nista vise necu reci nego sramota!
Dino - Borben. Nije mnogo ni igrao, ali ono sto je igrao dao je sve od sebe.
Crnov - Neocjenjen, jer ne znam da li je loptu dodirnuo ikako.
Vukoticu jablane. Gradjen momak vrhunski, prava stijena. Kako bi bilo sjajno kad bi nesto izmajmunisali i doveli ga, a evo po izjavama msm da ni on ne bi imao nista protiv.