Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

1921.ba
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned apr 09, 2017 12:38 am

meni je sve bilo taman, od posjete do igre, vidi se da im je slavko rekao da se cuvaju.. jedino lose sto sam zglob izvrnuo al hajd
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

rodrigo87
Kontakt:

Rambo_Amadeus je napisao/la:
ned apr 09, 2017 12:34 am
rodrigo87 je napisao/la:
ned apr 09, 2017 12:31 am
ned apr 09, 2017 12:29 am
Svejedno protiv koga igramo, igra je ista. Sa ovakvom "igrom" ni ne možemo ocekivat' vise od ovoliko navijaca. Ljudi mogu ovo trpit' ako se igra protiv nekih popularnijih ekipa, ali ako jednoj krupi ne mozes napravit' par solidnih akcija onda se treba zapitat' je l' vrijedno dolaziti.
Onda ne treba dolaziti ni kada razbijamo, ako vec necemo dolaziti kada DOBIJAMO ali ne blistamo.
Koga smo to razbili u zadnje 2 godine ?
Konkretno ove sezone: Široki Brijeg na Grbavici 2:0; Zrinjski u Mostaru 0:4; Radnik na Grbavici 2x; Sloboda za nase uslove odlicna utakmica...

Hadzijalagic
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

ned apr 09, 2017 12:39 am

1921.ba je napisao/la:meni je sve bilo taman, od posjete do igre, vidi se da im je slavko rekao da se cuvaju.. jedino lose sto sam zglob izvrnuo al hajd
I vrijeme je da sa Ugljesom odradis intervju :D
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Hurmasica
Kontakt:

1921.ba je napisao/la:
meni je sve bilo taman, od posjete do igre, vidi se da im je slavko rekao da se cuvaju.. jedino lose sto sam zglob izvrnuo al hajd
https://fkzeljeznicar.ba/izvjestaj-o-povredama/

će da izađeš na televizor :D
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Plava Porodica
Kontakt:

ned apr 09, 2017 12:40 am

Boga mi volim i ja vidjet pun stadion, ali nema taj smek ko veceras. 4000 ljudi, stotinu ih privatno znas, a ostalih 3900 faca vidjas jednom ili dva puta sedmicno. Tu smo radi Zelje. Nama nista ne smeta, i kad ne ide, i kad ide uz Zelju smo dusom i tijelom.. 24 sata na dan, svaki dan. Ti ljudi osjecaju isto sto i ja, ti ljudi su odgojeni kako i ja, mi smo Zeljo. A ovi ostali me ne interesuju vjerujte mi.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

rodrigo87
Kontakt:

Plava Porodica je napisao/la:
Boga mi volim i ja vidjet pun stadion, ali nema taj smek ko veceras. 4000 ljudi, stotinu ih privatno znas, a ostalih 3900 faca vidjas jednom ili dva puta sedmicno. Tu smo radi Zelje. Nama nista ne smeta, i kad ne ide, i kad ide uz Zelju smo dusom i tijelom.. 24 sata na dan, svaki dan. Ti ljudi osjecaju isto sto i ja, ti ljudi su odgojeni kako i ja, mi smo Zeljo. A ovi ostali me ne interesuju vjerujte mi.
:palacgore:

samo_plavo
Osvajač prvog S1 kupa
Kontakt:

ned apr 09, 2017 12:42 am

Mora bolje, svi smo svjesni. Bitna je pobjeda i ona će dići atmosferu u ekipi na još veći nivo. Kako sam ja primjetio ni teren nije bio lagan za igru, pri dodavanju usporavao je loptu i mnogo toga je još bilo.
Dok god pobjedjujemo ja sam zadovoljan. Posjeta me razočarala, kao i sve ostale i to što kažete za cijenu karti nema nikakve veze sa večerašnjom posjetom. Petrović otklonio sve priče o sukobu sa Bekrićem. Ima negdje na nekom portalu dao intervju, ne znam je li iko postavljao.
U srijedu očekujem Bekrića, jer Petrović takodjer reče u tom intervjuu da je Zeba danas dobio udarac u taj prst i da je sam tražio izmjenu. Treba ga stvarno poštediti u srijedu da spreman dočeka derbi.
Kjosevski- pravo siguran, imao dobrih intervencija
S. Stevanović- mnogo bolje nego protiv Zrinjskog, borben, dobar u odbrani
Kerla i Bogičević- zajebavali se sa onim pasovima i oduzeli mi nekoliko dana života, pogotovo Bogi. Kerla je bio dobar, Bogičević loš, ali vjerujem da je to samo loš dan za njega.
Stojanović- ovdje mišljenja baš podijeljena u vezi sa Danijelovom partijom. Meni je odigrao korektno i bio je medju boljima. Naravno svako ima pravo na mišljenje. Dobro je kombinovao sa Zakarom, u nekoliko navrata se ubacivao i u napad, ali naravno da mora bolje. Po meni i dalje Stanić ima prednost na osnovu pokazanog do sada.
Miro- izgleda da ga stiže umor, bio je dobar, ali se gubi kad se nadje u šansi
Blagojević- odličan
Marković- solidan, ali nije na onom svom nivou
Zakarić- uz Stojanovića i Blagojevića najbolji. Igrač utakmice. Dosta se borio, nudio...
Zeba- kapiten, legenda! Svaka čast! Skinuti mu kapu samo zbog toga što je odlučio igrati uprkos povredi.
Lendrić- ne pokušavati ga opisati, jer nema riječi kojom se to može.
Radinović- ako ovako nastavi neće se još dugo zadržati ovdje
Hasanović- samo nek nastavi rokati, u kost! :D
U srijedu ostati neporažen, dati gol i pokušati sačuvati malo energije i snage za derbi. :zeljeznicar1:

KO JEEE PRVIIII??? :titula:
MOJA PRVA LJUBAV BIO JE ŽELJO!

Okolele
Kontakt:

ned apr 09, 2017 12:43 am

Dag nam anketu za igraca utakmice da zaokruzim Dinu..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

storm_raider
Kontakt:

rodrigo87 je napisao/la:
Zeljo na nas uvijek moze racunati, ali sa tog aspekta, a mi to moramo podrzati, "bitniji" su ovi koji dolaze da se slikaju i gledaju bolji fudbal. Oni prave razliku u kasi, jer smo mi vec siguran profit, a njih treba privuci. Nas 3000 - 4000 nismo vecina ove drzave, vec upravo ovi koji prate druge lige. To tako i trebamo posmatrati. Mudro i komercijalno, jer se od toga i zivi. A mi, mi cemo uvijek biti tu za Zelju, kao sto smo uvijek i bili. I Zeljo to zna.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Hurmasica
Kontakt:

ned apr 09, 2017 12:44 am

Okolele je napisao/la:
Dag nam anketu za igraca utakmice da zaokruzim Dinu..
viewtopic.php?f=73&t=471

tu je :)
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

cikazubo
Kontakt:

ned apr 09, 2017 12:44 am

ned apr 09, 2017 12:34 am
rodrigo87 je napisao/la:
ned apr 09, 2017 12:31 am
ned apr 09, 2017 12:29 am
Svejedno protiv koga igramo, igra je ista. Sa ovakvom "igrom" ni ne možemo ocekivat' vise od ovoliko navijaca. Ljudi mogu ovo trpit' ako se igra protiv nekih popularnijih ekipa, ali ako jednoj krupi ne mozes napravit' par solidnih akcija onda se treba zapitat' je l' vrijedno dolaziti.
Onda ne treba dolaziti ni kada razbijamo, ako vec necemo dolaziti kada DOBIJAMO ali ne blistamo.
Koga smo to razbili u zadnje 2 godine ?
Zrinjskog.
Kakve to veze ima s posjetom ? Mali milion primjera gdje klub mozda nije primirsao prvom rangu u toj zemlji, a stadioni dupke puni a duplo veci od nasih u gradovima sa priblizno istim brojem stanovnika.
Cijena karata, marketing, kvalitet igre, sve je to relativno, ali MENTALITET je glavni faktor kada je u pitanju posjeta. Naš mentalitet je katastrofa na cijelom balkanu, i zbog toga i ne postoji klub koji ima konstantno dobru posjetu..

storm_raider
Kontakt:

ned apr 09, 2017 12:45 am

Anketa: viewtopic.php?f=73&p=181803#p181803

Ispunjavajte svoju duznost, nemoj da vas ganjam. :D
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

sajo10
Kontakt:

Sta ti je navijac. Jedna strana kaze Stojanovic medju najboljim pojedincima na mecu. A drug strana kaze kandidat za najgoreg igraca... Aferim ljudi :lol: :lol:

exbabilon
Kontakt:

ned apr 09, 2017 12:46 am

igla je napisao/la:
ned apr 09, 2017 12:37 am
Pa eto prošla tekma protiv Slobode je bila 4-2, šest golova, dinamično, pa danas opet posjeta ona stvar. Ne znam je li to razlog, ako jeste, raja ima nerealna očekivanja, prva stvar što niko ne igra lijep fudbal u BiH, drugo što je ovo BiH i ne mogu ovi igrači na ovim terenima igrati fudbal koji je pretjerano lijep za oko. Ja prvi ne dođem da bi se nagledao akcija nekih, već zato što volim Želju i želim da pobijedi. Te čarlame i pičke materne i ne očekujem.
Upravo ovo me najvise razocaralo. Da smo mi protiv Slobode bili ocajni pa bih ja rekao, ljudi dosli, vidjeli ne valja i nisu se vratili. Ali mi odigrali top utakmicu, dali 4 gola, atmosfera na stadionu vrhunska. Sve u kompletu bilo svjetski, i onda 7 dana kasnije 10 hiljada manje. Pa imamo li mi uopce kriticnu masu navijaca, pravih navijaca koji zive Zelju ili imamo simpatizere koje 3 puta godisnje namamimo na stadion?

Grbavica
Kontakt:

ned apr 09, 2017 12:46 am

Hurmasica je napisao/la:
1921.ba je napisao/la:
https://fkzeljeznicar.ba/izvjestaj-o-povredama/

će da izađeš na televizor :D
kad će izvještaj? yebo kafu ne pijem je :D
sad kad bude zbog povrede video objavljen u srijedu :rofl1:
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Plava Porodica
Kontakt:

ned apr 09, 2017 12:47 am

storm_raider je napisao/la:
rodrigo87 je napisao/la:
Zeljo na nas uvijek moze racunati, ali sa tog aspekta, a mi to moramo podrzati, "bitniji" su ovi koji dolaze da se slikaju i gledaju bolji fudbal. Oni prave razliku u kasi, jer smo mi vec siguran profit, a njih treba privuci. Nas 3000 - 4000 nismo vecina ove drzave, vec upravo ovi koji prate druge lige. To tako i trebamo posmatrati. Mudro i komercijalno, jer se od toga i zivi. A mi, mi cemo uvijek biti tu za Zelju, kao sto smo uvijek i bili. I Zeljo to zna.
To je i primarni cilj. Oni se moraju privuci nekako na utakmicu. I ne sumnjam uopste da cemo vremenom u tom segmentu rasti. Kakvi god da su, i oni su dio Plave Porodice. Ali meni bar oni nikada nece biti kao ovih 4000, vise Vam svaku bubuljicu na licu znam. Vi ste Zeljo.
Uza porodica je tu i bice, a sira nek naleti i kad nije "bajram".
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

mali plavisa
Kontakt:

ned apr 09, 2017 12:47 am

Meni sve potaman,samo kad se sjetim gdje smo bili ne tako davno!Svaki igrac ima uspone i padove,tako da su meni svi super od Vece do Lendre,momcima na celu sa Slavkom svaka cast!

Izlija
Moderator
Kontakt:

ned apr 09, 2017 12:48 am

Kakva nam je klupa sve govori činjenica da nam je Lazić treći strijelac ekipe
イビチャ・オシム

Plava Porodica
Kontakt:

ned apr 09, 2017 12:49 am

sajo10 je napisao/la:
Sta ti je navijac. Jedna strana kaze Stojanovic medju najboljim pojedincima na mecu. A drug strana kaze kandidat za najgoreg igraca... Aferim ljudi :lol: :lol:
Iskreno pitanje je danas bilo samo kad cemo ga primiti. Svaki put je ispao i kasnio za onim njihovim yebivjetrom. Bas sam se razocarao u njega i strahovao posteno.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

dimitrijevic

ned apr 09, 2017 12:51 am

Sutra samo da Zrinja ne uzme,iks je taman.Stana mora igrat derbi.
Mirza Rascic !

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 4 gosta.

Prijava