Konkretno ove sezone: Široki Brijeg na Grbavici 2:0; Zrinjski u Mostaru 0:4; Radnik na Grbavici 2x; Sloboda za nase uslove odlicna utakmica...Rambo_Amadeus je napisao/la: ↑ned apr 09, 2017 12:34 amKoga smo to razbili u zadnje 2 godine ?rodrigo87 je napisao/la: ↑ned apr 09, 2017 12:31 amOnda ne treba dolaziti ni kada razbijamo, ako vec necemo dolaziti kada DOBIJAMO ali ne blistamo.Rambo_Amadeus je napisao/la: ↑ned apr 09, 2017 12:29 amSvejedno protiv koga igramo, igra je ista. Sa ovakvom "igrom" ni ne možemo ocekivat' vise od ovoliko navijaca. Ljudi mogu ovo trpit' ako se igra protiv nekih popularnijih ekipa, ali ako jednoj krupi ne mozes napravit' par solidnih akcija onda se treba zapitat' je l' vrijedno dolaziti.
I vrijeme je da sa Ugljesom odradis intervju1921.ba je napisao/la:meni je sve bilo taman, od posjete do igre, vidi se da im je slavko rekao da se cuvaju.. jedino lose sto sam zglob izvrnuo al hajd
Plava Porodica je napisao/la: ↑ned apr 09, 2017 12:40 amBoga mi volim i ja vidjet pun stadion, ali nema taj smek ko veceras. 4000 ljudi, stotinu ih privatno znas, a ostalih 3900 faca vidjas jednom ili dva puta sedmicno. Tu smo radi Zelje. Nama nista ne smeta, i kad ne ide, i kad ide uz Zelju smo dusom i tijelom.. 24 sata na dan, svaki dan. Ti ljudi osjecaju isto sto i ja, ti ljudi su odgojeni kako i ja, mi smo Zeljo. A ovi ostali me ne interesuju vjerujte mi.
Zeljo na nas uvijek moze racunati, ali sa tog aspekta, a mi to moramo podrzati, "bitniji" su ovi koji dolaze da se slikaju i gledaju bolji fudbal. Oni prave razliku u kasi, jer smo mi vec siguran profit, a njih treba privuci. Nas 3000 - 4000 nismo vecina ove drzave, vec upravo ovi koji prate druge lige. To tako i trebamo posmatrati. Mudro i komercijalno, jer se od toga i zivi. A mi, mi cemo uvijek biti tu za Zelju, kao sto smo uvijek i bili. I Zeljo to zna.rodrigo87 je napisao/la: ↑ned apr 09, 2017 12:40 amPlava Porodica je napisao/la: ↑ned apr 09, 2017 12:40 amBoga mi volim i ja vidjet pun stadion, ali nema taj smek ko veceras. 4000 ljudi, stotinu ih privatno znas, a ostalih 3900 faca vidjas jednom ili dva puta sedmicno. Tu smo radi Zelje. Nama nista ne smeta, i kad ne ide, i kad ide uz Zelju smo dusom i tijelom.. 24 sata na dan, svaki dan. Ti ljudi osjecaju isto sto i ja, ti ljudi su odgojeni kako i ja, mi smo Zeljo. A ovi ostali me ne interesuju vjerujte mi.![]()
Zrinjskog.Rambo_Amadeus je napisao/la: ↑ned apr 09, 2017 12:34 amKoga smo to razbili u zadnje 2 godine ?rodrigo87 je napisao/la: ↑ned apr 09, 2017 12:31 amOnda ne treba dolaziti ni kada razbijamo, ako vec necemo dolaziti kada DOBIJAMO ali ne blistamo.Rambo_Amadeus je napisao/la: ↑ned apr 09, 2017 12:29 amSvejedno protiv koga igramo, igra je ista. Sa ovakvom "igrom" ni ne možemo ocekivat' vise od ovoliko navijaca. Ljudi mogu ovo trpit' ako se igra protiv nekih popularnijih ekipa, ali ako jednoj krupi ne mozes napravit' par solidnih akcija onda se treba zapitat' je l' vrijedno dolaziti.
Upravo ovo me najvise razocaralo. Da smo mi protiv Slobode bili ocajni pa bih ja rekao, ljudi dosli, vidjeli ne valja i nisu se vratili. Ali mi odigrali top utakmicu, dali 4 gola, atmosfera na stadionu vrhunska. Sve u kompletu bilo svjetski, i onda 7 dana kasnije 10 hiljada manje. Pa imamo li mi uopce kriticnu masu navijaca, pravih navijaca koji zive Zelju ili imamo simpatizere koje 3 puta godisnje namamimo na stadion?igla je napisao/la: ↑ned apr 09, 2017 12:37 amPa eto prošla tekma protiv Slobode je bila 4-2, šest golova, dinamično, pa danas opet posjeta ona stvar. Ne znam je li to razlog, ako jeste, raja ima nerealna očekivanja, prva stvar što niko ne igra lijep fudbal u BiH, drugo što je ovo BiH i ne mogu ovi igrači na ovim terenima igrati fudbal koji je pretjerano lijep za oko. Ja prvi ne dođem da bi se nagledao akcija nekih, već zato što volim Želju i želim da pobijedi. Te čarlame i pičke materne i ne očekujem.
kad će izvještaj? yebo kafu ne pijem jeHurmasica je napisao/la: ↑ned apr 09, 2017 12:39 amhttps://fkzeljeznicar.ba/izvjestaj-o-povredama/
će da izađeš na televizor![]()
To je i primarni cilj. Oni se moraju privuci nekako na utakmicu. I ne sumnjam uopste da cemo vremenom u tom segmentu rasti. Kakvi god da su, i oni su dio Plave Porodice. Ali meni bar oni nikada nece biti kao ovih 4000, vise Vam svaku bubuljicu na licu znam. Vi ste Zeljo.storm_raider je napisao/la: ↑ned apr 09, 2017 12:43 amZeljo na nas uvijek moze racunati, ali sa tog aspekta, a mi to moramo podrzati, "bitniji" su ovi koji dolaze da se slikaju i gledaju bolji fudbal. Oni prave razliku u kasi, jer smo mi vec siguran profit, a njih treba privuci. Nas 3000 - 4000 nismo vecina ove drzave, vec upravo ovi koji prate druge lige. To tako i trebamo posmatrati. Mudro i komercijalno, jer se od toga i zivi. A mi, mi cemo uvijek biti tu za Zelju, kao sto smo uvijek i bili. I Zeljo to zna.rodrigo87 je napisao/la: ↑ned apr 09, 2017 12:40 amPlava Porodica je napisao/la: ↑ned apr 09, 2017 12:40 amBoga mi volim i ja vidjet pun stadion, ali nema taj smek ko veceras. 4000 ljudi, stotinu ih privatno znas, a ostalih 3900 faca vidjas jednom ili dva puta sedmicno. Tu smo radi Zelje. Nama nista ne smeta, i kad ne ide, i kad ide uz Zelju smo dusom i tijelom.. 24 sata na dan, svaki dan. Ti ljudi osjecaju isto sto i ja, ti ljudi su odgojeni kako i ja, mi smo Zeljo. A ovi ostali me ne interesuju vjerujte mi.![]()
Iskreno pitanje je danas bilo samo kad cemo ga primiti. Svaki put je ispao i kasnio za onim njihovim yebivjetrom. Bas sam se razocarao u njega i strahovao posteno.