bistrikboy je napisao/la: ↑sri apr 05, 2017 7:26 am
Nisam optimista. Zrinjskom je ovo utakmica sezone dok nama bas i nije i vec pomalo siljimo na kup i derbi i bojim se da ce ta njihova nabrijanost presuditi.
Imaju najbolju ekipi pored nas i ovo je danas pravi prvenstveni derbi i trebace nam i srece da ih pobjedimo,sto se mene tice neka Veca odbrani penal opet.
Sretno plavi! Idemo po titulu!
Fino zapazanje!
Nabrijani su da nam vrate, mada moje iskustvo sa menadjera mi govori da sam vazda lose prosao kad sam igracima rekao da se osvete za poraz
Salu na stranu. Ovo danas je pravi reper za nas i njih. Dvije najjace ekipe, ekipe tu i tamo, trener nas bolji, imamo zalet i niz pobjeda, oni dobili Krupu sigurno dosao pozitivno sok. Po meni su u prednosti danas zbog domaceg terena koji je za mnoge ekipe neosvojiva tvrdjava. 3 godine dok mi nismo dosli. To sigurno znaci nesto, mada i u psihi njihovoj malo je poljuljano to, jer ipak niko te ne dobije i onda dodje.Zeljo i sad valja igrati opet s njima.
Sigurno im je plus sto nemaju s kupom nista vise, sve ce dati za ligu. Mogu zapeti ko nikad i sasvim dobro se odmoriti jer nema kupa.
Po meni neki X bi bio odlican za nas. Ne treba se zalijetati, nece ni oni. Nadam se da ce igraci nasi bito maksimalno borbeni i ozbiljni, jer tekmu ce lomiti voljni trenuci igraca, a to su produzena noga d se lopta uzme, klizeci, agresivno na loptu i blizu igraca.
Jedva cekam da pocne, da vidimo kako ce to izgledati. Teren sigurno nece biti onako los, sta vise odlican ce biti, mozda dole i nije padala kisa.
Tekma moze otici u sva tri znaka. Po meni 45% da ce biti X, 35% 1 , 20% na 2
Hajde Zeljo!!!