Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Dolina
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri apr 05, 2017 9:53 am

Elegant je napisao/la:
sri apr 05, 2017 9:42 am
Ko bi danas od nasih mogao da cisti kartone, sljedeca je protiv Krupe pa derbi.

U prvoj utakmici kupa smo bez Stanica.
Mogao bi Zeba
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

Leon_Professional
Kontakt:

sri apr 05, 2017 9:58 am

bistrikboy je napisao/la:
sri apr 05, 2017 7:26 am
Nisam optimista. Zrinjskom je ovo utakmica sezone dok nama bas i nije i vec pomalo siljimo na kup i derbi i bojim se da ce ta njihova nabrijanost presuditi.

Imaju najbolju ekipi pored nas i ovo je danas pravi prvenstveni derbi i trebace nam i srece da ih pobjedimo,sto se mene tice neka Veca odbrani penal opet.

Sretno plavi! Idemo po titulu!
Fino zapazanje!
Nabrijani su da nam vrate, mada moje iskustvo sa menadjera mi govori da sam vazda lose prosao kad sam igracima rekao da se osvete za poraz :ganja:

Salu na stranu. Ovo danas je pravi reper za nas i njih. Dvije najjace ekipe, ekipe tu i tamo, trener nas bolji, imamo zalet i niz pobjeda, oni dobili Krupu sigurno dosao pozitivno sok. Po meni su u prednosti danas zbog domaceg terena koji je za mnoge ekipe neosvojiva tvrdjava. 3 godine dok mi nismo dosli. To sigurno znaci nesto, mada i u psihi njihovoj malo je poljuljano to, jer ipak niko te ne dobije i onda dodje.Zeljo i sad valja igrati opet s njima.
Sigurno im je plus sto nemaju s kupom nista vise, sve ce dati za ligu. Mogu zapeti ko nikad i sasvim dobro se odmoriti jer nema kupa.
Po meni neki X bi bio odlican za nas. Ne treba se zalijetati, nece ni oni. Nadam se da ce igraci nasi bito maksimalno borbeni i ozbiljni, jer tekmu ce lomiti voljni trenuci igraca, a to su produzena noga d se lopta uzme, klizeci, agresivno na loptu i blizu igraca.

Jedva cekam da pocne, da vidimo kako ce to izgledati. Teren sigurno nece biti onako los, sta vise odlican ce biti, mozda dole i nije padala kisa.

Tekma moze otici u sva tri znaka. Po meni 45% da ce biti X, 35% 1 , 20% na 2
Hajde Zeljo!!!

teatrale36
Kontakt:

sri apr 05, 2017 9:58 am

Larssone, hoce li biti neki link?

boju dao si nebu...
Kontakt:

sri apr 05, 2017 10:10 am

DANAN je napisao/la:
sri apr 05, 2017 6:56 am
I ja bih takodje iskoristio priliku da sve nas podsjetim na clanak o propasti dinastije Misimovic te da se dobro dobro ismijemo....
:rofl: :rofl: :rofl:

slika

:zeljeznicar1:
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

sri apr 05, 2017 10:14 am

ja sam optimista pred ovu utakmicu, vjerujem da cemo odigrati na nivou i da necemo izgubiti. cak sam ubjedjen da smo mi blize pobjedi nego oni, pa koliko god bili zagrijani protiv nas i trazili osvetu za prethodni poraz u mostaru. slavko zna kako da se nosi sa pritiskom, igramo od 7.kola sa pritiskom da moramo u evropu, a evo nas 9 kola prije kraja veliki favoriti za titulu. igraci su ocigledno dobro spusteni na zemlju u odnosu na navijace i treba tako da bude.
100/94/37/34 - i to je to!

za_zivot_cijeli
Kontakt:

sri apr 05, 2017 10:18 am

danas ocekujem tvrdu i tesku utakmicu. mislim da ce jedan pogodak odluciti utakmicu.
duboko u sebi vjerujem da ce to biti onaj koji ce zabiti Kerla glavom nakon kornera.

U KOST ZELJO!!!

:zeljeznicar1: :titula:
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

sri apr 05, 2017 10:22 am

za_zivot_cijeli je napisao/la:
sri apr 05, 2017 10:18 am
danas ocekujem tvrdu i tesku utakmicu. mislim da ce jedan pogodak odluciti utakmicu.
duboko u sebi vjerujem da ce to biti onaj koji ce zabiti Kerla glavom nakon kornera.

U KOST ZELJO!!!

:zeljeznicar1: :titula:
zabija srle desnicom u 90ku u 70.minuti :D

SIMA_SIMAU
Kontakt:

sri apr 05, 2017 10:25 am

boju dao si nebu... je napisao/la:
sri apr 05, 2017 10:10 am
DANAN je napisao/la:
sri apr 05, 2017 6:56 am
I ja bih takodje iskoristio priliku da sve nas podsjetim na clanak o propasti dinastije Misimovic te da se dobro dobro ismijemo....
:rofl: :rofl: :rofl:

slika

:zeljeznicar1:

:klanjase: :klanjase: :klanjase: :pljesak: :pljesak: :pljesak:
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Leon_Professional
Kontakt:

sri apr 05, 2017 10:25 am

Prosli put Lendra bivsem klubu, sad Zakaric :kafa:

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

sri apr 05, 2017 10:27 am

zamolicu vas da prestanemo pisati o njima na ovoj temi, jucer smo dovoljno izanalizirali njihov trud i pokusaj da uniste upravu. dobice oni svoje, pogotovo autor onog teksta, tako da vas molim da ne pisete ovde vise o njima!

kremenko

sri apr 05, 2017 10:29 am

vrbanjusa je napisao/la:
sri apr 05, 2017 8:54 am
Gledam opet ove klipove bakljade i zamišljam otvaranje juga :D . Ovo u subotu je bilo p.... dim kako će biti aBd na otvaranju juga :ganja:

:baklja: :baklja: :baklja: :baklja: :baklja: :baklja: :baklja: :baklja: :baklja: :baklja: :baklja: :baklja: :baklja: :baklja:
A i koreografija ce uspjeti :djavo:
FK ŽELJEZNIČAR-LJUBAV RADNIČKE KLASE, KLUB NOSTALGIČARA I ROMANTIČARA
Ivica Osim: "Željo će živjeti zauvijek"

Okolele
Kontakt:

Zakarić ih nacinje sa 0:1,Lendra podebljava na 0:2..U drugom Stojanović ulazi u cilju zatvaranja utakmice međutim sam sa svoje polivine naniza sve igrace Zrinjskog i pogadja za 0:3.U 85 minutu Stevica mijenja Lendrića i kad su svi ocekivali kraj u 93 minuti sudijske nadoknade postavlja konacni rezultat 0:4 i stavlja tacku na I..Eto da ne cjepidlačimo.. :kafa:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Leon_Professional
Kontakt:

sri apr 05, 2017 10:41 am

Stojanovic nije otisao, znaci lazes nas :(
Uh kako bi nam pobjeda znacila. Krupa na Grbavici pred 8 milja pada lagano, a konkurenti medjusobno igraju..
Hajde molim te Zeljo!!!

Ko ima moja TV nek pogleda kakvo je vrijeme dole u Mostaru na onim lajv kamerama. Ja sam po netu nesto trazio, izgleda nema padavina.

kremenko

sri apr 05, 2017 10:46 am

Obraduj me danas ljubavi moja :zeljeznicar1:

Vrijeme u Mostaru suncano,prelijepo,bez padavina. Vidio na MojaTV
FK ŽELJEZNIČAR-LJUBAV RADNIČKE KLASE, KLUB NOSTALGIČARA I ROMANTIČARA
Ivica Osim: "Željo će živjeti zauvijek"

Okolele
Kontakt:

sri apr 05, 2017 10:51 am

kremenko je napisao/la:
vrbanjusa je napisao/la:
Gledam opet ove klipove bakljade i zamišljam otvaranje juga :D . Ovo u subotu je bilo p.... dim kako će biti aBd na otvaranju juga :ganja:

:baklja: :baklja: :baklja: :baklja: :baklja: :baklja: :baklja: :baklja: :baklja: :baklja: :baklja: :baklja: :baklja: :baklja:
Treba imati na umu da je S.H. sam dizao koreografiju na istoku.. :kafa:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

MATORI
Kontakt:

sri apr 05, 2017 10:56 am

Okolele je napisao/la:
kremenko je napisao/la:
vrbanjusa je napisao/la:

Sve će uspjeti. Plus na lijevi reflektor se popeo vrbanjuša a na desni Saša V. i pale po jednu baklju težine cca 5 kg, koje ne gase tokom cijele ceremonije otvaranja - kao i utakmice. :baklja:

MATORI
Kontakt:

sri apr 05, 2017 10:57 am

MATORI je napisao/la:
sri apr 05, 2017 10:56 am
Okolele je napisao/la:
kremenko je napisao/la:

Sve će uspjeti. Plus na lijevi reflektor se popeo vrbanjuša a na desni Saša V. i pale po jednu baklju težine cca 5 kg, koje ne gase tokom cijele ceremonije otvaranja - kao i utakmice. :baklja: :baklja:

Okolele
Kontakt:

sri apr 05, 2017 11:06 am

To su neopisive emocije, Željo je dio mene

http://sportske.ba/mario-stanic-za-spor ... -dio-mene/

Incijativa koju je pokrenula ova Uprava Željezničara je za svaku pohvalu. Podržavam sve iskrene sportske projekte, bez obzira gdje oni bili i za koji sport bili vezani, ali ovo sa Željom je posebno. Kao bivši fudbaler koristim svaku priliku da dođem na Grbavicu i pogledam neku utakmicu Želje. Vezan sam za ovaj klub i mislim da ovaj moj potez nije ništa spektakularno, već samo gesta nekoga ko voli plavu boju. Koliko god roditelji i škola imali utjecaja na moj razvoj, Željo je mnogo pomogao u tome. Od svoje 11. godine sam na Grbavici. Kroz treninge i igranje u ovom klubu gradio sam svoju ličnost i fudbalski kvalitet. Godine koje sam proveo na Grbavici ostale su mi u sjajom sjećanju. U Želji mi je zaista bilo lijepo i to su emocije koje se ne mogu riječima opisati. Žao mi je što nisam bio na otvaranju istoka jer sam vidio da je bilo spektakularno, ali sigurno dolazim sredinom maja i naravno doći ću na Grbavicu i pogledati utakmicu svog voljenog kluba – kazao je na kraju razgovora a Sportske.ba, Mario Stanić.
Zadnja izmjena: Okolele, dana/u sri apr 05, 2017 11:09 am, ukupno mijenjano 1 put.

kontra_splita
Kontakt:

sri apr 05, 2017 11:08 am

Koliko bi trebali dobiti ako Armin ode za 4.5 miliona € u Galatu?

ž'21
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri apr 05, 2017 11:14 am

kontra_splita je napisao/la:Koliko bi trebali dobiti ako Armin ode za 4.5 miliona € u Galatu?
Po fondu solidarnosti nekih tri do cetiri posto

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

Prijava