3 kineza, makedonac , hujic i sabrina kroje sudbinu kluba.

3 kineza, makedonac , hujic i sabrina kroje sudbinu kluba.
ne znm zašto, ali meni se ovakav jug baš sviđa
Sredstva za farbanje reflektora su obezbjedjena tako da nema potrebe skupljati bilo kakve novce za njegovo farbanje.
ne kontam zasto se izlagati trosku skidanja stolica,pa kasnije ponovnog postavljanja,sve to kosta,ovako ih pustiti neka cupaju i lome,pa onda sve fino naplatiti kao i prosli put s kamatama,ionako su se nove postavile za par dana a mislim da je bolje udariti na njihov ionako osiromasen budzet nego na sopstveni da bi se njima udovoljilo.storm_raider je napisao/la: ↑pon apr 03, 2017 1:04 pmZa pocetak - da se poskidaju stolice pred derbi. I prosli put su to morali odraditi.
Jesu li oni nama to platili nesto se ne sjecam ?psihopata je napisao/la: ↑pon apr 03, 2017 5:26 pmne kontam zasto se izlagati trosku skidanja stolica,pa kasnije ponovnog postavljanja,sve to kosta,ovako ih pustiti neka cupaju i lome,pa onda sve fino naplatiti kao i prosli put s kamatama,ionako su se nove postavile za par dana a mislim da je bolje udariti na njihov ionako osiromasen budzet nego na sopstveni da bi se njima udovoljilo.storm_raider je napisao/la: ↑pon apr 03, 2017 1:04 pmZa pocetak - da se poskidaju stolice pred derbi. I prosli put su to morali odraditi.
Ako je tebi svejedno gledati kako nam unistavaju ono sto smo teskom mukom napravili onda ne treba skidati stolice.. Ja prosli put haman nervni slom dozivio gledajuci primitivce kako semluce nad nasom imovinom.. Yebo njihove pare pa taman da je milion, taj osjecaj ne zelim vise prozivljavati..psihopata je napisao/la: ↑pon apr 03, 2017 5:26 pmne kontam zasto se izlagati trosku skidanja stolica,pa kasnije ponovnog postavljanja,sve to kosta,ovako ih pustiti neka cupaju i lome,pa onda sve fino naplatiti kao i prosli put s kamatama,ionako su se nove postavile za par dana a mislim da je bolje udariti na njihov ionako osiromasen budzet nego na sopstveni da bi se njima udovoljilo.storm_raider je napisao/la: ↑pon apr 03, 2017 1:04 pmZa pocetak - da se poskidaju stolice pred derbi. I prosli put su to morali odraditi.
to je fina vijestDANAN je napisao/la: ↑pon apr 03, 2017 5:17 pmSredstva za farbanje reflektora su obezbjedjena tako da nema potrebe skupljati bilo kakve novce za njegovo farbanje.
Bilo organizovanog bojkota ili ne, ja ću lagano u kafani ili kod kuće gledati prenos sa Zuban-polja.
Jutros sam cuo da oni racunaju da ce dobiti pola naseg sjevera,bar im je to sinoc bila prica u kopu.Velim jaranu sa posla da nema sanse da se to desi.Osta lik zbunjen ali uvjeren da sam u krivuModel1964 je napisao/la: ↑pon apr 03, 2017 12:39 pmPersonalizacija karata za gostujuce navijace. Redarska služba mora pregledati detaljno svakog gledaoca,( Mogao sam na istok pronjeti bombu)za_zivot_cijeli je napisao/la: ↑pon apr 03, 2017 12:26 pmnazalost, dodjose takva vremena da se mora i ovome misliti....Model1964 je napisao/la: ↑pon apr 03, 2017 12:06 pm
Zato i pišem ovo. Poslije onog sranja moramo biti svjesni da su spremni na sve.
Koliko me je huja uhvatila skoro sam siguran da cu doci na tu tekmu( i ako nisam planirao) da ako treba dam život za svoju stolicu. Prije toga da povaljam zvrkova koliko stignem.
Kaže mi ovaj hordaš da je par njih kupilo kartu za istok protiv posoljenih samo da vidi kako se da preci sa sjevera na istok, da napadnu sa leđa suzavcima i dimnim bombama.
Jednostavno, žele napraviti haos.
skidanje stolica sa dijela tribine predvidjene za njih, policijski kordon unutar duplih mreza na obje strane, prema istoku i prema centralnom sjeveru, prodaja karata za ostale tribine samo clanovima kluba, te zvanicno saopstenje kluba da cemo kao domacin i organizator imati nultu stopu tolerancije na svaki vid huliganizma.
nazalost, vise od ovoga ne mozemo uraditi u pripremi i organizaciji same utakmice.
ako ovo ne bude dovoljno, te se i pored svega odluce na neke idiotske poteze nega im Bog bude na pomoci!
Zabrana dolaska sa obilježjima protivnicke ekipe na druge tribine osim predviđenog sektora. Izbacivanje onih koji prekrše tu zabranu makar imali samo šal.
Pregled, detaljan, tribine neposredno prije puštanja navijaca, da se nebi unosilo prije. Ako treba i sa kerovima.
Ovo su uobicajene mjere po evropskim ligama.
Znam da opet dolazi do sranja ali sve jedno mnaje nego bez ovoga.
@ dell21
Samo po propisima!
U ovom trenutku je to nekih 650-700 mjesta. Manju grupu je lakše kontrolirati.