Znam ljude koji su vise puta ponudili, nisu ni saslusani. Ne ide to bas tako.ublehas je napisao/la: ↑pet mar 31, 2017 10:39 amNiko ne kaže da tehnički nije argumentovano, ali sigurno se radi najbolje što može u datim okolnostima. Kažem, ako mislite da možete/znate bolje, ponudite svoje usluge i riješenja.storm_raider je napisao/la: ↑pet mar 31, 2017 10:23 amKod Senada nista nema volonterski.ublehas je napisao/la: ↑pet mar 31, 2017 10:18 amSlažem se da dosta toga, ali isto tako, koliko znam momak koji radi web stranicu radi je volonterski (ili je bar to bilo tako do nedavno). Osim toga, naša web stranica je najbolja u državi 100%. Ne možete očekivati od jedne osobe da radi ono što bi tebao raditi čitav tim ljudi.
Čini mi se da dosta ljudi na ovom forumu još uvijek ne može da razumije da smo mi kadrovski dosta limitirani i da neke stvari kaskaju zbog toga. Ne manjka stručnosti i znanja, nego jednostavno manjka vremena i ljudi.
Iskreno ni ja ne vidim neki veliki napredak na web stranici, ali svaka časti našima na svom trudu i zalaganju. Siguran sam da neće odbiti nikakvu pomoć koju neko može pružiti. Bujrum.
Svi pisemo argumentovano. Sa tehnicke strane, baze, platforme, frontenda, backenda, Zeljo mora mnogo vise. Naravno, ovo je i dalje korak naprijed, jer je osvjezen izgled.
Nisam siguran da može, otiđi sta Bog da he
Nije cijena juga cener, tako da 60-70 milja je realna cifra...
U svakom slučaju i u tom aspektu ćemo debelo oboriti rekord...
LARS1921 je napisao/la: ↑pet mar 31, 2017 11:44 amhttp://faktor.ba/vijest/slobodina-osvet ... vih-242393
Vlado Izvini