Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

damirfile
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet mar 31, 2017 9:22 am

Klubska stranica je vrhunska.

storm_raider
Kontakt:

pet mar 31, 2017 9:32 am

za_zivot_cijeli je napisao/la:
pet mar 31, 2017 8:51 am
cini se da cu biti prvi koji ce da kritikuje novi web.
sto se tice dizajna za mene je bezidejan, neinovativan, monoton, da ne kazem sablonski.... ako iskljucimo nove slike i pojedinacnu statistiku, web ni sadrzajno nije nista bogatiji, a iskljucimo li responzivni dizajn, za korisnika funkcionalno nista napredniji.... mozemo svrsavati na silu, ali po ovom pitanju se nismo pomjerili naprijed.
takodjer, smatram da su sponzori i parteneri nepotrebno sakriveni i da im je vidljivost znacajno umanjena umjesto povecana sto je po meni velika poslovna greska.

bez obzira na sve, moram pohvaliti trud i zelju u pokusaju da se ide naprijed i napravi iskorak.
:palacgore: :palacgore:
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Pinkii
Kontakt:

pet mar 31, 2017 9:47 am

SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

cikazubo
Kontakt:

pet mar 31, 2017 9:49 am

Dizajn manje više nije ni bitan, čim je izašla obavijest prvo što sam pogledao jeste ima li verzija na engleskom, nažalost nema, a to su neke osnovne stvari kada su u pitanju ove web stranice, u tom segmentu tj web marketingu smo možda i najslabiji..

ChWilla
Kontakt:

pet mar 31, 2017 10:07 am

ma to je potrebnije sad od bilo kakvog dizajna...
gradi željo boli te *****

ellaxaz
Kontakt:

pet mar 31, 2017 10:09 am

Prodaja ulaznica sa susret sa Slobodom u subotu od 10 sati

https://fkzeljeznicar.ba/prodaja-ulazni ... ati/25478/
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

storm_raider
Kontakt:

pet mar 31, 2017 10:09 am

Takodjer, obavezno se skloniti od Wordpressa.

zubanovic89
Kontakt:

pet mar 31, 2017 10:11 am

za_zivot_cijeli je napisao/la:
pet mar 31, 2017 8:51 am
cini se da cu biti prvi koji ce da kritikuje novi web.
sto se tice dizajna za mene je bezidejan, neinovativan, monoton, da ne kazem sablonski.... ako iskljucimo nove slike i pojedinacnu statistiku, web ni sadrzajno nije nista bogatiji, a iskljucimo li responzivni dizajn, za korisnika funkcionalno nista napredniji.... mozemo svrsavati na silu, ali po ovom pitanju se nismo pomjerili naprijed.
takodjer, smatram da su sponzori i parteneri nepotrebno sakriveni i da im je vidljivost znacajno umanjena umjesto povecana sto je po meni velika poslovna greska.

bez obzira na sve, moram pohvaliti trud i zelju u pokusaju da se ide naprijed i napravi iskorak.
Nasa web stranica je orginalno bila blog napravljen na wordpress-u, to nikad nece bit neki wow site iz prostog razloga sto imas toliko limitacija od same baze i backend-a. Po meni, zvanicni site treba da bude jednostavan i pregledan i da se informacije lako mogu pronaci. Ne bi bilo lose napraviti nesto tipa poseban website za fan zonu ili nesto gdje bi se mogo ludovati sa nekim animacijama i eksperimentisati i svasta nesto.

ublehas
Kontakt:

pet mar 31, 2017 10:18 am

Slažem se da dosta toga, ali isto tako, koliko znam momak koji radi web stranicu radi je volonterski (ili je bar to bilo tako do nedavno). Osim toga, naša web stranica je najbolja u državi 100%. Ne možete očekivati od jedne osobe da radi ono što bi tebao raditi čitav tim ljudi.
Čini mi se da dosta ljudi na ovom forumu još uvijek ne može da razumije da smo mi kadrovski dosta limitirani i da neke stvari kaskaju zbog toga. Ne manjka stručnosti i znanja, nego jednostavno manjka vremena i ljudi.
Iskreno ni ja ne vidim neki veliki napredak na web stranici, ali svaka časti našima na svom trudu i zalaganju. Siguran sam da neće odbiti nikakvu pomoć koju neko može pružiti. Bujrum.

storm_raider
Kontakt:

pet mar 31, 2017 10:23 am

ublehas je napisao/la:
Slažem se da dosta toga, ali isto tako, koliko znam momak koji radi web stranicu radi je volonterski (ili je bar to bilo tako do nedavno). Osim toga, naša web stranica je najbolja u državi 100%. Ne možete očekivati od jedne osobe da radi ono što bi tebao raditi čitav tim ljudi.
Čini mi se da dosta ljudi na ovom forumu još uvijek ne može da razumije da smo mi kadrovski dosta limitirani i da neke stvari kaskaju zbog toga. Ne manjka stručnosti i znanja, nego jednostavno manjka vremena i ljudi.
Iskreno ni ja ne vidim neki veliki napredak na web stranici, ali svaka časti našima na svom trudu i zalaganju. Siguran sam da neće odbiti nikakvu pomoć koju neko može pružiti. Bujrum.
Kod Senada nista nema volonterski.

Svi pisemo argumentovano. Sa tehnicke strane, baze, platforme, frontenda, backenda, Zeljo mora mnogo vise. Naravno, ovo je i dalje korak naprijed, jer je osvjezen izgled.

LARSSON
Kontakt:

pet mar 31, 2017 10:25 am

Ima, a nek Miske meni dokaže da nema

:shisha: 8-)

cikazubo
Kontakt:

pet mar 31, 2017 10:27 am

To stoji svakako, do prije par sezona dešavalo se da i nemamo web site ili da se isti uopšte nije osvježavao i ažurirao, tako da je s tog aspekta gledano danas super, ali opet to je jedan prostor koji mora biti uređen maksimalno s obzirom da je to prva stvar s kojom u dodir dolaze određene interesne grupe pogotovo ovi iz inostranstva, zato sam napisao da je vrlo bitno da postoji i prevod na eng jezik, a ne bi ni to potencirao da "neki" drugi klubovi to već nisu riješili, a o regionu da ne pričamo.

storm_raider
Kontakt:

pet mar 31, 2017 10:29 am

Kako da privuces strane sponzore ako nemas stranicu na engleskom? Ok, transparentnim poslovanjem, placanjem poreza, sve to stoji, ali sponzor koji ne razumije bosanski jezik stranicu mora prevoditi preko google translate-a, a to nikada ne izgleda dobro. Engleska verzija je pod moranje.

exbabilon
Kontakt:

pet mar 31, 2017 10:31 am

U subotu ce Zeba bit igrac odluke. Mozda go, mozda asistencija, mozda najbolji pojedinac na terenu, al prevaga sigurno. Citiram se poslije tekme.

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

damirfile
Kontakt:

pet mar 31, 2017 10:32 am

Očekujem 15 000 sutra odnosno 20 000 što bi pitari rekli.

Pompey
Kontakt:

pet mar 31, 2017 10:33 am

A trebali su vala danas pustiti karte u prodaju, al eto. Sutra se spremit pa u pola 10 pred stadion :D
Nije to, nije to...
Čuva Bog Želju svog...

ublehas
Kontakt:

pet mar 31, 2017 10:39 am

storm_raider je napisao/la:
pet mar 31, 2017 10:23 am
ublehas je napisao/la:
Kod Senada nista nema volonterski.

Svi pisemo argumentovano. Sa tehnicke strane, baze, platforme, frontenda, backenda, Zeljo mora mnogo vise. Naravno, ovo je i dalje korak naprijed, jer je osvjezen izgled.
Niko ne kaže da tehnički nije argumentovano, ali sigurno se radi najbolje što može u datim okolnostima. Kažem, ako mislite da možete/znate bolje, ponudite svoje usluge i riješenja.

drtooth
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pet mar 31, 2017 10:40 am

storm_raider je napisao/la:Kako da privuces strane sponzore ako nemas stranicu na engleskom? Ok, transparentnim poslovanjem, placanjem poreza, sve to stoji, ali sponzor koji ne razumije bosanski jezik stranicu mora prevoditi preko google translate-a, a to nikada ne izgleda dobro. Engleska verzija je pod moranje.
Sto i nije puno posla, kad se uzme u obzir da nema puno teksta... evo ja se dobrovoljno javljam da prevedem sav sadrzaj i na engleski i na njemacki.

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Željo, to je moj tim!

Ajzea
Kontakt:

pet mar 31, 2017 10:45 am

Braveheart je napisao/la:
čet mar 30, 2017 11:34 pm
Ajzea je napisao/la:
čet mar 30, 2017 11:31 pm
Svaka slika mi izgleda kao photoshop, iskreno govoreci. Jos uvijek ne vjerujem, zdravlja mi eto..
Neka sam se i sa tobom u necemu slozio, mogu rahat umrijet :D
To ti dovoljno govori koliko pogresno mislis. :kafa: :D

Pinkii
Kontakt:

pet mar 31, 2017 10:48 am

SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 5 gostiju.

Prijava