Opet ista pjesma, od boga, oca... do kloca. Mi ko mi

Sasvim solidno je Miro odigrao

Drugacije se to vidi na terenu jer imamo Guza

Nije potrebno ljutnju i razocarenje što nije produžio prenositi na igru i teren.
Opet ista pjesma, od boga, oca... do kloca. Mi ko mi
Onaj treci drot najvisociji samo taceve djeliskretnicar je napisao/la: ↑ned feb 26, 2017 9:51 pmKao da smo u rat krenuli, a ne bodrit klub. U BL ovoliko nisu udarali![]()
Slažem se u potpunosti, mislim da ne treba Obradovića dovoditi definitivno. Možda jeste poslije Lendre najbolji napadač u ovoj ligi , ali zašto bi išli s konja na magarca kada želimo iskorak neki, hajde da dovedemo boljeg, koji će još veću prevagu na terenu praviti i da je mlađi da ga možemo eventualno prodati za dobru cifru. A Vukotić je i danas pokazao da je jedan od boljih štopera u našoj ligi , dominira u skoku, pametno se postavlja i s obzirom da je jako mlad moguće je da bi kod Petrovića napredovao dodatno zato bi on dobro rješenje bio.Brkoo je napisao/la: ↑ned feb 26, 2017 8:25 pmMa kakav crni Obradovic, lik je navikan strasno, malo iznad prosjeka sto se tice kvaliteta, garantujem da ga dovedemo da bi bio promasaj u rangu Joce. Kad se proda Lendric onda treba da dovedemo ili isti kvalitet igraca ili jos bolje a ne gore igrace. To vazi za sve pozicije. Sto se tice Vukotica njega bih mozda i doveo, mlad je, moze jos napredovati, u zracnim duelima je odlican, u tom segmentu jedan od najboljih stopera u ligi..
Mi ko mi , da je ono na početku zabio igrač utakmice bi bioModel1964 je napisao/la: ↑ned feb 26, 2017 9:53 pmOpet ista pjesma, od boga, oca... do kloca. Mi ko mi![]()
Sasvim solidno je Miro odigrao![]()
Drugacije se to vidi na terenu jer imamo Guzana lijevoj srani pa Miro ne odskace drasticno. Hvala bogu da je tako
![]()
Nije potrebno ljutnju i razocarenje što nije produžio prenositi na igru i teren.
Oborio me ovi eksperiment.Malo se ostarilo
Dusebriznici bi rekli da ispipavamo teren. Kao i za promjenu imena stadiona i redizajn Grba.
Bilderberška grupa je mala maca za nasstorm_raider je napisao/la: ↑ned feb 26, 2017 10:10 pmDusebriznici bi rekli da ispipavamo teren. Kao i za promjenu imena stadiona i redizajn Grba.![]()
Nikad' nece nauciti...