Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

rodrigo87
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned feb 26, 2017 8:20 pm

Predivan dan. Volim Zeljeznicar!!!!

Brkoo
Kontakt:

ned feb 26, 2017 8:25 pm

Ma kakav crni Obradovic, lik je navikan strasno, malo iznad prosjeka sto se tice kvaliteta, garantujem da ga dovedemo da bi bio promasaj u rangu Joce. Kad se proda Lendric onda treba da dovedemo ili isti kvalitet igraca ili jos bolje a ne gore igrace. To vazi za sve pozicije. Sto se tice Vukotica njega bih mozda i doveo, mlad je, moze jos napredovati, u zracnim duelima je odlican, u tom segmentu jedan od najboljih stopera u ligi..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Model1964

ned feb 26, 2017 8:28 pm

Brkoo je napisao/la:
Ma kakav crni Obradovic, lik je navikan strasno, malo iznad prosjeka sto se tice kvaliteta, garantujem da ga dovedemo da bi bio promasaj u rangu Joce. Kad se proda Lendric onda treba da dovedemo ili isti kvalitet igraca ili jos bolje a ne gore igrace. To vazi za sve pozicije. Sto se tice Vukotica njega bih mozda i doveo, mlad je, moze jos napredovati, u zracnim duelima je odlican, u tom segmentu jedan od najboljih stopera u ligi..
:palacgore:
Tatara, Vukotica, ovog našeg stopera iz Kaknja.... ima potencijala da ne otkrivamo previše
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

LARSSON
Kontakt:

ned feb 26, 2017 8:33 pm

Bobic, Fejzic
Bogicevic,Osmankovic,Kostic
Stojanovic,Besirevic
Stevanovic,Stanic
Blagojevic, Radinovic, Hasanovic
Markovic, Zeric
Bekric, Zeba
Stanic
Zakaric, Crnov
Nikolic

Golman, stoper ili dva, ofanzivni vezni, najmanje jedno desno krilo, jedan ili 2 napadača

yebo ti ovo, ne treba računati

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

ned feb 26, 2017 8:39 pm

Evo sada iz Krupe. Odlican mec nase ekipe, Krupa izdrzala 60 minuta u trkackom smislu.. Krupa opet pustila nasa krila i bekove, a zgusnuli sredinu i jedino rijesenje su bili prekidi i frljoke.
Manijaci izdominirali sve moguce.
Rekose mi da je neko pisao o slomljenim stolicama. Te stolice su pucale kako se hodalo po njima, jer su tanje od lista..

delinjo
Kontakt:

ned feb 26, 2017 8:43 pm

odlicna tekma i 3 boda .....Miru malo ohladiti Musi dati priliku i ako upali tako forsirati...ocigledno decko nije ni psihicki prisutan...mozda ga ovo sa Lendrom slomilo i on je mogao do nekih miliona da je bio pametan ali...
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

kAtzie
Kontakt:

ned feb 26, 2017 8:44 pm

Pozdrav svima, a posebno mom strarom haveru stormu!

Moje neko, skromno, misljenje o tekmi danas. Prva utakmica poslije zimske pauze. Umjetna trava, vjetar, nezgodna ekipa. Znali su nasi da ce to biti teska utakmica. Mi smo nazad odradili fenomenalan posao, nismo Krupi dozvolili da ugrozi Vecu niti jednom. Jako disciplinovano, dobar pritisak. Kad god je Krupa dosla u posjed lopte, mi smo ih natjerali da nam vrate istu nazad presingom.
Navala nam je jos bolja nego odbrana. Samo dok to klikne sve, trebace malo vakta. Sjetite se samo koliko je puta Zeba Adilovicu asistirao. Ja od njega iskreno ni ne ocekujem da pravi neku trku na terenu. Zeba je tehnicar, maher. On jednim potezom moze rijesiti utakmicu. Takvi igraci su zlatna ruda tima.
Dalje, Lendric je tip igraca koji ima dobar njuh za go. Nerijetko je na pravom mjestu u pravo vrijeme. Tako i danas. Skolsko utrcavanje, njuhava zavrsnica. Moze zabiti glavom, lijevom, a i desnom nogom. Po meni, igrac utakmice danas.
Blagojevic pravi mangup u sredini. Veze odbranu sa sredinom, a sredinu s navalom. Svaka mu cast.
Miroslav Stevanovic. Iako je mozda odigrao ispod svojih mogucnosti danas, ne treba mu nista zamjeriti. On je nas najbolji igrac i dok je god on na terenu, to ce biti opasnost za protivnika. Moze i zabiti i asistirati.

Sve u svemu, sto Slavko rece na kraju, veoma vazna 3 boda za nase samopouzdanje. Treba sad ovo uvezati sljedece kolo protiv Mladosti, a sa ova tri boda, igraci ce biti dodatno motivisani. A jos se igra na Grbavici.

Jos da se zahvalim svima vama sto stavljate linkove i klipova vezane za klub. Tu prije svega navodim izvjestaje sa utakmica. Ova 1921.ba ekipa radi odlican posao. Meni kao velikom Zeljinom navijacu to puno znaci jer mogu biti uz klub iako sam kilometrima udaljen.

Radujem se diskusijama sa svima vama, uvijek je lijepo vidjeti da ljudi imaju drugacije perspektive. Pored svega, ne bi bilo zanimljivo da smo svi isti :)..

Zivjeli vi meni, a i ja vama! VOLIM TE ZELJO!
Tamo su slike djetinjstva moga, tamo je sve sto je moje.

Brkoo
Kontakt:

Model1964 je napisao/la:
Brkoo je napisao/la:
Tatara, Vukotica, ovog našeg stopera iz Kaknja.... ima potencijala da ne otkrivamo previše
Ma kakav Tatar, tek ako se dokaze ovu polusezonu onda mozda i moze uci u neki siri spisak. Kazu mi ljudi da je mali psihicki slab, ono na svoju ruku, slicno nesto ko Ugljesa, ako mu se igra onda igra i uglavnom je dobar, ako mu se ne igra, onda ga ne mozes ni puskom natjerati. Treba i o tome voditi racuna, odnosno treba voditi racuna o svim faktorima. I taj stoper iz Kaknja bi bio rezerva rezervi da se ne lazemo, nema ni gram kvaliteta da bi igrao za Zelju..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Model1964

ned feb 26, 2017 8:47 pm

Brkoo je napisao/la:
Model1964 je napisao/la:
Brkoo je napisao/la:
Ma kakav Tatar, tek ako se dokaze ovu polusezonu onda mozda i moze uci u neki siri spisak. Kazu mi ljudi da je mali psihicki slab, ono na svoju ruku, slicno nesto ko Ugljesa, ako mu se igra onda igra i uglavnom je dobar, ako mu se ne igra, onda ga ne mozes ni puskom natjerati. Treba i o tome voditi racuna, odnosno treba voditi racuna o svim faktorima. I taj stoper iz Kaknja bi bio rezerva rezervi da se ne lazemo, nema ni gram kvaliteta da bi igrao za Zelju..
[/quote/
Poštujem tvoje mišljenje ali se ne slažem glede kvalitete :)
U ovoj ligi je sve u 5 deka, samo je psiha bitna. Voljni momenat pa sve drugo ;)
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

gavran
Kontakt:

ned feb 26, 2017 8:49 pm

Model1964 je napisao/la:
ned feb 26, 2017 8:47 pm
Brkoo je napisao/la:
Model1964 je napisao/la:

[/quote/

Poštujem tvoje mišljenje ali se ne slažem glede kvalitete :)
U ovoj ligi je sve u 5 deka, samo je psiha bitna. Voljni momenat pa sve drugo ;)
evo vratih se i ja,na zalost mnogobrojne rodbine i prijatelja :prst:
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

strauss_1921
Kontakt:

ned feb 26, 2017 8:53 pm

delinjo je napisao/la:
ned feb 26, 2017 8:43 pm
odlicna tekma i 3 boda .....Miru malo ohladiti Musi dati priliku i ako upali tako forsirati...ocigledno decko nije ni psihicki prisutan...mozda ga ovo sa Lendrom slomilo i on je mogao do nekih miliona da je bio pametan ali...
dobra je tekma bila, a 3 boda su vaznija i od dobre tekme cc hahahah, podloga je bila teska malo su mi svi djelovali ko pogubljeno al u svakom smislu odlicno za ovakve prilike kakve su danas bile u krupi
Ljubavi što te rodi klasa radnička.
"NE." -Joško Domorocki.

Vrag

ned feb 26, 2017 8:57 pm

Miro gdje se vidis za 6 mjeseci ?

Nadam se da ce od malog crnje biti kakve koristi. Goran i Stojanovic za mene najbolji danas.

Av av av av trpa mašinerija

dimitrijevic

ned feb 26, 2017 9:01 pm

Ide moje vidjenje da se ispraznim dok se raspremim,Volim te Zeljo
Mirza Rascic !

LARSSON
Kontakt:

ned feb 26, 2017 9:36 pm

jebi malog wawrinku

slika

delinjo
Kontakt:

ned feb 26, 2017 9:39 pm

Vrag je napisao/la:
ned feb 26, 2017 8:57 pm
Miro gdje se vidis za 6 mjeseci ?

Nadam se da ce od malog crnje biti kakve koristi. Goran i Stojanovic za mene najbolji danas.

Av av av av trpa mašinerija
ako ovako nastavi uz maximalne napore Menafa...mozda druga grcka da proba ponovo neku avanturu dole..
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

sajo10
Kontakt:

Jeli se priznala kom igracu asistencija za gol? Mescini Markovic skreno malo loptu prije nego sto je Ive zakuco.

LARSSON
Kontakt:

ned feb 26, 2017 9:45 pm

sajo10 je napisao/la:
Jeli se priznala kom igracu asistencija za gol? Mescini Markovic skreno malo loptu prije nego sto je Ive zakuco.
slika

iggy2377

ned feb 26, 2017 9:47 pm

LARS1921 je napisao/la:
ned feb 26, 2017 8:20 pm
Veca i Lendric - vjerovatno idu
Stevanovic ističe ugovor
Boccaccini i Musa posudba
Kerla ugovor istice
Jahic sindikalac mrš

Haman opet ćemo 5-6 igrača morati dovesti pih :lol:
Nije tako crno kao sto si napisao
Boccaccini ce dobit ugovor 99% ,a Musa ce ti ostati jos godinu 99,9% tacne info

Plava Porodica
Kontakt:

ned feb 26, 2017 9:48 pm

Stigosmo sretni i ponosni na naseg sampiona.
Volim te bolan!
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Tavas1921
Kontakt:

ned feb 26, 2017 9:48 pm

Prvi gol protiv Veleza i danasnji skoro identican. Vidi se da su se prekidi uigravali, sto naravno raduje jer dugo nismo bili opasni iz prekida.
Ko ce docekat sad subotu uh.. Krece plavo proljece, idemo dobit ovo sve do kraja. Ja vjerujem u borbu za titulu sa Zrinjskim, dok komsije mislim da nemaju taj kapacitet a i previse su imali srece u nekim utakmicama. A kako Slavko voli reci svaki klub ima tu kao bocicu srece, a njihova je pri kraju.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 6 gostiju.

Prijava