Pozdrav svima, a posebno mom strarom haveru stormu!
Moje neko, skromno, misljenje o tekmi danas. Prva utakmica poslije zimske pauze. Umjetna trava, vjetar, nezgodna ekipa. Znali su nasi da ce to biti teska utakmica. Mi smo nazad odradili fenomenalan posao, nismo Krupi dozvolili da ugrozi Vecu niti jednom. Jako disciplinovano, dobar pritisak. Kad god je Krupa dosla u posjed lopte, mi smo ih natjerali da nam vrate istu nazad presingom.
Navala nam je jos bolja nego odbrana. Samo dok to klikne sve, trebace malo vakta. Sjetite se samo koliko je puta Zeba Adilovicu asistirao. Ja od njega iskreno ni ne ocekujem da pravi neku trku na terenu. Zeba je tehnicar, maher. On jednim potezom moze rijesiti utakmicu. Takvi igraci su zlatna ruda tima.
Dalje, Lendric je tip igraca koji ima dobar njuh za go. Nerijetko je na pravom mjestu u pravo vrijeme. Tako i danas. Skolsko utrcavanje, njuhava zavrsnica. Moze zabiti glavom, lijevom, a i desnom nogom. Po meni, igrac utakmice danas.
Blagojevic pravi mangup u sredini. Veze odbranu sa sredinom, a sredinu s navalom. Svaka mu cast.
Miroslav Stevanovic. Iako je mozda odigrao ispod svojih mogucnosti danas, ne treba mu nista zamjeriti. On je nas najbolji igrac i dok je god on na terenu, to ce biti opasnost za protivnika. Moze i zabiti i asistirati.
Sve u svemu, sto Slavko rece na kraju, veoma vazna 3 boda za nase samopouzdanje. Treba sad ovo uvezati sljedece kolo protiv Mladosti, a sa ova tri boda, igraci ce biti dodatno motivisani. A jos se igra na Grbavici.
Jos da se zahvalim svima vama sto stavljate linkove i klipova vezane za klub. Tu prije svega navodim izvjestaje sa utakmica. Ova 1921.ba ekipa radi odlican posao. Meni kao velikom Zeljinom navijacu to puno znaci jer mogu biti uz klub iako sam kilometrima udaljen.
Radujem se diskusijama sa svima vama, uvijek je lijepo vidjeti da ljudi imaju drugacije perspektive. Pored svega, ne bi bilo zanimljivo da smo svi isti

..
Zivjeli vi meni, a i ja vama! VOLIM TE ZELJO!
Tamo su slike djetinjstva moga, tamo je sve sto je moje.