yebo dozvolu,samo da ih skinu
yebo dozvolu,samo da ih skinu
sta nas briga, mi ŽIVIMO ŽELJEZNIČAR
ne znam koliko ti volis Želju, ali ja bi ako treba sad djaba igrao, treba poslusati Vidića kada govori o Zvezdi, e to znaci voljeti klubbistrikboy je napisao/la: ↑sub feb 18, 2017 6:07 pmGojak i Ara vole Želju isto kao vi i ja.Sasvim dovoljno.
I ja sam želio džabe igrati kad sam imao 15.19adi21 je napisao/la: ↑sub feb 18, 2017 10:04 pmne znam koliko ti volis Želju, ali ja bi ako treba sad djaba igrao, treba poslusati Vidića kada govori o Zvezdi, e to znaci voljeti klubbistrikboy je napisao/la: ↑sub feb 18, 2017 6:07 pmGojak i Ara vole Želju isto kao vi i ja.Sasvim dovoljno.
U vezi Gojaka je striktno klib kriv jer je dozvolio da takav vanserijski talenat ode olahko...nismo mu morali dari minutazu zagarantovanu ali se moglo sjesti i popricati sa roditeljima na neki razuman nacin uciniti sve da takav igrac ostane u klubu...jer znas da ces zaraditi u buducnosti...ja zelim da Gojak nakon uspjesne karijere u nekoj od liga petica zavrsi karijeru u Zelji i obuce najdrazi dres!!!19adi21 je napisao/la: ↑sub feb 18, 2017 10:04 pmne znam koliko ti volis Želju, ali ja bi ako treba sad djaba igrao, treba poslusati Vidića kada govori o Zvezdi, e to znaci voljeti klubbistrikboy je napisao/la: ↑sub feb 18, 2017 6:07 pmGojak i Ara vole Želju isto kao vi i ja.Sasvim dovoljno.
Lako je kakiti o ljubavi kad imas 50mil u djepu.19adi21 je napisao/la: ↑sub feb 18, 2017 10:04 pmne znam koliko ti volis Želju, ali ja bi ako treba sad djaba igrao, treba poslusati Vidića kada govori o Zvezdi, e to znaci voljeti klubbistrikboy je napisao/la: ↑sub feb 18, 2017 6:07 pmGojak i Ara vole Želju isto kao vi i ja.Sasvim dovoljno.
Sutra bi presli na drugi forum za joju
Ma da mi je babo direktor neke firme ne bi mu djaba radio. Djetinjasto razmisljanje.19adi21 je napisao/la: ↑sub feb 18, 2017 10:04 pmne znam koliko ti volis Želju, ali ja bi ako treba sad djaba igrao, treba poslusati Vidića kada govori o Zvezdi, e to znaci voljeti klubbistrikboy je napisao/la: ↑sub feb 18, 2017 6:07 pmGojak i Ara vole Želju isto kao vi i ja.Sasvim dovoljno.
Odlicno razmisljanje.HajrA je napisao/la: ↑sub feb 18, 2017 10:41 pmPrevise je stvari koje su nama nepoznate u slucaju Gojak. I pored toga pojedinci uzimaju sebi za pravo da prozivaju momka. Gojak je dokazao da zna igrati lopte i da vrijedi. Cinjenica je da igra u jakom klubu, zaradio je nesto i para te ako ovako nastavi mogao bi imati lijepu karijeru. Cinjenica je da nije zaboravio odakle je i gdje je ponikao. Cinjenica je da je izjavio da mu je zao sto nikad nije zaigrao u najdrazem dresu za prvi tim. Ja mu zelim sve najbolje kako u zivotu tako i u karijeri. Shvatite da je Gojak jedan od ambasadora Zeljine skole fudbala u svijetu, kao i Dzeko, Seha, Cocalic, Bajic, Amir, Zukanovic, Ara ...... itd.
Otac mu je gladni zandar a.c.a.bMrRiccoli je napisao/la: ↑sub feb 18, 2017 7:10 pmSto se tice Gojaka ja mu zelim sve najbolje u karijeri jer ono sto znam sigurno je da je njegov otac kriv sto nije potpisao ugovor i otac mu je samo rekao ides u olimpik, a prije toga sve zavrsio, a da ne spominjem da mu je otac jako strog i da mali nije imao izbora
Sent from my C5303 using Tapatalk
Razmišljanje je na mjestu nama "običnim". Samo lud bi odbio to
Sve je tacno ali nije on to birao tako vec njegov otac ali nije vise ni bitno, bilo prosloBrkoo je napisao/la:Da je lik direktno presao iz Zelje u Dinamo ne bih uopste imao ovakav stav prema njemu. Lik je iz Zelje otisao u Olimpik da bi preko Gracica "oprao papire" i da bi ga Dinamo za sto manje novca doveo. I onda ga pojedinci brane, voli Zelju
Meni 4000 KM negdje drugo za isti posao,mnogo bolje zvuci