Kakvom afektu, momci napisali veoma hladne glave, primisljeno ili ne u to ne bi ulazio.delinjo je napisao/la:pa dobro napisali momci u afektu to ...jel ih trebamo sad na streljanu zbog toga ????
ma naravno prijatelju ali hocu da kazem ono mnogi od nas nekada nesto u afektu napisu ....i ja prvi kad promislim kada prodje 10 min shvatim da sam nesto mogao umjerenije napisati ali treba to shvatiti...moras shvatiti da ovi momci sto i pisu takve stvari su ljuti malo na njega sto nije igrao kod nas....sad ti i ja to ne razumijemo mozda skroz...a mozda ni oni nas ne razumiju....sta ces nismo svi isti ne bi ni valjalo da jesmo ....chile je napisao/la: ↑sub feb 18, 2017 6:48 pmKakvom afektu, momci napisali veoma hladne glave, primisljeno ili ne u to ne bi ulazio.delinjo je napisao/la:pa dobro napisali momci u afektu to ...jel ih trebamo sad na streljanu zbog toga ????
Ne treba ih strijeljati sto ti kazes ali skrenuti paznju da se takve nebuloze ne pisu itekako treba.
Ok momak te ne zanima niti razvoj njegov.
Recimo mene ne zanima niti jedan nas bivsi igrac kako igra vani koji nije u nasem dresu, ono drago mi je cuti da su nesto postigli ali da pratim ne.
Da sam iz opstine centar moj glas bi 10x vise vrijedio. Ovako ispade ubjedljiv poraz nas emotivaca
ti si najveci romantik ovog foruma.... samo se cuvaj tanka je nit izmedju papucara i romantikaPlava Porodica je napisao/la: ↑sub feb 18, 2017 6:55 pmDa sam iz opstine centar moj glas bi 10x vise vrijedio. Ovako ispade ubjedljiv poraz nas emotivaca![]()
slažem se sa većinom, ali trebaju i reflektori. Šta ako se Velež vrati u ligu, i onda u augustu ili septembru u Vrapčiće na +40 u 15:00 igrati utakmicu. Valja igrat po tom kijametu, a morašpile87 je napisao/la: ↑sub feb 18, 2017 6:43 pmKad smo kod stadiona, slucajno naletim na sliku stadiona Empolija, ne izgleda nista posebno cak sta vise i ruzan.Montazne tribine, atletska staza, tribine daleko. Meni bas nefudbalski izgleda. I to je stadion ekipe koja vrijedi i ima hajmo reci neko ime. Ali onda bacis oko na teren i shvatis da je besprejekoran i da je teren temelj svega. Imaju dobar teren a nemaju tribine i imaju ove birvaktilske reflektore, a nasi uvode pravilo obaveznih reflektora ko da u Sahari igramo. Nasa liga bi za 30% bila bolja kada bi svi investirali u terene umjesto u neporebne stvari a i to bi dovelo gledaoce na tribine pa bi imao i rezlog da pravis tribine kako treba.
![]()
mene više zanima hoće li biti spojen sa sjeverom ili sa crkvom?Lendric Ivan je napisao/la: ↑sub feb 18, 2017 7:09 pmMene zanima, hoce li istok biti u visini sjevera, posto sam do sad uocio da nece ili mi se cini? Hehe![]()