Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

shzna
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub feb 18, 2017 6:42 pm

U KOST!
1987

pile87
Kontakt:

sub feb 18, 2017 6:43 pm

Kad smo kod stadiona, slucajno naletim na sliku stadiona Empolija, ne izgleda nista posebno cak sta vise i ruzan.Montazne tribine, atletska staza, tribine daleko. Meni bas nefudbalski izgleda. I to je stadion ekipe koja vrijedi i ima hajmo reci neko ime. Ali onda bacis oko na teren i shvatis da je besprejekoran i da je teren temelj svega. Imaju dobar teren a nemaju tribine i imaju ove birvaktilske reflektore, a nasi uvode pravilo obaveznih reflektora ko da u Sahari igramo. Nasa liga bi za 30% bila bolja kada bi svi investirali u terene umjesto u neporebne stvari a i to bi dovelo gledaoce na tribine pa bi imao i rezlog da pravis tribine kako treba.
slika
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

delinjo
Kontakt:

sub feb 18, 2017 6:46 pm

veoma kvalitetno zapazanje pile prijatelju.....slozit cu se sa tobom ....teren je osnov svega da je docekati da bar mi dovedemo svoj u red....bar cemo pola sezone onda igrati u normalnih uslovima ....sto je za promjenu odlicno jer sada odigramo 2 eventualno 3 tekme na dobrim terenima ...
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Tryg
Kontakt:

sub feb 18, 2017 6:46 pm

Samo jak ljoZe ko beton :)

Sent from my iPhone using Tapatalk
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

chile
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sub feb 18, 2017 6:48 pm

delinjo je napisao/la:
chile je napisao/la:
sub feb 18, 2017 6:32 pm
Degutantno je momku od 19god zeliti sve najgore taman da je isti i menstrualni, a ne decko koji je u Zelji ucio igrati lopte.
Citam i ne mogu vjerovati da je neko u stanju to napisati.
pa dobro napisali momci u afektu to ...jel ih trebamo sad na streljanu zbog toga ????
Kakvom afektu, momci napisali veoma hladne glave, primisljeno ili ne u to ne bi ulazio.
Ne treba ih strijeljati sto ti kazes ali skrenuti paznju da se takve nebuloze ne pisu itekako treba.
Ok momak te ne zanima niti razvoj njegov.
Recimo mene ne zanima niti jedan nas bivsi igrac kako igra vani koji nije u nasem dresu, ono drago mi je cuti da su nesto postigli ali da pratim ne.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

Vrag

sub feb 18, 2017 6:49 pm

Kemo se bori za poziciju. Dobro je, treceligas ih spustio. U pravo vrijeme

Okolele
Kontakt:

sub feb 18, 2017 6:50 pm

Kompanija Jeordie's, partner FK Željezničar, svečano je otvorila novu poslovnicu u Alta Shopping Centru, a otvorenju su prisustvovali predstavnici našeg Kluba.
"Drago mi je što naš partner širi svoju mrežu poslovnica. Jeordies i FK Željezničar imaju odličnu saradnju, jer ipak, najbolji sarađuju sa najboljima. Želim mnogo sreće i uspjeha kompaniji Jeordies u novootvorenoj poslovnici", rekao je Emir Dobrača marketing menadžer FK Željezničar.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

delinjo
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sub feb 18, 2017 6:50 pm

chile je napisao/la:
sub feb 18, 2017 6:48 pm
delinjo je napisao/la:
chile je napisao/la:
sub feb 18, 2017 6:32 pm
Degutantno je momku od 19god zeliti sve najgore taman da je isti i menstrualni, a ne decko koji je u Zelji ucio igrati lopte.
Citam i ne mogu vjerovati da je neko u stanju to napisati.
pa dobro napisali momci u afektu to ...jel ih trebamo sad na streljanu zbog toga ????
Kakvom afektu, momci napisali veoma hladne glave, primisljeno ili ne u to ne bi ulazio.
Ne treba ih strijeljati sto ti kazes ali skrenuti paznju da se takve nebuloze ne pisu itekako treba.
Ok momak te ne zanima niti razvoj njegov.
Recimo mene ne zanima niti jedan nas bivsi igrac kako igra vani koji nije u nasem dresu, ono drago mi je cuti da su nesto postigli ali da pratim ne.
ma naravno prijatelju ali hocu da kazem ono mnogi od nas nekada nesto u afektu napisu ....i ja prvi kad promislim kada prodje 10 min shvatim da sam nesto mogao umjerenije napisati ali treba to shvatiti...moras shvatiti da ovi momci sto i pisu takve stvari su ljuti malo na njega sto nije igrao kod nas....sad ti i ja to ne razumijemo mozda skroz...a mozda ni oni nas ne razumiju....sta ces nismo svi isti ne bi ni valjalo da jesmo ....
GOO ROGER!!!
peRFect!!

Plava Porodica
Kontakt:

sub feb 18, 2017 6:55 pm

delinjo je napisao/la:
sub feb 18, 2017 6:39 pm
ma i od ovih 26 glasova sto su bili protiv....bar 15 puta je @plava porodica glasao sa laznih profila :D :D
Da sam iz opstine centar moj glas bi 10x vise vrijedio. Ovako ispade ubjedljiv poraz nas emotivaca :kafa:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

delinjo
Kontakt:

sub feb 18, 2017 6:59 pm

Plava Porodica je napisao/la:
sub feb 18, 2017 6:55 pm
delinjo je napisao/la:
sub feb 18, 2017 6:39 pm
ma i od ovih 26 glasova sto su bili protiv....bar 15 puta je @plava porodica glasao sa laznih profila :D :D
Da sam iz opstine centar moj glas bi 10x vise vrijedio. Ovako ispade ubjedljiv poraz nas emotivaca :kafa:
ti si najveci romantik ovog foruma.... samo se cuvaj tanka je nit izmedju papucara i romantika :D :D
GOO ROGER!!!
peRFect!!

Plava Porodica
Kontakt:

sub feb 18, 2017 7:00 pm

I idemooo :baklja:
phpBB [video]
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

bianco blu
Kontakt:

sub feb 18, 2017 7:00 pm

pile87 je napisao/la:
sub feb 18, 2017 6:43 pm
Kad smo kod stadiona, slucajno naletim na sliku stadiona Empolija, ne izgleda nista posebno cak sta vise i ruzan.Montazne tribine, atletska staza, tribine daleko. Meni bas nefudbalski izgleda. I to je stadion ekipe koja vrijedi i ima hajmo reci neko ime. Ali onda bacis oko na teren i shvatis da je besprejekoran i da je teren temelj svega. Imaju dobar teren a nemaju tribine i imaju ove birvaktilske reflektore, a nasi uvode pravilo obaveznih reflektora ko da u Sahari igramo. Nasa liga bi za 30% bila bolja kada bi svi investirali u terene umjesto u neporebne stvari a i to bi dovelo gledaoce na tribine pa bi imao i rezlog da pravis tribine kako treba.
slika
slažem se sa većinom, ali trebaju i reflektori. Šta ako se Velež vrati u ligu, i onda u augustu ili septembru u Vrapčiće na +40 u 15:00 igrati utakmicu. Valja igrat po tom kijametu, a moraš

Vidno Naelektrisani
Kontakt:

sub feb 18, 2017 7:09 pm

Mene zanima, hoce li istok biti u visini sjevera, posto sam do sad uocio da nece ili mi se cini? Hehe :D
A onda su bageri odnijeli stari istok, a vrag odnio šalu..
1921
Ex nick: Lendric Ivan

MrRiccoli
Kontakt:

sub feb 18, 2017 7:10 pm

Sto se tice Gojaka ja mu zelim sve najbolje u karijeri jer ono sto znam sigurno je da je njegov otac kriv sto nije potpisao ugovor i otac mu je samo rekao ides u olimpik, a prije toga sve zavrsio, a da ne spominjem da mu je otac jako strog i da mali nije imao izbora

Sent from my C5303 using Tapatalk

Pinkii
Kontakt:

sub feb 18, 2017 7:13 pm

Hodzic i Gojak vole Zelju i to je jedino 100% sigurno.
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

delinjo
Kontakt:

sub feb 18, 2017 7:17 pm

eto a ovi momci koji su ovdje pisali da mu zele sve najgore ne vole Zelju ??? daj prestanimo zauzimati ujvijek strane .....
GOO ROGER!!!
peRFect!!

psihopata
Kontakt:

sub feb 18, 2017 7:18 pm

Lendric Ivan je napisao/la:
sub feb 18, 2017 7:09 pm
Mene zanima, hoce li istok biti u visini sjevera, posto sam do sad uocio da nece ili mi se cini? Hehe :D
mene više zanima hoće li biti spojen sa sjeverom ili sa crkvom?
tajne misli violine: http://postimg.org/image/k6gp7mo01/

Tryg
Kontakt:

Hajmo malo o Besirevicu i Zericu, davno ispricana prica su ova dvojica.

Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

dell21
Kontakt:

sub feb 18, 2017 7:19 pm

Tryg je napisao/la:
Hajmo malo o Besirevicu i Zericu, davno ispricana prica su ova dvojica.

:palacgore: :palacgore:

Pinkii
Kontakt:

sub feb 18, 2017 7:25 pm

Nisam mislio na to,ali nema veze. Bolje je pisati o ovim igracima sto su tu. Ovi su davno ispricana prica.
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 17 gostiju.

Prijava