Pa je li ti svejedno ili mu zelis sve najgore ?
cikazubo je napisao/la: ↑sub feb 18, 2017 5:54 pmLjudi previše očekuju od igrača, malo je igrača koji su stravstveni zaljubljenici svog kluba, vrlo malo, pa tako izgleda mi očekujemo ako je neko iz našeg OP da on samo sanja debi na Grbavici, a istina je da su takvi endemska vrsta u današnje vrijeme.Leon_Professional je napisao/la: ↑sub feb 18, 2017 5:45 pmUpravo tako.. Trazio da igra, nismo mu dali, on otisao i sad igra. Igra ulogu istu kao sto su igrali svi ovi koje je Dinamo prodao za strasne pare i napravili karijeru..cikazubo je napisao/la: ↑sub feb 18, 2017 5:37 pmZa Gojaka možemo pisati šta hoćemo, ali on je odabrao za sebe pravi put, da nije tako ne bi igrao standardno u prvih 11 u Dinamu sa svojih 19 godina, niti bi sa 18 godina igrao ligu prvaka protiv Lyona, ne znam što bi mu neko želio nešto loše, naše dijete.
Izgleda ultra fazon je nekom jebat mater.. A da vidimo njih u toj poziciji isto bi uradili. Doduse vecina njih nije ni pratila Zelju tad kad je Gojak otisao.
Bilo kojem igracu se ne moze tako nesto zeljeti, a kamoli nekom ko je dio Zelje..
Što se tiče Gojaka, ne želim biti drzak, ali moraš biti bezobrazan ili glup da mu želiš sve najgore u karijeri, znači sudiš odlukama jednog djeteta od 16-17 godina koji najmanje na kraju odlučuje o nastavku svoje karijere pored mendžera i roditelja, a momak nikad nije krio da mu je Željo najdraži klub, ali on nije navijač već fudbaler, ti koji su ga usmjeravali su ga očito dobro savjetovali, kao što rekoh da nije tako ne bi se mogao pohvaliti utakmicama koje će neka druga talentovana Željina djeca samo sanjati..
Slazem se..Desilo se sta se desilo..Eto nekidan smo dobili 60000 eura za ovog malca u Sion sto je otisao a nisam ni cuo za njega..Sto njega ne sikanirate..Taj Gojak ce nama donijeto novca u buducnosti svojim dbrim igrama i golovima i normalno da mi je drago ali i ne samo zbog toga vec i zbog njega samog..Leon_Professional je napisao/la: ↑sub feb 18, 2017 6:02 pmTo @ChWilla nije razlog da se ovako prica. Degutantno je citati ovo.
Šteta, Kemo je baš bespotreno startao, nekako nefudbalski krenuo na njega, neprirodan potez baš. Brz oporavak momku želim
pa zato i kazem ne treba ga vrijedjati ali sad porediti sa ovim gore momcima je suludo....i bezobrazluk...Leon_Professional je napisao/la: ↑sub feb 18, 2017 6:07 pmJa i nisam rekao nista o tom sto se nije pristalo. U to necu ulaziti uopce.
@Dela, ne treba ni stavljati, jer ovi su igrali i donijeli vise od njeg. Da li ce postici oni kao on, to cemo vidjet.
Ali on nas nije ni ostetio kao sto nam nije ni donio nista. A mogao bi donijeti ako ovako nastavi![]()
Niko ga nije ni stavljao u isti koš, ne može biti ni do koljena nabrojanim, ali želit mu neuspjeh je degutantno, i on je dijete Grbavice i zaslužuje respekt i pohvale kada zabije neki go ili odigra fino u ligi prvaka, sigurno će nam donijet i dobrog novca u budućnosti ako ovako nastavi.delinjo je napisao/la: ↑sub feb 18, 2017 6:02 pmma ne treba pisati pogrdne rijeci ...on ej tu mozda najmanje kriv ali je i krajnje bezobrazno stavljati decka u isti kos sa Amirom,Bajom ,Arom i ostalim momcima od kijih je prije svega klub imao koristi ...tako da mi je nekako on u istom kosu kao Levandovski u Bajernu ...ali naravno da mu ne zelim sve najgore ...samo mi ne trpajte u isti kos sa nekim zlatnim momcima koji su klubu dosta novaca donijeli...nije ok jbg
Svejedno mi je u smislu da ga gledam kao i svakog drugog igraca Dinama a to sto mu zelim sve najgore i dalje stoji. Govoriti za njega da je Zeljovac je degutantno..
Naravno, i Gojak uopce nije kriv sto nije zaigrao za nas klub a sam je izjavio da mu je najvise zao sto nije istrcao pred Manijake i obukao sveti dres i njemu zelim sve najbolje u karijeri.bistrikboy je napisao/la: ↑sub feb 18, 2017 6:07 pmGojak i Ara vole Želju isto kao vi i ja.Sasvim dovoljno.